Israelilaiset tuotteet boikottiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Israelilaiset tuotteet boikottiin.

Tero Kivinen
Helsinki

#1


Palestiinalaisten iskut kohdistuvat vain ja ainoastaan siviilikohteisiin, tätä on jatkunut niin kauan kuin muistan. En allekirjoita.
Jouni Suonsivu
Tampere

#2


Tietokoneessani on Intel, joka on israelilaista teknologiaa. Suosin, olen suosinut ja tulen suosimaan israelilaisia tuotteita.

Boikotoijille tiedoksi: juutalaisia keksintöjä ovat esim. helikopteri ja ehkäisypilleri - ehkäpä sitten unohdatte ne tästäpitäen.

Juutalaiset ylipäätään ovat keksineet kaikkien iloksi ja hyödyksi yhtä sun toista, joista alla listaa. Olkaapa boikotoijat sitten loogisia ja boikotoikaa myös sitä kaikkea - vaikka elämänne onkin varsin paljon köyhempää sen jälkeen, mutta ollaksenne edes älyllisesti rehellisiä (mihin en kohdallanne tietenkään usko):

http://www.helsinki.fi/~pjojala/Tieteenluovutus.html
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Indicator.html
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Rautatammi_metsurit.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Kallonkutistajat.html
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Tietonikkarit.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Musiikki1.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Sefanja_Rokkentrollit.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Uraani2.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Nobel.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Kirjailijat.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Toimittajista.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/sarjakuvat.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Kuvataiteilijat.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Neropatit.html
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Shakki_ja_Matti.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Urheista_uhreista.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Lojaalisuudesta.htm
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Kommunismin_juuret.html

...ja eteenpäin tätä sarjaa jopa tyhmä boikotoijhakin löytää, tässä muuten lisää

http://www.helsinki.fi/~pjojala/Wikipedia_Famous_Jews.htm

Lopputuloksena: boikotoijat, jos olette edes jossakin määrin johdonmukaisia, voittekin oitis muuttaa takaisin luoliin ja luopua kalustetuista huoneista sekä ylipäänsä sivilisaatiosta.


Sasa Korhonen
Helsinki

#3


Nyt tuskin puhutaan juutalaisten keksimien asioiden boikotoimisesta vaan Israelissa valmistettujen esineiden boikotoimisesta
Jouni Suonsivu
Tampere

#5


Perseestä olette kaikki boikotoijat ja totaalisen väärässä - kuten koko ideologiakin, mistä ammennatte.
kai haavisto
helsinki

#6


Israel on raakalaismaisten tuhoamisyritysten kohde. Sitä on sen koko olemassaolon ajan yritetty tuhota, sen asukkaat murhata ja omaisuus anastaa.

Ja silti maan armeija riskeeraa omien sotilaidensa henkeä jotta siviileille aiheutuisi mahdollisismman vähän vahinkoja. Tähän toimitatapaan pystyy vain Israel ja USA.

Palestiinalaiset käyttävät häikäilemättömästi suojakilpenään siviilejä tai vaikkapa YKn rauhan turvaajia. Ja kohdistavat iskunsa aivan erityisesti siviilikohteisiin.

Siksi tuen omaltaosaltani Israelia ostamalla Israelilaisia tuotteita jos siihen on mahdollisuus.

Moista törky adressia en ikinä allekirjoita. Ja jokainen vastuullinen ihminen tuomitsee koko törkyadressin.

Jouni Suonsivu
Tampere

#7


Jos jollakulla teistä boikotoijista on hivenenkin älyllistä rehellisyyttä itseään kohtaan lukekoon seuraavan linkin sisällön:

http://www.communigate.co.uk/ne/cfi/page15.phtml

Ei ole mitään syytä boikotoida Lähi-idän ainoaa demokratiaa, sitäkin enemmän lukuisia diktatuureja. Niiden joukossa muuten on varsin paljon nimenomaan muslimienemmistöisiä valtioita.

Tuomas Hako
Alajärvi

#8


Israelia ja USAa johtavat siionistit sotivat ympäri maailmaa ja tekevät kansanmurhaa Palestiinassa. He eivät teheneet rauhaa 1990-luvulla, vaan haluavat kaiken itselleen-myös koko maailman. Palestiinalaiset viruvat getoissa tai heistä hyödynnetään vielä työpanos keskitysleireissä. Analogia 1940-luvulle on selvä. Samoin gulagiin.

Siionismi on kansalliskiihkoa eli kiihkonationalismia siinä missä muutkin ääri-ilmiöt tässä suhteessa. Uskonnon sumentamina kansat tukevat Israelia, mikä on äärimmäisen surullista.
Jouni Suonsivu
Tampere

#9


Tuomas Hako kirjoitti: "Israelia ja USAa johtavat siionistit sotivat ympäri maailmaa ja tekevät kansanmurhaa Palestiinassa. He eivät teheneet rauhaa 1990-luvulla, vaan haluavat kaiken itselleen-myös koko maailman. Palestiinalaiset viruvat getoissa tai heistä hyödynnetään vielä työpanos keskitysleireissä. Analogia 1940-luvulle on selvä. Samoin gulagiin.

