Israelilaiset tuotteet boikottiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Israelilaiset tuotteet boikottiin.


Vieras

#26 Re:

22.05.2011 01:14

Kiitos. Tämä on tärkeä adressi.


Vieras

#27

17.11.2011 09:13

Täyttä propagandaa. Täysin puolueellinen ja asioista tietämätön adressi. En allekirjoita ja toivoisin niillekin, jotka kirjoittavat ottaisivat ensin asioista tarkemmin selvää miten asiat on.

Vieras

#28 säälittävää!!! En taatusti allekirjoita.

03.06.2012 04:23

Millaiset ihmiset tällaisia adresseja oikein tekee??

Vieras

#29 Ohjeet

19.06.2012 03:20

Tässä olisi hiukan vinkkejä boikotointia ajatellen: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=3315
Tässä on myös juttu, joka sivuaa samaa aihetta:
Tiedonantaja 18|2012
• Suomi tukee Israelin laittomia siirtokuntia (Markku Juutinen)

Anonyymi

#30 kiitti vaan tyhjästä

23.09.2012 03:20

en allekirjoita.. ja sanottakoon et teijä takii mä en saa lähikaupasta soda-streamia vaan joutuu kauemmaks mennä hakeen eli iso kiitos siitä... ja se että te ette osta niitä ei merkkaa mitään, mut mä haluun oman vapaan oikeuden ostaa ISRAELILAISIA tuotteita..

Markus Räsänen

#31 En allekirjoita!

25.09.2012 00:13

Toivon, että tällä adressilla on juuri päinvastainen vaikutus. Katsokaa hyvä video

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=24038
Esther Gynther

#32 Kateus on synti

22.10.2012 19:26

Missähän tilassa maailma olisi jos Israeliaisia keksintöjä; lääkkeitä, teknologiaa, maataloustuotteita ja yleensä älykkyytä vaativia asioita ei olisi tarjolla. Ihmiset vain ovat kateellisia koska eivät koskaan yllä samalle tasolle. Mitä tulee niinsanottuihin miehitettyihin alueisiin, niitä ei ole olemassakaan, sillä ne alueet kuuluvat Isarelille, kuten jokainen vähänkin historiaa tunteva ja hiukan älykäs ihminen tietää. Sellaista kansaa kuin palestiinalaiset ei ole olemassakaan. Ottakaa selvää asioista, opiskelkaa ja ajatelkaa omilla aivoillanne. Älkää olko propagandan ja aivopesun uhreja. Neuvostoaika on ohi; on lupa ajatella ihan itsekin ja järjellä. Vielä, jos Isarel ei viljelisi noita alueita siellä ei kasvaisi edes rikkaruoho. Jos haluatte boikotoida, niin voitte lakata ottamasta lääkkeitännekin;antibiootit, kolesteroli, syöpä ym. Ei poliorokotusta, eikä muitakaan.
"Se joka Israelia kiroaa, olkoon kirottu, joka Israelia siunaa, olkoon siunattu" Haluan mieluummin siunauksen.
Työmies

#33 Oikeistohihhulit

18.11.2012 04:30

ovat taas vauhdissa. Oikein lestadiaaninen remmi on intoutunut puolustamaan valtiota joka murhaa lapsia. Adressin aiheena ovat Israelin teot, ei itse israelilaisten vastustaminen. Minä en hyväksy tällaista murhaamista kenenkään tekemänä.

Vieras

#34

20.11.2012 17:20

Voisko joku tietorikas tehdä luettelon tuotemerkeistä jotka ovat israelista ? Ois helpompi boikotoida kun tietäs muutakin kuin jaffa-aplarit.
Anttisemitisti

#35

22.12.2012 11:27

Tampereen Koskikeskuksen käytävällä käsienhoitotuotteita kaupustelleen kaverin ilme oli näkemisen arvoinen, kun tuote-esittelyn jälkeen kysyin häneltä: "Anteeksi, mutta mistä nämä tuotteet tulevat?" Kaveri totesi ilmoisena että "Israelista!". Sanoin että pyrin välttämään israelilaisten tuotteiden ostamista. Kaverilta ei tullut enää mitään vasta-argumenttia. Myyntihenkisyys katosi täysin. Osui ja upposi! :-D

