ROVANIEMELLE SKEITTIHALLI!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ROVANIEMELLE SKEITTIHALLI!!.

pakolaiskeskus
Vieras

#1 risusavottaa

14.10.2010 22:08

energia puun kojausta talven pakkasia varten ja sähköntuotantoon tarvitaan puuta
Olisi parempi harrastus jokin muu kuin skeitti, kallista pitää yllä hallia.
Talkoilla voisi rakentaa ja pitää yllä.Ei turhuuteen laiteta yhteiskunnan rahoja.
Urpiainen hakee suuria veronkorotuksia.Kiinteistövero nousee.
Henri Tapio
Vieras

#2 edelliseen... ja muutenki :)

15.10.2010 02:23

Tuo nyt on jotenki todella sekava kommentti.

Oletteko te siis sitä mieltä, että tässä meidän hankkeessa ei olisi potentiaalista ideaa? Eikö teidän mielestä nuorison ole tärkeää löytää itselleen oma juttu ja päästä harrastamaan, sekä toteuttamaan itseään mieluisallaan tavalla?
Noin sadasta käyttäjästä ylöspäin koostuva skeittihalli, ikähaarukalla 6 vuotiaista aina kolmekymppisiin, ajaisi aika laajaltikin monen nuoren, kuin vanhemmankin harrastajan etua.
Valitetaan, että nuoret eivät liiku ja ajautuvat "rappiolle", niin tapojensa, kuin kunnonkin vuoksi. Skeittaus kuitenkin tavoittaa aika suuren määrän nuoria, jotka eivät ehkä muuten edes harrastaisi liikuntaa. Skeittausta ei omasta mielestäni urheiluna voi pitää, mutta kyllä sen liikunnallista hyötyä ei missään nimessä saisi vähätellä. Varsinkaan, kun kaupungin liikuntatoimen kanssa ollaan tekemässä mahdollista yhteistyötä.
Lisäksi nyt ei todellakaan puhuta kaupungin pudjettia kaatavasta rahamäärästä, vaan noin viidestä sadasta eurosta koostuvasta vuokra- avusta per kuukausi. Tämä tekisi vuodessa noin 6 000 euroa. Omasta mielestäni 10 000 euroakaan ei olisi liian suuri avustus vuodessa. Varsinkaan, kun mietii paljonko esim. muita liikuntalajeja tuetaan. Ja puhumattakaan mihin kaupunki joka vuosi tuommosia kymppitonneja "heittelee" tuosta vaan. Eikö tämä syksyllä vesisateessa järjestetty ilotulituskin maksanut useita tuhansia euroja. Luulisi nyt muutaman miljoonan budjetista löytyvän 10 000 euroa tukemaan Suomessa koko ajan kasvaa harrastustoimintaa.
Rovaniemen kaupunki voisi ottaa mallia jo lähes jokaisesta muusta kaupungista Suomessa. Monessa kaupungissa on kaupungin ja skeittareiden yhteistyössä järjestetty skeittihalli, joihin on aivan palkattu nuorisotyöntekijöitä hoitamaan tiloja ja valvomaan järjestystä. Lisäksi he ovat pyrkineet järjestämään erillaista toimintaa nuorille,kuten skeittikouluja ja erilaisa tapahtumia, kuten kilpailuita jne.
En lähtisi ollenkaan vähättelemään ja väittämään, etteikö oltaisi hyvällä ja yhteisellä asialla. Rovaniemen kaupunkihan voisi jopa markkinoida ylpeänä itseään tyylinsä mukaan Suomen, ehkä jopa maailman pohjoisimmalla skeittihallilla. Toivottvasti ehkä jo tänä vuonna. Kiitos!
sirkuspelle
Vieras

#3 nykyisin kaikki pyritään ulkoillistamaan

17.10.2010 01:29

Neuvoisin perustamaan harrastukselle säätiön,jonka putteissa toimintaa voidaan viedä eteenpäin ja kehittää edelleen.Pätevien johtajien käsissä voidaan sitten valvoa,ettei vammautumisia ja muuta rikollista toimintaa pääse myöhemminkään syntymään.
Rahoittajia ja rahaa on tarjolla veikkaus,ym. voivat tukea.Toiminnan pitää tietenkin olla talkoo henkistä.
johannes hurtig
Vieras

#4

17.10.2010 21:46

ome

Vieras

#5

17.10.2010 21:46

OMENA
Opiskelija
Vieras

#6 Porukalla voidaan vaikuttaa

17.10.2010 22:45

Käykääs klikkaamassa Facebookissa tähän linkkiin "Tykkää" niin päästään oikeasti vaikuttamaan asiaan.

http://www.facebook.com/pages/manage/?act=20267019#!/pages/Jos-20-000-tykkaa-niin-perustamme-opiskelijoille-oman-puolueen/137572942956959

