Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Vieras
Vieras

#501 Re:

17.12.2010 11:04

#498: sirkku iso-tuisku -  

Ihmisistä on jo kauan tehty koekaniineja lääkteollisuudelle. Olen ollut yksi heistä ja minun 2 kk vanha vauvani! Sairastuin rintatulehdukseen ja menin lääkäriin.

En ollut kuullut antibiootista jota voisi syödä  imettäessä ja pelkäsin , että imetys on lopetettava. Sain reseptin Kefaloxin- nimiseen antibioottiin. Kysyin kahdesti lääkäriltä, olinko ymmärtänyt oikein, että voin syödä lääkkeen ja kuitenkin imettää. Tämä kunnan terveyskeskuksen johtava naislääkäri vannoi, että näin voi tehdä ja lähtiessäni vakuutti, että kipu on pois neljän vuorokauden päästä lääkeen aloittamisesta. Meni 4 päivää. Lapsen herättyä uniltaan hänen silmänsä kääntyivät nurin ja kädet sekä sormet harottivat pienenkin liikkeen surauksena. Soitimme myrkytyskeskuksiin hädissämme, joista epäilyt antibiootin osuudesta tyrmättiin välittömästi. "Ja kuuria ei saa lopettaa kesken." Tein päätökseni. En ottanut ainoatakaan pilleriä sen jälkeen. Lapsen tila palautui. Kun menin tuon saman terveyskeskuksen järjestämään jälkitarkastukseen, kerroin Kefaloxiinin aiheuttamasta reaktiosta, tämä toinen lääkäri sanoi: " Minä kirjaan tuon ylös, Kefaloxiiniahan  vasta tutkitaan voisiko sitä käyttää imettävien äitien rintatulehdukseen." Kuka tietää mitä jälkiä kaksi kuukautta vanhaan vauvaan menneet myrkyt jättivät!

Tämän yhteiskunnan terveydenhuoltojärjestelmä ei ole kantanut, eikä kanna mitään vastuita teoistaan. Se on kokonaisuudessaan lääketeollisuuden markkinapaikka. Vasta pitkäaikainen ja suuren ihmismäärän tekemä painostus saa heidät pesemään silmänlumeeksi jälkipyykkiä teoistaan ja päätöksistään, kuten nyt nämä narkolepsialapset ovat osoittaneet.

Rokotetutkimukset.

On järkyttävää että suomalaisia ihmistaimenia piikitetään elohopealla (tiomersaali), formaldehydillä (aiheuttaa todistettavasti syöpää), skvaleenilla (aiheuttaa autoimmuunitilan elimistössä, so. elimistö kääntyy itseään vastaan, kuten reumassa, fibromyalgiassa, MS-taudissa, syövssä jne.) sekä muita säilöntä- ja lisäaineita. Tämän kaiken lisäksi vauvoihin istutetaan viruksia, jotka on kasvatettu apinan munuaisessa kuten POLIOROKOTE, kanankeltuaisessa  jne. joissa piilevistä, vielä tuntemattomista viruksista ei tiedä kukaan. Kun niistä jotakin on paljastunut vuosien kuluttua, niin meillä on jo AIDSIN kaltaisia sairauksia ihmiskunnassa, johon näillä "lahtareilla" ei sitten ole sitä poistavaa myrkkyä kuitenkaan. Tätäkin HI- viruksen karkausta ihmiseen on lääketeollisuus yrittänyt piilottaa yli  40 vuotta, onnistumatta kuitenkaan aivan täydellisesti.  Jos AIDSIN todelliset taustat olisi ihmiskunnalle kerrottu, moniko olisi jättänyt rokotteet ottamatta! Miettikääpä kenen osakesalkusta tuo summa nyt puuttuisi?

Rokotetutkimukset ovat ihmiskokeita, joilla vauvojen vielä kehittymätön immuniteetti uhrataan lääketieteen alttareille, eikä vanhemmille kerrota mitä tosiasiassa tapahtuu, edes sitä tietoa, joka näillä rokotuksista päättävillä itsellään jo on. Pikkuvauvojen vanhemmat narrataan uhraamaan lapsensa "lääketieteen Moolokille", kuin ennen muinoin jumalille konsanaan. Sanokaapa, kenellä on oikeus päättää ihmistaimenen elimistön peruuttamattomasta pilaamisesta jo vaiheessa, ennenkuin hänellä on mahdollisuutta itsellään sanoa sanaakaan?                  

PS. MS-tauti on nuorten ja nuorten aikuisten sairaus!!! Mistä johtuu laktoosi-intoleranssi, keliakia, allergiat!!!

Jos tuo ei ole PAKKOA, niin mikä sitä on? Terveyden nimissä ja pakon edessä tämmöistä "terveyttä" on piikitetty suomalaisvauvoihin jo 1941-  alkaen, silloin kun ensimmäiset rokotukset (BCG) on otettu vastasyntymneille käyttöön. Siitä se hulluus  on alkanut ja lasten terveydellä rahastaminen. Eikä loppua näy!

Älyä tämä kansa nyt tarvitsee selvitäkseen
Vieras

#502 Re: Äly hoi älä jätä

17.12.2010 11:42

#497: Mari Tervonen - Äly hoi älä jätä 

Kyllä. Todellinen pahuus jolle rahanahneus on nyt antanut siivet.

