Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

MottiSissi

#51 Mullakin yks kaveri..

07.08.2014 19:55

Mulla on olemassa yks toimittaja ystävä joka kerto että KAIKKI juttu aiheet tulee jostain ylempää. Tän new world orderin takia toimittajat on iha pelkkiä pelinappuloita. 

Siegfrid van Gylmtz

#52 Re: Mullakin yks kaveri..

07.08.2014 20:09

#51: MottiSissi - Mullakin yks kaveri.. 

 Hei MottiSissi.

 

Olen itse törmännyt samaan ilmiöön. Jo yom-kippurin sodan aikana keskustelin Aftonbladetin toimittajan kanssa, joka kertoi minulle mediaa ohjaavien okkultististen suurpääomapiirien pitkän tähtäimen suunnitelmista kääntää koko maailma jumalan valittua kansaa vastaan. Suomalaisten lehtien päätoimittajista 96% on pitkän linjan vapaamuurareita, joten lienee pelkästään johdonmukaista että kätyrit ovat samaa porukkaa. Samainen toimittaja tuttavani jo 70- luvulla kertoi minulle millaisia suuntaviivoja media ottaa, joten tämä ei tule minulle yllätyksenä. Kehotan kaikkia etsimään puoleetonta tietoa tapahtumista internetistä. Monesti yksityishenkilöiden blogeista saa parempaa tietoa oikeista tapahtumista kuin selkeää okkultistista agendaa ajavasta valtavirtamediasta.


Vieras

#53

07.08.2014 20:53

tosi hyvä ja asiallinen koska tämä on ainoita tapoja rukouksen lisäksi vaikuttaa Israelin tilanteisiin.

Vieras

#54

08.08.2014 07:49

Taitaa olla tärkein asia maailmassa, ainakin omassani! Kiitos tästä mahdollisuudesta!

Vieras

#55

08.08.2014 08:09

Meidän tulee protestoida tiedotusvälineiden anti-isralilaista kirjoittelua. Totuus on kuitenkin lopulta voittava!
Juhani Starczewski
Jyväskylä

#56 Re: Re: Re: Kenelle adressi luovutetaan?

08.08.2014 08:37

#49: tietoinen - Re: Re: Kenelle adressi luovutetShalomia!

Shalomia!

Adressin alullepanija
soitti minulle eilen. Hän on miehensä kanssa
Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi – adressin takana

Adressin alla on nimi: Satu Marianne Piispa. Hän on laittanut adressin nettiin.

Rouva kysyi neuvoa adressiin liittyen, kun olen näiden Israel-adressien kanssa vuosia jo operoinut:
Adressi Israelin tueksi!
 Anteeksipyyntö Israelilta!

Ehdotin häntä olemaan yhteydessä mm. Israel-ystävyystoimikuntaan ja Israelin suurlähetystöön sekä mediaan. Kaikille knsanedustajille tieto tästä adressista meni adressin julkaisupäivänä.

 

Nythän adressin alla ei ole oikein ketään ja mitään tunnettua Israel-tahoa ja sen vuoksi joku voi jättää sen allekirjoittamatta.

Jospa esimerkiksi Israel-ystävyystoimikunta voisi tulla tukemaan adressia ja ottaa sen nimiinsä.

 

Ehdotin myös, että adressin ja sen nimilistan voisi ojentaa Israelin suurlähetiläs Dan Ashbelille ja median edustajille su 2.11.2014 Israel-juhlassa Espoossa.

Adressin voisi juhlassa luovuttaa mm. Viestinnän Keskusliitolle
http://www.vkl.fi/jasenet

Julkisen sanan neuvostolle:
http://www.jsn.fi/jsn/

 

Tällaisia ajatuksia
Yhteistyöterveisin

Juhani Starczewski

 

 

 

Päivi Räsänen

#57 Juutalaisvastaisuuden leviäminen pitää pysäyttää

08.08.2014 09:33

Juutalaisvastaisuuden leviäminen pitää pysäyttää

http://www.paivirasanen.fi/2014/08/juutalaisvastaisuuden-leviaminen-pitaa-pysayttaa/

Israelin ja palestiinalaisten välinen konflikti kärjistyi jälleen sotatoimiksi Gazan alueella. Toivon, että parhaillaan voimassa oleva tulitauko saisi jatkoa ja osapuolet tosissaan pyrkisivät hakemaan ratkaisua neuvotteluteitse.

