Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!.

Mökkiläinen

#201 Vanhoista kiinni

05.11.2014 06:57

Pitäisitte vaan vanhoista hyvistä toimittajista kiinni, kuten myös vanhoista kuuntelijoista. Harman, Nymanin ja Lietteen ääni on ihan parasta mitä voi  kuulla. Laatuasiaa ja takuuvarmasti hyvää musiikkia.

En tiedä pistänkö radion verkonpainoksi ja siirryn johonkin spotyfiin jos kaikki tuttu ja turvallinen radiosta katoaa. Uudet kanavat ja juontajat ei innosta, eikä saa kiinnostumaan. Niitä varpaankynsiäkin vielä vähän oudoksun.

mökkiläinen

#202 Re:

05.11.2014 07:03

#199: Mimosa -  

 Sama juttu. Radiota kuunnellaan viikonloppuisin juuri tämän ja parin muun ohjelman takia.

sama

#203 Re: Hienosti kirjoitettu! Tämä pitää saada Ylen johtajien luettavaksiRe: Re:

05.11.2014 13:10

#162: - Hienosti kirjoitettu! Tämä pitää saada Ylen johtajien luettavaksiRe: Re:  

 Mä lähetin mielipiteeni niille naispomoille, jotka tällä hetkellä vastaavat näistä sähläilyistä.

Toinen ilmoitti, että sillä on sijainen, mutta ei laittanut mun postia eteenpin, vaan pyysi mua laittamaan sijaiselleen sen postin.

Mielenkiintoista byrokratiaa Ylellä. Taitavat taas unohtaa, että saavat palkkansa veronmaksajilta. ;)


Vieras

#205

08.11.2014 20:25

Ylellä on on käsissään kultakimpale mutta eivät tajua arvostaa sitä. BBC ei varmaankaan sano sir David Attenboroughille että saat mennä kun meidän kanava vaatii uudistusta.. ylellä on varaa siihen nähtävästi
Peksu

#206

09.11.2014 07:48

Pop eilen toissapäivänä on ainoa radio-ohjelma, jonka haluan aina kuulla. Missaaminen harmittaa aina - vähintään koko sunnuntain. Jos ohjelma lopetetaan, silloin harmittaa koko loppuelämän ajan.

Kirsi

#207 Nostalginen pako aikataskuun

09.11.2014 09:47

Isänpäiväviikonloppu mökillä. Tuli humisee kamarin pönttöuunissa ja tuvan puuhellassa. Saunan jälkeen tunnelmallisiin tansseihin upeasti remontoidulle Västilän Voimantalolle. Musiikki taattua 50-60-luvun tanssimusiikkia.

Olkoon ulkona harmaa marraskuu, ei haittaa. Sunnuntaiaamupäivän ohjelmassa puuhellalla keitettyä pannukahvia kaikessa rauhassa radiota kuunnellen. Harman ja Nymanin ohjelmat peräkkäin. Mikä voisi olla rentouttavampaa?  Eihän näitä ohjelmia voi lopettaa. Ainoat ohjelmat, joita tulee radiosta kuunneltua.

Sinikukka

#208

10.11.2014 11:11

Tämä ohjelma joutaa lopettaa, olen toivonut tätä jo vuosia.

Perustelut:

* Yleisradio ei voi jatkuvasti vuosikausia suosia yhtä artistia.

* Samanlaista musiikkia tulee yleltä muutenkin paljon.

* Tämä Harman hirveä ruikutus asiasta on viimeinen pisara, ei muutenkaan mukava juontaja.

* Aikansa kutakin, yle on muutenkin liian jämähtänyt.

Kuunelkaa Spotifytä, saatte haluamaanne musiikkia ympäri vuorokauden ja voitte karjahdella itse.

Tämä on Yleisradion paras teko moneen vuoteen, jos saisi vaikka joskus vähän perustehtävän toteutusta, kansan sivistystä.

Sinikukka

#209 Re:

10.11.2014 11:19

#189: -  

 Ollaanko Jakenkin ohjelma lopettamassa? Sitten siitä pitää tehdä adressi. Harma saa mielihyvin mennä.

Sinikukka

#210 Re:

10.11.2014 11:26

#126: -  

 Päinvastoin, lopultakin hyvä uudistus!


Vieras

#211

11.11.2014 18:09

On käsittämätöntä ,että laatuohjelmasta luovutaan!!
Miksi joku "urheiluradio" tulee oletusarvona lähes joka uutisten perään ,vaikka saman p*n voisi kertoa parissa minuutissa maanantaiaamuna kello 6.
Valitse nimimerkki, valitsin jo

#212 Re: Hyvin sanottu!

