Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi


Vieras

#126 Re: Israelin suurlähetystön uutiskirje

15.08.2014 11:37

#113: Ajankohtaista! - Israelin suurlähetystön uutiskirje 

 Taas on 70-vuotta sitten tapahtuneet asiat pöydällä. Minkälainen korvaus tai hyvitys on riittävä? Gazan siviili väestön pommittaminen olemattomiin, YK:n turvatalojen pommitus, koulujen tai sairaaloiden. Israelin teknologialla ei vastaavia harhalaukauksia tapahdu edes vahingossa, kolmea kertaa viikossa.

Entä uhri luvut 1500 vs. 60? ensimmäinen luke koostuu pääsääntöisesti siviileistä ja Israelin tappiot 95% sotilaista. Joku ei nyt herra lähettilään kirjoutuksessa täsmää Israeli:n kärsimistä tappioista, Gaza:sta tehtyjen pommi-iskujen suhteen

Miten Israel on ottanut kantaa lapsi uhrit? Collateral damage as always, you should be a shamed of yourself!

Nyt vähän yksin kertaistaen sanon Israelin politiikan muodostuvan jatkuvasta koston kierteestä. Ilmeisesti minulla on oikeus käydä ottamassa haltuuni yksi juutalaisten omistama kanala, koska iso vaariltani juutalainen lapsi varasti nälkäänsä kanan 80-vuotta sitten?

Minun mielestäni ei, mutta Gaza:n tilannetta katsoessani muitakin ajatuksia tulee mieleeni.

 

Facts are facts

#127 Propagandaa Israelista

15.08.2014 12:12

Median on syytä lopettaa vääristely israelin tilanteesta on loistava otsikko. Lähtökohtana tulisi kuitenkin olla objektiivinen arviointi, eikä ainoastaan Israelin näkökulma tai Israelin propagandan levittäminen.

Mielenkiintoiseksi asian tekee fakta, että Israelin armeijan ja erityisesti mossadin viestintä osaston toiminta, sekä resurssit.

Tuntuu että adressin kirjoittaja ai ymmärrä objektiivisuutta tai kuka pystyy olemaan objektiivinen. Yleisen vallitsevan käsityksen mukaan objektiivisen ja luotettavimman informaation saa riippumattomilta tahoilta, joilla ei ole omaa agendaa tai intressiä luoda valheellista kuvaa tapahtumista. 

Näin siis suhtaudun varauksella Arabi ja erityisesti Israelin tietotoimistojen uutisointiin. Erityisesti Israelin uutisointi on tunnetusti dramatisoitu omaksi edukseen ja heidän tieto taidoillaan ja resursseillaan se on tehty erityisen hyvin.

Tästä syystä lienee turha arvostella riippumattomia tietolähteitä, kuten Israelilla on tapana.

ON DATA AND GOD WE TRUST!

Vieras

#128 Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen

15.08.2014 17:31

”Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen”

15.08.2014 15:18 Päivitetty 15:29 | Ristin Voitto | RV Uutiset

Iron Dome -järjestelmä torjuu raketin Tel Avivin yllä. Kuva ei liity uutisen tapaukseen. Kuva: IDF

Tel Aviviin matkalla olleen Hamasin ohjuksen lentosuunnan muuttuminen oli Israelin puolustusvoimien IDF:n ohjuspatterin komentajalle todistus Jumalan olemassaolosta.

Israelissa on iloittu tapauksesta, jossa Tel Avivin kaupunki kuin ihmeen kautta pelastui terroristijärjestö Hamasin raketti-iskulta.

Heinä-elokuun vaihteessa sattuneessa tapauksessa ohjuspuolustusjärjestelmä Iron Dome yritti kaksi kertaa ampua alas Gazasta laukaistun ohjuksen, mutta molemmat yritykset epäonnistuivat.

– [Järjestelmän laskelmien mukaan] ohjus olisi osunut joko Azrielin torneihin, Israelin puolustusvoimien tärkeään rakennukseen HaKiryaan tai keskeiselle Tel Avivin rautatieasemalle. Sadat olisivat voineet kuolla, kertoi torjuntaa yrittäneen ohjuspatterin komentaja Israel Todayn mukaan.

Kun ohjusiskun onnistumiseen oli enää noin neljä sekuntia, Iron Dome -järjestelmä ilmoitti yhtäkkiä havainneensa voimakkaan itätuulen nousevan ja ohjuksen lentoradan muuttuvan.

