Alkon ikkunat peitettävä ja Alkon nimi muutettava.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Alkon ikkunat peitettävä ja Alkon nimi muutettava..


Vieras

#226

17.01.2015 21:03

Olisi kohtuullista että valtion yhtiöt toimisivat samoilla pelisäännöillä, kuin muut yritykse!

Vieras

#227

18.01.2015 01:07

Tätä mietin itsekkin perustaa ja tadaa..valmishan se oli..tätä maalaisjärjen vastaista toimintaa kun kaikki virkamiesten touhu on niin ilomielin olen valtion vastaisessa ja järjettömässä adressissa mukana..oikein huikeaa viinanmyyntiä kannatta käydä kurkkaamassa Dubaissa ja vaikka pohjois Australiassa....Suomessa aivan liian helppoa viinan osto:)...näppärämpää se olisi kaikkien itse polttaa ja viinit tehdä :) ei mitään valtiolle!
Tim

#228

18.01.2015 05:29

#1: -  

 Kyllä on lapsellista ja typerää eiköl teillä ole muuta tekemistä


Vieras

#229

18.01.2015 09:55

vitu kukkahattutädit :D:D


Vieras

#230

18.01.2015 10:02

Suosittelen mustia teippauksia alkon ikkunoihin, niinkuin muistelen että aikuisviihde / yökerhoissa voisi olla. Samalla pitäisi ehdottomasti siirtää raha-automaattiyhdistyksen pelikoneet poissa lasten ulottuvilta. Koneille pitäisi yritysten luoda teipatut huoneet ettei näe sisälle jos joku aikuinen siellä pelaa ja olla kamera valvonta alaikäisten turvaamiseksi. Nykyisiin tupakointikoppeihin pitäisi estää myös näkyvyys, outoa että tupakat ovat piilossa huoltoasemalla mutta sauhuttelijat näkyvillä. Lainsäätäjät voisivat säätää säädöksiä, joissa on joku logiikka, punainenlanka mitä seurata.

Vieras

#231 Re:

18.01.2015 11:08

#1: -  

 Eihän tossa ole mitään v**** järkeä. Herätkää nyt... Menkää kaupastakin sit peittään kaljat yms jollain pressulla. Kiitos ja ei muuta


Vieras

#232

18.01.2015 11:38

Näinhän se täytyy tehdä. Miettikää nyt jos vaikka joku lapsi näkisi joskus elämässään jotain alkoholiin liittyvää. Sehän turmelisi sen koko nuoren mielen!

Anonyymi

#234 Adressin toimittaminen, milloin?

18.01.2015 13:08

Kuten adressin loppuosassa mainitaan, "Tämä adressi toimitetaan Valviralle, eduskuntaan, Alkoon sekä Hallitusneuvos Ismo Tuomiselle.", milloin tämä tapahtuu? Onko joku tietty allekirjoitusmäärä tai päivämäärä, jolloin tämä tapahtuu?

Dre

#235 Re:

18.01.2015 14:42

#1: -  

 No jokaiselle sama sääntö kerta on kieletty tämä pätee myös alkoon ihan päivänselvä homma


Vieras

#236

18.01.2015 20:04

Erinomaista hölmöilyn maksimoimista tasapuolisesti kaikille!

Seuraavaksi voisi sitten vielä kaikista luontodokumenteista sensuroida "karhu" ja "leijona" sanat, kun niistä tulee niin helpolla tunnetut alkoholijuomat mieleen ja sitä mustaa karamellia ei sovi kutsua jatkossa "salmiakiksi" kun...no...tiedätte kyllä.

Sitten vielä nuo suomalaisten laulujen sanat? Aijaijai! Kielletään kaikki laulut, joiden sanoituksessa käsitellään jollain tavalla alkoholin nauttimista! Herkkä kansalainen kun kuulee "Baarikärpäsen" tai "Juodaan viinaa" niin se on samantien korkki auki ja Turmiolan Tommin tiellä.

Sitten kun ollaan saatu kansa raitistumaan näillä korjaavilla toimenpiteillä niin seuraava suuri huolenaihe on nämä lihalliset himot, joita me syntiset kansalaiset emme pysty pitämään kurissa. Ehdotan että kielestämme poistetaan sana "Nainen" ja myös kaikki sanat, joissa tuo sana esiintyy jossain muodossa. Tämä siksi että heikko ihminen lankeaa niin kovin helposti epäsiveelliseen elämään tuon sanan kuultuaan.
nuori-17wee

#237 Siis mitä..

