Muovikorkit pois maitotölkeistä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Muovikorkit pois maitotölkeistä.

Jokeri

#76

14.07.2014 18:46

Joudun leikkaamaan korkillisesta purkista korkin pois saadakseni purkin litistettyä niinkuin olen aina tehnyt. Ihan tarpeeton ja hankala kiemura, tuntuu kiusanteolta. Jos korkittomasta purkista on tullut valituksia, johtuvat ne luultavasti siitä, että joskus purkki on liimattu niin tiukkaan, että sitä on vaikea saada auki. Ehkä avausmekanismi vaatisi vielä tuotekehittelyä, mutta korkin lisääminen oli kyllä askel väärään suuntaan,

Vieras

#77

15.07.2014 04:18

Ihme pelleilyä muka helpomman käytön aikaansaamiseksi. Hinnankorotuskikalta se minusta näyttää. Kierrätys vaikeutuu ja enemmän hiilidioksiidipäästöjä maailmaan muovkorkista ja -kierteestä. Prkl!
kierrekorkki helpotti

#78 Re:

15.07.2014 08:02

#76: Jokeri -

Minä jouduin ennen korkittomaa tölkkiä pesemään punaisen maitotölkin pesuaineella ja harjalla ja runsaalla vedellä, koska maitoa ei saanut ravisteltua niin hyvin sekaisin ilman että sitä olisi roiskunut ympäriinsä ja lopuksi, kun tyhjän tölkin aukaisi, oli kovaa kermaa kuivunut reunoille.

Mutta nyt ei tarvi putsaukseen kuin tipan vettä ja aikaa säästyy siitähuolimatta, että leikkaan saksilla korkki kohdan pois. Tölkki kuivuaakin paremmin kuin entinen, kun laittaa sen alassuin ja ilma kiertää leikatusta aukosta.

kierrekorkin puolesta

#79 Re:

15.07.2014 08:19

#77: -

jos toimintojani helpotetaan, olen valmis maksamaan siitä.


Vieras

#80

15.07.2014 15:21

Korkillisia piimä- ja jogurttitölkkejä ei saa huuhdottua ja valutettua kierrätystä varten mitenkään muuten kuin leikkaamalla saksilla yläreunasta suikaleen pois. Hankalaa - monenko tulee tehtyä??

Vieras

#81

15.07.2014 18:17

huono sormisen on niit paha avata. Muavii pitäs vähentää ja niit purkkei on kamala laittaa sisäkkäin, kun ne kuulluu viädä kierrätykseen.
Tyytyväinen

#82 Re:

15.07.2014 20:55

#81: -

Olen ns. huonosorminen=nivelrikko sormissa (erityisesti peukaloissa ja etusormissa). Minulle kierrekorkin avaaminen on huomattavasti helpompaa kuin vanhan mallin repimiset auki.

Saan purkit hyvin sisäkkäin, kun leikkaan muovikorkkikohdan pois.

Uusissa ei mitään ongelmaa!

Minna

#83 Re: Re: Re: Re: e: Re: Re: jopas olet avuton

19.07.2014 18:15

#70: - Re: Re: Re: e: Re: Re: jopas olet avuton

Nyt parjaat nuoria turhaan. Ei ole ihme, etteivät meitä mummeleita arvosta, kun joutuvat noin asiattomien syytösten kohteeksi. Minä tunnen aivan ihania nuoria.

Mitä tulee kielenkäyttööni, niin suomalaiset tunnetusti eivät kestä arvostelua. Se, että puolustan sairaira ja vanhuksia, on nähtävästi kaltaistesi vaikeaa ymmärtää.

Sen lisäksi puolustan myös luontoa, jota tämä sukupolvi ahneuksissaan on tuhonnut enemmän kuin yksikään meitä ennen elänyt. Sen lisäksi, että tässä lisätään muovisaastetta, on lisänä myös yksi teollinen prosessi.

Onneksi olen todellakin 78-vuotias ja paljon elämässäni nähnyt, joten ei tätä hulluutta ja ahneutta enää kovin montaa vuotta joudu katselemaan.

Nykysuomalaisia on vaikeaa ymmärtää saati arvostaa.

Hukkukaa p.....n aivan rauhassa!


