Jatkuvasta koulukiusaamisesta määräaikainen erotus

Tuntuu että tuota koulukiusaamista ei saada kuriin vaikka monen montaa erilaista keinoa on kyseisen asian tiimoilta koitettu. Olisiko aika mennä takaisin koulusta erottamisen aikakauteen. Kiusaamisen jatkuessa huomautuksista/arestista huolimatta erotettaisiin kiusaaja määräaikaisesti koulusta. Usein kiusaajat saavat rohkeutta taustatuesta jota kaverit ympärillä antavat, kaverit jotka eivät välttämättä halua olla kiusaamisen kanssa missään tekemisissä mutta eivät uskalla poistua paikalta oman kiusaamisensa pelossa. Monet ovat vähän niin kuin huomaamattaan mukana kiusaamisessa. Kun kiusaaja erotetaan koulusta uskaltavat nämä "haamukiusaajat" olla rauhassa myös kiusatun kavereina jolloin saattaa kiusaaminen vähentyä tai jopa loppua kokonaan ja vain siksi että kiusaajalta poistuu taustatuki. Mitä siihen tulee että tuota käytettäisiin hyväksi lintsaamisissa niin se on kyllä pidemmän päälle hyvinkin epätodennäköistä ja oppilaan omien etujen vastaista, vähän joka kantilta katsottuna.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että J. Rainio voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?