Kaarina Hazard vastuuseen kirjoituksistaan!

Mediatutkija ja toimittaja Kaarina Hazard on vastikään kirjoittanut täysin ala-arvoisen "kolumnin", jossa äärimmäisen törkeästi solvataan edesmennyttä viihdetaiteilijaa, ammattiurheilijaa ja poliitikkoa Tony Halmetta, joka tunnetaan myös taiteilijanimillä "Viikinki" ja "Ludvig Borga". Kolumni on luettavissa Internetistä seuraavassa osoitteessa: http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/2010011310917932_k9.shtml

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Kaarina Hazardin "kolumneja" ei koskaan enää julkaista Iltalehdessä eikä missään muussakaan lehdessä. Vaadimme myös, että Kaarina Hazard esittää julkisen anteeksipyynnön Tony Halmeen omaisille, kannattajille ja koko Suomen kansalle. Hazardille on myös annettava kunnon rangaistus, joka ei ole pelkkä sakko, vaan johon kuuluu paitsi häpeärangaistus (esimerkiksi jalkapuu), ruumiillinen tuomio (raipaniskut), myös useamman kuukauden mittainen äärimmäisen nöyryyttävä vankeusrangaistus. Lisäksi on pohdittava mahdollisuutta mitätöidä Kaarina Hazardin kansalaisuus ja karkottaa hänet esimerkiksi Siperiaan. Vaadimme myös Kaarina Hazardin kirjoituksia julkisuudessa puolustaneita isänmaanpettureita samalla lailla vastuuseen teoistaan.

Mikäli vaatimuksiimme ei suostuta, vaan Hazard jatkaa "kolumniensa" suoltamista, jatkamme Iltalehden boikotoimista. Lisäksi suosimme päivittäistavaraostoksissamme kauppoja, jotka eivät myy Iltalehteä, ja mikäli elämäntilanteemme sen lähivuosina sallii, muutamme asumaan paikkakunnalle, josta Iltalehteä ei saa ostettua.


Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään