Kylmä Rinki DVD:t Suomen levitykseen

Katsojien ja kriitikoiden ylistämä sarja Kylmä rinki (Oz) on HBO:n (Home Box Office) tuottama fiktiivinen/draamallinen televisiosarja yhdysvaltalaisesta vankilasta nimeltä Oswald State Maximum Security Prison ("Oz"). Sarjan loi Tom Fontana ja se kesti kuusi tuotantokautta. Sarja käsitteli erirotuisten vankien ja eri jengien yhteenottoja sekä edesottamuksia toistensa ja vankilan henkilökunnan kesken. Sarjalle oli ominaista, että kuka tahansa pää- tai sivuhenkilöistä saattoi menehtyä missä vaiheessa tahansa.

Ihmettelen suuresti (enkä varmasti ole ainoa) sitä miksi kyseistä sarjaa ei olla nähty Suomessa levy/elokuva hyllyilla myytävänä Lostin, Sopranosin ja muiden laatusarjojen seurassa?
Suosittu sarja on uusittu nelosella jo pariin otteeseen, joten eiköhän olisi aika laittaa kaikki kuusi tuotantokautta DVD-boxeihin ja ihmisille kotiin katsottavaksi.

Jokaikinen yksilö joka kyseisestä sarjasta pitää ja tahtoo sarjan Suomen DVD-levitykseen laittakoot nimensä tähän adressiin. Myös ne jotka sarjasta eivät pidä voisivat laittaa nimensä, koska mitä haittaa siitä olisi että fanit saisivat haluamansa ja kauan odotetut DVD:t kotiinsa.

Levittäkää sanaa ja kiitän jo etukäteen kaikkia adressiin nimensä kirjoittaneita.