Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

TILIPITÄPPI
Vieras

#351 Re: pakkorokotuslaille

13.12.2010 20:21

#349: Claudia Parkkola - pakkorokotuslaille 

Mutta Claudia, sehän se on tarkoituskin, että rokotteet tuhoavat immuunijärjestelmää. Herranenaika, terve kansa ei ole lääkeyhtiöille yhtä tuottava, kuin sairas kansa on. 

Päivi Leppänen
Vieras

#352

13.12.2010 20:26

Ihmisillä on oltava vapaa tahto!
Suomalaisista vain harvalle voi syöttää enää pajunköyttä
Vieras

#353 Re: Pitääkö paikkansa???

13.12.2010 20:37

#343: Hämmentynyt - Pitääkö paikkansa??? 

Hei Hämmentynyt.

Lue lavilla 13 oleva kirjoitus, "Lakimuutokset ja lakiesitykset on keskusteltava ennen päätöksiä knsallisella tasolla." Siellä on asiaa siitä, että ei ole kysymys lillukanvarsista, kun puhutaan jokaisen suomalaisen itsemääräämisoikeudesta. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko tällainen laki tullut 2003 voimaan, vai 1986? ! Se on joka tapauksessa tullut voimaan ja haluttu pimittää kansalta.  

Miksi ILTA-SANOMAT 13.1. kertoo oikein valokuvan kanssa mm. Oulussa sikarokotusjonosta?? Lehdessä ei ole ainoatakaan, edes pikku-uutista adressista, johon on jo 7300 suomalaista pakkorokotusta vastustavaa laittanut nimensä. Uutisointia ei ole ollut missään tiedotusvälineissä koko syksynä lakimuutoksesta eikä nyt adressista, joten tämä on ilmi selvästi juurikin tarkoitushakuista.  Olisiko Oulussa jonoa, jos ihmiset tietäisivät internetissä käynnissä olevasta rokotevastustuksesta ja kaikesta siitä tiedosta, jota sivulla on? EI OLISI, tai se olisi huomattavan lyhyt.

Juuri tästä syystä mediaa on kielletty puhumasta, että sikaflunssajonot eivät loppuisi. THL:llä ja STM:llä on liian paljon rahaa ja arvovaltaa pelissä. Ainoatakaan rokotteesta saatavaa euroa ei saisi mennä ns."ohi suun", näillä joilla on vielä edellisetkin narkolepsiat ja keskenmenot tutkimatta.

Tämän laajuinen vastustus hyvinvointivaltiossa, joka on ollut monikansallisille lääketehtaille näihin saakka kultainen lypsylehmä on hieno saavutus! THL ja STM ovat jo menettäneet niiden silmissä sen kirkkaimman kruunun hoitaessaan asian näin "huonosti" lääketeollisuuden kannalta kun katsotaan. Tämä on avannut suomalaisten silmiä kiitettävästi ja tuhansien luottamus on lääketeollisuuteen horjunut.

Lääketehtaat pois pörssistä, sillä se aiheuttaa selvän eturistiriidan ja mädännäisyyttä moraaliarvoissa!


Vieras

#354 Yleisesti kaikille.

13.12.2010 20:52

Hei, jos täällä on kirjoittajia jotka hallitsevat "oikein"kirjoittamisen taidon, mutta eivät sitä viitsi käyttää, niin olkaa kilttejä ja viitsikää sitä käyttää. Itse en välitä pilkkujen paikasta niinkään, mutta kun tähän maailmaan mahtuu monenlaista, niitäkin, jotka eivät kykene hahmottamaan viestin kokonaisuutta jos pilkut yms. eivät ole oikeilla paikoillaan: Olisi toivottavaa, että myös nämä pilkkujen asiantuntijat voisivat ymmärtää vaivoin keräämäänne ja täällä julkaisemaanne tietoa.


Pahoittelen mahdollisia oikeinkirjoitusvirheitä. Rakkautta.




vipsula hei
Vieras

#355 HULLUA!!!!

13.12.2010 20:56

Ketään ei voi pakottaa ottamaan mitään rokotteita! Suomi on vapaa maa- ajatus on kyllä sitten vaakalaudalla! Eduskunnassa ihmiset eivät ole ajatelleet eivätkä ole kiinnostuneet, mitä haittoja rokotukset tässä maassa aiheuttaa! on kyllä aikoihin eletty, jos minunki lapsille joku yrittää väkisellä rokotetta laitta... taidan muuttaa ulkomaille!!
H, Huttula
Vieras

#356 Re: Re: Pitääkö paikkansa???

13.12.2010 21:05

#353: Suomalaisista vain harvalle voi syöttää enää pajunköyttä - Re: Pitääkö paikkansa???Tämän päivän Kalevassa oli, vissiinkin kolmannella sivulla, aika näkyvällä paikalla kuitenkin, kirjoitus: Rokotuksia vastustava adressi hämmentää netissä. Olihan tuokin nyt jotakin sentään, vaikka rehellisempää olisi ollut toki paljastaa, että Pakkorokotuksia vastustava laki hämmentää netissä.

Vaan kylläpä sitä on taas melkein jokaisessa itsenäisyyspäivän jälkeen ilmestyneessä lehessä ollut jotain pientä sikasaarnaa;  milloin tauti on tappanut maailmalla tänä syksynä valtavat kymmenen ihmistä tai milloin korjaillaan edellispäivän lehdessä olleita virheellisiä uutistietoja (jotka oli varmaan tahallaan laitettu väärin jotta olisi edes jotain sika-uutista seuraavan päivän lehteen).

Mutta kumma on jos vieläkin jossain jonotellaan näitä muotihuumeita

 


Vieras

#357 Huomio!

13.12.2010 21:16

Te terveydenhoitoalan ammattilaiset, jotka kirjoittelette tänne sekavia rokotusten vastaisia tekstejä, niin "ikävä kyllä" ei mene läpi mustamaalaamisenne.

Vieras

#358 Aamulehti 10.12.2010

13.12.2010 21:18

Aamulehti 10.12.2010:

"Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuksen vuoksi, Pandemrixin käyttöä pidetään mahdollisena.

Aamulehdessä 10.12.2010 haastateltu puolustusvoimien epidemiologi:

"Aamulehti: Onko kaikkien varusmiesten rokottamista harkittu?
"- Tästä käydään keskustelua. Päätös olisi niin kallis, että siihen tarvitaan budjettivaroja. Varusmiehiä ei voi pakottaa ottamaan rokotusta.
Suomessa on nyt niin voimakas rokotuksen vastainen ilmapiiri, että kansa ei hyväksyisi pakottamista."

"Aamulehti: Pandemia päättyi viime kesänä. Sikainfluessarokotteita on varastossa 2,2 miljoona annosta. Voidaanko ne ottaa käyttöön?"

"Ministeriön virkamies: - Se ei ole mahdoton ajatus, rokotteet ovat käyttökelpoisia. Niitä saa käyttää yksilöllisen harkinnan mukaan, vaikka väestön rokotukset keskeytettiin narkolepsiaselvityksen takia."

Pakkorokotuksia vastustava adressi on kerännyt reilut 6000 nimeä ja on ylivoimaisesti suosituin palvelun adressi viikon ja vuorokauden aikana."
Vieras
Vieras

#359 Re: Huomio!

13.12.2010 21:33

#357: - Huomio! 

Mitä sekavia tekstejä?

Täällä on myös ihan faktaa, esim. rokote-asiantuntija Marjo Rengon lausahduksia, otteita WHO:n puhelinkonferenssista tehosteaineisiin liittyen, tutkimuksista WHO:n toiminnasta...

Tämä adressi ei vastusta rokotuksia yleensä, vaan Pakkorokotus pykälää.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2010 22:01


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2010 22:15


Vieras
Vieras

#362 Re: Re: Re: Huomio!

13.12.2010 22:16

#360: Vieras - Re: Re: Huomio! 

"Mitä sekavia tekstejä?"

Jos käyt läpi tätä keskustelua, niin tulet varmasti huomaamaan joitain sekavia, rokotustenvastaisia viestejä.

"Täällä on myös ihan faktaa, esim. rokote-asiantuntija Marjo Rengon lausahduksia, otteita WHO:n puhelinkonferenssista tehosteaineisiin liittyen, tutkimuksista WHO:n toiminnasta..."

Täällä on paljonkin faktaa.