– Olimme kaikki ihmeissämme. Nousin ylös ja huusin, että Jumala on olemassa. Näin ihmeen omilla silmilläni. – – Näin Jumalan käden painavan ohjuksen mereen, komentaja kertoi.

– Olimme jo välittäneet hätätilaviranomaisille ohjeet keskittää resurssit kyseiselle alueelle, ja varoittaneet heitä suuresta kuolonuhrien määrästä.

Lue Israel Todayn alkuperäinen uutinen aiheesta täältä.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/4807/jumalan_kasi_painoi_ohjuksen_mereen

Marssitoimikunta

#129 2. VALTAKUNNALLINEN RAAMATTUMARSSI

15.08.2014 18:46

 Ilmoitus la 16.8.2014 Keskisuomalaisessa



2. VALTAKUNNALLINEN RAAMATTUMARSSI

Raamatullisen avioliiton ja Israelin puolesta

Matt 19:4-6, 1 Moos 12:3,
Ps 119:160 Sinun Sanasi on
kokonansa totuus ja oikeat ja
ikuiset ovat sinun päätöksesi.

www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Koko_Suomi_marssimaan!.htm   

Ilmoittaumiset ja tiedustelut 040 757 3537

Tervetuloa!

Marssitoimikunta

PERJANTAI 15.08.14

#130 gavriblock ajantasatietoa israelista

15.08.2014 19:51

 

gavriblock

ajantasatietoa israelista

http://israblockupdate.blogspot.fi/

HIzbullahin pääsihteeri Hassan Nasrallah antoi haastattelun, jossa oli mukana useita uutistoimistoja. Hän kutsui Israelia syöpäpesäkkeeksi Lähi-Idässä, joka lopulta täytyy poistaa. Hän totesi Israelin mieltyneen lyhyisiin sotiin, joissa ratkaisu saadaan nopeasti. Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan libanonilaisessa Al-Akhbar-lehdessä, joka myötäilee Hizbullahia.  Nasrallah arvioi Israelin käyvän lyhyitä sotia siksi, ettei se kestä pitkäaikaisia sotia eikä vastustajan jatkuvia raketti-iskuja. ”Vihollinen ei kestä asemasotaa”, hän vakuutti. Hän vähätteli Iron Dome todellista merkitystä tilanteessa, jossa raketit ja ohjukset ammutaan massoittain. Hän analysoi Gazan tilannetta todeten, että kun ihmiselle annetaan mahdollisuus joko antautua tai taistella, ihmisen kunniantunto ei siedä antautumista, vaan hän valitsee taistelun. Hän sanoo vastarinnan ja sen kulttuurin kasvaneen operaation aikana Gazan kansan parissa, koska sillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Hän kielsi, että suhteet Hamasin kanssa olisivat huonontuneet todeten, että ne ovat aina olleet hyvät. Hän vastasi kysymykseen, menemmekö me Jerusalemiin: ”Ilman epäilystä”.

 
Nasrallah pitää vaikeutena sitä, että ihmiset Libanonissa alkavat hyväksyä Israelin, jonka perustamista hän pitää laittomana ja uhkana alueelle. Siksi hän kuuluttaa arabimuslimien, islamin eri suuntien, eri uskontoryhmien ja kristittyjen yhteyttä Israelin tuhoamiseksi huomioimatta ongelmia tai herkkätunteisuutta ja kaikkea, mitä voi tapahtua palestiinalaisten ja ei-palestiinalaisten, shia- ja sunnimuslimien ja kristittyjen välillä. Hän sanoo viettävänsä normaalia elämää eikä ole aina bunkkerissaan, mutta vierailut on rajoitettu vain kaikkein uskollisimpiin, mikä koskee myös perheen jäseniä. Hän muuttaa paikkaa päivittäin, mistä on tullut osa hänen elämäänsä. Hän seuraa elämää ulkopuolella lukien raportteja siitä. Hän sanoo ymmärtävänsä englantia, mutta harjoituksen puute vaikeuttaa puhumista.

