Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Vieras
Vieras

#426 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 19:08

#425: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

"Jos WHO, madallettuaan ensin pandemian luokittelurajoja, julisti sikapandemian, joka ei ole ollut tavallista kausiflunssaa kummempaa, niin mistä me enää voisimme olla varmoja siitäkään, milloin on juuri se oikea pandemia? Aasialaiseen menhtyi Suomessa -70 luvulla muutamia, mutta yhtään narkolepsiassa loppuikäänsä kituvaa ei jäänyt roketevaurioiden vuoksi murehtimaan kohtalonsa raakuutta.

Kumpi on sitten parempi, mutta siitäkin täytyy jokaisen saada ite päättää sen jälkeen, kun ensin haitat ja hyödyt on hänelle puolueettomasti kerrottu."

airi pulkkinen
Vieras

#427 ei rokotuksille

15.12.2010 19:16

en hyväksy pakko rokotuksia joihin ei tänä päivänä voi luottaa koska mielestäni raha puhuu enemmä kuin ihmisen hyvin vointi

ja itse määräämis oikeus pitää olla jokaisella itsellään
emme ole karjaa jota johdetaan "ylhäältä" päin
Vieras
Vieras

#428 Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:01

#423: Tämä nettiadressi ei levitä väärää tietoa. - Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Kannattaisi varmaan käydä Finlexistä katsomassa, kuinka monenlaisten lakien olemassaolon hallitus on "pitänyt pimennossa". Sikainfluenssarokote ei ole ollut pakollinen. Sitä paitsi muistaakseni sen jälkeen, kun aikuisten rokotukset alkoivat, niitä jonotettiin ja niistä tapeltiin verissäpäin.

Mihin perustuu väitteesi, että sikarokote aiheutti kuolemia?

Toivo Hyry
Vieras

#429 rokete heikentää ihmisten immuunijärjestelmää pelolle

15.12.2010 20:05

aids oli ase köyhiä mustia vastaan.lintuinfluenssa oli ase aasialaisia köyhiä vastaan.sikanluenssa oli on lähinnä mailman laajuinen ase ihmisyyttä vastaan.natsi kemistit loikkasivat toisen mailman sodan jälkeen usaan tekeään viiruksia ja muuta kamalaa.
raha
Vieras

#430 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:24

#428: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

Sikainfluenssarokoteesta kyllä tuli tavallaan pakollinen, kun olet ammatiltasi esim. sairaanhoitaja, lääkäri tai töissä apteekissa jne. Kouluissa, päiväkodeissa jne. työyhteisön paine teki rokotteen ottamisen pakolliseksi. Myös median paine ajoi ihmisiä ottamaan rokotteen. Jos et ottanut, niin sait muiden haukkumiset niskaasi ja sinua alettiin vältellä. Kaiken takana oli pelko. Ja sillä pelolla myös lääkefirmat ratsastivat. Myös WHO lietsoi pelkoa, muistathan sen.

Vai mitä?
Vieras

#431 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:26

#428: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Ethän puolustele, ethän! Sosiaali-ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kyllä tietävät, mistä narusta milloinkin on hyvä nykäistä! Jutun suunta riippuu siitä, mitä kansassa halutaan saada aikaiseksi.

Suomen viranomaiset ja ministerit osaavat laittaa median juontamaan juttujaan, kun sen katsovat omaa etuaan sopivasti ajavan. Juuri oikeanlaatuisia juttuja!

Tiedätkös ........... 1987 oli vähemmän internettejä ja tietokoneita kotitalouksissa, kuin on tänäpäivänä ja harvemmassa taloudessa oli Suomen lakikirjaa! Kansalaiset olivat todellakin huonossa asemassa ministeriön kaavailemien lakien ja päätöksien ollessa kyseessä. Hallituksessa myös tiedettiin tämä, eikä huudeltu, kun oltiin  kaavailemassa lakia joka puuttuu kansalaisten yksityisyyteen, koska lain laatijoitten ahneus oli voittanut moraaliarvot ja etiikan.

