Justin Bieber Suomeen!

Eli olisi aikeena saada monta nimeä tänne adressiin, jottai saataisiin Justin Suomeen. Aika toivottomalta tuntuu, mutta aina voi yrittää..toivoa.

Justin oli 12-vuotias kun hän osallistui paikalliseen laulukilpailuun, sijoittuen toiseksi. Vuonna 2007 Justin teki käyttäjätunnuksen YouTubeen (nimimerkillä kidrauhl) jonne hän lisäsi videoita esiintymisistään perheensä ja ystäviensä nähtäviksi. Justin saavutti suuren suosion videoillaan, joissa hän esitti cover-lauluja tunnetuista kappaleista.

Pian So So Defin entinen markkinointipäällikkö, Scooter Braun löysi Bieberin videot ja otti yhteyden hänen äitiinsä. Braun lennätti Bieberin Atlantaan, Yhdysvaltoihin, jossa hän tapasi R&B laulaja-lauluntekijän Usherin. Viikkoa myöhemmin Bieber sai mahdollisuuden laulaa Usherille. Usher kiinnostui Justinista välittömästi, antaen hänelle mahdollisuuden koe-esiintymiseen Island Recordsille. Lokakuussa 2008 Bieber kirjoitti sopimuksen Island Recordsin kanssa. Vaikka myös Justin Timberlake oli kiinnostunut nuoresta lahjakkuudesta, Justin kirjoitti sopimuksen lopulta Usherin kanssa

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Vilma Hyle voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?