Kansanäänestys vaatimus: Suomesta EU:n osavaltio

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kansanäänestys vaatimus: Suomesta EU:n osavaltio.

Tuula Mäkinen
Vieras

#1 irti Eu:sta

03.11.2010 22:56

Suomalaisia on kuunneltava. Elintasomme ja turvallisuutemme laskenut Eu:n liittymisen myötä.Käsittääkseni liittyminen ei tapahtunut aivan puhtain papperein Itseluottamuksen puute, odoteltiin mitä mieltä muut olivat.Kuitenkaan ei huomioitu muiden Pohjoismaiden kantaa. Olikohan Aho, Koivisto ja Ahtisaari kimpassa. tiedä tuota, vaan kallis on avioliitto. Pääseeköhän siitä irti.
Anne Ruuskanen SKP
Vieras

#2 Irtaantuminen nyt!

04.11.2010 07:28

Tällä hetkellä EU-jäsenyydestä irtaantuminen on mahdollista,mutta liittovaltio- kehityksen yksi tarkoitus on juuri estää euroalueen murtuminen!
Yhteisen valuutan haitat ja tavallisen kansalaisen arkeen vaikuttavan lainsäädännön harmonisointi,eli samankaltaistaminen, on kasvattanut EU:n vastustusta ympäri eurooppaa.Eri maiden mahdollisimman tiivis yhteen liimaaminen kaikin keinoin ja mahdollisimman nopeasti, on reaktio kansalaisten kritiikkiin ja ärtymykseen.

Olisipa kansalainen mitä mieltä tahansa Suomen jäsenyydestä, niin jokaisen vielä järjissään olevan on ollut todettava totaalinen arvioinnin ja keskustelun puute koskien jäsenyyden vaikutuksia, sekä valtion, että kansalaisyhteiskunnan kehitystä.Tästä syystä demokratian ja kansanvallan puute on huutava ja ilmeinen.Jokaisen tulisi nyt viimeistään kysyä miksi? Miksi asiasta ei keskustella?

Eu-jäsenyydellä on ollut massiivinen ja hallitseva vaikutus niin talouden rakenteisiin,kuin tavoitteisiinkin,sekä sosiaaliturvaan,puhumattakaan Suomen ulkopoliittisesta asemasta ja tulevaisuudesta, silti kansalla on käsittämättömän vähän tietoa siitä mikä suomalaisten elämässä on jäsenyyden mukanaan tuomaa seurausta!

Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että yhä edelleenkin olen vailla vastausta kysymykseen mikä on ollut EU-jäsenyyden tuoma etu Suomelle ja suomalaisille, se sellainen etu, joka on ollut välttämätön ja jota emme olisi mitenkään muuten voineet saavuttaa, kuin liittymällä EU:n nettomaksajajäseneksi, se sellainen etu jota ETA sopimus ei jo valmiiksi meille tarjonnut? Jos jollain se vastaus on hallussaan, niin kuulisin sen enemmän kuin mielelläni!
Martti Pohjolainen
Vieras

#3 Kotimarkkinoita tulee suojata, muuten häviää hyvinvointi

04.11.2010 08:59

Eihän meidän suomalaisten pidä kaikkea uhrata EU:n alttarilla. Nyt jos koskaan pitäisi meidän suomalaisten tajuta mistä tässä kaikessa on kyse ja tehdä loppu näille uhrauksille. Meidän tulee aloittaa toimenpiteet jotka vahvistavat meidän kotimarkkinoita eikä niin kuten tähän saakka valtapuolueiden toimesta on toimittu. On toimittu valitettavasti koko ajan toiseen suuntaan ja siirretty omaa päätösvaltaamme koko ajan muiden maiden päätettäväksi. Voisi sanoa, että liitovaltiokehitys on ollut selväpiirteistä. Niille jotka vähemmän seuraavat tilannetta se on salakavalasti kätketty huomaamattomaksi kehitykseksi. Oikein, että esim.Itellan henkilökunta on havahtunut ja vastustaa muualta EU:n alueelta tulijoiksi pyrkivien kermankuorinta yritystä.
Saku Mättö
Vieras

#4 Suomi kaatuu EU-maksujen alle

04.11.2010 11:58

Suomi maksoi vuonna 2009 (tulliliiton maksut mukaanlukien) yli 750 miljoonaa euroa EU:lle enemmän kuin siltä sai. Usein sivuutetaan tullilliton olennainen seikka, joka on se, että kaikki jäsenvaltiot maksavat keräämänsä tullit suoraan EU:lle.