Siionismi on kansalliskiihkoa eli kiihkonationalismia siinä missä muutkin ääri-ilmiöt tässä suhteessa. Uskonnon sumentamina kansat tukevat Israelia, mikä on äärimmäisen surullista."

Hako on täysin hakoteillä koko tekstissään, joka sisältää vain sisällyksetöntä ja perusteetonta asennetta. Todellisuuden kanssa Tuomas Hako ei hengentuotteensa kanssa ole missään tekemisissä. Lähdekriittinen perehtyminen aihepiiriin tekisi hyvää hänellekin. Pelkällä asenteella kun ei pitkälle pötkitä. Ongelma näyttääkin olevan enemmän se, että hän kieltäytyy ajattelemasta omin aivoin ja suostuu olemaan sopivasti syötetyn "tiedon" uhri. Säälittävää.
Mikael Rakkolainen
Tampere

#10 Sota on sotaa...


Anteeksi jos herätän jonkun todellisuuteen, mutta Israeliin on tehty niin monta siviileihin kodhistunutta itsemurhapommitusta, että kyllä Israelinkin pitäisi tehdä jotain muuta kuin katsoa vierestä. Sitä saa mitä tilaa, ja Palestiina tilasi sotaa.
Juha Halonen
Vantaa

#11 Sota on aina sota.


Mitäs luulet mitä suomalaiset tekisivät jos venäläiset pommittaisivat jatkuvasti talojamme ja tappaisivat tai kaappaisivat vaikka rajavartiolaitoksen miehiä? Hellan lettas kun on taas kadonnut taju kaikesta. Kun ruvetaan sotimaan ei ole pahempaa pahaa, kumpikin tappaa ja toinen tappaa aina enemmän. Niin Israel kuin ne valtiot kenen kanssa se sotii ovat yhtä syyllisiä tähän tilanteeseen. Kumpikaan ei ole pahempi, kuin toinen. Niin, että menenpä alkosta hakemaan vähän israelilaista viiniä palestiinalaisen leipäni kaveriksi.
Ernesti Hemmingvei
Suomi

#12 Propagandaa


Kukaan ajatteleva ihminen ei laita nimiään tällaisiin roska-adresseihin.
Luuletteko oikeasti, että Lähi-idässä mikään muuttuu teidän vouhkaamisella?
Eihän siellä ketään edes kiinnosta mitä suomalainen antisemiittirasisti täällä puuhailee.
Tukemalla Israelia tukisitte samoja arvoja kuin mitä itse arvostatte.

Michail Jaction
Jurmaa

#13


Luuleeko Israel tosiaan, että terrori saadaan kuriin tuhoamalla kaikki palestiinalaiset? Sotatoimet vain lisäävät Hamasin yms. ääriliikkeiden suosiota palestiinalaisten ja muiden muslimien keskuudessa, eli Israel valmistaa itselleen lisää vihollisia.
Christer Kalenius
Karis, Raseborg

#14


Israel ei tosiaankaan luule mitään vaan tietävät että tuhomalla kaikki
palestiinalaisterrosristit - eikä kaikki palestiinalaiset!, eihän ne nyt hullujakaan ole - saadaan varmasti ainakin palestiinalaisterrorismi ei vaan
kuriin vaan tyystin loppumaan. Likaiset hamas-paskiaiset tulevat haihtumaan
kuin pierut Saharaan ja siellä ovatkin oikeassa elementissään. Eivät muuta
osaa kuin haastaa riitaa joka suuntaan. Jos eivät Israel'in suuntaan niin
sitten palestiinalaisten sisällä al fatah'ia kohti ja muita kusipääliikkeitä
kohti. Siinä tekevät tosin hyvän työn kerrankin, vaikkeivät nuijat sitä kyllä ymmärrä. Kun paha tappaa toisen pahan niin pahaa on enää puolet jäljellä.

Eihän kukaan normaalijärjellä varustettu yhtäkään Israel'in tuotetta boikotoi.
Vain vähäjärkiset sellaisen tyhmän siirron tekee. Meinaatteko älykääpiöt siirtyä hamstraamaan palestiinalaisia tuotteita tilalle? Olkaa hyvät vaan.
Ehkä niillä rättipäillä olisikin myydä halvalla teille joku loppunkäytetty
venäläinen raketinheitin. Mitään omia tuotteita heillä ei taida olla kaupan.

Mutta pian heilläkin on sharia-laki. Kuulemma oli jo joulun alla kiivas
väittely asiasta ja näytti silleen että pian sharia lait astuu voimaan Gaza'an.
Siitä vaan katkomaan toisiltaan kädet ja kaulat. Tai kivittämään toisiaan
kuoliaaksi, ihan lain edellyttäminä. Miksei silmä silmästä? Tietysti sekin, vaikka kun palestiinalaisten tekoihin katsoo niin tuntuu että turha niiltä on
enää silmät riistää. Sokeita kun ovat jo silmät päässäkin.