Sikaflunssarokote oli kyllä "pakollinen" niille, jotka halusivat säilyttää välit työpaikoilla ja kouluissa! Mm. sairaaloissa ja vuodeosastoilla potilailla oli semmoisten hoitajien hoidoista oikeus kieltäytyä keväällä 2010, jotka eivät olleet sikarokotetta ottaneet. Minkä sinä määrittelet pakoksi? Senkö että sinut raahataan kunnantalolle ja piikki lyödäänpersuusiisi sinun huutaessa EEEIIIII  ?

Aikuisten rokotusten alkaessa Sosiaali-ja terveysministeriö sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen propakanda ja aiheeton pelon lietsominen yhteistyössä median kanssa oli purrut osaan väestöä. Jos nämä olisivat tienneet kaiken, minkä myöhemmin saivat tietoonsa, moni ei rokotetta olisi ottanut, niin kuin näiltäkin sivuilta on saanut lukea. Puolet suomalaisista eivät tapelleet jonoissa.......... muistaakseni!

Sikarokote aiheutti kuolemia, joista me saimme lukea joitakin uutisia jopa suomalaisista sanomalehdistä, kunnes tapauksista tiedottaminen kiellettiin vauvan kuollessa siihen. Ruotsissa kuoli useita sairaanhoitajia muiden lisäksi. Sikarokotteen aiheuttamat keskenmenot voidaan myös lukea kuolemiksi.

Valitettavasti!
Vieras

#432 Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:48

#425: Vieras - Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Uskottavuus on mennyt! Tutkikaa WHO!

WHO:lla on liian helppo nakki julistaa pandemiaksi mikä tahansa pikkuvirus, tai ei virusta laisinkaan, kun WHO ja monikansalliset lääkeyhtiöt haluavat panna rahoiksi milloin minkäkin EU- maan veroeuroilla.

Tutustukaa jokainen myöskin Lissabonin sopimukseen ja selvittäkää EU-komissiossa olevien henkilötaustat.

Sars- epidemiahuhun käynnistyksen aikaan Eurooppalainen kuuluisa lintuinfluenssatohtorikin unohti, että linnut eivät muuta idästä länteen vaan edelleenkin ne muuttavat etelästä pohjiseen ja päinvastoin, mutta WHO halusinuskoa häntä! Niinpä SARS:n olisi pitänyt levitä kiinasta meille, mutta toisin kävi?

WHO tehtailee pandemioita kun sille tehdään sellaisesta tilaus.

Vieras
Vieras

#433 Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 20:49

#431: Vai mitä? - Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

Viranomaiset eivät - onneksi - voi päättää, mistä ja miten lehdet kirjoittavat. Todisteeksi varmaan riittävät viime talvena julkaistut jutut THL:n ja lääkefirmojen kytköksistä.

Kuka kielsi rokotekuolemista tiedottamisen ja keltä? Sikarokotteen ja keskenmenojen yhteyttä ei ole pystytty osoittamaan. Lisääntyivätkö keskenmenot, kun odottavia äitejä rokotettiin? Mihin tietosi perustuvat?

Sitä paitsi on typerää syyttää viranomaisia tai lehdistöä lietsonnasta ja pelkojen herättämisestä, koska teette sitä itse tällä keskustelupalstalla koko ajan.

Hohhijjaa
Vieras

#434 Re: Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 21:08

#433: Vieras - Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

 Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat!

Partisen vaikeneminen yksinkin jo riittää kertomaan, mitä Sosiaali-ja terveysministeriön puhuttelussa tapahtui hänelle ja minkälaiset tuulet siellä puhaltaa. Partinen saikin sitten rahoituksen hankkeelleen kuntoon!!!

En kuvittele olevani niin etevä, että nämä kaikki noin 8200 adressin allekirjoittanutta olisivat säikähtäneet sitä, mitä tänne kirjoitan. Minulla on nyt sellainen tunne että joku aivan toinen taho ei pidä siitä, että kansa tietää enemmän, kuin heidän haluttaisiin tietävän.

