Sukupuolineutraalinen avioliitto lailliseksi Suomessa!

Cherry_boy
Vieras

#1 kyllä pitäis jo saada lailliseks

05.07.2010 13:52

Tuli vielä mieleen ku tässä puhuttiin raamatusta, ni eräs pappi kerto kerran, että se miksi raamatussa lukee että "mies ei saa maata miehen kanssa", ni sillä ei ole mitään tekemistä homouden kanssa, vaan se on kirjotettu siksi, että siihen aikaan vallottajat (miehet) alistivat hävinneet raiskaamalla niiden miehet ja naiset ja näin samoin isoveli saattoi alentaa pikkuveljensä raiskaamalla, että tällä ei mitään tekemistä ole homouden kanssa ! Nyt kyllä ois jo aika tulla lailliseksi adoptio ja avioliitto ihan kaikille. Turhaa on turvautua mihkää huonoihi tekosyihi sen vastustamiseks, koska oikeita syitä sen kieltämiseksi ei ole. Kaikilla on oikeus rakastaa. (:

so shut up!
Vieras

#2

05.07.2010 17:57

Jumala loi ihmisen seksuaalisuuden,

tämän seksuaalisuuden Jumala asetti

MIEHEN ja NAISEN välille.

Jumalan asettama ja tarkoittama

seksuaalisuuden harjoittamismuoto on

siis MIEHEN ja NAISEN välinen, joka

perustuu MIEHEN ja NAISEN elinikäiseen

liitto-suhteeseen, eli he sitoutuvat rakastamaan

toisiaan ja elämään yhdessä

MIEHENÄ ja VAIMONA, kunnes kuolema heidät erottaa.

BeRdIdO
Vieras

#3 Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

05.07.2010 18:05

#1: Cherry_boy - kyllä pitäis jo saada lailliseks

Elikkäs Eläimiin sekaantuminen pitäisi yhtä lailla myöntää laissa?

Saahan niitä eläimiäkin rakastaa, siinä missä ihmisiäkin!??

lue ja viisastu.

3 Moos 18: Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus. Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ettet siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko eläimelle pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys. Älkää saastuttako itseänne millään näistä, sillä näillä kaikilla ovat itsensä saastuttaneet ne kansat, jotka minä karkoitan teidän tieltänne.  Ja maa tuli saastaiseksi, ja minä kostin sille sen pahat teot, niin että maa oksensi ulos asujamensa. Sentähden noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni älkääkä mitään näistä kauhistuksista tehkö, älköön maassa syntynyt älköönkä muukalainen, joka asuu teidän keskellänne-  sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi-  ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte, niinkuin se on oksentanut ulos sen kansan, joka oli ennen teitä.  Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.. Sentähden noudattakaa minun määräyksiäni, ettette seuraisi niitä kauhistavia tapoja, joita on seurattu ennen teitä, ettekä saastuttaisi itseänne niillä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne."

J. S.
Vieras

#4 Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

05.07.2010 22:55

On se varmasti kivaa katsoa ku "äiti" ja "isi" menevät samaan aikaan parranajolle.

Cherry_boy
Vieras

#5 Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

12.07.2010 10:13

#3: BeRdIdO - Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

Ihan tiedoks jos et osaa lukea tota tekstiä ni siin lukee että miehet raiskas miehiä, sillä niin toiset alistettiin.. ja toiseks raamattu ei ole suoraa jumalallista ilmoitusta vaan sen on kirjottanu ihmiset  (8 että turha on vedota siihenkää.. ihmiset voi kirjottaa mitä haluaa eikä raamatun teksti ole aina nii suorasukasta luettavaa.. ottakaa ensin selvää asioista ennenku alatte pätemään.. : D ja miksi pitäs eläinten kanssa avioitua eihän se ole samaa lajia kuin ihminen? otan ainaki ite loukkauksena jos homoja verrataan eläimiin? o.o ihmetyttää koko juttu o.o

ja niiku tossa sun tekstissä sanotaan että maa oli saastunu ni se tarkotti just tätä raiskaamista.. :)

mutta nii ottakaa asioista selvää älkääkä kirjottako mitä sylki suuhun tuo (;

BeRdIdO
Vieras

#6 Re: Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

12.07.2010 15:33

#5: Cherry_boy - Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

Ihminen on samaa lajia apinoiden kanssa.

Ja entäpä jos homoparit sitten itse tekisivät omat lapsensa :)

1 Moos 1:26 –28: Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat". Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet".

 

 


Cherry_boy
Vieras

#7 Re: Re: Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

12.07.2010 20:27

#6: BeRdIdO - Re: Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

tiedoks vaan voi niitä lapsia tehä muutenki ja onhan olemassa heteroita jotka eivät voi saada lapsia.. tuomitaanko ne? : )


Anonyymi

#8

13.07.2010 11:11

Kaikki itkee homo-/lesboparin lapsen tulevaisuudesta. Sitä koulukiusaamista ei voi ennustaa! Yhtälailla niitä heteroidenkin lapsia kiusataan. Ja tuskin lapset aina kiusaavat tätä lasta, jolla on kaksi isää tai äitiä. Nykyäänhän sitä kiusataan ylipainosta, vammaisuudesta ja ulkonäöstä.

Ja pitäisikö sitten naimisiin meno sallia ihmiselle ja koiralle tai pedofiilille ja jollekin ala-ikäiselle? Kuulostaa paljon sairaalta kuin homoavioliitot.

Heteroista, homoista ja lesboista löytyy hyviä sekä huonoja puolia vanhempina. Jos on heteropariskunta, ja nämä on alkoholisteja ja hakkaavat lastaan ja toinen olisi sitten lesbopariskunta, jotka eivät ole alkoholisteja eivätkä hakkaa lastaan. Niin kummassa olisi parempi? Tietenkin homoista ja lesboistakin niitä alkoholisteja löytyy.

worldisacruelplace
Vieras

#9

29.07.2010 22:34

On se niin värin että homoja ja lesboja kohdellaan erilailla ja heillä on eri oikeudet. Kaikki me ollaan kuitenkin ihmisiä ! mitä tapahtui ihmisoikeuksille kun laadittiin tämä laki että mies/naispariskunta ei saa avioitua ? Ja miten Jumala ei muka hyväksy homoja ja lesboja jos hän kerran rakastaa kaikkia ? Kaikilla ihmisillä pitäisi olla samat oikeudet ja oikeus rakastaa ja osoittaa rakkautta oli sitten rakastunut samaan sukupuoleen tai ei. HOMOUDELLE TAI LESBOUDELLE EI VAAN VOI MITÄÄN .

kukkaistyttö
Vieras

#10 Re: Re: Re: kyllä pitäis jo saada lailliseks

29.07.2010 22:36

en kerro nimeäni
Vieras

#11

11.08.2010 20:00

Mielestäni on väärin että homoseksuaalisuutta ei hyväksytä!
Koska miten on jo sanottukkin ihminen rakastuu kehen rakastuu,ei sitä voi estäää!!

Rakkaus on rikkaus, eikä rikos
Vieras

#12 Nyt mennään jo naurettavaksi mutta..

11.08.2010 22:53

Te ette ihmiset voi olla tosissane.

Jos raamattu sanoisi että jokaisen on lyötävä naula päästään läpi tasatunnein te varmaan tekisitte niin.

Mitä pahaa on rakkaudessa?

Jokaisen pitäisi antaa olla sellainen kuin on, ja kaikki ovat tasa-arvoisia.

Mielestäni ihmisoikeudet on tärkeämpiä kuin se mitä jonkun kirjoittamassa satukirjassa sanotaan.

Ja kyllä olen kristitty, olen käynyt rippikoulun, olen lukenut raamattua, ja kannan ristiä kaulassani.

Silti sekään ei muuta sitä tosi-asiaa että jokaisella on oikeus olla omanlaisensa.

Mutta muistutan nyt viellä että kieltää se satukirja rasistisuudenkin.

In your face !!! ;D

Riikka Järvisalo
Vieras

#13

15.08.2010 00:04

Se on mun mielestä niin h*lvetin väärin ettei homoseksuaalisia hyväksytä, koska nekin on kuitenkin ihmisiä, niin ku kaikki muutkin!


Vieras

#14

24.08.2010 21:58

Yksinkertainen ajattelumaailma näillä vastustajilla! Hyväksyyhän homotkin heterot, miksei toisinpäinkin. Ja mitä tää ainainen itkeminen homojen "tekevän" lisää homoja? Heterothan ne homoseksuaaleja lisää maailmaan työntää. Te voitte vastustaa homoseksuualeja niin paljon kun itse haluatte, mutta ite te niitä lisää teette :P Entä sitten kun oma lapsi sattuukin suuntautumaan samaan sukupuoleen? Eikö hänellä ole oikeutta avioliittoon? siinäpä on sitten selittelemistä omiin uskomuksiin. "Et sinä voi koskaan mennä naimisiin ku satukirja sanoo niin. Satukirja on Aina oikeassa ja Kaikesta."

Juhoisamusedbeyondbelief
Vieras

#15 Huvittunut

13.09.2010 10:49

Huvitavaa lukea näitä otteita raamatusta, vaikka itsekkin olen vahvasti kristinuskoinen. Kyllä, olen lukenut raamatun monesti, ja olen tutkinut sanojen alkuperiä kolmellakin kielellä ja lukenut raamatun tutkimisesta. Vaikka minä olenkin heteroseksuaalisessa suhteessa koen avioliiton kieltämisen muilta suureksi vääryydeksi.

Kuten aiemmin mainittiin, raamattu on IHMISTEN kirjoittama. Jumala ei ole missään sanonut mitään miehen ja miehen tai naisen ja toisen naisen välisestä rakastavasta, välittävästä parisuhteesta. Toisin  hän kyllä julistaa lähimmäisen rakkauden merkitystä. Eikä suoda unohtavan mitä hän sanoo heistä, jotka toisen tuomitsevat. Kumpi saikaan siunauksen, se joka kielsi syntinsä ja saarnasi toisen syntisyydestä, vai se joka myönsi syntinsä ja rukoili anteeksi antoa eikä sanonut pahaa sanaa toisesta. "Hän joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven!" Ihminen SYNTYY syntisenä.

Naurettavaa että tosissaan uskovaiset käyttävät raamattua tekosyynä rasistisuuteensa, vielä huvittavampaa että ne jotka eivät edes usko Jumalaan käyttävät sitä. Jos menemme oikeiden raamatun sääntöjen mukaan, naisten kuuluisi käyttää huntuja ja peittää kaikki paljas ihonsa, miehllä saisi olla monta vaimoa ja naiset saisi tappaa kun he pettävät. Naisilla ei olisi edes tasa arvoa. Velkaa ei saisi antaa eikä vaatia. Ehkäisy olisi rankaistavaa!

Toivon että sukupuolineutraali avioliitto tulisi voimaan, jotta ihmiset ymmärtäisivät ettei ihmisen sukupuoli ole tärkeä, vaan rakkaus.


Vieras

#16

13.09.2010 18:17

Tuohon koulukiusaamiseen tahtoisin mainita:
Lapset oppivat kiusaamaan, mitä vanhemmat opettavat kiusaamaan.

 

Melli
Vieras

#17

19.09.2010 13:19

Kaikki pitäs hyväksyy sellasina kun ne on! Miks ihmeessä seksuaalivähemmistöjä pilkataan?

Deusicae
Vieras

#18 Huvittavaa lukea

29.09.2010 18:14

On tätä viestiketjua huvittavaa lukea kun siteerataan Raamattua. Mitä te oikeasti tiedätte sen todenperäisyydestä? Ette mitään. Usko on illuusio, eikä sillä tosiaankaan ole logiikan tai järjen tai tiedon kanssa mitään tekemistä. Mitä sanoisitte jos asetelma olisi päinvastainen ja joku tuhansia vuosia sitten kirjoitettu totaalisen vanhanaikainen kirja kieltäisi heteroseksuaalisuuden? Homoseksuaalit olisivat vallalla ja olisivat sitä mieltä ettei heteroille olisi hyväksyttävää myöntää lupaa solmia avioliittoa, koska usko ja ikivanhat säännöt kieltävät sen. Miltä tuntuisi?

Miettikääpä sitä, hölmöt. :)
Qir

#19 Re: Nyt mennään jo naurettavaksi mutta..

01.10.2010 00:03

#12: Rakkaus on rikkaus, eikä rikos - Nyt mennään jo naurettavaksi mutta..

Se jota kutsut satukirjaksi on Jumalan sana! En oikein ymmärrä miten olet kristitty et kä usko raamatun sanaan?

Se mitä rakkauteen tulee. Ihminen voi rakastaa monia vääriä asioita, joita jumala kieltää rakastamasta.

Jumala rakastaa jokaista meistä. Mutta ei meidän kaikkia tekojamme.

Qir

#20 Re: Huvittunut

01.10.2010 00:19

#15: Juhoisamusedbeyondbelief - Huvittunut

"se joka kielsi syntinsä ja saarnasi toisen syntisyydestä" Eikö homoseksuaalit ja sen puolustajat juuri kiellä syntisyytensä ja saarnaa muiden teko pyhyydestä? Me olemme kaikki syntisiä ja teemme syntiä lukemattomia kertoja päivässä huomaamattammekin. Emme voi silti pyytää/siunata syntiä. Ja homoseksuaallisuus on raamatun mukaan hyvin yksi selitteisesti syntiä. Se ei ole mitenkään epäselvästi siellä ilmoitettu.

Qir

#21 Re: Huvittavaa lukea

01.10.2010 00:34

Vähässä katekismuksessa, kolmannen uskonkappaleen selityksessä, Luther opetti: "Minä uskon etten voi omasta järjestäni enkä voimastani Jeesukseen Kristukseen uskoa enkä hänen luokseen tulla."

1. Kor. 1:20

Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?

1. Kor. 1:21

Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,

1. Kor. 1:27

vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,

.

1. Kor. 3:19

Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa";

#18: Deusicae - Huvittavaa lukea

 

vahva ihminen
Vieras

#22 homo on oma tahto .

01.10.2010 12:44

jos ihminen haluaa olla normaali ihminen. ok mutta homot tekevät toisin eri makulla asialla, outo rakkaus vetoaa samaan sukupuoliseen kyse omasta tahdosta.ei synny automaattisesti valmiiksi homo.sen takia homot voivat ryhtyä uudeksi ihmiseksi luopua homoudesta.
ateisti lesbo and proud

#23 VOI NYT

01.07.2011 22:38

vtu jumala ja raamattu voisi painua vi****n, vanhanaikaikaista, eletään kummiskin toisella vuosisadalla? ja mitä, miks ihmisiä kiinnostaa toisten avioliitto ? koska rakkaudesta on tullut epähyväksyttyä kysynpähän vaan? ja eläimiin sekaantuja, tai pedofiili on aivan eri asia koska toinen osapuoli ei ymmärrä sitä tilannetta mutta homoseksuaalisessa suhteessa molemmat haluavat
yhdyntää.

toisena lapset, olen kuullut perheistä jossa on kaksi isää tai kaksi äitiä eikä hetiä ole kiusattu, nykyajan kiusaaminen liittyy enimmäkseen ulkonäköön kuten lihavuus tai kehitysvammaisuus. nykyajan nuoret ovat suvaitsevampia näiden asioiden suhteen.
Ja se että homoudesta itse pääsee eroon jos haluaa ei ole totta, toisia vaan ei kiehdo keppi pimperossaan? ei kiitos en ikinä suostuisi siihen
menninkäinen

#24 raamattu

20.02.2012 23:47

jos vedotaan kerta raamattuun niin alkuun kannattaisi etsiä edes ihminen joka osaa tarkkaan tulkita sen. raamattu kumoaa itsensä niin monesta kohtaan että siihen ei voi tässä asiassa vedota.

ja miksei homo/lesbo paria voi vihkiä maistraatissa ?!
lesbo

#25

07.03.2013 18:43

Minulle riittäisi ihan hyvin maistraatissa suoritettava avioon vihkiminen, mutta se mikä koko keskustelussa äsrsyttää, on että ajatellaan että rekisteröity parisuhde riittää. "Rekisteröin parisuhteeni" (lol meidän hamsterikin on rekisteröity) viime elokuussa, ja edelleen odotan nimenvaihtopapereita (aikaa kulunut n. 5-6kk) kun sanottiin asian hoituvan VAIN 4kk kuluessa... sitten joskus kun ne paperit saapuvat minua odottaa 166e lasku koska haluan itselläni olevan sama sukunimi kuin vaimollani. Jos heteroparille lyötäisiin samanlaiset vaatimukset käteen niin siitä nousisi hirveä p***amyrsky. Ja jos nykyaikanakin joku pitää avioliiton jälkeen oman sukunimensä, kauhistellaan sitä... Ei se avioliitto ajatuksena niin tärkeä ole, vaan se TASA-ARVO!