18.01.2015 22:54

Nuoret on tunnetusti kokeilun halusia, että eikö se asian piilottaminem vaan lisää mielenkiintoo? Ollaan nyt ihan rehellisiä ja myönnetään, että AIKA moni (yli puolet..) 13-17 vuotias ryyppää melkein säännöllisesti, kun se on niin laitonta ja kiellettyä. Tehdään vaan alkoholin mainonnasta tabu nii tämä "nuorten suojelu" leviää käsiin.


Vieras

#238

19.01.2015 03:25

ei kai mikään asia maailmassa muistuta alkoholista enempää kuin ALKO? mutta onko laki sama kaikille?
pentala11

#239 Re:

19.01.2015 07:33

#1: -  

 Miten sukunimet ja paikkakunnat esim, Koskenkorva sun muita nimiä tai paikkoja, kai ne alkaa olla laittomia


Vieras

#240

19.01.2015 08:11

Hyvä pointti!
No. 6

#241

20.01.2015 10:35

Muistakaa lähettää addressi ja kaikki kommentit myös tosiaan kommunisti Ismo Tuomiselle! Täytyy myös alkaa palkkaamaan valtion palkkalistalle tällaisia Kyttääjiä (n. 40% Suomen budjetista menee julkisen sektorin työntekijöille, se ei riitä!), jotka kuuntelevat julkisilla paikoilla käytyjä keskusteluja. Jos joku edes mainitsee julkisella paikalla sanan "alko" tai mitään alkoholiin liittyvää, tulee Kyttääjän seurata häntä hänen kotiinsa ja sujauttaa postiluukusta/oven alta tms. nukutuskaasua, jotta rikollinen saadaan nukutettua salavaivihkaa. Tämän jälkeen rikollinen nimetään uudelleen numerolla ja hänet kuljetetaan saarelle, jossa ei ole yhtään alkoholia tai mainintaa alkoholista, ja jossa kaikkia "numeroita" tarkkaillaan jatkuvasti. Kun numero, eli rikollinen on saatu aivopestyä unohtamaan alkoholin olemassaolo, pääsee hän taas pois saarelta mantereelle takaisin. Suosittelen, että muutamme Ahvenanmaan tähän käyttöön ja että ajamme siellä asuvat asukkaaet Ruotsiin, jotta saamme otettua tämän hienon suunnitelman käyttöömme!


Vieras

#242

20.01.2015 14:41

Holhous on mennyt liian pitkälle. Muistakaa tämä kun äänestäjien seuraavissa eduskuntavaaleissa
turhautunut

#243 Miettikää ihmiset asiaa vähän laajemmin!

20.01.2015 15:18

Herätkää ihmiset! Onko tällä asialla oikeasti minkään laista vaikutusta suomalaisten alkoholin käyttöön? Nuoret ensinnäkin kiinnostuvat vain entistä enemmän asioista joita yritetään kieltää tai piilotella, eikä alkon/alkoholin piilottelu auta asiaa. Alkoholi on ollut kautta aikojen osa suomalaista kulttuuria, miksi sitä pitäisi piilotella? On ymmärretävää ettei alaikäsiä saisi päästää alkoon katselemaan juomia, vaikkei sekään mitään auta, koska netistä löytyy osuvasti 90% alkon tuotteiden hintatiedoista. Nuoret löytävät aina tavan rikkoa lakia, eikä tämä adressi tule ratkaisemaan suomalaisten alkoholi ongelmia.


Vieras

#244

20.01.2015 17:47

Holhous yhteiskunnan holhous koskee myös holhous yhteiskuntaa. Samat säännöt kaikille. Jos ollaan tekopyhiä niin ollaan sitten... P.S mistähän se kestävyysvaje oikein mahtaa syntyä. Tietääkö joku paljonko Eu-byrokratia on lisännyt byrokratiaa????
arto. lohvansuu

#245 Puhelinluettelot !

