Skate/BMX jne. Extreme Sport -halli Poriin -adressi

(The same petition in ENGLISH here (shortened): http://www.petitions24.com/big_skatebmx_etc_indoor_arena_to_pori_finland )

Porin keskustan vanha uimahalli jää pian tyhjilleen ja tässä pieni ehdotus siitä mihin sitä voitaisiin tulevaisuudessa käyttää. Extreme Sport -halli tulisi olemaan sisällöltään samankaltainen kuin Karjalankadulla (entinen Lounainen linjakatu) sijaitseva skeittihalli.
Se olisi  avoin kaikille extreme –lajeille kuten rullalautailulle (skeittaukselle), potkulautailulle, BMX –temppupyöräilylle, temppurullaluistelulle ja tavalliselle rullaluistelulle, crossipyöräilylle ja mitä niitä vielä onkaan! Hallin sijaintikin on aivan loistava ottaen huomioon lähellä sijaitsevat koulut sekä muut harrastepaikat. Sanotaan, että lasten liikkuvuus on laskussa ja että videopelit orjuuttavat lapset TV:n ja pelien ääreen yhä enenevissä määrin. Tällä hankkeella lisättäisiin ei vain lasten liikkumista vaan myös mielenkiintoa ja elämänintoa. Nämä extreme –lajit kehittävät koko kroppaa ja mieltä, sillä näillä lajeilla ei ole mitään erityisiä sääntöjä, siksi se tekee siitä myös hauskaa.

Kun puhutaan skeittauksesta, puhutaan yleensä elämäntavasta ja näin se on myös omalla kohdallani ollut jo kohta 11 vuotta. Tämä ei tietenkään ole ominaista vain skeittauksessa vaan myös muissa aiemmin edeltä mainitsemissani lajeissa. Extreme –lajit eivät tule koskaan menettämään loistoaan tai kiinnostustaan, päinvastoin. Nyt olisi siis korkea aika avata nämä portit myös Satakuntaan, Poriin.

Liitteenä suunnitelma miltä halli tulisi näyttämään; yläkerran kahvila, painonnostosali sekä pukuhuonetilat saisivat jäädä entiselleen, lisäten sinne myös hierontatilat. Alakerran suihkutilat saisivat jäädä ennalleen, kylmäaltaan tilalle tulisi poreallas lämpimällä vedellä, hyppyallas, 25 metrin matkan allas sekä lasten allas saisivat jäädä kuoppiinsa, mutta niitä muokattaisiin betonilla ramppikaarien muotoon. Lattialaatat joko purettaisiin pois tai niiden päälle valettaisiin sileä betonilattia, kumpi vaan onkaan se helpompi / parempi, kestävä vaihtoehto. Tämänhetkisiin sisätiloihin tulisi ammattitermein siis pooli –tilat ja "ulos" rakennettaisiin sisätilahalli streetti –tiloja varten. Ehkä myös jotain dirt -rataa jos mahdollista.

Omasta ja niiden muiden mielestä, joiden kanssa olen ehtinyt asiasta keskustelemaan, tulisi halli varmasti menestymään ja niittämään mainettaan ei vaan Satakunnassa vaan koko Suomessa ja jopa sen ulkopuolella! Tietääkseni missään muualla ei ole sauna -/ suihkutiloja yhdistetty näissä olosuhteissa. Nyt olisi siis aivan huippu hyvä mahdollisuus kehittää jotain ainutlaatuista, joka olisi innovatiivinen niin hankkeen kuin myös Porin kaupungin kannalta. Halli ei jäisi vain harrastepaikaksi vaan siellä voitaisiin tulevaisuudessa järjestää myös kisoja, onhan siellä jo valmis katsomokin. Tällaisella hankkeella saataisiin aikaan siis paljon hyvää imagomarkkinointia.

Olen jo lähettänyt asiasta kansalaisaloitteen Porin kaupungille 07.02.2011. Nyt toivon, että kaikki, jotka ovat asian puolesta laittaisivat nimeään adressiin ja jakaisi sitä myös mahdollisesti eteenpäin. Kiitos!

Terveisin Joni Horste

 Yhteystiedot: joni.horste@luukku.com                                                                                                                      Päiväys: 08.02.2011

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Joni Horste voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?