Kaikille peruskoulunsa päättäneille erityisoppilaille taattava paikka yhteiskunnassa koulun jälkeen.

Kaikille peruskoulunsa päättäneille erityisoppilaille ei löydy jatkopaikkaa vaikka oppivelvollisuuslain pitäisi taata se myös erityisoppilaille.

Kesän ajaksi ei meinaa löytyä edes päivätoimintaa, vaan hylkypäätöksiä toimintakeskusten ylläpitäjiltä satelee vaikka hyvinvointialueiden vammaispalvelussa parhaansa tekevätkin.

Stravassa, https://www.strava.com/athletes/6827079/posts/24601344?fbclid=IwAR1jdXSV6CxCnU-Di78rHGOX1shPHw9W6ZTsXUA0PHWk0e_p-ihkTO2aasg,

on kirjoitus peruskoulunsa päättäneestä Vilistä, jonka kaltaisia Suomessa on paljon.

Ei riitä, että YK:n vammaissopimuksessa (ratifioitu 10.6.2016) ja oppivelvollisuuslaissa taataan paikka yhteiskunnassa myös erityistä tukea tarvitseville, mikäli tämä ei toteudu käytännössä.

Tähän on nyt saatava muutos vaikka viime vaaleissa valittu oikeistohallitus yrittääkin viedä vammaisilta ihmisarvoisen elämän rippeetkin mm. repimällä auki jo hyväksytyn uuden vammaispalvelulain saksien siitä kaikki "turhat" kulut. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Petri Virolainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…