20.01.2015 17:56

Onko vielä puhelinluetteloissa merkitty karttoihin erikseen alkot kuin rautatieasemat.  Lapset selailee karttoja.

Adressin perustaja

#246 Re: Adressin toimittaminen, milloin?

21.01.2015 00:58


Vieras

#247 Pulloihin varoitustekstit ja kuvat

21.01.2015 09:34

Alkoholia sisältävät pullot ja muut pakkaukset ovat nykyään huolestuttavan kauniita. Esimerkiksi shanpanjapullo suorastaan houkuttelee juomaan.

Pakkausten tulisi olla tasaisen mustia tai harmaita ja niihin on laitettava ainakin kolmanneksen pinnasta täyttävät varoitustekstit. Esim: "Alkoholi aiheuttaa maksakirroosin, joka johtaa tuskalliseen kuolemaan." Ehkä myös varoittavia kuvia alkoholistien sisäelimistä tai rattijuoppojen yliajamista lapsista.

kiitos

#248 Re: Miettikää ihmiset asiaa vähän laajemmin!

21.01.2015 14:20

#243: turhautunut - Miettikää ihmiset asiaa vähän laajemmin! 

 toiset ne ei sarkasmia tajua. Tämä koko adressi on omanlaisensa HIENO vastalause Suomen järjettömälle byrokratialle. Jos kielletään kaikki niin tehdään se kerralla kunnolla!

rajoituksia puoltava/purkava

#249 Re:

21.01.2015 23:41

#1: -  

 Ja ilmoituksissaan tulisivat ilmoittaa että UUSI nimemme on HAITTOLA, oviin asenneteen kulkukortti lukijat. Onhan meillä ollut nk viinakortit, nk piktäripainen sanonta tulisi lailla kieltää.

Ovilukoiassa olisi sensori joka seuraisi kuinka usien käyt ko kaupassa, olihan aikoinaan rajoituksia viinakorteissa kuinka paljon saa ostaa. Niin voit käydä vain nk omassa myymälässä.

Tämä olisi mahtava tuki väestökatoa kärsivistä saaristosta, nk syrjä seutu tuki, eikä edes tarvitse EU tukea.

Että näin tällä kertaa

 

PS . näillä evillä Viron talous kohenee...............

 

 

Tuohtunut

#250 Naurettavaa

22.01.2015 02:57

 Nyt rupee holhous  menemään jo järjen päälle. Jos Ihmiset ei osaa pitää lapsiansa aisoissa niin pitääkö kaikkien elää häkissä missä valtio holhoo ilman  omia mielipiteitä tai tahtoa. Voin sanoa  että se on paljon kiinni kasvatuksesta  tuleeko lapsella mieli  saada alkoholia, polttaa tai muuta huumaavaa, itse sain hyvän kasvatuksen ja kokeilin alkoholia ensimmäistä kertaa 18v syntymäpäivänäni. Nuoruudessani mainostettiin  päihteitä kaverit poltti ja joi, mutta en koskenut  koska minut oli opetettu. Vanhempien pitäisi mennä itseensä mikä on vikana  kun lapsi polttaa tai juo, juoksentelee ympäriinsä yöt pitkät kun ei ole kotiintulo aikoja, lapset eivät kunnioita teitä vaikka sanoisi että on kotiintulo aika ei ole mitään  syytä uskoa koska ei ole seuraamuksia, aresti? koulussa nähään kummiskin, oota kun yöllä lähetään ikkunasta, valtio on mennyt naurettavuuksiin joten lapset menettää kunnioituksen aikuisiin... se mikä kieletty kiehtoo aina.

Jos vaihtoehtoina olisi lapsesi juomassa piilossa ulkona keskellä yötä talvella vanhemmilta piilossa kun sanottiin että kaverilla yötä vaikka kaverikin on ulkona. kaikkien vaarojen ulottuvilla TAI kotona vanhempien valvonnassa missä jos jotain tapahtuu on joku vastuullinen henkilö. Vaikka ne ikkunat teipattaisiin  kyllä ne alaikäiset  sitä alkoholia näkee kun vanhemmat juo ja ihmetteelee miksi me ei voida saada ja sit tulee kiinnostus sit yritetään saada alkoholia kuin  kaikkea muutakin saa energiajuomista aseisiin joten miksi ei teini saisi alkoholia.