Vieras

#131

17.08.2014 13:41

Israel on niin uskonollinen maa, että
on loprttaava sn väjyttäminen ja sillä
on lähi-idässä tarppeeksi taisteluja.
Aina joka uutisissa kuuluu niistä taisteluista
se on vääri.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.08.2014 08:25


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.08.2014 08:26


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.08.2014 20:30


M Saari

#135 hmmm

20.08.2014 14:51

Eipä Israelin siirtokunnistakaan toisten mailla ihan liikaa puhuta mediassa. It takes 2 for a fight

Aika paljon poistettuja kommentteja. Jees poistaa jos olleet törkeitä tottakait mut hiukan keskutelu 1 puoliselta vaikuttaa


Vieras

#136

20.08.2014 18:32

Tiedät fobia islamia vastaan on perusteltua. He hautasivat heidät hengissä. Meillä hallitukset lännessä niitä tukevat, puhumalla heidän puolestaan sanoen joulu olisi kiellettävä, sitä tai tätä pitäisi kieltää tai on kielletty, koska se saattaa loukata muslimeja. Silti media ei raportoi, aivan kuten ei tiedotusvälineet kertoivat tappamisen siepatut tytöt. Muslimit vastaan tämän pitäisi puhua. Oma arvaus on monia muslimeja pelkäävät heidän uskonnollisia johtajia. Mikä siinä on niin vaikeaa jos kirjoitetaan miksei tuoda totuutta esiin ja ei lehdet tiedä totuutta voimme kertoa sen heille. Ja myös voisitte lukea Koraanista Suuran ,jossa kerrotaan ettei Palestiinaa ole koskaan ollut olemassa, vaan se maa on luvattu Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin sukukunnille , ja ympärimaapallon olemme kaikki kristityt Abrahamin perillisiä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2014 18:36


Tintsa

#138 Re: hmmm

20.08.2014 18:43

#135: M Saari - hmmm 

 Niinpä. Adressin tekijää haluaisi antaa sen vaikutelman, että kaikki kommentoijat ovat hänen asiansa puolella, mutta eipä niin näytä todellakaan olevan. Yleensähän nettijulkaisemisen etiketti vaatii, ettei oman julkaisun kommenteista saa eri mieltä olevien kommentteja poistella, vaan ainoastaan asiattomuudet. Jos itse on valinnut jotain laittaa julkaisuun, niin täytyy hyväksyä myös sitä seuraava keskustelu. Tajuaakohan tuo adressintekijä että ihmiset näkee tuon poistotekstin jokaisen poistamansa viestin kohdalla? Mutta sopiihan tuo poistelu toki adressin tyyliin; tekijä selvästi toivoisi yksipuolisen ylistävää viestintää Israelista, ja näyttää mallia miten vapaa keskustelu ja balanssi tukahdutetaan. :)


Vieras

#139 Re: Lähde - > Suuri Israel - juhla su 2.11.2014

20.08.2014 19:01

#3: Juhani Starczewski - Lähde - > Suuri Israel - juhla su 2.11.2014  

 

VOI SURU;        KUN ette näitä kahta asiaa erottaneet toisistaan  



                              VOI suru!

Tuottaaa hallaa kummallekkin  mitä tärkeimmälle asialle niputtaaa niitä näin yhteen.  koska ne on  aivan omien lohkojensa asioita.   Kaikki menee äärikonservatiivisuuden piikkkiin!

  MIKSI?

Ja itse asioihin  ei silloin kukaan keskity!!!!!!!!!



Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.08.2014 19:58


STT-REUTERS-AFP
Vieras

#141 Israel kehottaa avaamaan pommisuojat Hamasin rakettien vuoksi

21.08.2014 03:20

Israel kehottaa avaamaan pommisuojat Hamasin rakettien vuoksi

Tiistai 19.8.2014 klo 23.58

Israelin armeija kehottaa maansa asukkaita avaamaan väestönsuojat, jos he asuvat 80 kilometrin säteellä Gazasta tai Tel Avivin alueella.


Israel ampui raketteja palestinalaisalueille myös tänään. (AP)
Syynä kehotukseen on palestiinalaisjärjestö Hamasin ampuma rakettituli.

Hamas sanoi eilen ampuneensa 40 rakettia Israeliin sen jälkeen, kun Israel teki tuhoisat ilmaiskut.

Iskuja oli Israelin median mukaan ainakin 30 ja niissä haavoittui yksi ihminen. Iskut olivat kosto Hamasin aiemmin päivällä ampumasta rakettitulesta.

Israelin ja Hamasin kymmenen päivää kestänyt tulitauko päättyi eilen.

Tulitauko rikkoontui, kun Israelin armeija iski Gazaan kostoksi Hamasin rakettitulesta.

Hamasin raketit eivät aiheuttaneet tuhoa, mutta Israelin iskuissa kuoli ainakin yksi ihminen ja toistakymmentä haavoittui.

