Idols Kallen saatava levyttää rauhassa

Sony BMG ei anna Kallelle lupaa päästä levyttämään muiden levy-yhtiöiden kanssa, eikä ole myöskään sopinut levytyksestä Kallen kanssa.

Vaikka kyse onkin Kallen sopimuksessa olevasta pykälästä, niin tämä rajoittaa mielestäni liikaa Kallen työllistymis mahdollisuuksia.

Vaadimme että Sony BMG tämän adressin saatuaan tekee pidemmittä viivyittelyittä sopimuksen Kallen kanssa TAI antaa Kallelle mahdollisuuden solmia sopimus jonkin muun levy-yhtiön kanssa.

Adressi lähetetään Sony-BMG:lle kun 1000 nimeä on kasassa.

Lainaus Iltalehdestä:

"Idolsissa neljänneksi sijoittunut Kalle Löfström on ärsyyntynyt.
PETTYNYT Kalle Löfström ei usko saavansa levytyssopimusta Sony BMG:n kanssa.


Kalle, 24, haluaisi siirtyä bändinsä kanssa jo eteenpäin, mutta matkaan on tullut yllättäviä mutkia.

- Sony BMG sitoo käteni ja hidastaa uraani, vaikka olen kuullut, että he eivät aio tehdä kanssani levytyssopimusta. He panttaavat minua, Kalle tuskailee.

Miehen tietojen mukaan Sony BMG tekee sopimukset ainoastaan Idolsin kärkikolmikon kanssa. Laulaja ottaa esimerkiksi Pete Parkkosen, joka kertoi sunnuntain finaalissa levynsä julkaisupäivämäärän.

- Jos Peten kanssa ollaan jo tuossa pisteessä, niin epäilen, että en tule saamaan levytyssopimusta.

Kisasta putoamisen jälkeen laulaja on keskittynyt jatkamaan unelmaansa musiikin parissa.

- Treenaamme ja teemme parhaillaan biisejä bändin kanssa. Materiaalia olisi paljon valmiina.

"Päätös alkuvuodesta

Sony BMG:n toimitusjohtaja Kimmo Valtasen mukaan Kallen mahdollisesta levytyssopimuksesta tehdään päätös vasta alkuvuodesta.

- Palaveeraamme alkuvuodesta, kuuntelemme biisit ja katsomme missä hänen kanssaan olemme. Sen pohjalta teemme päätöksen, Valtanen kertoo.

Valtasen mukaan sopimus Kallen kanssa ei ole katkolla. Artisti ei kuitenkaan voi tehdä sopimusta muiden yhtiöiden kanssa ennen kuin Sony BMG on päättänyt artistin tuotteistamisesta, johon yhtiöllä on etuoikeus.

- Minä teen päätökset, että signataanko artisti vai ei. Hyvin harvoin teen sen kuulematta artistia. Formaattiin valitettavasti kuuluu, että artisteilla on tietty karenssiaika. "Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )