Kiteen uuden terveyskeskuksen vastaanotto ajat!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kiteen uuden terveyskeskuksen vastaanotto ajat!.

adressin alulle panija

#51

29.07.2014 08:01

Ne joille tämä adressi ei kelpaa perustakoot oman, tänne ei tarvita päivystyksen vastustajien neuvoja eikä kuittailuja! Nimellä kun kirjoitat, niin kaikki jää näkyviin!
avointa keskustelua

#52 Ollaanko Pohjois-Koreassa?

30.07.2014 19:20

Tärkeimpiin kunnallisten palvelujen saatavuuteen liittyvän adressin keskustelun tulee olla ehdottomasti avointa! Kiinnostaisi tietää, mitä lukuisissa poistetuissa kommenteissa on asiasta ajateltu? On "Pohjois-Korean" meininkiä rajoittaa kekustelu vain tukemaan adressin tavoitetta. Mielestäni mahdollisuus avoimeen ja monipuolisen keskusteluun on kunnallisen demokratian peruskysymys. Jos kommennteja aletaan snesuroida, kuten tässä, ollaan kyllä "venäjän tiellä". Olen ymmärtänyt todella väärin, jos keskustelupalsta on varattu vain adressin asiaa edottomasti kannattaville mielipiteille. Aloite lienee tarkoitus viedä valtuustoon? Toivon siellä kuitenkin monpuolista keskustelua asiasta.
adressin alulle panija

#53 Re: Ollaanko Pohjois-Koreassa?

01.08.2014 03:34

#52: avointa keskustelua - Ollaanko Pohjois-Koreassa?

Voi kauheeta, meillä Kiteellä on pyydetty keskustelua juuri näistä tärkeistä palveluista, mutta johtavien puolueiden johtavat henkilöt ovet ykskantaan kieltäytyneet kunniasta. Heidän mielestään virkamiehet kyllä tietää mikä on kuntalaisille hyvä ja esittävät asiat sitten päättäjille hyväksyttäviksi.

Kummallista, että nyt kun n. puolet valtuustosta on kannattamassa tärkeän peruspalvelun ylläpitämistä ja sen vuoksi muutamat valtuutetut ovat lähteneet tällä adressilla asiaa viemään eteen päin, niin nyt täällä aletaan kysellä anonyyminä keskustelun perään? Eikö se ole vasta "korean" touhua, että kasvottomat päättää kansalaisen puolesta mikä heille on hyvää ja mikä ei. Koitappa rohkaista itsesi ja kirjoita ihan omalla äidin antamalla nimelläsi edes yksi kommentti, niin päästään eteen päin keskustelussa. Valtuustossahan saa yleensä käydä keskustelua vapaasti, kun pysyy asiassa.

Teuvo

#54 Re: Re: Ollaanko Pohjois-Koreassa?

01.08.2014 07:06

#53: adressin alulle panija - Re: Ollaanko Pohjois-Koreassa?

Onpa teillä Kiteellä varsin erikoista tuo päätösten valmistelu, kun ehkä jopa valtuutetut anonyyminä pyytävät keskustelua kommenttipalstalla asiasta, jota itse eivät näköjään kannata. Nuo viittaukset "koreoihin" Ja "venäjiin" osoittaa suurta ylimielisyyttä näiltä anonyymeiltä, joilla ei taida olla rohkeutta kertoa omaa mielipidettään julkisesti. Nythän voisi olla jopa niinkin, että ne tahot jotka hyötyisivät teidän päivystyspalvelunne siirrosta jonnekin muualle, ovat täällä ajamassa omaa asiaansa mollaamalla teidän adressianne. Joka tapauksessa anonyymi keskustelu ei kuulu mihinkään länsimaiseen demokraattiseen päätöksen tekoon, vaikka täällä joku taitaa toisin väittää. Tämä on ainakin päivänselvä asia. Onnea vaan adressin tekijöille, kun olen ymmärtänyt kansalaisten olevan myös teidän takananne tässä asiassa.

 

Oletettavasti Jaska

#55 Anonyymi

01.08.2014 08:01

Riittääkö ihmisen tunnistamiseen pelkkä etunimi? Entä jos minä olenkin Riitta?

Vieras

#56

29.12.2014 19:25

Kyllä näyttää siltä, että Kiteen kaupungin päättäjät
ovat unohtaneet vaalilupauksensa. Sairraat ihmiset eivät näköjään heille merkitse yhtään mitään.
Kyllä rahaa riittää turhiin investointeihin, kuten
uuden Paloaseman rakentamiseen. Ei ole kuin muutama
vuosi, kun rakennettiin laajennus ja muutenkin se peruskorjattiin. Pitäisi käyttää järkeä! Mielestäni terveydenhuolto pitäisi olla aina tärkein asia. Varsinkin kun Kiteellä on Suomen kalleimmat verot.