Apua palestiinan lapsille

#36 Re: Kateus on synti

15.10.2013 17:21

#32: Esther Gynther - Kateus on synti

Tämä on ns. höyrypää kiihkouskovaisen tarina. Siis tosiasiahan on vain auttaa palestiinalaisia. He sortavat muita kansakuntia varastamalla maan, tuhoamalla kodit ja perheet. Lapsia, olen nähnyt jopa 7 vuotiaita hakattavan, he kohtelevat kuin murhamiehiä. Kyllä pitäisi silmien avautua, häpeäisin olla israelin sotilas. Ei tätä millään herran maalla ja uskonnoilla selitetä. Jos saksalaiset yrittivät tehdä arjalaista kansaa, samaa tekee israel nyt ja puhdistaa aluetta itselleen ja laajentaisi vielä hulvattomasti, jos eivät muut maat olisi jo panneet stoppia. Eikä ole mitään puolustettavaa siinä, että lapsia hakataan ja heitetään vankilaan. USA on katunut ydinaseen luovuttamistaan eikä enää ole aulis auttamaan, sielläkin on herätty huomaamaan, että tässä ratsastetaan hieman väärillä hevosilla.

Ateisti

#37 Re: Re:

15.10.2013 17:29

#26: - Re:

Tämä on TODELLA tärkeä adressi ja sen ymmärtävät ne, joilla on sydän paikallaan ja näkevät enemmän kuin moni. Minä voisin halata tällaista ihmistä oitis. Tässä ei tarvita uskontoja, kun on kyse lähimmäisenrakkaudesta. Perheet ovat vaikeassa tilanteessa vieläkin, sorto jatkuu. Olen todella onnellinen, että löytyy valistuneita ihmisiä Suomesta, vaikkakin vähemmän kuin siihen ainaiseen Israelin ylistykseen herran kansana ja mediamyllytykseen vuosien varrella. Eikä pidä olla pelokas arvostellessaan Israelia, meillähän on oikeus ja vapaus...vai onko. Tuleeko meille nyt vihaajia juutalaissuunnalta ja kannattajista. Mehän emme vihaa juutalaisia, korostan. Me vain arvostelemme heidän epäinhimillisiä tekojaan.

Israelilaiset tuotteet kunniaan

#38 Re: Ohjeet

24.10.2013 18:43

#29: - Ohjeet

Kerrotko minkä lain mukaan katsot juutalaisasutuksen laittomaksi ??Sitähän ne eivät ole.

Kansainyhteisö teki päätöksen jolla juutalaisten historialliset oikeudet Palestiinaan tunnustettiin ja päätettiin luovuttaa Palestiina juutalaisten kansallista kotia varten. Itsenäisyyssodassa tulitaukolinjoiksi muodostui tietyt rajat, jotka muotoutuivat uudeksi arabien toisessa sodassa Israelia vastaan. Nykyiset alueet esim Läsirannalla eivät ole olleet minkään itsenäisen valtion aluetta (Jordanialle niitä ei ole koskaan tunnustettu kuuluvan) ennen kuin Isral valtasi ne, kenen maata Israel siis miehittää?

Ja mikä oikeudenmukaisuus siihen kätkeytyy että joku alue kuten Juudea ja Samaria (nyk. Länsiranta) tulisi olla juutalaisista vapaa alue.  Herätkää!!

Valoa kansalle

#39 Ateisti

25.10.2013 00:00

#37: Ateisti - Re: Re:

Ateistin olisi syytä käydä katsomassa kuka sortaa ja ketä. Viime päivinä olemme lukeneet lehdistä ja joka uutisia seuraa, on myös kuullut tiedotusvälineistä kuinka viimeisen kuukauden aikana on kaksi sralilaista sotilasta surmattu arabien taholta ja yhdeksänvuotiasta tyttöä ammuttiin lähietäisyydeltä, kuinka nuoriso kivitää autoilijoita aiheuttaen liikennekaaoksia. Kaikki tuo on tätä päivää. Lisäksi Gazaa halliseva Hamasin pääministeri uhosi että Länsirannan palestiinalaisten on yhdistyttävä heidän kanssaan yhteistä viollista vastaan ja noustava suureen Al Aqsa intifadaan. Kaikki nämä teot ja puheet aikana jolloin käydään rauhanneuvotteluja. Kaikki terve arvostelu puolin ja toisin on oikein.  Boikotoimalla Israelia aiheutamme kärsimystä palestiinalaisille, koska iso joukko palestiinalaisia tienaa leipänsä juuri niissä yrityksissä joita boikotoidaan.

