Kaalimato mainoksia rajoitettava

Nyt kun on suuri haloo noussut miten alkoholia ei saa missään näkyä, ei tv:ssä, ei rekkojen kyljissä yms. Minulla on suuri huoli aikuisten seksivälineitä mainostavan Kaalimato.com vaikutuksista lapsien kehitykseen. Aikuisten väliset leikit ei missään nimessä ole paheksuttavaa siellä pimeässä peiton alla lasten nukkuessa:),mutta erilaisten välineiden mainostaminen ennen klo 22 ei mielestäni sovi. Iso esimerkki kyseisen yrityksen radiomainokset soivat radiossa keskellä päivää. Autossa saan käännettyä äkkiä kanavaa että 6v lapseni ei bongaa sanaa liukuvoide sanavarastoonsa. Kävi niin että olin n. klo 16-17 viikkoja takaperin asioimassa lapseni kanssa eläinkaupassa kun kyseisiä mainoksia tuli pari melkein peräkkäin.Sana liukuvoide ja aikuisten lelu tultiin mainittua. Mainoksien jälkeen lapseni esittää minulle kysymyksen aikuiset leluista, johon en osaa mitään sanoa. Olenhan sentään eläinkaupassa keskellä päivää enkä todellakaan valmistautunut näihin kysymyksiin. Tämän kruunasi se "huohottava" nainen kuka mainokset lukee. Täten pyydän teitä allekirjoittamaan tämän, jotta nämä mainokset esitettäisiin tv.ssä ja radiossa esim. klo 22 jälkeen. Mainokset sisältävät sellaisia sanoja, mitä lasten ei tarvitse pieninä oppia. Annetaan lasten olla lapsia.Kyllä ne teinit ottaa kaiken selville halusimme sitä tai emme. :)

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sape voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tuleeko korkeakoulutuksen olla maksutonta?