13.11.2014 21:55

#181: -  

Se on niin totta!

Ensin sai nuorena kytätä niitä muutamaa radiotuntia viikossa, joissa soitettiin sitä omaa musiikkia. Nyt yli 50 vuotiaana saa tapella siitä, että radiossa pysyisi edes jotkut niistä ohjelmista, missä tulee sellaista musaa mitä haluaa kuunnella, vaikka vain pari tuntia viikossa. Se on melko vähän, ottaen huomioon, että 1990 luvulla radiosta tuli tuntikausia viikossa sellaista musaa mikä miellytti korvaa.

On se hitto, että Yle ei osaa pitää näppejään erossa arvokkaista asioista. PET Heikkineen on arvokas asia ja sen pitää soida myös vuonna 2015.  Surullista miten vähän Ylellä arvostetaan todellista ammattitaitoa ja intohimoa radio-ohjelman tekemiseen. Ei näitä Heikkejä sentään joka oksalla kasva. Monet radiokanavat on täynnä tyhjänjauhajia ja pelkkiä puhuvia päitä ilman todellista kokemusta ja osaamista. 

Tämä on kaikkinensa niin masentavaa ja typerää. Eikö Ylen pomoilla ole mitään oikeaa tekemistä, kun pitää säätää ohjelmia ja asetella niitä muka tärkeysjärjestykseen. Ei Yleltä kanavia puutu, sieltä puuttuu osaava johtajisto. Ihmiset, joilla ei ole intohimoa musiikkiin ei mitenkään voi ymmärtää laadukkaan ohjelman merkitystä. Ei kuten yleisö ja Heikki sen ymmärtää.

Eikö tämä joutava säätäminen lopu koskaan.

sama

#213 Re: En ihmettele

13.11.2014 22:12

#204: - En ihmettele 

 Tarkoitit varmaan tätä linkkiä lehden sivulle. =)

 

http://www.iltalehti.fi/popstars/2014103018793151_ps.shtml

 

 

Ikuisesti traumatisoitunut

#214 Eikö siellä YLEllä opita virheistä?

13.11.2014 22:43

Vielä tänäkin päivänä ihmiset kantavat traumoja Yleisradion radiotoiminnan kenties kaikkien aikojen suurimmasta töppäyksestä, eli Radio Mafian ja sen monien mainioiden, oikeasti toimitettujen ohjelmien lopettamisesta. Armon saivat sentään mm. Ulvovat sudet ja Kantrispagetti(joskin jatkoivat uusilla nimillä), mutta todella pahaa jälkeä silloin kokonaisuudessaan tehtiin.

Joten älkää nyt helvetti sentään enää lisää kuseksiko uskollisten, ja laadukasta radio-ohjelmaa arvostavien kuuntelijoidenne naamalle. Sitä iskelmä- ja poppirenkutusta tulee jo valmiiksi joka kanavalta muutenkin. Teitä rahoitetaan jo ennennäkemättömän ronskisti meidän veronmaksajien selkänahasta, joten palvelkaakin meitä myös. Älkää yrittäkö leikkiä kaupallista(ainakaan läpeensä sellaista) radiota, vaan tarjotkaa ajattelemisen aiheita, sekä laadukasta toimitettua radio-ohjelmaa.

Hector jatkakoon sunnuntaiaamujen pitämistä heräämisen arvoisina.

 


Vieras

#215 Re: Teitkö suurteoksen?

14.11.2014 00:00

#208: Sinikukka -  

 #208

10.11.2014 14:11"Tämä ohjelma joutaa lopettaa, olen toivonut tätä jo vuosia.

Perustelut:

* Yleisradio ei voi jatkuvasti vuosikausia suosia yhtä artistia.

* Samanlaista musiikkia tulee yleltä muutenkin paljon.

* Tämä Harman hirveä ruikutus asiasta on viimeinen pisara, ei muutenkaan mukava juontaja.

* Aikansa kutakin, yle on muutenkin liian jämähtänyt.

Kuunelkaa Spotifytä, saatte haluamaanne musiikkia ympäri vuorokauden ja voitte karjahdella itse.

Tämä on Yleisradion paras teko moneen vuoteen, jos saisi vaikka joskus vähän perustehtävän toteutusta, kansan sivistystä."

 

Voi Sinikukka,

paljon olen elämässä nähnyt, mutta en vielä yhtään näin itsekästä mielipidettä.

Olet ihan vuosikausia ehtinyt toivoa, että radiossa ei olisi PET-ohjelmaa. Melko erikoinen mielipide ihmiseltä, joka ei luultavasti edes kuuntele kyseistä ohjelmaa.

