Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Leena Palonen
Vieras

#376 Pakko Rokotukset

14.12.2010 10:30

Eihän tuommoista lakia saa sallia, koska rokotuksien välityksellä, valtio voi kylvää ihmisiin kaikenlaisia tauteja!!!
Niinkuin ovat jo tehneet!!
USA, WHO on kaiken takana ja Suomi poika heti polvillaan, ensimmäisenä ostamassa myrkyt!!!!
???? Ei voi kuin ihmetellä tätä nykyistä maailman menoa ja ihmiset heti jonottamassa ja ottamassa myrkyt vastaan, ilman, että lukisivat ja otettais selvää, mikä aine on kyseessä ja MIKSI sitä yritetään pakko syöttää kansalle???
Netistä ym. on mahdollisuus nykyään saada infoa mistä on kysymys!!!
Vieras
Vieras

#377 Re: pakkorotuslaki

14.12.2010 10:39

#365: Maija Junttila - pakkorotuslaki 

Niin. Oletko huomannut, että valtiohan määrää kansalaisilleen kaikenlaisia pakkoja? On pakko maksaa veroja, on pakko katsastaa autonsa, on jopa pakko oppia. Valtavasti erilaisia pakkoja. Valtio voi myös julistaa sodan ja määrätä ihmisiä puolustamaan valtiota.Sotatilassa valtio voi myös sota-oikeuden päätöksellä teloittaa kansalaisiaan. Ei yksi pakkorokotuslaki, jota toivottavasti ei milloinkaan tarvita paljon ketään hetkauta. Sikainfluenssallahan ei ole asian kanssa niin mitään tekemistä.

Lennu
Vieras

#378 EI pakkorokotuksille

14.12.2010 10:45

USA ja WHO ovat kaiken takana ja Suomi oli niille pojille helppo nakki. Suomi poika heti polvillaan ja ostaa myrkyt koko kansalle ja TV´n kautta yritti manipuloida ihmiset, jotta kaikki lähtis jonottamaan myrkyn perään.
Onneksi oli niitäkin, jotka olivat ottaneet selvää, tuosta aineesta ja kieltäytyivät rokotuksesta!
Itse laitoin Uuden-Suomen Blokille varoitus viestin! Joten koen, että omalta kohdaltani jo hoidinkin Rokotuksesta kieltäytymis viestin eteenpäin !!!!
Kohta näyttää siltä, että Suomen Valtio yrittää ottaa Hitlerin roolin itselleen!!
Käsittämätöntä!!
Luottamuspula
Vieras

#379 Sikainfluenssarokotus ja narkolepsia

14.12.2010 12:22

Aamulehti 14.12.2010: "Neurologi pelkäsi virusta, ei rokotetta"
Aiemmin tässä keskustelussa:
" Suomessa käytettävän Pandemrix-sikainfluenssarokotteen sisältö
sekoittamisen jälkeen.
3,75 ug inaktivoitua, pilkottua influenssavirusta, joka sisältää
kananmunissa tuotettua antigeenia A/Kalifornia/7/2009 (H1N1)v-kaltaisesta viruskannasta (X-179A)
..."

Onko varmaa, että viruksen narkolepsiaa aiheuttava tai narkolepsian käynnistävä
ominaisuus on saatu rokotteesta pois?
"Asiantuntijat" saattavat antaa myös asian oleellisien tietojen suhteen harhaan vieviä selityksiä.

Vieras

#380 Narkolepsiatutkijat pelkäsivät sikainfluenssaa jo etukäteen

14.12.2010 13:56

Miksei kansalle KERROTTU!?
Taas tällaista salakähmäistä tietoa tulee vähän MYÖHÄSSÄ esiin..

Partinen kääntänyt alkuperäisen teoriansa yht'äkkiä päälaelleen?
Vaikka oli pelännyt tuota narkolepsiaa jo etukäteen?
Epäselvää... epäselvää...

"Narkolepsiatutkijat pelkäsivät sikainfluenssaa jo etukäteen
Maanantai 13.12.2010 klo 16.27 (päivitetty klo 17.15)

Tutkijat pelkäsivät sikainfluenssaviruksen lisäävän narkolepsiasairastumisia.

Unitutkija Markku Partisen mukaan huoli nukahtelusairauden yleistymisestä nousi esille ennen kuin sikainfluenssa levisi pandemiaksi eli kesällä 2009.