Gazan kriisi on näkynyt myös täällä Euroopassa. Huoli ja mielenilmaisut konfliktin päättämiseksi ovat tervetulleita myös täällä meillä Suomessa. Ikävä kyllä olemme joutuneet myös näkemään kuinka antisemitismi leviää Euroopassa.

Mielenosoitukset eri maissa ovat kärjistyneet väkivaltaisiksi. Näin erityisesti Ranskassa missä viranomaiset joutuivat kieltämään palestiinalaisia tukevat mielenosoitukset useassa kaupungissa. Mielenosoituksissa eri maissa kuten Saksassa on esitetty juutalaisvastaisia iskulauseita. Tiistaina 29.7. Saksan poliisi pidätti kaksi miestä näiden heitettyä palopommeja synagogaan Wuppertalin kaupungissa. Myös juutalaisten omistamia liikkeitä ja kiinteistöjä on vandalisoitu ainakin Ranskassa, Italiassa ja Saksassa. Ruotsissa juutalaisia on uhkailtu ja heidän kimppuunsa on käyty. Suomessakin Israelin vastaisissa mielenosoituksissa on nähty ylilyöntejä. Mielenosoituksissa on huudettu Israelin olevan murhaaja ja tappaja ja mielenosoittajilla on ollut kylttejä joiden mukaan ”Israelin olemassaolo on loukkaus ihmisyyttä vastaan” (”Israels existence insult to all humanity”).

Kuluvan kesän aikana useat eurooppalaiset poliittiset johtajat, mukaan lukien Saksan liittokansleri Merkel ja Britannian ulkoministeri Hammond ovat ilmaisseet huolensa antisemitistisen retoriikan leviämisestä. Jaan tämän huolen heidän kanssaan. Antisemitismi on kaikin puolin tuomittavaa ja jokaisen sivistyneen yhteiskunnan tehtävä on suojella kansalaisiaan, myös juutalaisia kansalaisiaan.

Euroopassa ja Suomessa asuvat juutalaiset eivät ole Lähi-idän konfliktin osapuolia. Olisi toivottavaa, että kaikki pyrkisivät tarkastelemaan tilannetta mahdollisimman totuudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Tässä suuri vastuu on myös tiedotusvälineillä.

Päivi Räsänen

Niin paljon ihmeitä, kirj Naomi Ragen

#58 Rukoilkaa, että kaikki tunnelit ja koko tämä suunnitelma tuhotaan Israelin Jumalan nimessä.

08.08.2014 09:56

Rukoilkaa, että kaikki tunnelit ja koko tämä suunnitelma tuhotaan Israelin Jumalan nimessä.
 
Niin paljon ihmeitä, kirj Naomi Ragen
 
Gazassa palvelevia sotilaita siirretään toiseen yksikköön lepäämään. Tämän tarinan kertoi eräs näistä sotilaista.
 
” Minä ja ystäväni saimme kiinni joukon Hamasin terroristeja. Kun heitä kuulusteltiin, kysyimme heiltä: ”Jos teillä on niin paljon Israeliin johtavia tunneleita, jotka on kaivettu 25 jalan syvyyteen ja jotka ulottuvat Beer Shevaan asti, miksi te ette ole aikaisemmin koskaan käyttäneet niitä terroristihyökkäyksiin? Siepataksenne tai tappaaksenne israelilaisia?”
 
