Kämmenniemen koulun perusparannusta aikaistettava!

Tampereen kaupunki on suunnitellut  Kämmenniemen sisäilmasta kärsivän koulun perusparannuksen olevan ajankohtaista vasta vuosina 2028-29. Koululla on jo tehty mittavia korjauksia, mutta niistä ei ole ollut riittävää apua.

Sekä lapset että henkilökunta oireilevat edelleen, ja oireilevien lasten vanhemmille ratkaisuksi tarjotaan koulun vaihtoa.  Koulun maantieteellinen sijainti huomioon ottaen tämä ratkaisumalli on kohtuuton ja syrjivä. Perusopetuslain 6 §:n mukaan oppilaalla on oikeus mahdollisimman turvalliseen ja lyhyeen koulumatkaan.  Kämmenniemen kouluun kulkee tälläkin hetkellä oppilaita Tampereen pohjoisimmistakin osista, yli 30 kilometrin päästä, ja matkan mahdollinen pidentyminen lyhentää koulua vaihtavien koululaisten lepo- ja vapaa-aikaa kohtuuttomasti. 

Perusopetuslain 3 §:n mukaan opetus on järjestettävä niin, että se tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Myös teiskolaisilla lapsilla on oikeus terveeseen ja oppimisympäristöltään kasvua tukevaan lähikouluun. 

Me allekirjoittaneet haluammekin alueemme lapsille ja koulun henkilökunnalle terveen koulun, joka edistää alueellista tasavertaisuutta ja alueemme elinvoimaa. Kämmenniemen koululla liikuntasaleineen, kuntosaleineen, nuorisotiloineen ja kirjastoineen on suuri merkitys Tampereen pohjoisen alueen asukkaille.

Näistä syistä pyydämme päättäjiä kiirehtimään koulun peruskorjausta.

Kämmenniemen koulun Vanhempainyhdistys ry
Terälahden koulun Vanhempainyhdistys ry
Olkahisten koulun Vanhempainyhdistys ry
Sorilan koulun Vanhempainyhdistys ry
Viitapohjan kyläyhdistys ry
Kaanaan kyläyhdistys ry
Kulttuurikeskus Perttulan Navetta ry
Teiskon kylätalo ry
Teiskon Urheilijat ry
MLL Aitolahden paikallisyhdistys ry
Teiska-Partio ry
Pohtolan ja Vattulan kyläyhdistys ry
Paavola-Uskali Klapi
Kämmenniemen Tennis ry
Kämmenniemen Omakotiyhdistys ry
Terälahden seutu ryK

Kämmenniemen Kalastuskunta

Teiskon seudun Yrittäjäyhdistys ry

Teiskon työväenyhdistys ry 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tiia Vanhatalo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…