- Viruksena se muistuttaa vuonna 1918 Euroopassa jyllännyttä virusta, jota nimitettiin Espanjantaudiksi. Siihen influenssavirukseen liittyi, että miljoonia eurooppalaisia sairastui myös poikkeavaan uneliaisuuteen. Me pelkäsimme, että nyt käy samoin. Tästä syystä narkolepsiatutkijat olivat epidemian uhatessa Partisen mukaan tyytyväisiä, että Euroopassa reagoitiin nopeasti ja aloitettiin rokotekampanja..."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010121312859374_uu.shtml
-----------------------------------------------------------------------------------

Partinen itse sanoi vielä ENNEN puhutteluaan:
"Havaituissa tapauksissa lapset eivät välttämättä ole sairastaneet itse sikainfluenssaa, mutta he ovat ottaneet rokotteen."

"- Näissä esille tulleissa tapauksissa narkolepsian oireet ovat alkaneet selvästi rokotuksen jälkeen. Ajallinen yhteys on selkeämpi rokotukseen kuin itse influenssaan, uskoo Helsingin uniklinikan neurologi Markku Partinen."

Puhuttelun jälkeen hän olikin sitten jo eri mieltä.
------------------------------------------------------------------------------------

Mistä dokumentista on peräisin Markku Partisen tieto, että 1918 jyllänneen viruksen yhteydessä "miljoonia eurooppalaisia sairastui myös poikkeavaan uneliaisuuteen"?

Partisen tarina on siisti ja täydellisesti kaikki aukkopaikat peittävä?

- ! Vain Suomessa tapahtui lasten joukkosairastuminen narkolepsiaan. Sekä Ruotsissa muutama tapaus.

- H1N1-sairastumisia oli satoja miljoonia ympäri maailmaa ilman vastaavaa narkolepsiaepidemiaa.

- Samoin rokotetta tuikattiin ainakin kymmeniä miljoonia kertoja ympäri maailmaa ilman narkolepsiaepidemiaa.

- Koko homman ydin on miksi vain suomalaiset lapset saivat narkolepsian, parantumattoman aivosairauden.

"Tiedemiehet löysivät virukset vasta 1933"? Eikö Markku Partinen tiedä, ettei virus voinut olla Espanjantaudin syy vuonna 1917-1920?

http://www.google.com/search?q="Mercola+vaccinations+Spanish+flu"&rls=com.microsoft:fi:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADFA_fi

(VIRUS EI OLLUT ESPANJAN TAUDIN SYYNÄ (Not Virus Responsible for Spanish Flu)
Dr. Mercola | toukokuun 31.2003)

en tiedä kuinka luotettava lähde (vaihtoehtolääkäri tms.) on, mutta niin Väittää.
kovat piipussa
Vieras

#381

14.12.2010 15:09

tervetuloa koittamaan pakkorokotusta,meidän pirttiin..
Kipe
Vieras

#382 pakkorokotus

14.12.2010 15:42

Kyllä ihmisellä pitää itsellä olla päätäntävalta mikäli on täysi-ikäinen.
Suomi ei ole mikään fasistivaltio?
Vapaa
Vieras

#383 Vapaassa maassa

14.12.2010 15:44

Olen uskonut että elän vapaassa maassa,mutta huomaan että se vapaus jonka olen luullut kuuluvan jokaiselle kansalaiselle .olaan riistämässä jos tämä laki toteutuu ettei itse voi päättää mitä lääkitystä haluaa ottaa.En ole aikaisemmin ajatellut mutta nyt ajattelen äänestää seuraavissa vaaleissa olisko PERUSSUOMALAISET SE OIKEA PUOLUE JOKA PUOLUSTAA SUOMALAISTEN PERUS OIKEUKSIA SUOMESSA.
helena tuomikoski
Vieras

#384 EI pakkorokotuksille!

14.12.2010 15:49

olen samaa mieltä ettei ihmisiä saa piikittää turhaan ja ilman lupaa. Eikös se ole meidän asiamme otammeko piikin vai ei? Seuraavaksi kai ne alkaa tehdä leikkauksia ilman lupaa. Herätkää ihmiset! Rokotteissa on kaiken maailman myrkkyjä jota tuskin kukaan haluaa ruumiiseensa!
Vieras
Vieras

#385 Re:

14.12.2010 15:54

#381: kovat piipussa -  

 Tuntuu aika hyvältä kun ajattelren että on vielä jotakin tehtävissä .Stemppiä .