"Tämä adressi ei vastusta rokotuksia yleensä, vaan Pakkorokotus pykälää."

Tiedän.

Väitän, että jotkin terveydenhuollon ammattilaiset tai muuten vaan rokotemyönteiset ja tämän pakkolain kannalla olevat ovat kirjoittaneet tänne hyvin sekavia viestejä joissa pidetään tätä pakkolakia huonona tai rokotteita ennen kaikkea vaarallisina tarkoituksenaan mustamaalata rokotetteiden huolimatonta käyttöä sekä tätä pakkolakia vastustavat mm. sekaviksi.

Toivottavasti vastaukseni ei ollut kovin sekava :)

tutkimus kannattaa
Vieras

#363 ROKOTTEISTA

13.12.2010 22:42

Olen mukana sikainfluessa-tutkimuksessa. Missään vaiheessa minua ei ole määrätty ottamaan rokotetta. He tutkivat nimenomaan joukkoa jossa on sekä rokotettuja että ei rokotettuja. Perusterveysetojani lukiessa terveydenhoitaja sanoikin, että minun ei kannata ottaa ellen välttämättä itse halua. Terve ihminen kestää sairauden, vaikka se tulisikin. Kamalaa ellei enää saa sairastamalla hankkia / saada vastustuskykyä?
Huomio huomio
Vieras

#364 Re: Huomio!

13.12.2010 22:52

#357: - Huomio! 

 Mutta sinulle Huomio on mennyt läpi kuitenkin jotakin. Lääketeollisuuden aivopesu! Voit ottaa näiden kaikkien, tähän mennessä 7405 suomalaisen rokotteet, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä.

Kautta aikain ne, jotka ovat ottaneet vähiten selvää tietävät mielestään eniten!

Todellisia terveydenhoidon ammattilaisia ovat ne, jotka ensinnäkin ymmärtävät mitä eettinen vastuu terveydenhuollossa kirjaimellisesti tarkoittaa ja kunnioittavat moraalisia arvoja omassa elämässään, sekä niiden elämässä, joista ovat valan vannoessaan luvanneet huolen pitää.

Tämän maan STM ja THL ovat kauan sitten unohtaneet sellaiset periaatteet. Heidän näkökykynsä on sokaissut mahdollisuus rikkauteen muiden terveyden kustannuksella. Tämä on seikka, jonka sinäkin HUOMIO oikein hyvin tiedät, vai oletko yksi heistä.

Maija Junttila
Vieras

#365 pakkorotuslaki

13.12.2010 23:06

hyvä asia tämä adressi.mitähän muita järjettömiä pakkoja valtio voisi ihmisille säätää.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2010 23:26


Pelottaa
Vieras

#367 Harhaluuloinen?

13.12.2010 23:32

Jos tää laki hyväksytään voi olla aika äkkiä valvontalaite elimistössä.
Harhaluulojako vai oikea riski?
Vieras
Vieras

#368 Re: Re: Huomio!

13.12.2010 23:43

#364: Huomio huomio - Re: Huomio! 

Hei, ottaisit ihan rauhallisesti ja lukisit huolella mitä olen kirjoittanut, laitan sinulle vielä sen selvennöksen viestiini, tosin hieman muokattuna, jonka jo yhteen aikaisempaan väärinkäsitykseen laitoin :

Väitän, että jotkin terveydenhuollon ammattilaiset tai muusta syystä rokotemyönteiset ja tämän pakkolain kannalla olevat ovat kirjoittaneet tänne hyvin sekavia viestejä, joissa pidetään tätä pakkolakia huonona tai rokotteita ennen kaikkea vaarallisina. Tarkoituksenaan on mustamaalata rokotetteiden huolimatonta käyttöä sekä tätä pakkolakia vastustavat mm. sekaviksi.

"vai oletko yksi heistä."

Pakkorokottamista en hyväksy, muuta kuin äärimmäisen hankalassa tilanteessa. Äärimmäisen hankalalla tilanteella tarkoitan esim. tilannetta, jossa rokottamaton voi todistetusti tartuttaa jonkin tuskaisen ja hitaan kuoleman aiheuttavan, esim. paiseruton toisiin ihmisiin.

