Kajaanin Lukion Kuvataidelinjan pelastus

Opetus- ja kulttuuriministeriön mielivaltaisen päätöksen takia kuvataidelinjaa ollaan lopettamassa Kajaanin lukiosta. Me kuvislinjalaiset haluamme koota adressin tätä päätöstä vastaan. Mitä pikemmin saadaan adressiin nimiä sen parempi. Kuvataidelinja antaa monille opiskelijoille mahdollisuuden ilmaista itseään ja varmistaa ettei kukaan jäisi yksin. Luokattomassa lukiossa kuvislinja luo oman porukkansa samanhenkisten ihmisten kesken. Kuvataidelinja on vetänyt ihmisiä myös muualta Suomesta kajaaniin, välimatkat kasvaisivat myös kajaanilaisilla nuorilla jotka haluaisivat kuvataidelukioon. Joka tarkottaisi sitä että nuoria lähtisi kajaanista pois. Joka vuosi kajaanin kuvataidelinjalle hakee niin paljon ihmisiä että kaikki eivät pääse sisälle, olisi ikävä viedä tämä mahdollisuus tulevilta vuosiluokilta.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että KUT17 voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )