Joensuun Hasanniemeä kehitettävä luonnon monimuotoisuus turvaten

Joensuun kaupunki suunnittelee Hasanniemeen uusien omakotitalotonttien kaavoittamista. Kaava nakertaisi metsästä jopa puolet, sekä vaarantaisi lehtomaisen luonnon ja siten myös monimuotoisen lintujen elinympäristön ja pesimäpaikan.

Omakotitalotontit on tarkoitettu harvoille, mutta niiden rakentaminen supistaisi tuhansien ihmisten lähimetsää. Mahdollinen musiikki- tai kulttuuritalo tarkoittaisi puolestaan lehdon pirstoutumista ja uusien parkkipaikkojen leviämistä Koivuniemenpuistossa sekä lisääntyvää liikennettä.

Luonnon monimuotoisuus on arvo itsessään, mutta tärkeää myös ihmisten hyvinvoinnille ja terveydelle. Haluaako Joensuu turvata kaupunkinsa monimuotoisuuden, lähiliikuntapaikan sekä luonnon monimuotoisuuden keitaan? Haluaako kaupunki olla osa ongelmaa vai ratkaisua?

Yhteisten lähimetsien kaatamista muutamien tonttien vuoksi emme voi hyväksyä. Me allekirjoittaneet haluamme Joensuun kaupungin kehittävän Hasanniemen aluetta vain pienimuotoisesti: turvaten luonnon monimuotoisuutta ja kehittäen aluetta ensisijaisesti kaikkien kaupunkilaisten lähimetsänä ja virkistäytymispaikkana.

Kaavaluonnos:
https://www.joensuu.fi/-/hasanniemi-ja-koivuniemenpuisto?redirect=%2Flaadinnassa-olevat-kaavat

Hasanniemen puolesta liike:
https://www.facebook.com/hasanniemenpuolesta/

 


Eveliina Korkiatupa, Hasanniemen puolesta    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Eveliina Korkiatupa, Hasanniemen puolesta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko perustuloa?