Miten sikarokotteiden ja kskenmenojen yhteyttä olisi ehditty tutkimaan, kun ei sikarokotteen ja narkolepsiankaan yhteyttä millään ehditä tutkimaan!Kovin on nihkeetä! Eikä tutkimukseen, kunhan se joskus tehdään, haluta tietenkään niitä, jotka narkolepsiaan ovat sairastuneet.

Jos joku kykenee osoittamaan toteen väitteen, ettei viranomaisilla ole valtaa sulkea lehdistöltä suuta, niin minä syön hattuni. Viimetalven 2009-2010 mediaryöpytys ja uutisten tarkoitushakuisuus oli sitä luokkaa, että siihen ei kummoisia todisteluita tarvita!

Vieras
Vieras

#435 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

15.12.2010 21:36

#434: Hohhijjaa - Re: Re: Re: Re: Re: Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta 

Kyllä näköjään sikarokotteen ja narkolepsian mahdollisen yhteyden tutkiminen on jo ehditty aloittaa. Kävin katsomassa THL:n nettisivuilta, ja siellä sanotaan, että tutkimus tehdään yhteistyössä narkolepsiaan sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä kanssa. Käy itse lukemassa: www.thl.fi > Sikainfluenssa > Narkolepsia ja sikainfluenssarokote -tutkimuksesta.

Harri Niemi
Vieras

#436 Lain tulkinta

15.12.2010 22:16

Laki on aina niin kuin se tulkitaan. Tällaista lakia voidaan kuitenkin mielestäni tulkita väärin. Niin henkilökohtaisessa asiasta kuin rokottamisesta ei mielestäni tällaista lakia saa ja pidä säätää.
moja
Vieras

#437 ei voi olla totta!

15.12.2010 23:36

että pakkorokotuksen tielle ollaan lähdössä SUOMESSA!!!?????
Vieras
Vieras

#438 Re: Lain tulkinta

16.12.2010 00:45


Heh, asioista kannattaa ottaa selvää enemmältä kuin yhdeltä taholta, jos halajaa saada laajemman kuvan. Itse en näe tässä lainmuutoksessa mitään, mistä pitäisi älähtää. Tuo pykälä pakkorokotuksista on toden totta ollut vuosikymmeniä samassa laissa ja miettikääpä miksi sitä ei ole tarvinnut käyttää. Koska vielä ei ole ollut sellaista epidemiaa, joka olisi pakkorokotuksia vaatinut. Ovat olleet vain jo 80-luvulla kaukaa viisaita =)

Entäpä jos isorokko tai joku vielä vakavampi epidemia lähtisi Suomessa tai lähialueilla liikkeelle. Olisi ihan kohteliasta naapuria kohtaan rokottaa itsensä. Veikkaisinpa, että jono olisi terveyskeskuksen ovella rokottetta ottamaan, kun saman aiheutti jo sikainfluenssa. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan ole ihmisystävällisiä, joten jo nyt on mahdollista tartuntatautilain nojalla hoitaa ihmisiä heidän omasta tahdostaan riippumatta. Uskoisin, että rokotteen vastustajistakin valtaosa haluaisi itseään hoidettavan vakavan sairauden iskiessä vaikkei se tarttuva olisikaan. Rokotteen väestölle antama suoja saadaan toki, vaikkei kaikkia rokotettaisi, eikä pakkorokotuksiin siksi todennäköisesti jouduttaisi vakavassakaan epidemiassa.

Sen lupaan, että soitan kyllä itse auton hakemaan sen naapurin, jolla on isorokko vaikkei naapuri siitä varmasti riemastu.

Katja Pesonen
Vieras

#439 Älytöntä

16.12.2010 01:39

Ai että valtio saisi päättää mitä piikkiä kenenkin persnahkaan laitetaan? Minä en ainakaan tasan suostu sellaiseen. Eiköhän jokainen vastaa itse omasta terveydestään.

