Lohjan kulttuuripaja pelastaa henkiä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lohjan kulttuuripaja pelastaa henkiä!.


Vieras

#1

11.09.2014 18:02

Nämä tämän tyyppiset paikat pitää kyetä pitämään pystyssä! Lohja hoi, vielä hiukan yritystä,pliiiis!

Vieras

#2

12.09.2014 05:36

Mikä pois otetaan nuorilta nyt, se on pois meidän ikäihmistenkin elämästä. En silti ajattele itsekkäästi.

Nuoret tarvitsee tänä päivänä paljon enemmän tukea kuin aikaisemmin, koska elämä on niin haastavaa, työtä ei ole tarjolla riittävästi, perheet ovat rikkonaisempia ym ym.

Nuoret ovat meidän kaikkien tulevien lastenlasten äitejä ja isiä. Minkälaista maailmaa haluamme. Siihen voi vaikuttaa tukemalla lapsia ja nuoria. Antamalle heille paremmat eväät elää aikuisten elämää sitten kun sen aika on.

Vieras

#3

12.09.2014 08:48

Kulttuuripaja ja sitä kautta tuleva yhteisöllisyys ja mahdollisuus olla muuta kuin sairas, ovat tärkeitä asioita mielenterveyskuntoutujille. Miksi lakkauttaa jotain niin hyvää?
Satakieli radio-ohjelma
Vieras

#4

12.09.2014 09:49

Tämä Lohjan kulttuuripaja auttaa vammaisia toteuttamaan omat unelmansa ja tuottamaan yhteikuntaan valoa! Kannattaa jatkaa sen toimintaa! Jos haluatte tutustua heidän esimerkkiin, kuunnelkaa tämä kansainvälinen keskustelu: http://www.kslmedia.fi/wp-content/uploads/2014/09/EPISODI7_64min.mp3

Pajanuori :)

#5 Kulttuuripajojen tärkeys!

15.09.2014 19:42

Kulttuuripajat ovat tuoneet yhteiskuntaan niin paljon hyvää.
Pajat estävät nuorien syrjäytymistä ja auttavat heitä erilaisissa elämän ongelmatilanteissa.

Pajalla nuoret kokevat olonsa hyväksytyiksi kun he saavan olla omia itsejään.
Pajalla on hyvin paljon erilaista toimintaa: maalausta, pianon yms instrumenttien soittoa, tapahtumien järjestämistä, ruonlaittoa, liikuntaharrastuksia jne. Kaikkein parasta on se, että nuoret saavat tehdä sitä mistä he oikeasti itse tykkäävät, ja sehän tuo suunnattomasti iloa!
Pajalla nuoret kokeilevat eri juttuja ja samalla tutustuvat itseensä. Näin nuoret oppivat itsestään paljon uutta ja monet saavat jopa vastauksen kysymykseen: Mikä minusta tulee isona? :)
Pajalla nuoret tutustuvat toisiinsa ja tekevät paljon yhdessä. Näin he myös verkostoituvat ja saavat paljon uusia kontakteja. Ja se on työmaailmassa erittäin tärkeää.

Kulttuuripajat ovat siis vain ja ainoastaan hyvä juttu.
Rakentakaamme siis valoisampaa tulevaisuutta Suomen nuorille tukien Kulttuuripajojen toimintaa.
Kiitos!