Juha Sipilä pois hallituksesta.

Sipilän epäeettinen vaalityö

Juha Sipilä teetti vaalityötä Oulussa työttömillä työnhakijoilla työvoimakoulutuksen nimissä (minä yksi heistä, kun asiasta sanoin, minun ei tarvinnut jatkaa, vaikka vaalityö oli jo tehty).

Oululaiset työttömät ihmiset olivat käytännössä kokoaikatyössä Keskustan vaalityön eteen ja puhelinmyynnin tulospalkalla, jota ei maksettu työntekijälle. Käytännössä työntekijä sai työmarkkinatuen ja 9€ kulukorvauksen siitä, että soitteli koko Suomen Keskustan läpi puhelinmyyjän roolissa markkinoi Sipilän eduskuntavaalityötä ja möi ulkomaisia huonolaattuisia tuotteita Keskustan kannattajille.

Korruptoitunut hanke, koska ei kaikki Oululaiset työttömät ole Kepulaisia ja toiseksi. Miksi Sipilä ei rehellisesti voinut palkata työntekijöitä projektiinsa Thinko Positive OY:n kanssa. Tämä Sipilän demokraattisesti epäeettinen projekti oli naamioitu työllisyyskolutukseksi TE- toimistoon nimellä: Myynnin ja markkinoinnin tekijä koulutus yhteistyössä MIF:in kanssa. Kukaan ei yltänyt tulostavoitteeseen euromääräisesti, vaan sai lähteä kilometritehtaalle. Minä onneksi älysin lähteä, enkä saanut karenssia. Oulun työvoimaviranomainen on tietoinen tästä jupakasta.

Mielestäni Sipilän edesottamukset vaaliaikana ja nyt hallituskaudella viittaavat siihen, että haluan hänet ulos tehtävästään. Hänen toimintansa on epäeettistä, itsekeskeistä ja sotii demokratiaa, ihmisoikeuksia ja ay-liikkeitä vastaan. Keskustalainen diktaattori.

Maamme tulevaisuuden puolesta allekitjoita adressi mikäli haluat Sipilän ulos hallituksesta.

 


Johanna Kronbäck    Ota yhteyttä adressin tekijään