Jos Suomi olisi oma itsenäinen valtionsa, nuo tullimaksut olisivat jääneet Suomeen ja me olisimme voineet niillä korjata homekoulut ja vaihdatuttaa vanhusten vaipat sekä taata sairaanhoidon kaikille. Ja kun tuo maksu tapahtuu vuosittain!

Irrottautuminen EU:sta on ainoa tie kohti kansan hyvinvointia Suomessa.

http://sakumatto.fi
"reikku mettälä"
Vieras

#5 MIKSI EU

04.11.2010 18:44

Onkohan Saksan, Ranskan...jne. joiden ylimystöt juuri panivat alulle "idean" Euroopan Unioni,niin kovin hyväsydämisiä ihmisiä, että haluavat auttaa Euroopan köyhälistöt yhdessä heidän kanssaan tuohon ahneuden rikastaamaan ihanuuteen??? Eeheeheeiii! Silloinhan sen olisivat oivaltaneet ne euroopan surkimukset, ihmiset, jotka nyt ovat, jos mahdollista vieläkin surkeammassa asemassa. Kyseessähän on kaikki valta maan päällä. Katsellaanpa latua taaksepäin. Sieltähän ne jäljet kertovat, miten ovelasti meitäkin on viety "peräkärryillä". Suomessa on tällä hetkellä meneillään kuntaliitokset ja muut kansalaisia vieroittavat käsittämättömän järjettömät junailut. Vielä meillä on jonkinverran metsiä myytäväksi,jotta voimme nämä huijarit ja maanpetturit pitää onnellisina. Vaan, mitähän siellä ladunpäässä mahtaakaan hiihtäjiä odottaa? Ei tarvitse olla ennustajaeukko, kun katsoo lähi historiaa ja suomessakin on vielä elossa muutama oikea sankari, jotka sen silloisten mielipuolisten petojen aikeet omalta osaltaan estivät,enkä tarkoita yksinomaan neuvostliittoa. Kiitos siitä heille. Ohjekirjansa ovat näille nykykahjoille jättäneet heidän isänsä ja isoisänsä, ovathan ne niin hellun samanlaiset. Siis tämä lienee "EU:n" todellinen tarkoitus. Nyt on tämän sukupolven vuoro pelastaa ainakin oma ISÄNMAAMME!
heidi Lii
Vieras

#6 suomalaisen hyvinvoinnin puolesta

04.11.2010 18:54

Suomalaisen hyvinvoinnin jatkuvuuden kannalta suomen kokonaisvaltainen itsenäisyys on palautettava.
EU ssa on esitetty että jokaisen Eu maan olisi annettava kausityöläisille samat etuudet kuin maan kansalaisilla on.
Jokainen suomalainen tietää, että pohjoismaissa sosiaaliturva on huippuluokkaa ja etelä euroopassa ja itä euroopassa lähes olematonta.
Ja tälläiseen, jos EU maan on sitouduttava, tietää se sosiaaliturvan leikkauksia ja heikennyksiä suomessa.

Suomalainen käytäntö ei tunne kansan- äänestyksiä, sillä ilmeisesti poliittinen taho pitää meitä kansalaisia liian tyhminä tekemään tärkeitä päätöksiä.
( eli emme osaa ajatella rahatalouden kannalta järkevästi)

antti vaurio porista
Vieras

#7 EU PETTI MEIDÄT JO

05.11.2010 13:58

EI ENÄÄ JATKUVAA EU-SUOMIA!!!!Paskiainen eu:npolitiikka.Suomi köyhtyy kokon ajan ,kun omat tehtaat muuttaamaan muualle halvan työvoiman takia.Köyhtyyvä Suomi tarkoittaa suurta katastrofia esim köyhä irlanti painii suurta työttömyyyttä ja vaikeaa taloustilanneta.Alistuva suomi on huono esimerkki.

Pasi A. Pirkanmaa
Vieras

#8 Suomi pois EUsta!

05.11.2010 23:40

Hyötyä vähän, haittaa enemmän.
Dimitrios Xenos
Vieras

#9 Poliisivaltio

06.11.2010 00:15

sivusta seuraava
Vieras

#10 Yhteistyötä!

06.11.2010 01:01

EU:n vastaiset liikkeet ja järjestöt yhdentykää. Yhteinen lista liikkelle. Nyt kaikilla on omat pienet listansa. Ei hyvä..
Vieras
Vieras

#11 Yhteistyötä! Jep!!

06.11.2010 11:48

#10: sivusta seuraava - Yhteistyötä!

Olen täysin samaa mieltä!Ihmiset eivät tunnu tajuavan, että sekä perusturvaan, että talouspolitiikkaan kuuluvat vaatimukset joita eri poliittiset puolueet ja ryhmät esittävät, ovat äärimmäisen vaikeita ja osin EMU sidoksemme ja  sanktioiden takia mahdottomia mikäli jatkamme tätä idioottimaista jäsenyyttä, jolle ei koskaan edes ole esitetty minkäänlaisia päivänvaloa kestäviä perusteluja ja jota yksikään hallituspuolue ei ole koskaan arvostellut, eikä arvioinut!

Vahva euro vie meiltä vientituloja ja sisäpolitiikkaa määräävät direktiivit tuhoavat perusturvaa ja kotimaista kysyntää,kun suuri osa kansasta köyhtyy ja lojuu työttöminä!

"Iso rovo" on ensin selätettävä yhteisvoimin, sen jälkeen voimme keskittyä kukin niihin asioihin joista olemme eri mieltä.Jos Suomen EU-jäsenyys ei kumoudu, on aivan turha inistä omista yksittäisistä intresseistämme, koska me emme niistä päätä vaan käskytys hoituu Brysselistä käsin ja varsinkin pääpuolueet ovat täysin hampaattomina ja kritiikittä EU:n kannalla!

Anne Ruuskanen SKP


Vieras

#12 Mitä pitäisi vaatia?

06.11.2010 12:16

Ensisijaisesti pitäisi vaatia uusi sitova kansanäänestys EU-jäsenyydestä!Se voitaisiin halvalla ja helposti sijoittaa tulevien eduskuntavaalien yhteyteen.

Uutta äänestystä voidaan perustellusti vaatia,koska ensimmäinen äänestys oli fiasko ja suuremman luokan huijaus.Suurin poliittisten päättäjien lanseeraama kierous kiteytyi niissä etujen lupauksissa, joita mukamas EU-jäsenyys meille toisi!Kansalle ei kerrottu että ne olivat jo ETA jäsenyydellä saavutettuja oikeuksia.Suurin ero ETA:n ja EU:n välillä oli EU-jäsenyyden velvoite jäsenmaksuihin ja pakko sitoutuminen unionin puolustus- ja ulkopoliittiseen järjestelmään!Kumpikaan noista "eduista" ei ole millään tavalla edistänyt sen paremmin tämän valtion, kuin kansalaisyhteiskunnankaan hyvinvointia!Tämän tosiasian voi ja oikeastaan jokaisen pitäisi tutkia Suomen ulkoministeriön julkaisusta: EY:N KOMISSION LAUSUNTO SUOMEN JÄSENYYSHAKEMUKSESTA 4.11.1992,Eurooppa-tietoa 129/1993 1.painos
Tässä pikku lainaus "Jos näitä tasapainottomuuksia aiotaan vähentää, tuntuvia leikkauksia on tehtävä julkisiin menoihin ja työvoima kustannuksiin".(s 11) Brysselistä tuli siis käsky leikata perusturvaa ja alentaa työttömyysturvaa ja estää palkankorotuksia tavan duunareille.Nyt tiedämme, että se oli paitsi väärää,myös tappavaa tuhopolitiikkaa kaikkien asiantuntioiden mukaan!
antti vaurio porista
Vieras