Minä en elämäni aikana ole ehtinyt toivoa minkään ohjelman lopettamista millään foorumilla. Minä en kuuntele enkä katso sellaisia ohjelmia joista en pidä, niin yksinkertaista se on.

Sellaisen toivominen, että joku ohjelma lopetettaisiin sen takia, että minä en siitä pidä, pitää sisällään valtavan vastuun muista ihmisistä. Sitä vastuuta mitä minun toiveeni toteutuminen aiheuttaisi muille ihmisille en ikipäivänä kykenisi kantamaan. Niin pahantahtoinen en voisi olla, että toivoisin heille ilosta luopumista.

Mitä sinua liikuttaa, että ihmiset haluavat kuunnella sunnuntaiaamuisin laadukkaasti toimitettua musiikkiohjelmaa, jos itse kuitenkin kuuntelet Nymania? Onko muiden ilo sinun elämästäsi pois? Luuletko saavasi tupla-annoksen Nymania, jos Heikki poistetaan eetteristä? Jos toiveesi toteutuu saat -jos hyvin käy- sunnuntaiaamuun kotimaista iskelmämusiikkia ihan nonstoppina iltaan asti. Jos huonosti käy saat jotain ihan muuta.

Sekoitat tässä nyt kaksi asiaa; toimittaja Heikki Harman ja muusikko Hectorin. Toimittaja Heikki edustaa ehdottomasti Suomen toimittajien eliittiä. Muusikko/taiteilija Hector myöskin edustaa Suomen musiikkihistoriassa yhtä suurimmista kynäilijöistä ja äänistä. Mutta Yle ei suosi muusikko/taiteilija Hectoria, Ylellä on ollut kunnia pitää yhtä Suomen ammattitaitoisimmista ja suosituimmista toimittajista palkkalistoillaan, veronmaksajien palkkalistoilla.

Musiikkiohjelman toimittamisesta vastaa Heikki ei taiteilija Hector, vaikka kuuntelija toki hyötyy siitä, että toimittaja Harma on sama henkilö kuin äärimmäisen hienoa musiikkia tehnyt Hector.

Yli 400 000 kuuntelijaa on sitä mieltä, että Heikki on erittäinkin mukava, ammattitaitoinen ja rakastettava musiikkitoimittaja. Sinikukka, vain sinä olet osoittanut vähintäänkin kyseenalaista antipatiaa Heikkiä kohtaan. Tiedä sitten mistä niin voimakas vihamielisyys johtuu, mutta kaiketi sekin asia terapiassa selviäisi.

"Aikansa kutakin, yle on muutenkin liian jämähtänyt."

Ylen tehtävänä ei koskaan ole ollut sinkoileminen uusien villitysten perässä, vaan pitää kiinni perinteistä. Aikoinaan klo 21.00 uutisten aikaistaminen puolella tunnilla aiheutti ison hässäkän katsojien keskuudessa, koska ihmiset olivat luoneet iltarutiininsa klo 21.00 uutisten, ei klo 20.30 uutisten ympärille. Muiden muassa vanhemmat joutuivat miettimään lastensa iltatoimet uusiksi ehtiäkseen seuraamaan pääuutislähetystä. Ylelle on myöskin ollut ominaista pitää samat uutisankkurit eläkeikään saakka, kuten myös kuuluttajansa niin kauan kuin mahdollista. Tällainen toiminta on tyypillistä BBC:n ja Ylen kaltaisille kansallisille televisioyhtiöille. Se on myös osoitus yhtiön luotettavuudesta.

Kun taas uutiset Ylen yt-neuvotteluista antaa sellaisen kuvan asioista, että nykyään ei mihinkään voi luottaa, ei edes Yleen.

Uutisissa 12.11.2014: "Ylen 22. syyskuuta 2014 alkaneiden ja nyt päättyneiden yt-neuvottelujen piiriin kuului kolmannes yhtiön työntekijöistä eli noin tuhat työntekijää."

Kenties vuonna 2015 on odotettavissa toimittajien vuoro. Ehkä sinäkin sitten päädyt Spotifyn puolelle. Sinne todellakin päädytään, kun perinteinen radiotoiminta revitään tuhannen päreiksi.

Minusta tämä on Ylen puolelta kaikkea muuta kuin jämähtämistä. Tämä on yksi isoimmista jutuista mitä he ovat tehneet, tosin ei mikään loistava uudistus, mutta kuten toivoit, niin Yle lakkasi jämähtämästä ja porukkaa putoaa nopeammin kuin huomaatkaan.

