Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista

Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista / Tiedotteet / Saammeko yhdessä kokoon 10000 allekirjoitusta - vai enemmän? / Kommentit


Vieras

#1

13.09.2014 19:46

Ydinvoima alkoi 1945 tappamalla satoja tuhansia syyttömiä. Siitä vauhti vaan on kiihtynyt. Nykyään ydinvoima tappaa jo miljoonin.

On käynyt selväksi, että ihmiskunta tulee tuhoutumaan ydinkulttinsa takia vääjäämättä huonoihin ydinvoiman ratkaisuihinsa.

Einsteinin sanoin: " Ydinvoima tulee tappamaan käöyttäjänsä 100% VARMASTI!"

Vieras

#2

14.09.2014 13:12

Vaadin Fennovoiman ydinvoimalahankkeen keskeyttämistä. Rosatomin toiminta on osoittautunut ala-arvoiseksi niin turvallisuuden kuin myös taloudellisten ja rikosoikeudellisten näkökohtien osalta.

Vieras

#3

15.09.2014 12:19

Miksi suomalaiset haluavat venäjää ydinvoiman rakentajiksi Suomeen?Kohta meillä pamahtaa ydinvoimalaonnettomuus.Se on heidän yksi muhinut suunnitelma Suomen kyykyttämiseksi.Venäjä on vilpillinen kumppani ja laajentamishakuinen.Eikö suomalainen muista, kuinka kallis on ollut maan itsenäisyys.Maatamme on puolustettava,että meillä on täällä elämiseen tarkoitettu puhdas luonto.Armi Kuuselakin kehoitti Suomessa käydessään muistamaan, mitä itsenäisyys on Suomelle maksanut.Hän meitä muistutti,vaikka ei itse ole Suomessa asunut vuosikymmeniin,eikä varmaankaan tule tulevaisuudessakaan asumaan.
Mitä alemmuuden ripulia suomalaiset,siis suurinosa kansasta sairastaa?Meillä on lupa omaan mielipiteeseen julkisesti,ei salassa supina mitään auta.Rahaa ei voi syödä ja ilman puhdasta LUONTOA EI OLE ELÄMÄÄ.

Raili Koponen
Vinjo

#4 Re:

18.09.2014 09:13

#1: -  

Amerikan Yhdysvallat ja Suomi on kaksi hyvää esimerkkiä niistä valtioista,
joissa yhdyskuntasäteilyn taso on päässyt nousemaan liikaa.

Ravinnon säteilytason nousu on kaikkein pahinta, koska tästä aiheutuu
sekä yksilö- että yhteiskuntatason terveysongelmalisäkustannuksia.