Riistaeläin
Vieras

#386 Verrattavissa

14.12.2010 16:58

Tätä voisi verrata lakiin, jossa pakotettaisiin jokainen ihminen juomaan pullon kossua joka toinen päivä. Suurin osa rokotteista, joita määrättäisiin käytettäväksi olisivat heikosti testattuja kuten H1N1- rokotteet. Sivu vaikutuksien haitat voisivat olla samaa luokkaa kuin kossu-esimerkilläkin. Riittävän huonolla tuurilla tavallisia kansalaisia alettaisiin pitämään koekaniineina, jolloin eliitti voi varmistaa massakokeella onko heidän järkevää ottaa jotakin rokotetta itse. Että näin - EI näin!
-L-
Vieras

#387 On jo voimassa.

14.12.2010 17:21

Lääkärituttavani kertoi kyseisen lain olleen voimassa jo vuodesta 1986. Nyt vain toimeenpaneva elin muuttuu...
Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla.
Vieras

#388 Re: Vapaassa maassa

14.12.2010 18:02

#383: Vapaa - Vapaassa maassa 

 "Vapaa" aikoo ensimmäistä kertaa äänestää ja täällä kysyy;"....... olisko Perussuomalaiset se oikea puolue joka puolustaa suomalaisten oikeuksia Suomessa".

Yksikään maassamme olemassa oleva puolue ei puolusta suomalaisia, onhan se jo nähty. Ne kuuluvat kaikki siihen samaan valtionhallintoon, joka kaavailee tämänkaltaisia lakimuutoksia kansan selä takana. Nytkin jokaisessa puolueessa on oltu hiirenhiljaa, myös Perussuomalaisissa, vaikka tällainen lakimuutos vie kaikilta suomalaisilta itsemääräämisoikeudet ja koskemattomuuden. Yksikään ministeri, kansanedustaja, tai muu valtion virassa oleva ei ole pihaustakaan antanut tietoa tästä lakimuutoksesta ulospäin. Lehdistö ja muut tiedotusvälineet, jotka ovat politiikan puhetorvia, ovat olleet hiljaa pakkorokottamislaista, mutta siellä on osattu kyllä torvea soittaa sikaflunssan kamaluuksista aivan edellisen syksyn malliin.

Suomi on pieni maa Pohjolan perukoilla, mutta toki vauras niin, että sen EU:ssa toimivat monikansalliset lääkefirmatkin ovat huomanneet. Emme huomaa, että tässä pikkiriikkisessä maassa on meneillään kuvio, joka on jokaista EU:n jäsenmaata kohtaava, halusimmepa tai emme. Isot pojat ohjailevat tätä Titanikkia.

NYKYINEN  EU EI OLE SAMANLAINEN, JOHON JOSKUS LIITYIMME. SEURAAVASSA EI OLE MITÄÄN LIIOITELTUA, TAI PERÄTÖNTÄ TIETOA! JOKA EPÄILEE, OTTAKOOT SELVÄÄ ENEMMÄN, KUIN TÄSSÄ ON MAHDOLLISTA SANOA.

LISSABONIN SOPIMUSTA, JOKA ASTUI VOIMAAN 2009, JONKA SUOMEN HALLITUSKIN ON HYVÄKSYNYT KERTOMATTA SUOMALAISILLE SEN SISÄLLÖSTÄ, VOIDAAN VERRATA VALLANKAAPPAUKSEN MALLIIN.

Suomen valtionhallinto on 2009 "luovuttanut" suomalaiset EU-komission valvontaan allekirjoittamalla Lissabonin sopimuksen. Se vuoksi MEITÄ HALLITSEE NYT EU-KOMISSIO, jonka takana on Eurooppalainen lääketeollisuus.

Lissabonin sopimuksen pykälät 48, 352 ja protokolla 7 osoittavat, että järjestelmä ei ole enää demokraattinen: http://www.realy-of-life.org/info/didyouknow.html

Lissabonin sopimus on vienyt EU-parlamentilta, valtioiden hallinnoilta sekä Europpalaisilta itsemääräämisoikeuksia lääketeollisuuden eduksi. Niillä ei ole enää valtaa vaikuttaa ja kontrolloida EU-komissiota. Vaikka EU-parlamentin jäsenet on vaittu demokraattisesti, EU-komissioon niistä on poimittu ainoastaan sellaiset henkilöt, jotka ovat korporaatioiden (lääketeollisuus kumppaneineen) intresseissä. On käynyt selväksi, että EU-komission jäsenet tullaan valitsemaan jatkossakin ilman kansanäänestyksiä.

