Käsityö- ja huoltoaloille alennettu Alv.%

Käsityö- ja huoltoalojen palveluille, kuten suutarin, hienopuusepän, soitinrakentajan, räätälin sekä polkupyörän- ja moottoriajoneuvojen huoltoon ja muille vastaaville aloille tulisi soveltaa alennettua Alv. prosenttia.

Vastaavan veroalennuksen piiriin kuuluvia käsityön palvelualoja olisivat myös kulta- ja kellosepät, erikoismaalarit, pintakäsittelijät, tatuointitaiteilijat ja monet muut vastaavat.

Tämänkaltaisten alojen yrityksiä, palveluja ja työpaikkoja ei voida korvata siirtämällä niitä paremman tuottavuuden perusteella ulkomaille.

Näiden alojen yritykset ovat usein pieniä, 1-4 hengen  yrityksiä, joiden kannattavuus on nykyisellä verotuksella todella vaikeaa.

Työstä ja sen tuotosta, joka on vuosien saatossa hankittua kädentaitoa, kokemusta ja osaamista kuuluisi jäädä suurempi osa sen taitajalle.

Sopiva Alv.% Käsityö- ja huoltoaloille olisi 14%.

 

"Suomi tarvitsee tällaisten palvelualojen pienyrittäjiä. Itsensä työllistäviä yrittäjiä on 170 000, tällä veromuutoksella taattaisiin käsityötaitojen ja -alojen säilyminen, ja kenties myös muutama tuhat uutta työpaikkaa." -Anders Liljeström, Soitinrakentaja 


Soitinrakentaja Saku Vuori    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Soitinrakentaja Saku Vuori voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö kannabis laillistaa?