Kansanedustajien keski-ikä on tällä hetkellä 52 vuotta joten onko ihmekään etteivät he pysy perillä nykymaailman saatikka opiskelijoiden asioista.
halonhakkuu sujuu. mutta kaukolämpö on ekonomisempaa ja ekologisempaa.
Vieras

#7 Risusavottaa niin maan perk****sti

18.10.2010 13:23

olenpa kuullut väitteitä että Rovaniemen kaupunki olisi maksanut Nightwish-yhtyeelle useita tuhansia nimmarinkirjoittelusta Citymarketissa joku vuosi takaperin. taisi olla 2008? tuonakin vuonna skeittihallista oli puhetta ja nuorille tehtiin suuria lupauksia. onko sitten parempi vaikka rahoittaa seuraavaksi matti nykänen Ounasvaaralle hyppäämään mäkeä ihan näytösmielessä? vai tilaisimmeko yhteisillä rahoilla keskuskentälle huippuluokan valvontajärjestelmän? jotta on helpompi valvoa ettei yhteisin varoin rakennetun kentän nurmea kuluta kukaan ylimääräinen luvatta palloa pelaamalla (vaikka kenttähän on kaikkien yhteisessä käytössä kun se kaikkien veroista on maksettu? ;) ). vai pitäisikö syytää vielä jokunen sataatuhatta lappi-areenaan? ehkä se sitten lakkaa tekemästä tappiota? onhan tuo 10000e vuodessa ihan naurettavan pieni määrä projektiin jota on lupailtu rullalautailijoille jo kohta kuusi vuotta. vai onko ylikin? Hävettää kutsua itseään Rovaniemeläiseksi kun päättäjät ja näköjään kovin moni asukkaistakin on näin takapajuisia. 50-luvun sanomalehtirullasäärisuojalätkä on mennyt 60 vuotta sitten. jospa jo halonhakkaajatki miettisivät jo sähkölämpöä kun elellään vuotta 2010!

paljonkos maksoi SAMPOaukealla järjestetty juhlatilaisuus kun se EUROVIISU-voittajan mukaan nimettiin uudelleen? paljonko maksoi kyltti? tapahtuma? ja paljonko kaupungin työntekijöiltä meni aikaa hukkaan tuon häpeäpilkun järjestämiseen? ja paljonko rahaa upposi sinä aikana maksettuihin palkkoihin? jos 5% siitä rahamäärästä mitä kaupunki käyttää epätoivoisiin profiilinnostoyrityksiin ja typeriin huomionkipeisiin tempauksiin vuodessa menisi skeittihalliin olisi Rovanienellä Suomen komein ja isoin halli. ja ehkä nuoret eivät kokisi niin suurta tarvetta karata etelään. jos vain loppuisi nuo keski-ikäisten lehmänkaupat ja mökkitonttien suljuilut siellä valtuustossa ja alkaisivta vähän käyttää niitä viimeisiä älynrippeitään oikeisiin asioihin.
skedepajaboy
Vieras

#8

18.10.2010 14:51

sama se o kuka sen maksaa, jokaisella on oikeus skeitata niin paljon ku haluaa, Helsingissäki on iha helvetin hyvia skedeparkkeja ripoteltu ihan mihin sattuu, nii jos nyt Rovaniemiki vois saada etes yhe hallin itelle, mikä siinä on vaikeaa?

Vieras

#9

18.10.2010 15:12

Muistakaahan muuten kaikki vahvistaa allekirjoitus sähköpostin kautta!

 


Tässäpä vielä pieni tiiseri:

http://www.hs.fi/videot/1135255811473

onnistuu se hakkuu yhä.
Vieras

#10 halonhakkuusta vielä.

20.10.2010 15:00

niin siis tarkentaakseni vielä: lähellekään tuota kymppitonnia ei edes tarvittaisi hallin saamiseen taikka ylläpitämiseen. mutta naurettavan pieni summa sekin olisi suhteutettuna siihen kaikkeen oikeasti turhaan mihin kaupunki rahaa syytää toivossa nostaa Rovaniemi kunnolla maailmankartalle. hakekaa sitä omaa loistoa ja kunniaa muualta ja tehkää työnne. historiankirjoihin on turha pyrkiä kissanristiäisillä. säälittävää ja naurettavaa touhua. hakekaa vaikka muiden epätoivoisesti huomiota kaipaavien tavoin BB:hen jos tuntuu ettei oma elämä ole tarpeeks arvokas ilman julkista tunnustusta. saas nähdä miloin ensimmäinen rovaniemen paikallispoliitikko lähtee ilta-lehden etusivu silimissä kiiltäen puhumaan homoista. kuka hullu teidät on sinne päättämään päästänyt? en minä ainakaan!
skeittarin äiti Espoosta
Vieras

#11 tsemppiä

26.10.2010 07:27

älkää luovuttako! Hyvän asian puolesta joutuu tässä maailmassa aina taistelemaan.
Valtakunnanjohtaja Tervo
Vieras

#12 Herra pakolaiskeskukselle

27.10.2010 23:38

Kuka käskee vatipäitte viskoa sitkistettyä vaneria pannuun että tullee rapposat lattialämmöt sinne marmoril vuorattuu schaibahuussiin?
!
Vieras

#13 pitihän sen jo tulla

27.10.2010 23:49

pitihän se tässä muutamia vuosia taaksepäin rakentaakin? ainakin mitä mie muistelen...