 LÄÄKETEOLLISUUS OHJAA NYT EUta! Tämä oli jo natsien suunnitelma!

Tämmöisiä allekirjoituksia tehtaileva hallitus Suomella on nyt! Vinoon sahatulla lautakasalla ja kaikella muulla hämätään meidät niin, että emme huomaakkaan, kun meitä sahataan silmään ......... ja aivan suoraan.

Jos jotain kansallisella tasolla on enää tehtävissä, niin jokaisen joka aikoo äänestää seuraavissa vaaleissa, tulee ensin vaatia, että edustajan on annettava kahden todistajan läsnäollessa ja todistaessa, allekirjoittamansa vakuus siitä, että hän henkensä  menettämisen uhalla ajaa vain kansalaisten tietoon saatettuja lakialoitteita tai muita päätöksiä, joista on ensin käyty kansalaistasolla puolueeton keskustelu. Tällainen läpinäkyvyys takaa sen, että suomalaisia ei pystytä enää puukottamaan selkään Arkadianmäeltä, eikä minkään valtakunnan "Hyvinvoinninlaitoksilta".

Minä en ole koskaan äänestänyt, enkä tule koskaan äänestämään, ennenkuin edellä mainitsemani tapa toimia valtion virassa otetaan käyttöön. Niin pitäisi nyt toimia kaikkien. Sillätavalla selviäisi myös se, mihin toimiin EU-komissio meidän suomalaisten suhteen ryhtyisi. 

vbhmvgbm,
Vieras

#389 Re: Narkolepsiatutkijat pelkäsivät sikainfluenssaa jo etukäteen

14.12.2010 19:09

#380: - Narkolepsiatutkijat pelkäsivät sikainfluenssaa jo etukäteen 

 

varmaankin siksi ei kerrottu että muuten tehosteellisen myrkyn testaus ois mennyt aivan plörinäksi...ihmiskokeista ei ois tullut niin yhtikäs mitään.... Onneksi akikki eivät sokeasti luota viranomaisiin

Huolestunut opiskelija
Vieras

#390 #388: Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla. - Re: Vapaassa maassa

14.12.2010 21:41

#388: Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla. - Re: Vapaassa maassa 

HERÄNNEIDEN PUOLUE TARVITAAN!

Äänestämättä jättäminen hyödyttää vain nykyisiä valtapuolueita, sitäkö haluamme?

http://vaaliliitto.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=34:heraenneiden-puolue-tarvitaan&catid=2:tiedotteet&Itemid=4

!! "On siksi hyvä muistaa, että MIKÄLI "HERÄNNEIDEN" puolueen JOUKKO LÄHTEE LIIKKEELLE tulevissa eduskuntavaaleissa ja jättää äänestämättä nykyisiä eduskuntapuolueita
(lisäys: ja äänestää uusia puolueita eikä kokoomusta), niin ISOTKIN muutokset OVAT mahdollisia.

Äänestysvilkkauden kasvaessa 15 prosenttia tulevissa eduskuntavaaleissa, niin kaikki on mahdollista. Pysyväänkin muutokseen.

2 miljoonaa itsenäistä (nukkuvaa/äänestämätöntä) ääntä on sellainen pääoma VALTAAN, että sitä ei voi KOSKAAN ostaa vaalirahalla. Ainakaan Suomessa.

Tiesittekö tämän? Yhden kansanedustajan arvioitu nettotuotto puolueelle on neljän vuoden eduskuntakauden aikana rahaksi muutettuna 1 000 000 euroa eli miljoona euroa.

Edellä kerrotusta syystä johtuen NUKKUVIEN puolueen muuttumista heränneiden puolueeksi PELÄTÄÄN! Varsinkin kaikkien valtaa pitävien nykyisten eduskuntapuolueiden keskuudessa.

Siksi niistä kaikki ovat palkanneet mainostoimistot tekemään työtä hiljaisen ja vakaan vaikuttamisen saralle."

* Sveitsissä ei voida tehdä eikä päättää mitään, mikä on kansan tahdon vastaista, koska siellä on SUORA DEMOKRATIA, ja kansalaiset äänestävät suurista ja tärkeimmistä kysymyksistä n. 4 kertaa vuodessa.

*Sveitsissä valuutan arvo on sidottu kultakantaan ja miespuoliset Sveitsin armeijan käyneet säilyttävät asetta kotonaan. Sveitsi ei avusta Irlantia.

