Katsastus tapahtuvaksi 2 vuoden välein

Halutaan ja vaaditaan lakimuutos että henkilöautot katsastetaan 2 vuoden välein.

Katsastuksesta siirryttävä vanhasta järjestelmästä eurooppalaiseen käytäntöön eli katsastus suoritettaisiin 2 vuoden välein, entisen vuoden välein tapahtuvan sijaan.
Poikkeuksena tässä unohdetaan ns. (välivuosi) uusien autojen kohdalla on pitempi katsastusväli.

Suurimalta osalta katsastuksen kohdalla pikkuviat ovat sellaisia että kestävät varmasti kaksi vuotta, kunnes seuraava katsastus olisi edessä,
liikenneturvallisuuden kannalta eivät siis haittaa kenenkään turvallisuutta ja ovat luonteeltaan sellaisia.

Kyllä auton haltija/omistaja itsekin huomaa että autossa on vikaa joka haittaa ajoa ja korjaa sen ensitilassa kun kerran haluaa liikkua autolla, mielestäni valtion ja katsastusasemien pitäisi luottaa enemmän kansalaisten omatoimiseen korjaamiseen ja auton kunnosta huolehtimiseen.

Tästä lähtee sitten henkilömäärän mukainen lakialoite eduskunnan puolelle.

Muuta aiheeseen liittyvää linkkiä, jos haluat katsastaa autosi tulevaisudessa noin muutamalla kymmenellä eurolla, niin suuntaa tänne ja toimi ohjeiden mukaan

http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=123520490773

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jyri Suominen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lääkäreitä kouluttaa enemmän?