Jäppilän koulu tulee säilyttää!

Kotkan kouluverkkoselvityksessä 2008 esitetään Jäppilän koulun ja päiväkodin lakkauttamista, jolloin Pernoo-Jäppilä alueen lapset siirtyisivät Pihkoon kouluun. Selvityksessä on tarkoituksenhakuisesti jätetty mainitsematta monia seikkoja. Selvitys perustuu taulukoihin nykyisestä väestöstä alueella, ja siinä on jätetty kokonaan huomiotta muuttoliike. Alueelle rakennetaan vilkkaasti ja lapsiperheiden määrä alueella kasvaa joka vuosi. Koulun lakkauttamista perustellaan säästöillä, mutta minkäänlasia laskelmia todellisista "säästöistä" ei ole. Rahat varmasti hupenisivat äkkiä koulukyyteihin ja iltapäivähoitoon.

Jäppilän koulussa on tällä hetkellä 59 oppilasta. Ennusteen mukaan syksyllä 2013 oppilaita olisi 43. Koulun kanssa samassa pihapiirissä toimii myös päiväkoti ja esiopetusryhmä. Päiväkoti ja koulu toimivat tiiviissä yhteistyössä -opettajat oppivat tuntemaan lapset jo ennen koulun alkua ja esikoulun jälkeen lapset "liukuvat" koulun puolelle ilman vaikeuksia. Tätä toimivaa systeemiä ei tule romuttaa!
Me vaadimme Pernoo-Jäppilä alueen lapsille oikeutta käydä toimivaa lähikoulua turvallisen ja kohtuullisen koulumatkan päässä.

Tämän adressin tarkoitus on tukea käsin kerättyjä nimilistoja.
Huomioikaa että adressin voi allekirjoittaa vain yhden kerran,joten jos olet allekirjoittanut kirjallisen adressin ÄLÄ allekirjoita tätä adressia. Näin helpotat työtämme nimien keräämisessä huomattavasti! Kiitos kaikille:)
Nimiä adressiin kerätään 24.3 asti.