*Sveitsi hyväksyi sunnuntaina (28.11) KANSANÄÄNESTYKSESSÄ lakiesityksen, jonka mukaan vakavista RIKOKSISTA tuomion saanut maahanmuuttaja karkotetaan maasta välittömästi.

- Perussuomalaiset eivät vastusta enää EU-jäsenyyttä.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaiset-lopetti-eu-jasenyyden-vastustamisen/198379


* Vaalit 2011 on VIIMEINEN MAHDOLLISUUS olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

Lukekaa tämä, tässä joitakin vaihtoehtoja:

- http://www.vaaliliitto.fi/

- http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/ohjelmat/Periaate-_ja_yleisohjelma

- http://www.vapaansuomenliitto.fi/pub/tavoitteet

- Itsenäisyyspuolueen 10 syytä irtautua EU:sta
http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/EU_-jasenyydesta_ja_sen_vaihtoehdoista/10_syyta_irtautua_EUsta

- Muutos 2011 ry, Förändring 2011 rf - Usein kysytyt kysymykset
http://muutos2011.fi/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=190&Itemid=74

- Mikä ihmeen SUORA DEMOKRATIA? Kannattaa katsoa nämä diat :
http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html


- http://talousdemokratia.blogspot.com/

- http://www.vapauspuolue.fi/


Ei EU-komission diktatuuria, vaan Suoraa demokratiaa Sveitsin malliin
Vieras

#391 Re: #388: Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla. - Re: Vapaassa maassa

14.12.2010 22:52

#390: Huolestunut opiskelija - #388: Olemme EU-komission (lääketeollisuuden) armoilla. - Re: Vapaassa maassa  

 Hei "Huolestunut oiskelija".

Kiitos sinulle suorasukaisesta ja tervemielisestä kommentista. Miten saadaan kokoon tämä Suorademokratia- puolue ennen seuraavia vaaleja? Olen yksi vapaaehtoinen joka on valmis ryhtymään toimeen. Nykyinen hallitus pitää panna jalkapuuhun Arkadianäelle yhdessä THL:n virkaa nauttivien kanssa miettimään kolttosiaan.

Yhdenkään suomalaisen eisaa enää äänestää nykyisiä puolueita, että vältymme korruptiolta, johon noiden allekirjoittamat sopimukset Suomen muussa tapauksessa väistämättä johtavat.

Who cares
Vieras

#392 Onkohan

15.12.2010 00:07

Sikainfluenssarokote Pandemrix:n sisältö:

- 3,75 ug inaktivoitua, pilkottua influenssavirusta, joka sisältää kananmunissa tuotettua antigeenia A/Kalifornia/7/2009 (H1N1)v-kaltaisesta viruskannasta (X-179A) vaikuttava aine
- 10,69 mg skvaleeni tehosteaine
- 11,86 mg DL-alfa-tokoferoli (E-vitamiini) tehosteaine
- 4,86 mg polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti (polysorbaatti 80) tehosteaine
- 5,00 ug tiomersaali (elohopeayhdiste) säilöntäaine
- ovalbumiini
- formaldehydi
- gentamysiinisulfaatti
- natriumdeoksikolaatti
- oktoksinoli-10
- natriumkloridi
- dinatriumvetyfosfaatti
- kaliumdivetyfosfaatti
- kaliumkloridi
- magnesiumkloridi
- vesi

* Polysorbaatti-80: Polysorbaatti 80 eli polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti on nonioninen pinta-aktiivinen aine.

Vuonna 1984 Yhdysvalloissa 38 keskoslasta kuoli E-Ferol-ravintolisän aiheuttamiin komplikaatioihin (maksan ja munuaisten vajaatoiminta, keuhkotoiminnan huononeminen, trombosytopenia ja askiteksen hengenvaarallinen oireyhtymä). Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että komplikaatiot johtuivat injektoitavan ravintolisän sisältämästä polysorbaatti 80:sta ja dl-alfa-tokoferolista.

Vuonna 1993 tehtyjen eläinkokeiden perusteella polysorbaatti 80:n on epäilty aiheuttavan lapsettomuutta.[3]

Vuonna 2007 tehdyissä eläinkokeissa raskaana oleville rotille annettu polysorbaatti 80 alensi selvästi syntyneiden poikasten painoa.[4]

*Tiomersaali: Tiomersaali (thiomersal, thimesoral) on orgaaninen elohopeayhdiste (etyylielohopeatiosalisylaatti), joka sisältää 49,6 painoprosenttia (!) elohopeaa. Sitä käytetään estämään bakteerien ja sienten kasvua eli säilöntäaineena(1).