Vieras

#14 Nyt lähtee järki.

31.10.2010 20:48

Rovaniemelle saatava 50 metrin uima-allas


Rovaniemestä puhutaan urheilukaupunkina. Kyllähän se sitä onkin. Keskuskenttä on laitettu täysin uuteen uskoon muutama vuosi sitten, Urheiluopiston läheisyyteen on juuri valmistunut uusi tekonurmikenttä jalkapalloilijoille, Ounasvaaran mäkihyppytorneihin on uponnut rahaa, Ounasvaaran golfkenttääkin on laajennettu.

Mutta missä viipyy vesiurheilun satsaus?

^^Lopun shaiban jätänki tuonne lehtien väliin kummittelemaan. Me täällä yritetään turhaan saada ääntämme kuuluviin skeittihallin puolesta ja nytte tänne kaivataan parikymmentä metriä pitempää vesikuoppaa, jotta yhä useampi voi hukkua sinne. Harrastuksena skeittaus ei tietenkään ole kuolemassa, mutta tiukkaa tekee näin talvella. Luulis nyt kaupunginki tajuavan sen. Mutta ei...
big poppa
Vieras

#15 ei se poijjaat onnistu.

16.11.2010 15:26

tosiasiahan on että tuota hallia on yritetty saada jo sellaset kuusvuotta että se varmasti olisi onnistunut jos olisi onnistuakseen niin nyt ois pojat aika jo uskoa ettei tänne enää sisähallia tule niin voitte vaihtaa ne dekit pilkkivapoihin.
edellistä tilaa ku olisi jonku verran kunnioitettu niin sitten ehkä voisi jopa toivoa olla mutta rullalautailijathan on tunnettuja omille kintuille kusemisesta.

eli ei muuta ku onnea pilkkimisen kanssa kundit!

Vieras

#16 njähnjäh

16.11.2010 15:26

HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEH

petra heikkilä
Vieras

#17 "hallin perustajien päättäjille"

09.12.2010 21:46

Antakaahan jo lajin harrastajille mahdollisuus toteuttaa itseään!! Aivan naurettavaa tällaisesta asiasta kiistellä. Kysymys on kuitenkin harrastuksesta,ja eikö niitä meidän jokaisen pitäisi jossain muodossa tehdä?!
marko kurtti
Vieras

#18

09.12.2010 21:48

POJAT TARVII LAUTAILUPAIKAN!!!

Vieras

#19 Jep..

19.01.2011 17:59

...ja sellanen me kait nyt sitten saatiinki (:
Joni Horste
Pori

#20 Halleja tarvitaan!

10.02.2011 10:24

Näinhän tuo on, että hallitiloja tarvitsisi lisätä ympäri Suomen maata

Täällä Porissa on olemassa pieni (20mx15m?) halli, ilman ilmastointia sun muita mukavuuksia. Tulee kyllä aikamoinen ruuhka kun on 10 sälliäkin rullaamassa. BMX-lle on varattu 2 päivää viikosta ja loput skeittaajille. Kaupungin valtuustolle onkin lähetetty ehdotus, jossa Porin entinen uimahalli otettaisiin skate/BMX jne. tarkoitukseen, koska läheisyyteen rakennetaan uusi 3x suurempi uimahalli, eli valtava. Keräämme siihen myös adressin joka on viestin lopussa . Olisi hienoa jos mahdollisimman moni voisi laittaa nimeään alle ja vetää yhteistä köyttä. Tulisi tarpeeseen tänne Poriin...

http://www.adressit.com/skatebmx_jne_extreme_sport_-halli_poriin_-adressi

Kiitos!

Terveisin: Joni Horste
tärppä
Vieras

#21 Halleja todellakin!

18.02.2011 20:08

Yhdyn Joni Horsteen kommenttiin. Olen asunut Kuusamossa 17 vuotta ja harrastanut rullalautailua sen 10 kesää. Kuusamossa ei ole minkäänlaista hallia tai paikkaa harrastaa rullalautailua talvella. Ainoastaan liikuntahallin tahmanen juoksumatto, jota on melkein mahdotonta rullata.

Vieras

#22 Re: OK

08.04.2011 12:56