Viva Eretz Yisraël!
Michail Jaction
Jurmaa

#15


Tuli vain mieleen, että vihamielisyyksien pitkittyessä terrorismi tai oikeammin Israelin vastainen sissisota saa yhä laajemmin kannatusta palestiinalaisten keskuudessa. Tähän ei ole muuta lääkettä kuin kansanmurha, joka tosin saattaa laajeta myös naapurimaihin. Toinen vaihtoehto on rauhansopimus, jota kumpikaan osapuoli ei riko. Tähän mennessä kumpikaan osapuoli ei ole osoittanut riittävää kypsyyttä tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Mikko Saari
Vantaa

#16


Silmä silmästä, ja koko maailma on sokea. Vanha sananlasku pätee eittämättä tässä, oli palestiinalaisten tukija tai siionisti. USA ja Israel välttävät siviiliuhreja? Wikipediasta voi nopeasti tarkistaa että irakin sodassa käytettiin köyhdytettyä uraania ammuksissa. Uraanipölyn leviämisen seurauksia isoon kaupunkiin ei varmaan tarvitse selittää. USA:n oli uutisoitu balkanin selkkauksenkin aikana turvautuneen köydytettyyn uraaniin ammuksissa. Lisäksi vietnamin napalmi ja miinat, toisen maailmansodan kaksi ydinaseiskua, vanhemman Bushin Saddamille mahdollisesti myydyt kemikaalit.. Israelin tappamien siviilien lukumäärästä en löydä lähdetietoa, mutta eipä näytä kukaan muukaan löytävän, lähinnä vain onttoja lähteettömiä perusteita.

Koulujen oppikirjoissa oli jo minunkin aikana, että usa käytti napalmia vietnamissa ja kahta ydinasetta. Luulisi että te Israelin tukijat häpeäisitte USA:n sille antamaa tukea, mutta siionismi menee teillä ihmisarvon yli ilmeisesti.
Terho Pelkonen
Riihimäki

#17 En allekirjoita


...enkä muutenkaan tue Hamas(Haaman)-politiikkaa.
Ja järkiasioiden puhuminen olisi helmiä sioille...
Pentti Kolari
Vieras

#18


Maailmassa näyuttä olevan kaksi "roistovaltiota" toinen

Israel ja toinen Pohjois-Korea.

Eero Vuorela
VANTAA

#19 Fasismi - Sionismi - Apartheid


#1: Tero Kivinen -

Rasismin ilmiöt Fasismi ja Apartheid on kukistettu. Helpoin pala sionismi on jäljellä.

Tukekaa Israelia
Vieras

#20 En allekirjoita


Kuka idiootti tällaisen adressin allekirjoittaa? Se, joka tukee terrorismia ja viattomien siviilien tappamista ja muslimien maailmanvalloitusta. Päinvastoin, Israel tarvitsee nyt kaikkien järkevien länsimaalaisten ihmisten tuen. Itse aion tästä lähtien yhä tarkemmin ostaa israelilaisia tuotteita, jos niitä vaan on saatavilla.

Ihan vaan tiedoksi, "avustuslaivalla" oli erilaisten terrorijärjestöjen jäseniä, jotka olivat soluttautuneet rauhanaktivistien joukkoon ainoana tarkoituksenaan päästä tappamaan israelilaisia ja saamaan siitä vielä propagandahyödyn.

Jari Hujanen
Kokkola

#21 Suosin israelilaisia tuotteita, boikotoin islamilaisten tuotteita


Adressi pitäisi tunkea sinne, minne aurinko ei paista. Suosin israelilaisia tuotteita ja boikotoin muslimimaissa tehtyjä tuotteita. Kaikkien tulisi tehdä samoin.

Anja

#22 Re: Suosin israelilaisia tuotteita, boikotoin islamilaisten tuotteita


#21: Jari Hujanen - Suosin israelilaisia tuotteita, boikotoin islamilaisten tuotteita

Teen samoin! Löysin hyviä israelilaisia kosmetiikkatuotteita hämeelinnalaiselta maahantuojalta. DSM-sarjan ihon- ja hiustentuotteet ovat olleet ainoat käyttämäni ja voin omakohtaisen kokemukseni perusteella suositella niitä muillekin.

tare

#23 tosiuskova en uskonnollinen:


haluaisin ostaa nimenomaan israelilaisia tuotteita

 

tare
Vieras

#24


haluan olla ehdottomasti israelin puolella koska israel on jumalan silmäterä vaikka israel ei ole virheetön
Jumalanne on epäonnistunut
Vieras

#25


Tietääkseni on olemassa myös juutalaisia jotka karsastavat Israelin politiikkaa. Tämä ei nähdäkseni ole rotukysymys vaikka näköjään täällä ollaan heti vetämässä rotukorttia esille. Israel ei käsitä koko maailman juutalaisväestöä saati kaikkia juutalaisten keksintöjä. Ihan näin huomauttaakseni.

Kommentoi adressia