Vieras

#440 Eipä mulla muuta.

16.12.2010 04:48

Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta

Nettiadressi levittää väärää tietoa pakkorokottamisesta.Nettiadressi levittää väärää tietoa eduskunnan hyväksymästä tartuntatautilain muutoksesta. Adressissa annetaan ymmärtää, että terveysviranomaiset esittäisivät rokotuspakkoa Suomen lainsäädäntöön. Tartuntatautilain mukaan kansallisessa rokotusohjelmassa mukana olevat rokotukset ovat aina olleet vapaaehtoisia. Näin on tarkoitus olla myös jatkossa.

Eduskunnassa hyväksytty tartuntatautilain muutos koskee rokotehankintoja. Siinä esitetään, että jatkossa taloudellisesti merkittävien rokotehankintojen kilpailuttamisesta vastaisi sosiaali- ja terveysministeriö. Tähän asti hankinnoista on vastannut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Lakiin ei tule muita sisällöllisiä muutoksia. Teknisenä muutoksena Kansanterveyslaitos on muutettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseksi.

Adressissa esille nostettu tartuntatautilain 12 § on ollut voimassa vuodesta 1987, eikä sisältöä esitetä nyt muutettavaksi. Pykälän mukaan pakolliset rokotukset voisivat tulla harkittaviksi, jos jokin erittäin vaarallinen tauti alkaisi levitä Suomessa ja aiheuttaisi paljon kuolemantapauksia. Tällainen tauti voisi olla esimerkiksi isorokko. Pykälää ei ole koskaan ollut tarvetta soveltaa käytännössä.

Lähde: STM:n tiedote
HUH HUH
Vieras

#441 Re: Re: Lain tulkinta

16.12.2010 10:42

#438: Vieras - Re: Lain tulkinta 

 Sinä "vieras" tulkitset lakia näin!

No kerroppa, kuinka toimit silloin, kun olet rokotteen ottanut kiltisti WHO:n julistettua pandemian, kun STM on suitsuttanut monikansallisten roketevalmistajien markkinatorvena rokotteen pätevyyttä, mutta kaiken jälkeen toteat, että sait  rokotteesta sivutuotteena aivovaurion tai ehkä HI-viruksen, niin kuin USA:n armeija sai isorokkorokotteesta 1965. NIIN  ................    Eikä pandemiaa tullutkaan!

Tulisiko sinulla silloin mieleen, että olitpas sinä fiksu, fiksumpi kuin joku muu, kun ajattelit näin paljon naapuriasi ?????

Kylläpä näitä viisastelijoita on moneen junaan laitettavaksi .................. että rokotemyrkkyä pitäisi ottaa ihmisystävällisyyden vuoksi ............... jokaisen!

Rokotteissa piilee aikapommi!
Vieras

#442 Mikä tarkoitus on tämmöisen pakon puolesta puhujilla??????

16.12.2010 11:10

Hei ihmiset miettikää sitä, miksi näillä sivuilla on rokotteiden puolesta puhujia!

Mikä on täällä niiden motiivin jotka

- puolustavat pakkokeinoa
- suomalaisten itsemäärämisoikeuksiin puuttumista
- oikeutta puuttua jokaisen kansalaisen yksityisyyteen
- puolustelevat lakia pakkorokottamisoikeudelle siksi, että se on jo 23 vuotta vanha
- puolustelevat valtion pakko-oikeuksia ihmisystävällisyydellä "naapuria" kohtaan
- haluavat saada näyttämään asian siltä, että tällainen on aivan normaalia
- eivät ole vaatimassa että WHO:n yhteydet lääketeollisuuteen selvitetään
- EU-komission jäsenten yhteydet lääketeollisuuteen selvitetään