Israel määräsi välittömästi rakettitulen jälkeen tulitaukoneuvottelijansa palaamaan Kairosta. Israel ja Hamas ovat neuvotelleet Egyptissä pysyvästä tulitauosta.

Palestiinalaisjärjestö Hamasin edustaja sanoo, että Israel on vastuussa Gazan väliaikaisen tulitauon päättymisestä.

Azzam al-Ahmed on edustanut Hamasia Egyptissä käydyissä tulitaukoneuvotteluissa.

Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun tiedottaja torjuu palestiinalaisten syytökset.

Tiedottajan mukaan Gazasta ammutun rakettitulen vuoksi Kairossa käytäviä tulitaukoneuvotteluja on ollut mahdoton jatkaa.

 

STT-REUTERS-AFP
Vieras

#142 Re: Israel kehottaa avaamaan pommisuojat Hamasin rakettien vuoksi

21.08.2014 03:24

#141: -  Israel kehottaa avaamaan pommisuojat Hamasin rakettien vuoksi

 +LUE MYÖS

TV7

#143 Israel puhuu : Suomalaiset Israelin armeijassa

21.08.2014 03:29

TV7

#144 Israel puhuu : Jerusalem - Herran kaupunki

21.08.2014 03:34

TV7

#145 Israel puhuu : Länsiranta

21.08.2014 03:55

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.08.2014 04:21


Vieras

#147 Hamas varoittaa lentämästä Tel Aviviin

21.08.2014 04:43

Hamasilta varoitus lentoyhtiöille - Finnair jatkaa lentoja Tel Aviviin

Heikki Saukkomaa Iltä Sanomat
Julkaistu: 20.8.2014 23:03, päivitetty: 20.8.2014 23:13
 
 

Finnair aikoo jatkaa toistaiseksi lentojaan Israeliin. Islamistijärjestö Hamas varoitti illalla ulkomaisia lentoyhtiöitä lentämästä Tel Avivin Ben Gurionin lentokentälle.

Viime kuussa monet kansainväliset lentoyhtiöt lopettivat lyhyeksi aikaa lentämisen Tel Aviviin. Finnair lentää Israeliin perjantaisin ja maanantaisin.

- Perjantain lento lennetään normaalisti. Mitään muuta päätöstä ei ole tehty. Seuraamme tilanteen kehittymistä, kertoo Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen STT:lle.
 

Vieras

#148

21.08.2014 08:07

Israel vastainen uutisointi on jonkun verran muuttunut asiallisemmaksi ainakin TV uutisssa, mutta se ei poista tarvetta huomauttaa median väärästä asennoitumista Israeliin. Hamas saa tehdä melkein mitä tahansa sitä ei tuomita vaan Israelista tehdään aina syyllinen median toimesta. Fakta on kuitenkin se, että Gazan kriisi tulee jatkumaan Hamasin ampumien rakettien tähden, eikä päin vastoin..
M Saari

#149 en oo kyl

21.08.2014 08:58

viel nähny ainakaan suomen  mediassa nähny et kukaan ois
oikeen hyvällä sanonu hamasista mitään

Eikä tota Israeliakaan mun mielestä haukuttu oo

Faktat o faktoja ja jos konfliktissa menee noin paljon
toisen puolen jengiä ni kyllähän se asenteisiin vaikuttaa

Vois siitä Israelista kait muutaki uutista tulla toki ku tota
hiton sotaa aina.....

Vieras

#150 Hamas on EU:n terroristijärjestöjen listalla

21.08.2014 09:26

Yhdysvallat, EU, sekä kolme muuta valtiota on luokitellut Hamasin terrosistijärjestöksi. Peruskirjansa mukaisesti Hamas vastustaa rauhanomaista ratkaisua palestiinalaiskysymykseen.

List of individuals and entities concerned

The list annexed to the common position is drawn up on the basis of investigations carried out by the competent judicial and police authorities in EU countries. It must be revised at least every six months, so as to keep it up to date. The list comprises revolutionary activist groups, as well as the names of individuals belonging to such groups, including:

  • CIRA (Continuity Irish Republican Army);
  • E.T.A (Basque Fatherland and Liberty);
  • G.R.A.P.O (the First of October Anti-Fascist Resistance Group);
  • Hamas-Izz al-Din al-Qassem (terrorist wing of Hamas);
  • LVF (Loyalist Volunteer Force)
  • PIJ (Palestinian Islamic Jihad).

http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/fight_against_terrorism/l33208_en.htm