Pro Kirkkoharju

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pro Kirkkoharju.

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#426 Re: Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

19.02.2011 19:40

#425: Peltosen Paula - Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Arvoisa Paula Peltonen: On sinun varsin lapsellista väittää, että yrittäisin määrätä neuvottelujen lopputulosta. Samoin, että yrittäisin johtaa harhaan tai valehdella. Kirkkoharjun suojelu ei ole mitään vitsailua vaan aito hanke yrittää suojella harju. 

Puolueet julistavat kilpaa, että he haluavat kuunnella kuntalaisia. Nyt valtava joukko kuntalaisia on ilmaissut heille huolensa Kirkkoharjun puolesta ja esittänyt keinoja, miten harju voidaan säästää.  Nyt pallo on valtuutetuilla. Heidän on aika näyttää, että kuntalaisia todella kuunnellaan eikä kunnallisdemokratia olekaan mikään vitsi vaan totisinta totta.

Hienoa, että joku jaksaa kirjoittaa Kirkkoharjusta koko ajan. Se lisää julkisuutta ja allekirjoitukset sen kun lisääntyvät.  Mitä enemmän saamme ihmisiä mukaan tänne nettipalstalle ja sanomalehtiin ja muuhun mediaan, sitä kovemmaksi käy paine sille, joka aikoo harjun pohjoisrinteen tuhota. Tämäkin on fakta, ei vitsi. Halusi tai ei.   

Sääli tiinaa
Vieras

#427 Re: Re: Ilmoja pitelee

19.02.2011 19:49

#424: Vieras Pete - Re: Ilmoja pitelee 

 Tiinaa ei näytä vähääkään heilauttavan miten harjun käy. Onneksi näitä tiinoja on vähän. Joku ehdotti, että oma nettiadressi tiinoille. Sellaine pystyyn. Saa sitten ihailla niitä 5 allekirjoitusta, jotka kaikki nimettömiä. Sen listan voi sitten roudata kunnanjohtajalle.  

Kuntaimago kovilla
Vieras

#428 Sitaatti

19.02.2011 20:05

Kunta julistaa ohjelmissaan "Kangasala on kaunis viiden harjun ja kolmen suuren järven halkoma kunta".

Kiintoisaa nähdä, miten lause muuttuu, jos harjuja ei edes yritetä suojella. Näinkö v. 2020? "Kangasala on kunta, jossa vielä v. 2011 oli viisi kaunista harjua ja ..."

Vieras

#429 Rauhallisesti

19.02.2011 20:52

Kyllä täällä voi kirjoittaa melkein mitätahansa. Millä nimellä tai nimimerkillä haluu. Kunhan ei laittomuuksilla uhkaa.
Tiina
Vieras

#430 Re: Re: Re: Ilmoja pitelee

19.02.2011 21:01

#427: Sääli tiinaa - Re: Re: Ilmoja pitelee 

 Ei tarvitse sääliä, adressin toki voitte laittaa, mutta ei tarvitse, koska siihen joka tapauksessa rakennukset tulevat. Mitään ette sille voi.  Kannattaa varautua nielemään tappion katkera kalkki. Hyvinhän harjun käy. Saa lisää ihmisiä ja elämää.  

hallelujaa
Vieras

#431 Re: Re: Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

19.02.2011 21:34

#426: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Paula kirjoitti täyttä asiaa. Pekka se ylitti taas itsensä. Kukin tyylillään. Viiden prosentin kannatuksella ei kannattaisi kyllä uhota. 

Vieras
Vieras

#432 Re: Re: Re: Maalaisjärki käyttöön.

19.02.2011 22:01

#418: Kannattaa käydä paikan päällä - Re: Re: Maalaisjärki käyttöön.

kokonaiiskorkeusero alueella on n.5m. Alue alkaa noin 1m ylempänä kuin Aseman tie joka on peltojen tasalla. Harjanteesta ei siis ole kysymys (paitsi Pohjanmaalla)

Vieras
Vieras

#433 Maankäytössä on järki sallittu ja kehäpäätelmät

19.02.2011 23:07

#419: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Maankäytössä on järki sallittu

Kehäpäätelmä on virheellinen päätelmä, jonka pätevyys perustuu oletukseen johtopäätöksen totuudesta. Toisin sanoen kehäpäätelmä on hyväksyttävä vain siinä tapauksessa, että johtopäätös sattuu olemaan tosi. Kehäpäättely ei osoita mitään syitä, miksi kyseistä väitettä olisi pidettävä totena.

Siis maanvaihto on hyvä idea koska se on edullista. Se on edullista sen takia, koska rahaa ei vaihdu. Eli edullisuus perustuu oletukseen että kun rahaa ei vaihdu niin se on edullista. Tämä johtopäätös perustuu siis siihen että euron omaa voidaan vaihtaa maahan jonka arvo on enemmän kuin euro. Muutenhan se ei olisi edullista....


Vieras

#434

20.02.2011 10:00

Kannuksen kannattaa nyt keskittyä maanvaihteluihin, koska kaavoittaminen vaatii lain tuntemusta. Ei ole Kangasalan Sanomissa näkynyt Kannuksen kirjoittelua maanvaihdon talouspolitiikasta, tuskin on tulossakaan, sen verran fiksu mies on. Täältä löytyy aina joku hoopotettava.

Visionääri Wiljami
Vieras

#435 Vaihdetaan koko maailma

20.02.2011 10:24

Urpo Leppänen lupasi aikanaan poistaa maasta työttömyyden kokonaan kolmessa kuukaudessa jos hänet valitaan työministeriksi. Ei onnistunut vaikka valittiin. Nyt Kannuksen mallilla voitaisiin hankkia kaikki pitäjän maat. Kun kaikki on kertaalleen vaihdettu, aloitetaan uusi kierros koska kaikki voittavat, eniten tosin kunta, koska eihän maanvaihto muuten kannattaisi, eikä rahaa tarvise käyttää. Taas uusi kierros...Näin voidaan hankkia koko maailma. Annetaan Sorolan perikunnalle vaikka Ranska. Uskon että ovat tyytyväisiä. Sitten uusi adressi kehiin. "Rakentaa saa, mutta ei Uralille".
Hepuli
Vieras

#436 Re: Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

20.02.2011 11:03

#420: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Aivan selvästi Kannus vaatii ennalta määrättyä lopputulosta, vielä "me"-statuksella. "...valtuutamme....niin että,....harju saadaan säästetyksi. Ei stä voi paljon selvemmin ilmaista. Kannustaa voi ja unelmia tarjota, mutta rajansa juksaamisellakin on. Hyvä on myös olla uskossaan vahva, mutta kannattaa varautua siihen, ettei vedenpäällä voikaan kävellä kesäaikana. Ellei tiedä kivien sijaintia. Ei se ilmeisesti kirjoittajan mukaan vitsi ollutkaan kun noin tuohtui.

Vieras
Vieras

#437 Re: Maankäytössä on järki sallittu

20.02.2011 11:30

#419: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Maankäytössä on järki sallittu

Valimo ei ole keskustaa, eikä siis mikään ratkaisu keskustan kehittämiseen. Valimon alueen asukkaille on tarkoitus järjestää palvelut muualta kuin keskustasta. Sorolan alueen asukkaat taas käyttävät keskustan palveluita. Eli oleellista on nimenomaan minne saadaan asukkaita keskustaan, eikä vain jonnekkin Kangasalan rajojen sisälle.

Nuo maanvaihdon perutelut ovat aika kehnot.

Vieras
Vieras

#438 Re: Maankäytössä on järki sallittu ja kehäpäätelmät

20.02.2011 11:32

Vladjimir Virtanen
Vieras

#439 Re: Vaihdetaan koko maailma

20.02.2011 15:35

#435: Visionääri Wiljami - Vaihdetaan koko maailma 

 Kyllä kuntaimago kärsii jos Uralille rakennetaan. Varsinkin sen pohjoisrinne on arkaa biotooppia jossa myös ulkoilijat viihtyvät. Ilmeisesti siellä on vaarallisesti säteilevää uraania maaperässä. Tod.näk. myös uhanalaisia uikuuriruokkeja. Lajinsa viimeisiä hermafrodiitteja. Jos suojelua ei saada aikaiseksi, se tulee kunnalle kalliiksi. Historia pitää kirjoittaa uusiksi: Ennen niin kaunis ja koskematon Ural on revitty maantasalle ahneiden kapitalistien sortaessa prekariaattia. Toivottavasti toveri Tiina tyytyy Kirkkoharjun rakentamiseen. Loppuisivat nyt nämä pakkaset.

Vieras
Vieras

#440 Re: Re: Re: Re: Maalaisjärki käyttöön.

20.02.2011 15:38

#432: Vieras - Re: Re: Re: Maalaisjärki käyttöön.  

 Ei siellä sitten taida paljon myytävää soraa. Harmi.

Faktat faktoina
Vieras

#441 Luvut kuntoon

21.02.2011 09:03

Aina tällä palstalla joku jaksaa jauhaa 5% kannatuksesta. Naurettava laskutapa verrata kunnan asukaslukuun, kun valtaosa ei ole ilmaissut asiasta nimellään mitään mielipidettä. Valtaosa kuntalaisista ei käy netissä näillä sivuila lainkaan.

Ainoa oikea tapa mitata kannatus/vastustus on tehdä täälläkin ehdotettu kuntaäänestys. Tällä hetkellä tilanne on, että yli 1600 on laittanut nimensä harjun suojelun puolesta ja harjun suojelun vastustajia lienee näillä palstoilla ilmaantunut ehkä 16. Eli harjun suojelijoilla on yli 100 kertainen julkinen kannatus verrattuna harjun rakentamista kannattaviin.

Jos joku haluaa tosissaan kaataa puut, viedä sorat ja laittaa tilalle kerrostalot, niin rohkeasti vaan ulos täältä nettikeskustelupalstalta kirjoittamaan omalla nimellään Kangasalan Sanomiin. Silloin on sitten varauduttava myös tulemaan henkilönä ulos ja antauduttava tarvittaessa julkiseen väittelyyn median ymv. edessä, jos asia tulee siihen vaiheeseen, että siitä tulee torikokoukset ymv. tapahtumat. SE onkin jo paljon kovempi paikka kuin nettikirjoittelu.

Ja mikään ei estä laittamasta omaa adressia pystyyn. Teknisesti helppoa kuin mikä.
Epäilevä
Vieras

#442 Rinne tasamaata?

21.02.2011 09:06

Joku yllä meinaa vängätä selvän harjurinteen tasamaaksi. Ihmeiden aika ei siis ole ohitse, jos tätä palstaa on uskominen.
Stig S. Persson
Vieras

#443 Re: Luvut kuntoon

21.02.2011 09:21

#441: Faktat faktoina - Luvut kuntoon  

 Herra, rouva tai neiti Faktat faktoina. Kyllä ne puut sieltä  aikanaan kaadetaan ja talot rakennetaan. Miksi siitä pitäisi kirjoittaa Kangasalan Sanomiin? Ei sellaista vaadita rakentajilta yleensä, mutta jos rakennuslupa sitä edellyttää, toki kirjoitellaan.  Malttakaa odottaa, kyllä sinne tulllaaan. Toivotaan kauniita ilmoja äänestyspäiväksi. Torille kannattaa mennä aamupäivisin. Myyjät lähtevät aikaisin pois.

AntiStigu
Vieras

#444 Re: Re: Luvut kuntoon

21.02.2011 09:30

#443: Stig S. Persson - Re: Luvut kuntoon  

 Jps Stigua on uskominen, niin kaikki vaan tapahtuu eikä mihinkään voi kunnassa vaikuttaa. On hyvä, että Stigut ovat vähissä.

Katso karttaa!
Vieras

#445 Re: Re: Maankäytössä on järki sallittu

21.02.2011 09:33

#437: Vieras - Re: Maankäytössä on järki sallittu 

 Haloo 437! Vai ei Pikonkankaalla/Valimossa asuvat käytä keskustan palveluita, mutta Mäntyveräjän jälkeiseltä harjunrinteeltä se onnistusi ja olisi sallittua. Suunnilleen sama matka kirkon tornin juureen.

Vaarallista
Vieras

#446 Pakkomielle

21.02.2011 09:47

Näitä rakennusintoilijoiden juttuja kun lukee, niin huomaa, että muutamalle on tullut rakentamisesta pakkomielle. Ehkä vain siksi, että jotkut viitsivät harjua puolustaa ja kaikkea täytyy siksi vastustaa, periaatteesta. Ehkä mukana on joku, jolle harjun repiminen olisi hyvä liiketoimi. Köyhän on turha yrittää päästä osingoille, niitä ei ole jaossa eikä siihen köyhänasuntoja tulisi. Yksityismaata.

Pidetään harjut harjuna kaikille, niin köyhälle kuin rikkaalle, ja asunnot kaikille ihan muualle.
Vieras
Vieras

#447 Re: Rinne tasamaata?

21.02.2011 10:33

#442: Epäilevä - Rinne tasamaata? 

aina rakennettu on ja rakennetaan. mikä ihme? 

Vieras
Vieras

#448 Re: Pakkomielle

21.02.2011 10:35

#446: Vaarallista - Pakkomielle  

 Myös Kannus vastusti köyhien tulemista.... Kaikkea täällä vastustetaankin,,,

Vieras
Vieras

#449 Re: Luvut kuntoon

21.02.2011 10:51

#441: Faktat faktoina - Luvut kuntoon  

 Nyt alko pelottaa. Kaikki suojelemaan.

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#450 Re: Re: Pakkomielle

21.02.2011 10:52

#448: Vieras - Re: Pakkomielle  

 Nyt #448 puhuu ihan omiaan. En ole tietääkseni missään vastustanut "köyhien tulemista", mitä se nyt siiten tarkoittakaan. Pro Kirkkoharjun motto on aina ollut: Rakentaa saa muttei Kirkkoharjuun. Tämä on tarkoitettu ihan kaikille.