Elohopean myrkyllisyyteen vaikuttaa suuresti sen olomuoto: metallinen (kiinteä) elohopea on vähemmän myrkyllistä kuin höyrymuodossa oleva (hengitetty) elohopea. Orgaaniset elohopeayhdisteet, joihin mm. tiomersaali kuuluu ovat kuitenkin kaikkein haitallisimpia. Metyylielohopean on todettu olevan voimakas hermostoon vaikuttava aine (!). Tiomersaalin elohopean arvellaan yleisesti muuntuvan etyylielohopeaksi, ja vaikka tämän aineen vaikutuksista tiedetään vähemmän, se voidaan oletaa jokseenkin yhtä myrkylliseksi kuin metyylielohopea.

*Natriumdeoksikolaatti: Xn – Haitallinen
R22: Terveydelle haitallista nieltynä.
R36/37/38: Ärsyttää silmiä, hengityselimiä ja ihoa.
Muut vaarat: Voi aiheuttaa silmien sidekalvon ärsytystä. Aiheuttaa ihon ärsytystä. Pitkäaikainen tai toistuva ihokosketus voi aiheuttaa ihotulehduksen. Suurempien määrien nieleminen aiheuttaa vatsakipuja, ripulia ja oksentelua.

Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot:
Välitön myrkyllisyys: Tuote on terveydelle erittäin haitallista nieltynä. (kirjoittajan huom: myrkytystietosivustolla huomautus, että ko. aine on jopa hengitettynä hengenvaarallinen, nieltynä ensiapuna min. 3 juomalasillista vettä ja ensiapuun)

*Formaldehydi: Formaldehydi on väritön kaasu, jolla on pistävä ja tukahduttava haju. Toistuva altistuminen formaldehydille voi aiheuttaa silmien ja nenän kroonista ärsytystä. Suuret pitoisuudet voivat ärsyttää myös alempia hengitysteitä, ja yksittäisissä tapauksissa on kuvattu astman kaltaisia oireita. Toistuva ihoaltistus voi aiheuttaa allergista ihottumaa. Formaldehydi aiheuttaa nenäsyöpää rotilla (1).

Formaldehydin vesiliuosta käytetään teollisuudessa tekstiilien, tekosilkin, kosmeettisten tuotteiden, lateksin, fenoli-, urea-, tiourea- ja melamiinihartsien, selluloosaestereiden ja räjähdysaineiden valmistukseen. Suomessa formaldehydin vesiliuosta käytetään pääasiallisesti hartsien valmistukseen.(1).

Formaldehydiä käytetään myös ruumiiden palsamointiin (2).

Formaldehydi aiheuttaa hengitystieärsytystä sekä astmaa ja on ilmeinen karsinogeeni eli syöpää aiheuttava aine (3).

*Gentamysiinisulfaatti: Gentamysiinisulfaatin on todettu aiheuttavan ototoksisia ja nefrotoksisia haittavaikutuksia. Ototoksiset haittavaikutukset ilmenevät sisäkorvavaurioina ja nefrotoksiset haittavaikutukset munuaisvaurioina. Vaurioille herkkiä ovat erityisesti sikiöt ja vastasyntyneet, etenkin keskoset, sekä potilaat, jotka kärsivät munuaisten heikosta toiminnasta, nestetasapainon häiriöstä tai aliravitsemuksesta.

Gentamysiinisulfaatilla on havaittu myös seuraavia haittavaikutuksia: ihottuma, kutina, kuulohäiriöt ja sisäkorvavaurio, johon liittyy pahoinvointi, huimaus ja tasapainohäiriöt. Valkuaisvirtsaisuus, seerumin kreatiniini- ja ureapitoisuuden nousu, nokkosrokko. Poikkeavia maksa-arvoja ja verenkuvan muutoksia, jotka voidaan todeta ainoastaan verikokeesta.

Gentamysiinisulfaatti saattaa aiheuttaa huimausta ja pyörrytystä. Tämän vuoksi on syytä välttää autolla ajamista tai tarkkuutta vaativien koneiden käyttöä gentamysiinisulfaattilääkityksen aikana. Gentamysiinisulfaattia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, koska aineen vaikutusta sikiöön tai pieniin lapsiin EI TUNNETA.

Gentamysiinisulfaattia, kuten kaikkia ototoksisia antibiootteja, saa käyttää vain pakottavissa tilanteissa.