Näin he vastasivat:
”Olemme rakentaneet näitä tunneleita 12 vuotta odottaen oikeaa hetkeä, jolloin olisimme valmiiksi koulutettuja. Päätimme, että oikea aika olisi tänä vuonna Uutena vuotena, Rosh Ha Shana´na 2014. Valitsimme Uuden Vuoden koska suurin osa sotilaista saa lomaa ja lähtee kotiin, eikä palvelukseen jää montakaan, ja silloin on kahden päivän vapaa. Koko Hamasin väki kulkisi 12 vuotta rakentamiemme tunnelien kautta ja valtaisi Israelin. Jokaiseen tunneliin lähettäisimme kaksi-kolme tusinaa aseistettua terroristia ja sieppaisimme siviilejä, naisia ja lapsia, ja kuljettaisimme heidät tunnelien kautta Gazaan. Israel ei voisi pommittaa tunneleita näiden siellä olevien israelilaisten siviilien vuoksi.  Ja näin me valtaisimme koko maan ja ottaisimme hallintavallan ja tappaisimme kaikki sionistit. Olemme suunnitelleet tätä vuosikausia ja sen piti tapahtua kahden kuukauden kuluttua. Teidän iskunne Gazaan tuhosi meidän suunnitelmamme.”
 
Henkilö, joka lähetti tämän minulle, lisäsi:
”Monet uskonnolliset ihmiset kysyivät silloin kun ne kolme nuorta poikaa löydettiin kuolleina,: ”Mitä tapahtui meidän rukouksillemme?” Nyt näette, mitä tapahtui. Jumala kuuli rukouksemme, ja niiden kolmen marttyyrikuoleman kärsineen pojan tähden koko Israel pelastui hirvittävältä verilöylyltä.  Tänä kesänä olemme nähneet ihmeen toisensa jälkeen. Jatkakaa rukoustaistelua ja vahvistakaa toinen toistanne. Ja kiittäkää Jumalaa, joka suojelee juutalaista kansaa maassa, jonka Hän lupasi heille.”

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2014 10:32


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2014 12:43


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.08.2014 13:43


Vieras

#64 Asialliset uutislinkit

08.08.2014 14:38

Juhani Starczewski

#65 Edelleen ajankohtainen:

08.08.2014 17:08


Vieras

#66

08.08.2014 17:20

Uutiset suututtaa vääristymät rumia!
Parannusta uutisiin ja pian!
Ajankohtaista:

#67 Lähi-idän erikoistoimittajan havaintoja Israelista ja Palestiinasta.

09.08.2014 06:40

Lähi-idän erikoistoimittajan havaintoja Israelista ja Palestiinasta.

Heikki Kangas


Vieras

#68 Re: Re: Re: Re: Kenelle adressi luovutetaan?

09.08.2014 08:01

#56: Juhani Starczewski - Re: Re: Re: Kenelle adressi luovutetaan? 

Ihan tiedoksi, että olen ollut "adressin alullepanijan" kanssa meilitse yhteydessä ja pyytänyt tarkennusta mm. nimeen (jonka nyt tiedän kokonaisuudessaan, ennen eilisiltaa tiesin vain etunimen!), mutta myös kaikkiin muihin kohtiin, jota tämän adressin keskusteluissa on kyselty. Vastausta ei ole vielä kuulunut. Kun/jos kuuluu, ilmoitan siitä kyllä välittömästi! (En usko, että hänellä on mitään sitä vastaan, että nimi julkaistaisiin, mutta kun et Juhani sitä kertonut vaikka ilmeisesti tunnet henkilön henk.koht., niin empä minäkään sitten sitä tähän laita.) 

Tämä adressi siis päätyi adressit.comiin niin, että Kirjoittajan Ystävä toi k.o. tekstin työpaikalleni. Kysyin onko teksti laitettu adressit.comiin, johon vastaus oli, että ei ole. En muista tarjouduinko, vai pyysikö tämä Kirjoittajan Ystävä minua tämän tänne laittamaan, mutta lopputulos siis on, että laitoin, tietämättä Kirjoittajasta muuta kuin ammatin ja etunimen. Asia on mielestäni kuitenkin sen verran tärkeä ja uskovan sydämellä kirjoitettu, että halusin näin tehdä. 