Vieras

#84 Re: Re: Re: Re: Re: e: Re: Re: jopas olet avuton

28.07.2014 11:34

#83: Minna - Re: Re: Re: Re: e: Re: Re: jopas olet avuton

Eipä taida Minna-tyttösellä olla kokemusta vuosien varsilta, vaikka yrittääkin muistuttaa olevansa 78-vuotias (ehkä juuri siksi pitääkin koittaa todistella asiaa, koska se ei pidä paikkansa). Tästä syystä MInna-tyttösellä ei ole siis oikeaa näkemystä siitä, kuinka yleisesti nuorten käytös on muuttunut vuosien saatossa. Eipä nimittäin 50-luvulla ollut kenelläkään nuorella eikä aikuisella tuollaista toisen ihmisen kohtelua, mihin sävyyn Minna-tyttönen tällä palstalla kirjoittelee. Sen sijaan Minna tyttösen kirjoitustyyli on juuri sitä roisia tekstiä, jolla osa tämän päivän nuorista haluaa tahallisesti väheksyä muita ihmisiä ja heidän oikeuttaan omiin mielipiteisiinsä.

Jos ei ole kokemusta 50-60-luvun nuorista ei tiedä myöskään eroa tämän päivän nuoriin verrattuna. Toki aina on niitä hyvinkin käyttäytyviä joukossa, onneksi. Minäkin tunnen sellaisia. Sen sijaan huonosti käyttäytyvää nuorta 50-60 luvuilla en tavannut.

Seura tekee kaltaisekseen. Mistä lie Minna-tyttönen oppinut tapansa.

Olen itse vanhus ja sairas, otan siis avosylin vastaan puolustamiseni, mutten pidä siitä, että minun puolustamiseni suoritetaan epäkohteliaasti muita kohtaan. Samat asiat kun voi edelleen kuten ennenkin esittää ystävälliseenkin sävyyn vaikka esittäisikin asiansa napakasti.

Puolustat ihan hyviä asioita. Mutta luonnon puolustaminenkin menee paremmin perille, kun tuo omat käsityksensä, mielipiteet ja perustelut asiallisesti esille käyttämättä epäkohteliasta tyyliä!

 

Lin

#85 Vuoden turhake

03.08.2014 03:29

Valiollekin pitäisi asiasta tietenkin reklamoida, mutta Suomen luontoliiton vuoden turhakkeeksi olen tämän idioottimaisen uudistuksen jo ehdottanut. Ensimmäisen korkkimaidon kanssa kävi niin, että märin käsin korkki ei millään avautunut ja lopulta avasin purkin normaalilla tavalla. Korkki ei ollut kuin tiellä! Eikä varmasti ole yhtään sen helpompi avata muutenkaan. Yhtään positiivista juttua korkista en keksi. Ostaisin kanssa mielelläni korkittomia maitoja, mutta lähikaupasta nyt ei muuta saa kuin maitojuomia ja korkillisia.
nivelrikko

#86 Re:

07.08.2014 19:40

#4: T.M -  

 Laktoositonta ei ole nykyään muunlaisissa:]


Vieras

#87 Tärkeysjärjestys asioille

14.08.2014 18:48

Laittakaa adressi kertakäyttöisistä terveyssiteistä, lasten vaipoista, kyllä niiden kanssa tuhlataan huomattavasti enemmän muovia ym. Ne ovat todellisia turhakkeita.

Ilman niitä tulee hyvin toimeen. Kestovaipat ja-siteet ovat mahtavan käytännöllisiä.

Yksinkertainen ja kömpelö

#88

13.10.2014 17:39

Entäs me, jotka tykätään ottaa purkki mukaan? Tai muuten vaan tykätään korkista? Ette sitten ajatelleet meitä ollenkaan? Löytyy edelleen maitoja, joissa ei korkkia ole, ostakaa niitä. Minä ostan korkillisia, ei tartte murehtia läikkymistä ja helpompi avata.


Vieras

#89 Re:

27.03.2015 08:07

#80: -  

Samalla tavallahan sen korkillisenkin saa auki kuin vanhan mallin. EI SIIHEN SAKSIA TARVITA! Sitä paitsi korkillisen pystyy huuhtelemaan todella vähällä vedellä, koska korkki pitää purkin hyvin kiinni ja ravistella voi vaikka kuinka kovasti. Nivelrikkoisen ei tarvitse edes puristella vaiman takaa kuten vanhassa mallissa. Sitten vain vanhaan tyyliin yläreuna auki ja purkki kuivumaan. Kuivuu muuten alassuinkin paremmin kuin vanha, kun aukaisee korkin, niin ilmanvaihto pelaa.


Vieras

#90 Re: Re:

27.03.2015 12:13

#89: - Re:  

Voisko siis parempaa tuotetta edes olla. Kaksi kärpästä samalla iskulla.

Samatuote sopii heille, jotka haluavat avata tölkin vanhaan tyyliin ja heille jotka haluavat käyttää korkkia. 

 

 

taas yksi turhake lisää

#91 Vääntövoima ei riitä

16.06.2015 11:21

 Mullakin reumaiset sormet niin on tosi hankala avata kyseistä tölkkiä,jää kyllä kaupan hyllylle jos on toinen vaihtoehto tarjolla.