#13 lapsellinen Eu

06.11.2010 18:15

Isot lapset kiusaavat pienempiä lapsia TÄMÄ KUVASTAA NYKY-SUOMEA!!!!.Hyvinpalkatut ovat tosi huonoja esimerkkejä miten hyvinvointia hoidellaan.NYT ME YMMÄRSIMME ,ETTÄ EU:NPOLITIIKKA ONKIN SUURI VITSIPELLE.!!!!!PASKA EU!KÖYHÄLISTÖ TODISTAA PUOLESTAAN KAIKEN MITÄ ME NÄIMME OMIN SILMIN.Tehkää todistuksen varmistaakseen näyttäkää koko kansalle,miten Eu hoiti meidän puolesta.!!!!KUINKA me voimme olla hiiren hiljaa koko kansan kuullen?.KUKA ON SYYLLINEN SUOMEN KÖYHÄLISTÖN TAKIA?.SEN TAKIA ME HUUTAMME KOVALLA ÄÄNELLÄ:HAISTAKAA PASKAA EU!.
Reija
Vieras

#14 Yhteistyötä, jess!!!

08.11.2010 07:52

En tiedä onko muita Kansanliikkeitä, jotka haluavat Suomen irtaantuvan EU;sta, mutta Kansanliike Suomen Puolesta ainakin on. Tiedän että se onnistuu ainoastaan koko kansan voimin painostamalla hallitus päättämään asian. painostus taas onnistuu kaikkien Suomalaisten joka kaupungissa yhtä aikaa nousemalla toreilleen mielen osoitukseen asian puolesta ja vaatimalla eroa EU:sta. Samalla pitäisi myös vaatia sitovat kansanäänestykset ja perustuslakituomioistuin, ettei tilanne jatku edelleenkin päin persausta. Kansanliike on halukas ja valmis kaikkien EU:n vastustajien kanssa tekemään yhteistyötä eroamisen jouduttamiseksi. Lisää tietoa kansanliikkeestä www.suomenpuolesta.fi
Kelol
Vieras

#15

09.11.2010 01:23

Olemme jo osavaltio, miettikää: meillä on yhteinen raha, passia ei tarvitse näyttää EU- maissa, verotuloista osa menee EU:lle, yhteinen parlamentti on jo (ja vaalit), armeijakin on jo, lakeja säädetään yhteisesti... lista jatkuu vaikka kuinka pitkälle.

Että meni jo päin persettä ja menee edelleen.
Juha Hyvärinen
Tuusula

#16 Kansanäänestys EU:sta irrottautumiseksi

09.11.2010 13:19

Otsikon mukaan adressin laatija vaatii suomea vielä nykyistäkin tiiviimmin Euroopan Unioniin kuin missä nyt ollaan. Pitäisi vaatia irtautumista EU:sta jota ehkä adressin kirjoittaja tarkoittaa. Saisiko vähän selvennystä asiaan: Jos tuota Otsikkoa voisi muuttaa niin voisin yhtyä adressiin.
Joni Ollila
Vieras

#17

10.11.2010 16:18

suomi pois Eu:sta tai Enemmän äänivaltaa suomelle!


#18 Otsikosta

11.11.2010 09:21

Otsikkossa yksinkertaisesti ja neutraalisti vaaditaan aiheesta kansanäänestystä. Eikä itseäni haittaa yhtään jos EU:ta puoltavat vahingossa tämän adressin allekirjoittavatkin.

Jakakaa adressia vaikka Facebookissa selvemmällä otsikolla, en sitä enää näköjään pysty muuttamaan.

Pahoittelen!