Viisas tietää mitä kannattaa toivoa, jos vaikka toive toteutuisikin. Kiitä itseäsi, toiveesi toteutuu, tosin muiden kustannuksella.

 

Ei ne mitään näytä oppivan

#216 Re: Eikö siellä YLEllä opita virheistä?

14.11.2014 00:02

Jore

#217 Periaatekysymys

19.11.2014 06:26

Hectorin ohjelma on erittäin hyvin toimitettu ja toteutettu ohjelma, jota on suuri ilo kuunnella

Eikö kuuntelijoiden mielipiteillä ole merkitystä??

Ropo

#218 Harmin paikka

19.11.2014 08:56

 Kyllä sunnuntaiaamut menevät pilalle, jos nämä muutokset tulee. Aivan mahtava kuunnella, muun muassa Heikki Harmaa. Asiantuntevaa! Monipuolista! Yhtenäkään sunnuntaina en ole pettynyt!

Vanhassa vara parempi

#219 Re: Re: Teitkö suurteoksen?

23.11.2014 13:44

#215: - Re: Teitkö suurteoksen?  

Sinikukalle tiedoksi, että radiosta tulee paljonkin muitakin siellä kauan pyörineitä ohjelmia, jotka eivät ole kaikkien mieleen: meilläkin aloitetaan Radio Suomen kuuntelu heti aamulla -kohokohtana tietenkin Pop Eilen Toissapäivänä", minkä jälkeen kuuntelemme Jake Nymanin ohjelman (sitä ei kukaan valopää ole toivottavasti lopettamassa). Sammutamme radion klo 12 uutisten jälkeen Kansanradio alkaessa, mutta emme ole edes ajetelleet vaatia sen lopettamista, sillä tuollakin ohjelmalla on omat kuuntelijansa. Avaamme radion taas klo 15 jälkeen alkavan Tähtisumun vuoksi.

Joonis

#220 Asiasta asiaa asiasta kiinostuneille

26.11.2014 07:56

Hectorin kokemuksella, perspektiivillä yli viiden vuosikymmenen. Tekijältä, kokijalta, asiantuntijalta kaikille suunnattu ohjelma. Tänä päivänä ei ole liikaa osaajia, jotka ovat itse nähneet, tehneet, vaikuttaneet kevyen musiikin tuntemukseen.

Ohjelmaa ei saa lopettaa!


Vieras

#221

28.11.2014 18:43

Ei hyvä,että sunnuntai_aamuna Pollari pokkaa,mut Rollari ei rokkaa

Vieras

#222

03.12.2014 12:42

Miksi ihmeessä lopetetaan paras musiikkiohjelma ikinä!!

Vieras

#223

11.12.2014 10:57

Tosi hieno ohjelma jota kuuntelen aina.Nämä musiikkiohjelmat joita viikossa tulee,tuskin kiinnostaa kovinkaan monia? Esimerkkinä "kantritohtori",uuden musiikin....,Lakatut varpaankynnet,ja muut vastaavat,viiteenkertaan uusitut.Taitaa kohta joutaa radio kiinni meilläkin!
Jukka

#224 Re:

11.12.2014 13:35

#223: -  

On käsittämätöntä, että verovaroilla operoiva radiokanava lopettaa yhden suosituimmista (lehtitietojen mukaan parhaimmillaan noin 500 000 kuuntelijaa!) musiikkiohjelmistaan. Hectorin nykytilasta musiikintekijänä voi olla montaa eri mieltä mutta asiaan perehtyneenä toimittajana ja musiikin ammattilaisena hän on vertaansa vailla. Laajaa musiikillista näkemystä ei muodostu Spotifyn ja Youtuben soittolistoja seuraamalla - siihen tarvitaan kokemusta ja näkemystä trendeistä useamman vuosikymmenen ajalta.

Mikäli Yle ei peru päätöstään niin Radio Helsinki tai muu vastaava kuuntelijoidensa mielipiteisiin reagoiva kanava saa todella hyvän ja suositun toimittajan ja ohjelmaformaatin ohjelmistoonsa.

Yle tarjoaa - ainakin vuoden loppuun asti - lähes koko sunnuntaipäivän ajan hyvin toimitettua ja laadukasta musiikkiohjelmaa (mm. PET, Jake Nyman, Rocktoimittajan iltapäivällinen, Lakatut varpaankynnet). Toivottavasti Ylen päättäjät ymmärtävät harkita päätöstänsä uudelleen!


Vieras

#225

14.12.2014 12:42

Ei kaiken kauniin tarvitse kuolla