Älä kylvä vihaa!

#40 Apua Palestiinan lapsille

25.10.2013 21:39

Olen samaa mieltä että apua palestiinalaislapsilta ei pidä kieltää, mutta vilkaisetko mihin meni esim. viime kesänä ne eurot joita jo onneksi entinen ministerimme Heidi Hautala osoitti muutaman miljoonan vieraillessaan palestiinan arabialeilla. Palestiinan lapsille syötetään valheita ja heitä opetetaan vihaamaan jopa tappamaan juutalaisia. Järyttävää toimintaa! Katso video jossa näkyy onneksi hyviäkin asioita alueelta, mutta samalla tuo järkyttävä turmion kylväminen lasten mieliin. http://www.tv7.fi/vod/player/?program=32782
Kannatan Israelia

#41 Re:

16.06.2014 14:35

#25: Jumalanne on epäonnistunut -

EN boikotoi ja lisäksi Jumala itse ei epäonnstu. Kannatan Israelia ja kaikkia sen tuotteita!

Höpö höpö juttu koko tämä adressi... typerä yritys!


Vieras

#42 Re: Ohjeet

18.06.2014 22:36

Pekka

#43 Re: Juutalaisten keksintö

20.07.2014 15:54

Tämä boikotti ei kohdistu juutalaisten keksintöihin tai juutalaiseen tutkimukseen, vaan Israelilaisiin tuotteisiin. Kaikki juutalaiset eivät ole israelilaisia ja kaikki juutalaiset eivät edes ole zionisteja.


Vieras

#44

31.07.2014 09:28

Natsivaltio israelin röyhkeä, häikäilemätön ja rikollinen toiminta voi kaikessa rauhassa jatkua niin kauan kun jenkki antaa tämän tapahtua! Ja jos joskus vastalauseet Suomessa yltyvätkin hyvin voimallisiksi, puuttuu hyvin organisoitu juutalais-puolustajien valtava joukkio puolustamaan äänekkäästi tätä roistovaltiota!
Juho Joru

#45 Re:

11.08.2014 16:11

#5: Jouni Suonsivu -  

 Pistämätöntä argumentointia! Ai hemmetti että nyt on varmasti kaikilla Israelin toimia kritisoineilla jauhot suussa ja luu kurkussa!

Ben Elef

#46 Re: Nehän on kaksi niin samanlaista maata, ettei muita maailmast tahdo löytyä. Paitsi ehkä Grönlanti

15.09.2014 00:03


Vieras

#47 Re:

15.09.2014 13:47

#3: Sasa Korhonen -  

 Jep jep, rusinat pullasta. Poikotoijjaan, poikotoijjaan, kunhan ei tarvi tinkiä mistään kivasta.

Kommari on cool

#48 Re:

14.03.2015 17:46

#18: Pentti Kolari -  

 Israel on oikea pyhimysvaltio kaikkiin naapureihinsa verrattuna.

 

Tulin vaan uteliaisuuttani katsomaan kuka hölmö tällaisia addresseja allekirjoittelee. Perustajana näkyy olevan Vasemmistonuorten aktiivi ja samaa hörhölaumaa allekirjoittajana.

 

Että kommarit juhlivat sinunkin allekirjoituksellasi.


Vieras

#49 Re:

12.02.2016 18:46

#2: Jouni Suonsivu -  

 Harmi etteivät ole käyttäneet ehkäisypilleriä tehokkaammin, ihmiskunta voisi paremmin.

Tuliko katsottua ohjelma; Israelin progandasota - olisi vähän ajattelimisen aihetta? Näitä Israelin trolleja näyttää riittävän meilläkin.

Itse en osta mitään Israelin tuotteita - enkä tule ostamaan, ei maistu veriappelsiinit!


Vieras

#50 Re:

17.10.2016 09:09

#8: Tuomas Hako -  

 Iarael on Juutalaisvaltio lähi-idässä. Muslimimaat eivät sitä hyväksy. Juutalaisilla ei ole pääsy arabivaltioihin. Israelissa asuu toista miljoonaa muslimia, tasa-arvoisina juutalaisten kanssa. Hyvin olet aivopesty. 

Kommentoi adressia