Näillä tiedoin varustettuna siis toimin, ja nyt tosiaan odottelen Kirjoittajalta infoa, jotta voin adressin päivittää.

Satu-Marianne Piispa

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.08.2014 11:47


Lähde; Paul Widen

#70 KUN TOTUUTTA EI SAA KERTOA

09.08.2014 14:44

KUN TOTUUTTA EI SAA KERTOA

Julkaistu 1 elokuuta, 2014.

Myöhään tiistai iltapäivällä 29.heinäkuuta, pääsi italialainen (mies) toimittaja Gabriele Barbatin rajan yli Gazasta Israeliin. "Ulos Gazasta ja kauaksi Hamasin kostolta." Väärin asennettu rakettisytytys tappoi lapsia eilen Shatissa. Todistajat: "Gazan aseistetut miehet ryntäsivät sinne ja korjasivat heti pois sirpaleet", kirjoitti hän välittömästi uutisenTwitterissä.

Mihin hän viittasi oli räjähdys palestiinalaispakolaisten leikkipaikka leirillä al-Shati maanantaina. Hamasin tiedottaja sanoi, että kymmenen lasta kuoli, kun Israelin miehittämätöntä lentokone ampui ohjuksen paikassa, jossa lapset olivat leikkimässä. Israelin puolustusvoimat (IDF) kuitenkin kiistää, ettei se ole tehnyt yhtään hyökkäystä sillä alueella ja väitti sen sijaan, että yksi terroristijärjestö Islamic Jihadin suuri raketti oli väärin sytytetty ja putosi nimenomaan juuri pakolaisleirille. Noin 10-15% yli 2900 ammutuista raketeista joita terroristit ovat ampuneet Gazasta Israeliin, on pudonnut 8 heinäkuusta lähtien sisälle Gazan omalle alueelle, joka on Hamasin hallussa. IDF:n selitys tapahtumasta on varsin uskottava! Koska Gazan alueella olevat toimittajat eivät vahvistaneet tietoa, niin tapausta ei pidetty uskottavana kun rakettiräjähdys pääsi uutisten kautta kuluttajien tietoon, esimerkiksi Ruotsissa. Sen sijaan Hamasin linja syytti Israelia suorittamastaan verilöylystä lapsia kohtaan.

Vasta kun toimittaja Gabriele Barbatin onnistui pakenemaan Gazasta, uskalsi hän raportoida totuuden: "Lasten leikkikentällä Al-Shatissa, palestiinalaisten raketti tappoi lapset, johon oli tullut sytytyskatko." Eikä siinä kaikki: "Terroristit raivasivat kaikki todisteet pois paikalta ja sitten laittoivat lasten kuolemat Israelin tilille!"

Tapaus osoittaa, miten raportointi Gazasta sensuroituu journalistien keskuudessa, koska he pelkäävät kostontoimenpiteitä Hamasilta jos he rikkovat terroristijärjestön medialle antamia toimintaohjeita. On kiellettyä ottaa kuvia esimerkiksi, aseistetuista Gazan sotilaista, Hamasin kuolleista jäsenistä- ja rakettien ampumis kuvia Gazan alueelta Isareliin. Reportterit, jotka ilmaisevat kritiikkiä Hamasia vastaan, uhkaillaan ja siksi toimittajat ovat useaan otteeseen saaneet poistaa viestejään Twitterissä ja jopa uutisten ja lehtien toimituksissa ovat joutuneet pyyhkimään toimittajien negatiiviset raportti artikkelit internetistä. Siksi on hyvin vähän kuvia, jotka kertovat palestiinalaisten Gazassa, osallistuneet sotatoimiin. Gazan alueelta ei saa kuulua kriittisiä ääniä Hamasin brutaalista taktiikka vastaan, eikä myöskään raportoida kyynistä käyttöä ihmiskilvistä. On kuitenkin julkaistu rajaton määrä kuvia loukkaantuneista ja kuolleista siviileistä ja sitähän Hamas juuri haluaa. Suuri joukko Ruotsin sanomalehdistä on kritikoimatta liittyneet terroristijärjestön puolelle ja jopa julkaisevat kuvia kuolleista lapsista.

