Kemin Keila- ja Tennishalli myös keilaajien käyttöön

Kemin kapungin korona työryhmä on tehnyt päätöksen avata Kemin Keila- ja Tennishallin kahvion ja tennis/sulkapallohallin pelaajien käyttöön 18.1.2021 alkaen mutta keilaradat ovat suljettuna 18.2.2021 asti.

Me adressin allekirjoittaneet vaadimme, että myös keilaradat otetaan käyttöön tietyin rajoituksin, jotta korona-aikanakin kilpakeilailu olisi mahdollista. Seurojen talous on mennyt monilta osin heikoksi pitkien sulkuaikojen vuoksi. Kilpailiutoiminta on seuroille elinehto.

Keilailu onnistuu ilman suurempia tartuntariskejä kun laaditaan rajoitukset joita kaikkien tulee noudattaa. Keilailu on yksilölaji ja Kemin halli on niin iso, että turvavälien noudattaminen ei tuota ongelmia.

Suomessa kaikki keilahallit lukuunottamatta Kemin ja Ylivieskan hallia ovat ollet koko ajan auki eikä tiettävästi yhtään korona-altistumista ole raportoitu.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jani Karttunen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…