Allekirjoitin adressin koska nykyisellään on niin epäselvää, että minkä tilanteen asiasta päättävät tahot voivat katsoa olevan riittävä syy pakkorokotuksien käyttöönotolle. Nykyisenlaisessa tilanteessa, jossa kansalaisilta pidetään tärkeää tietoa piilossa ja jossa emme voi järkeemme luottaessamme luottaa oikein kehenkään terveydenhuollossa, on tällainen pakkolaki roskakoritavaraa.

 

 

 

Vieras
Vieras

#369 Re: Pakollinen rokotus ja seuraukset.

13.12.2010 23:48

mamma
Vieras

#370 Siis Suomiko vapaa maa??!!!!!!!!!!!!

14.12.2010 00:17

Nyt tämä maa ja valtiovalta on kyllä täysin seonnut!!!! Ehdottaa edes tuollasta hulluutta, joka rikkoo ihmisoikeuksia!!!!! Ja miksi tästä asiasta ei ole uutisoitu valtamediassa? Ihmisten pettämistä kun salassa julkiusudelta tällasia asioita haudotaan tuolla eduskunnassa. Jokaisella ihmisellä (siis vapaassa maassa!) on oikeus päättää omasta ruumiistaan ja myös siitä rokotetaanko häntä vai ei!! Rokotteet on myrkkyjä, täynnä myrkkyjä, jotka tuhoavat ihmisen oman puolustusjärjestelmän ja vastustuskyvyn! Minua ja lapsiani ei rokoteta, niin kauan kuin minussa henki pihisee!
Ja minulla on oikeus tehdä omat ratkaisuni itseni ja lasteni puolesta ja SYITÄ ei tarvitse edes perustella, onhan Suomi vapaa maa? Vai onko??? Sellasta lakia minä en noudata joka sotii ihmisyyttäni vastaan. Koskisiko tämä lakiesitys KAIKKIA rokotuksia joita neuvoloissa annetaan? Minä pidän itselläni jatkossakin vallan päättää rokottamattomuudestamme!!
mamma
Vieras

#371 Re: Ei ikinä!

14.12.2010 00:25

#62: Erkki Väisänen - Ei ikinä! 

ASIAA!!!! Olen täysin samaa mieltä!!!!!!!!!!!!!

Ulla Salmi
Vieras

#372 lisää järkeä rokotuksiin

14.12.2010 01:16

Sikainfluenssasta kohistiin kuin uudesta maailmansodasta ja saatiin näin kansalaiset jopa haluamaan rokotteita. Näin ei saa toimia. Kaiken huippu on se, että nyt kun seuraukset näkyy, niin pestään kädet, kuin ei mitään olisi tehtykään.
Nefe
Vieras

#373 Mainostakaa tätä adressia

14.12.2010 02:26

Jos suomen kansa on vahva ja yhtenäinen, voimme vastustaa tällaisia asioita... Jos antaisimme periksi laittavat he kohta jäljittimet/mikrosirut (joita muuten käytetään jossain jopa maksukorttien siasta) meihin jokaiseen.. Kuin koiraan tai karjaan. Tällaiset asiat ovat tottakai myös vaiettu terveysriski... Suomen kansa olkoon vahva ja yhtenäinen uhkasi sitä sitten terrori-iskut tai vapaudenriisto!
Pena Penanen
Vieras

#374 Repet, not report

14.12.2010 06:26

David Icke kutsuu nykyisiä toimittajia toistajiksi, koska he papukaijamaisesti toistavat sitä mitä suuret tietotoimistot tarjoavat heille toistettavaksi. Oma-aloitteista, uutisen todenperäisyyden toteavaa, tutkivaa journalismia ei siis enää ole.

Sama koskee nykyään viranomaisia ja poliitikkoja, joiden ohjeet ja käskyt tuntuvat tulevat jostain Suomen ulkopuolelta, ja he laittavat nämä oheistukset täytäntöön ilman kritiikkiä, tarkistamatta asioiden todenperäisyyttä itse.
äiti
Vieras

#375 pakkorokotus

14.12.2010 07:33

en todellakaan suosi pakkorokotuksia.tyttäreni kaverit sairastuivat sika rokotteesta. meillä turvauduttiin muihin keinoihin...mikä oikeus kenelläkään on käskyttää tällaisessa asiassa.