Uutistenraportoimisen jälkeen uutiset Gazasta olisi siksi pidettävä mielessä, että Hamasilla on erittäin vahva vaikutusvalta vaikuttaa kuvan alkuperäiseen todellisuuteen, lähettäessään kuvia mediaan. Mitä terroristijärjestö päättää, mikä heidän mielestään on heille edullisinta raportoida, niin ei luonnollisestikkaan voi toimittajilta paikanpäällä vaatia että olisivat puolueettomia.

Kääntänyt vapaasti suomeksi Tellervo Nyberg.

Lähde; Paul Widen

Jerusalem


När sanningen inte får sägas
Publicerad 1 augusti, 2014

Ett bepansrat trupptransportfordon på gränsen till Gaza (foto: IDF)
Sent i tisdags eftermiddag 29 juli, tog sig den italienske journalisten Gabriele Barbati över gränsen från Gaza till Israel. Ute ur Gaza och långt från Hamas vedergällning: feltänd raket dödade barn igår i Shati. Vittnen: Gazas väpnade män skyndade dit och röjde splitter, skrev han genast på Twitter.

Det han syftade på var en explosion på en lekplats i det palestinska flyktinglägret Al-Shati i måndags. En talesman för Hamas uppgav att tio barn dödades efter att ett israeliskt obemannat flyplan avfyrade en missil mot platsen där de befann sig. Israels försvarsstyrkor (IDF) förnekade emellertid att man skulle ha utfört några attacker i området och hävdade istället att en av terroristorganisationen Islamiska Jihads stora raketer hade feltänt och slagit ner i flyktinglägret. 10-15 % av de över 2900 raketer som har avfyrats av terrorister i Gaza mot Israel sedan den 8 juli har slagit ner inne på Hamas-kontrollerat område. IDF:s förklaring till händelsen är alltså fullt plausibel, men eftersom inga journalister i Gaza bekräftade uppgifterna betraktades de inte som trovärdiga när de nådde nyhetskonsumenter i exempelvis Sverige. Istället betonades Hamas linje, som anklagade Israel för att ha utfört en massaker på barn.

Det var alltså inte förrän journalisten Gabriele Barbati lyckades ta sig ut från Gaza som han vågade rapportera sanningen: barnen på lekplatsen i Al-Shati dödades av en feltänd palestinsk raket. Och inte nog med det: terroristerna röjde sedan undan bevisen och lade skulden på Israel.

Händelsen visar hur rapporteringen från Gaza censureras av journalisterna själva, eftersom de fruktar för vedergällning från Hamas om de bryter mot terroristorganisationens mediadirektiv. Det är förbjudet att ta kort på exempelvis väpnade män, döda Hamas-medlemmar och raketavfyrningar. Journalister i Gaza som uttrycker sig kritiskt mot Hamas utsätts för hot och har därför vid flera tillfällen tvingats radera inlägg på Twitter och till och med fått sina redaktörer att ta ner deras artiklar från internet. Det finns därför ytterst få bilder som visar palestinier i Gaza som deltar i stridshandlingar. Inga journalister i Gaza höjer kritiska röster mot Hamas brutala metoder och cyniska användande av mänskliga sköldar. Däremot finns det ett obegränsat antal bilder på skadade och dödade civila och det är precis så Hamas vill ha det. Ett stort antal svenska dagstidningar har helt okritiskt gått terroristorganisationen till mötes och till och med publicerat bilder på döda barn.

När man tar del av nyhetsrapporteringen från Gaza bör man alltså ha i åtanke att Hamas har ett mycket starkt inflytande på den verklighetsbild som förmedlas. När en terroristorganisation bestämmer vad som är lämpligt att rapportera kan naturligtvis journalisterna på plats inte göra anspråk på att vara opartiska.