 

P.S. Tein teille tälläisen jossa voitte koordinoida yhteistyötä, jakaa ideoita ja yhteystietoja http://piratepad.net/EUnVastaiset

Angelica Skywolf
Vieras

#19 Nykyinen istuva hallitus ja virka miehet!

12.11.2010 07:20

Minä vaadin että nykyinen hallitus ja sen virkamiehet välittömästi pidätetään ja vangitaan maanpetoksen suunnittelusta ja Suomen kansan tahallisesta ja suunnitellusta velkaan saattamisesta ottamalla tahallisesti lainaa ja antamalla takuita joita ei ole kansalta lupaa kysytty!

Vaadin väliaikais hallitusta ottamaan Suomen hallinnon demokraattisen käytännön mukaan kunnes uusi kansan äänestys on pidetty!

Samoin vaadin niitä valtion virkamiehiä jotka ovat valan antaneet hoitaa suomen ulko ja sisä poliittisia asioita, ovat osallistuneet salaisiin Bilderbergiläisten kokouksiin ja täten ovat Suomen kansaa petollisesti johtaneet siten että vieraiden maiden siviili ja poliittiset päättäjät ovat voineet vaikuttaa kansalaistemme omaisuuden menetyksiin ja valtiollisten varojen siirtoon ulkomaille samoin vieraiden maiden päättäjät ovat päässeet petollisten johtajiemme kierouksien vuoksi joutuneet kärsimään lääketehtailijoiden ja lääke myrkkyjen uhreiksi. Vaadin näitä johtajia erityisesti syytteeseen maanpetoksesta.

Nykyinen istuva Hallituksemme on törkeästi laiminlyönyt Suomen kansan vaalilupauksen hoitaa kansan hyvinvointia ja ETUA muihin maihin nähden. Nykyinen istuva hallitus on pettänyt Suomen kansan teoillaan ja velkaannuttannut koko Suomen valtion olemalla lakeija vieraiden maiden poliittisille tahdoille!

Vaadin pidätystä ja vangitsemista näille rikollisille ja Suomeen oikeuslaitosta nostamaan syytteet maanpetoksesta !

Vieras

#20 maanpetos

17.11.2010 05:47

Onko kukaan vielä tehnyt rikosilmoitusta maanpetosrikoksesta?
Taitaa olla niin, että sotilasvala velvoittaa.
antti vaurio porista
Vieras

#21 KATSO 7 MITEN IRLANTI VAIKEUKSIEN TALOUDEN EDESSÄ

17.11.2010 10:56

TOTUUS KERTOO ENEMMÄN,ENEMMÄN JA ENEMMÄN!Eu epäonnistuu! Paljastus asia tulee enemmän todennäköisesti ajankohtaisesti tällä ajanjaksolla.EU ON PETO JA VALEHTELIJOIDEN KLUBI!!!!!!
antti vaurio porista
Vieras

#22 IRLANTI TARVITSEE RAHANTUET KYSE 100 MRD

18.11.2010 22:45

TÄNÄÄN TV:N TEXTI MAINITSI SEN
Dogah
Vieras

#23 Muutos 2011 ajaa sitovia kansanäänestyksiä

19.11.2010 18:29

Muutos 2011 -puolue ajaa sitovien kansanäänestysten käyttöönottoa. Käykää tutustumassa: http://www.muutos2011.fi
Jan Erik Finskas
Vieras

#24 Suomi irti EU:sta ja EMU:sta = rahaliitosta !

20.11.2010 11:40

Suomi pitää saada irti EU:sta ja rahaliitto EMU:sta muuten me joudutaan aina vaan pahemmin tukemaan muiden maiden taloutta ja oma kansa jää sivuosaan. Kaikkien täällä äänestäneiden ja muiden kansanliikkeiden tai puolueiden kannattaa liittyä Itsenäisyyspuolueeseen joka on Suomen ainoa todellinen EU:n vastainen puolue.

Lue lisää, http://www.ipu.fi

VIERAS
Vieras

#25 ROTAT EU:N KANNATTAJAT

20.11.2010 17:33

VALEHTELIJOIDEN KLUBI = EU