*Oktoksinoli-10: Oktoksinoli-10 on pitkäketjuinen oktoksinoli, joka kuuluu ympäristölle ja hormonituotannolle haitallisiin alkyylifenolietoksylaatteihin. Se mm. inhiboi (rajoittaa/estää) syklooksigenaasientsyymiä, joka on välttämätön prostaglandiinien biosynteesille.

* Kaliumvetyfosfaatti ja Dinatriumvetyfosfaatti: Kemiallinen luonne - epäorgaanisten (=synteettisten, kirjoittajan huom) yhdisteiden vesiliuos. Ensiaputoimenpiteet - jos tuotetta on hengitetty, välittömästi raittiiseen ilmaan. Tuotteen jouduttua iholle, huuhdeltava runsaalla vedellä, saastuneet vaatteet riisuttava. Jos tuotetta on nielty, juotava välittömästi vähintään 2 lasia vettä ja hakeuduttava lääkäriin. Stabiilius ja reaktiivisuus - veden yleisesti tunnetut reaktiokumppanit. Toksisuuteen liittyviä tietoja - kvatitatiivisia tietoja tuotteen myrkyllisyydestä ei ole saatavilla. Käsiteltävä turvallisuusrajoitteiden mukaisesti, suojavarustein. Muuta ekologista tietoa - tuotteen ekologisia vaikutuksia koskevia kvantitatiivisia tuloksia tai tietoja ei ole saatavilla.

Että ei mikään terveyspommi, välttämättä :) Väistämättä ja pakolla juohtuu mieleen jonkin aikaisemman kirjoittajan lisäämä linkki Bill Gatesin luennosta, jossa käsitellään rokotteiden vaikutusta väestönkasvun hillitsemiseen... aika suuri osahan mm. tämänkin rokotteen ainesosista voimakkaasti vaikuttaa hedelmällisyyteen, sikiön terveyteen (tai paremminkin sairastumiseen, valitettavasti) ja herra ties mitä vaikutuksia näillä vielä on, jonka lääkkeiden kehittelijät ehkä tuntevatkin, mutta joista terveydenhuollon puolella toimivilla tutkijoilla ei ole mitään käsitystä.

Yksilö ei ehkä tässä väestön kasvun hillitsemisvimmassa merkitse tuon taivaallista, mutta se pieni "ihmispoikanen" tai lähimmäinen, joka sairastuu/vammautuu näiden myrkkyjen murjomana, merkitsee valtavasti omilleen. Inhimillisesti ajatellen jokainen vammautumis-, kuoleman-, sairastumis- tai keskenmenotapaus on tragedia, mutta globaalisti ajateltuna vain tunteetonta politiikkaa, hyvän tekoa ihmiskunnalle. Onpahan maapallolla vähemmän suita ruokittavana ja samalla kääräistään vielä miljardit omiin taskuihin (superbonus) - luodaan ongelma, odotetaan reaktiota, tarjotaan ratkaisu.


Vieras

#393 Järki käteen

15.12.2010 01:05

Pakkorokotuslaki on ollut Suomessa käytännössä aina mahdollista. Kertaakaan ei ole käytetty. Nyt vapaaehtoisen rokotuksen jälkeen tulleiden epäiltyjen mahdollisten melko harvinaisten sivuvaikutusten jälkeen huudellaan tuota vanhaa lakia vastaan. Sehän on selvä?
JESSUS
Vieras

#394 Re: Järki käteen

15.12.2010 09:11

#393: - Järki käteen 

 Vai "Järki käteen"! Vetoat siihen, että laki on jo niin vanha, että se on siitä syystä oikeutettu.

 Natsisaksastakin on jo koskolti aikaa, mutta sen rikokset eivät ole tänäkään päivänä oikeutettuja.

Tuolla mentaliteetilla varmaan juutalaisten käyttäminen lääketieteen koekaniineina keskitysleireillä on ollut aivan oikeutettua. Kuuluvatko he mielestäsi myös niihin "melko harvinaisten sivuvaikutusten  saajiin", kun heidän määräänsä verrataat maailman väestöön! Fasistinen katsontokanta, en voi muuta sanoa!

Varmasti jokaisen narkolepsiapotilaan vanhemmat soisivat sinulle tuon einikäisen aivovaurion, että saisit maistaa näiden sinun "epäiltyjen mahdollisten melko harvinaisten sivuvaikutusten" jälkeen, miltä tuommoisten lauseiden kuuleminen oikeasti merkitsee. Olet todella ajattelematon ja kykenemätön empatiaan.