Mikä on täällä niiden motiivi, jotka ummistavat silmänsä todellisuudelta, evätkä halua selvitystä sellaisissa asioissa, kuin

- rokotteilla rahallisesti hyötyvät tahot
- pandemian määritelmien muuttaminen 2008 jotta sellainen on helpompi julistaa
- rokotteiden aikaansaamat todelliset vauriot ja kuolemat
- rokotteiden sisältämät myrkyt virusten ja niiden viljelyalustassa olevat tuntemattomat virukset (HI-virus /   AIDS, EBOLA jne....= apinaviruksia, kotoisin apinan munuaisesta jota käytetään rokoteviljelyissä)
- Terveyden-ja hyvinvointilaitoksen jääviys esiintyä puolueettomana tahona
- STM:n ja EU-komission yhteydet jotka johtavat lääketeollisuuteen
- Suomessa tehtävien ihmiskokeiden oikeutus, joita sanotaan rokotetutkimukseksi
- narkolepsialapset ja keskenmenot ja poliorokotusten seuraukset 1985

- että tällainen laki on junailtu ilmiselvästi suomalaisten selän takana

- että nyt joku ilkeääkin sanoa,että lakia ei ole koskaan vielä tarvinnut käyttää, ikäänkuin tämä jotenkin oikeuttaisi sellaisen lain olemassa olon tai valmistelun kansan tietämättä ........... jne...............

Totuus on, että asioita puolustelevat tahot eivät ole yksityisten kansalaisten asialla. Niin tyhmää ja tietämtöntä suomalaista ei varmasti enää tästä maasta löydy, sellaista kansalaista, joka osaa käyttää internettiä, kirjoittaa rokotteita puolustelevia tekstejä tänne ja että hän olisi kuitenkin pysynyt näin naivina todellisuudesta puhuttaessa.

Jokainen rokotteiden puolestapuhuja on kartalla enemmän, kuin hän antaa ymmärtää ............... ja on varmasti tietoinen myrkystä, jonka nimi on ROKOTE!


JOKAINEN ROKOTTEITA PUOLUSTELEVA PALJASTAA, ETTÄ

- EI OLE TUTUSTUNUT ASIAAN PERUSTEELLISESTI,TAI
- ON ITSE HYÖTYMÄSSÄ ROKOTTEIDEN MARKKINOIMISESTA
- TAI HALUAA UMMISTAA SILMÄNSÄ JOSTAKIN MAINITSEMATTOMASTA SYYSTÄ (joka yleisesti koskettaa rahaa)

TAI ETTÄ HÄN SYÖ SOSIAALI-JA TERVEYSMINISTERIÖN LEIPÄÄ ........ SEN INSTANSSIN .........

- JOKA ON OLLUT PAKKOROKOTUSLAIN TAKANA JO 1987

- LAIN JOSTA KANSALLE EI KERROTTU MITÄÄN ...... TARKOITUSHAKUISESTI !!!!!!!

STM ON SE INSTANSSI ............ JOKA NYTKIN ON OLLUT MUUTOKSEN TAKANA YKSIMIELISESTI (lakimuutos ei herättänyt keskustelua 7.12.2010 eduskunnan jo toisessa käsittelyssä) PUHUMATTA KANSALAISILLE YHTÄÄN MITÄÄN......... HYVÄKSI HAVAITTUA MALLIA EI SIIS HALUTTU MUUTTAA !!!!

MIETTIKÖÖN JOKAINEN SUOMALAINEN  ...... MINKÄLAINEN   STM   MEILLÄ NYT ON ..... EIKÖ TODELLAKAAN TÄMMÖISET LAIT HERÄTÄ KESKUSTELUA ???? 

 .......... NIIN ........ TAI HERÄTTÄISI ......... JOS NIISTÄ MEILLE JOTAIN TIETOA OLISI ANNETTU ?????