Källa; Paul Widen

Jerusalem

Vieras

#71 Jihadistit oikeutettuja Suomen sosiaaliturvaan

09.08.2014 14:56

Iltalehti 9.8.2014:

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014080918556087_uu.shtml

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhani Starczewski

#72 Re: Re: Re: Re: Re: Kenelle adressi luovutetaan?

09.08.2014 15:08

#68: - Re: Re: Re: Re: Kenelle adressi luovutetaan? Ihan tiedoksi, että olen ollut "adressin alullepanijan" kanssa meilitse yhteydessä ja pyytänyt tarkennusta mm. nimeen (jonka nyt tiedän kokonaisuudessaan, ennen eilisiltaa tiesin vain etunimen!), mutta myös kaikkiin muihin kohtiin, jota tämän adressin keskusteluissa on kyselty. Vastausta ei ole vielä kuulunut. Kun/jos kuuluu, ilmoitan siitä kyllä välittömästi! (En usko, että hänellä on mitään sitä vastaan, että nimi julkaistaisiin, mutta kun et Juhani sitä kertonut vaikka ilmeisesti tunnet henkilön henk.koht., niin empä minäkään sitten sitä tähän laita.) 

Tämä adressi siis päätyi adressit.comiin niin, että Kirjoittajan Ystävä toi k.o. tekstin työpaikalleni. Kysyin onko teksti laitettu adressit.comiin, johon vastaus oli, että ei ole. En muista tarjouduinko, vai pyysikö tämä Kirjoittajan Ystävä minua tämän tänne laittamaan, mutta lopputulos siis on, että laitoin, tietämättä Kirjoittajasta muuta kuin ammatin ja etunimen. Asia on mielestäni kuitenkin sen verran tärkeä ja uskovan sydämellä kirjoitettu, että halusin näin tehdä. 

Näillä tiedoin varustettuna siis toimin, ja nyt tosiaan odottelen Kirjoittajalta infoa, jotta voin adressin päivittää.

Satu-Marianne Piispa

 Shalomia!

Tällainen käsitys minullekin suurin piirtein on muodostunut asiasta, kuten Satu-Marianne kirjoittaa. Ennen tätä adressia en tuntenut adressitekstin kirjoittajia, mutta nyt olen enemmän perillä heistä ja myös prosessi adressin jatkosta on käynnistynyt laajasti. Adresssin kirjoittajilla ei  ole aikaisempaa kokemusta näistä adresseista, joten näin edetään yhdessä tukien ja turvaten.

Hienoa, että tämä tiedotuskummajainen on nyt nostettu "tikun nokkaan"! : ))
Siitä on kärsitty monella Israel-ystävyyssuunnalla ja nyt sitten tehdään asia tunnetuksi oikein kunnolla. Kaikella on aikansa taivaan alla! Vielä minä näin auringon alla oikeuspaikan, ja siinä oli vääryys, ja vanhurskauden paikan, ja siinä oli vääryys. Minä sanoin sydämessäni: Vanhurskaan ja väärän tuomitsee Jumala, sillä siellä on jokaisella asialla ja jokaisella teolla aikansa.

Sydämelliset kiitokseni rohkeille adressin tekijöille ja julkaisijoille, te saatte kokea yliluonnolista huolenpitoa ja varjelusta! : ))

Tämä ei ole lasten leikkiä!

Siunauksin Juhani Starczewski
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Ei_lasten_leikkia-nayttely.htm

Psalmi 34: 7 (34:8) Herran enkeli asettuu niiden ympärille, jotka häntä pelkäävät, ja pelastaa heidät.
(34:8) Herran enkeli on asettunut vartioon. Hän suojaa niitä, jotka palvelevat Herraa, ja pelastaa heidät.
7 The angel of the LORD encampeth round about them that fear him, and delivereth them.

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ps.+34%3A1&rnd=1407596096372

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.08.2014 15:08



Vieras

#74

10.08.2014 09:55

Hamasin perustajan poika kertoo, mikä on Hamasin todellinen ideologia.
https://www.youtube.com/watch?v=KakxXN5Z-XI

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.08.2014 10:19