Vieras
Vieras

#395 Sanoin järki käteen (et sitten kuunnellut?)

15.12.2010 11:38

#394: JESSUS - Re: Järki käteen 

Onneksi sinä 'ajatteleva ja empatiaan kykenevä' henkilö toivot minun maistavan aivovauriota. Mielipiteesi juutalaisista lääketieteen koekaniineina on myös aivan omasi - pidä hyvänäsi.

Kuitenkin pakkorokotus - niin hirveän inhottavalta kuin se ajatuksena kuulostaakin (niinhän sen pitääkin!) - on laissa hyvä olla olemassa, mikäli esim. isorokko tai sen kaltainen sairaus ilmoille putkahtaisi. Toivottavasti sitä ei koskaan tarvita. Minkään influenssaepidemian estossahan sellaisen käytössä ei ole järkeä, se nyt on selvää.

Anne-Maarit Kiviniemi
Vieras

#396 Rokotuspakko -ko?

15.12.2010 11:49

En missään tapauksessa tule hyväksymään rokotuspakkoa. Se on puuttumista ihmisen perusoikeuksiin - ihmisen itsemääräämisoikeuteen ei voi valtio puuttua, varsinkaan kun on näin vakavasta asiasta kysymys. Taustalla oleva lääkelaitos hyötyineen hyi, hyi.
Juha Kiviniemi
Vieras

#397

15.12.2010 11:59

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos - Kilpi ehdottomasti erottava tai henkilökohtaiseen vastuuseen. Tilasi rokotetta jota ei ollut tutkittu. Mitä enemmän rokotetaan sitä sairaammaksi kansa tulee - sehän on jo nähty. Kaikki allergiat niiden takaa löydetään immuunipuolustuksen heikkous - jonka romahduttajana on rokotukset. Lukekaa kirja ROKOTUKSET tieteelliset tutkimukset 100 vuoden ajalta osoittavat että rokotteet ovat isku immuunijärjestelmää vastaan. Kirj. Viera Scheibner Ph.D
Vieras
Vieras

#398 Re: Rokotuspakko -ko?

15.12.2010 12:19

#396: Anne-Maarit Kiviniemi - Rokotuspakko -ko? 

Puuttuuhan valtio varsin usein ihmisten itsemääräämisoikeuteen pakottamalla maksamaan veroja, rajoittamalla liikkumista tai esim. julistamalla sodan. Se, jos näin tehdään väärin perustein (esim. pakkorokotukset jonkun H1N1:n kohdalla) on mielestäni vastustamisen arvoista, ei niinkään tuiki tarpeellinen mahdollisuus näihin. Tuskinhan (toivottavasti) tuota lakia koskaan tarvitaan, mutta olemassa se on ollut jo pitkään.


Vieras

#399 Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote lehdille

15.12.2010 14:12

STM tiedote 15.12.2010
---------------------------------------------------------

Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

Nettiadressi levittää väärää tietoa eduskunnan hyväksymästä tartuntatautilain muutoksesta. Adressissa annetaan ymmärtää, että terveysviranomaiset esittäisivät rokotuspakkoa Suomen lainsäädäntöön. Tartuntatautilain mukaan kansallisessa rokotusohjelmassa mukana olevat rokotukset ovat aina olleet vapaaehtoisia. Näin on tarkoitus olla myös jatkossa.

Eduskunnassa hyväksytty tartuntatautilain muutos koskee rokotehankintoja. Siinä esitetään, että jatkossa taloudellisesti merkittävien rokotehankintojen kilpailuttamisesta vastaisi sosiaali- ja terveysministeriö. Tähän asti hankinnoista on vastannut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Lakiin ei tule muita sisällöllisiä muutoksia. Teknisenä muutoksena Kansanterveyslaitos on muutettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseksi.

Adressissa esille nostettu tartuntatautilain 12 § on ollut voimassa vuodesta 1987, eikä sisältöä esitetä nyt muutettavaksi. Pykälän mukaan pakolliset rokotukset voisivat tulla harkittaviksi, jos jokin erittäin vaarallinen tauti alkaisi levitä Suomessa ja aiheuttaisi paljon kuolemantapauksia. Tällainen tauti voisi olla esimerkiksi isorokko. Pykälää ei ole koskaan ollut tarvetta soveltaa käytännössä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

15.12.2010 14:15