 

Birgit
Vieras

#443 Vaihtoehto Rokotuksille

16.12.2010 11:15

Itse yritän syödä mahdollisimman vähän lisäaineita sisältävää ruokaa, mahdollisimman vähän kemiallisia lääkkeitä ja 100% luonnonmukaisia lisäravinteita ja vitamiineja(ei kemiallisia). Sairastan mieluummin flunssan flunssana kuin otan rokotteen joka sisältää aineita, jotka voivat myöhemmin sairastuttaa muihin sairauksiin ja myrkyttävät kehoa. Terveyttä kaikille toivottaen.
Arja Kangas
Vieras

#444 Re: Vaihtoehto Rokotuksille

16.12.2010 11:23

#443: Birgit - Vaihtoehto Rokotuksille 

 Birgit.

Jos jokainen suomalainen toimisi, kuten sinä kerrot toimivasi, niin lääketeollisuus menisi konkurssiin.

Konkurssin tekisivät myös kevyttuotteita valmistava teollisuus ja huonommin menestyisi ravintoteollisuus, koska niin moni jättäisi niin paljon tavallisia ruokatuotteita ostamatta!

Nämä kaksi teollisuudenhaaraa tekevät kansalaisten pahoinvoinnilla itselleen tiliä. 

VIHAINEN KATSOJA
Vieras

#445 SAMA ASIA OLLAKO KESKITYSLEIRISSÄ TAI

16.12.2010 11:42

AIVOPESTY ROKOTEOHJELMA! TOISTEN TERVEYS KUSTANNUKSELLA! SUOMEN MAINE MENI JO MINUN KOHDALTANI.
Raimo Kuronen
Vieras

#446 Vapaa tahto kaikenlaiseen lääkitykseen

16.12.2010 11:48

Miten voi Suomen perustuslaki antaa oikeuden harjoittaa minkäänlaista pakkomenettelyä? Onko taas lääkefirmojen "bisnes" jotenkin taatava tällaisilla hankkeilla? Ja THL:n ja lääkäreiden valta-asema väkisin pidettävä yllä.
Asiat oikein...
Vieras

#447 Menkää nyt ihmiset hoitoon!!

16.12.2010 12:35

Tuohon lakiin ei ole tulossa mitään muutoksia. Ainoastaan rokotustilausten kilpailuttaminen yms. siirtyy terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta sosiaali ja terveseysministeriölle!!! Laki siis on ollut jo olemassa muilta osin vuodesta -87! Pakkorokotuksia ei tämän lain aikana ole jouduttu edes harkitsemaan. Tilanne missä näin voisi käydä olisi esim isorokko, joka on oikeasti tappava ja hengenvaarallinen. Lukekaa siis oikeasti teksti, ennen kuin vauhkoonnutte!
Kaikkea sitpitää vielä nähdä tällä iällä!
Vieras

#448 Re: Menkää nyt ihmiset hoitoon!!

16.12.2010 12:56

#447: Asiat oikein... - Menkää nyt ihmiset hoitoon!! 

 TÄSSÄ MALLIESIMERKKI ROKOTUSTEN PULESTA PUHUJASTA !!!!!

Laki on ollut jo niiiiiiiiiiiiiiin kauan voimassakin!


Vieras

#449 Vaihtoehto rokotuksille

16.12.2010 13:01

Vaihtoehto tappavan vaarallisen taudin rokotteelle voisi tietysti olla kuula kalloon kansallisen terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi :D
Vieras
Vieras

#450 Re: Menkää nyt ihmiset hoitoon!!

16.12.2010 14:04

#447: Asiat oikein... - Menkää nyt ihmiset hoitoon!!

 No, eihän tässä olekaan kyse mistään uudesta laista ja sen uuden lain vastustamisesta. Vaan adressin takoitus on noiden 12 ja 12a §:ien poistamisesta laista nykyisessä muodossaan.

Esim. USA:n armeijassa isorokkorokotukset aiheuttivat runsaasti rokotetuille haittaa ja kuolemia. Ettei sekään rokote nyt mikään vaaraton ole ollut!