Valta siirtyy THL:ltä STM:lle, koska ministerö on se elin, joka keskustelee EU:ssa valtaa pitävien korporaatioiden kanssa, jotka nuo Arkadianmäellä itse hyväksyivät sinne, allekirjoittamalla Lissabonin sopimuksen.

EU-komissio on EU-parlamentin jäsenistä koottu elin, johon ei kansanäänestyksellä henkilöitä valita.

Valta siis on enää vain näennäisesti EU:lla, todellinen valta on EU-komissiolla, joka tarkoittaa läketeollisuutta. Isot pojat ne osaavat.

Ilman mitään  "salaliittoteoriaa", "mafia-teoriaa" tai muuta "natsi-lietsontaa"  tilanne vain nyt  on sellainen, että EU-komission jäsenten valinta paljastaa, mistä on kysymys. Tämä on kaikilla mahdollisuus selvittää itselleen jos on haluja. EU-komissio on elin joka Lissabonin sopimuksen allekirjoituksin on vienyt ja vie meiltä oikeudet määrätä itsestämme.

Suomen hallitus jätti kansalle kertomatta, mitä tuo Lissabonin sopimus sisältää ja on sen vuoksi selvää, että sopimus oli hallitukselle ja ministeriöille hyvä ja tuottoisa, mutta suomalaisten ei hallituksen mielestä  tarvinnut tietää siitä mitään. MIKSIKÄHÄN?

Näkemykseni on, että suora demokratia on ainoa mahdollisuutemme. Ajallisesti ainoa mahdollisuutemme ovat seuraavat vaalit 2011 laittaa asia järjestykseen. 

Jos nukkuvien puolue saataisiin heräämään, nykyinen hallitus päämäärineen häviäisi kirkkaasti taistelunsa ja meille palaisi todellinen demokratia, jossa ainoatakaan lakia tai lakimuutosta ei tehdä ennen kansanäänestystä.

Lissabonin sopimus - lääketeollisuuden valta
Vieras

#503 Re: Re:

17.12.2010 11:59

#499: Vieras - Re:  

 Niinpä niin!

Suomalaisille tuntuu olevan perin vieras käsite tuo Lissabonin sopimus, jonka Suomen hallitus allekirjoitti 2009!

Tietysti, niinhän hallituksessa on haluttukin, eikä ole huudeltu ettei tulisi kannanottoja, niinkuin tässä maassa on aina ollut tapana toimia päättäjien taholla.

Lissabonin sopimuksen allekirjoittaminen vain vei meiltä itsemääräämisoikeudet.

Ei siinä sen kummempaa tapahtunut!

Maija Hakkarainen
Vieras

#504

17.12.2010 13:16

Eikö pakkorokotus ole vastoin perustuslakia?
tt
Vieras

#505 Puolustusvoimien pakolliset rokotukset

17.12.2010 13:48

(17.12.2010) Vielä pakollisista rokotuksista

Julkaisimme toissapäivänä tiedotteen, jossa käsitellään sosiaali- ja terveysministeriön tiedotetta. Ministeriön tiedotteen mukaan pakollisia rokotuksia koskevaa "pykälää ei ole koskaan ollut tarvetta soveltaa käytännössä."

Mainitsimmekin tiedotteessa, että tartuntatautilaki säätää myös puolustusvoimien pakollisista rokotuksista. Täydennyksenä aiempaan lisäämme, että puolustusvoimien epidemiologin Maria Virkin mukaan puolustusvoimien pakolliset rokotukset ovat jokavuotinen käytäntö. Viime vuosina rokotteiden ovat olleet kurkkumätä- jäykkäkouristus- ja meningokokkirokotteet. Virkki vahvistaa pakolliset rokotukset. Rokotusta ei tarvitse ottaa, mikäli esittää todistuksen voimassaolevasta rokotuksesta - ellei todistusta ole, rokotus on Virkin mukaan pakollinen.

Aamulehdessä 10.12. epidemiologi kommentoi kausi-influenssarokotteiden käyttämisen ja pakollisuuden harkintaa: "- Tästä käydään keskustelua. Päätös olisi niin kallis, että siihen tarvitaan budjettivaroja. Varusmiehiä ei voi pakottaa ottamaan rokotusta. Suomessa on nyt niin voimakas rokotuksen vastainen ilmapiiri, että kansa ei hyväksyisi pakottamista."
Tosi luotettavaa tiedottamista !
Vieras

#506 Re: Puolustusvoimien pakolliset rokotukset

17.12.2010 15:48

#505: tt - Puolustusvoimien pakolliset rokotukset 

Ministeriön tiedotteen mukaan pakollisia rokotuksia koskevaa "pykälää ei ole koskaan ollut tarvetta soveltaa käytännössä."

"Täydennyksenä aiempaan lisäämme, että puolustusvoimien epidemiologin Maria Virkin mukaan puolustusvoimien pakolliset rokotukset ovat jokavuotinen käytäntö."

Nämä TerveysTertut ovat saaneet tuudittautua kymmeniä vuosia ajatukseen, että heitä ei oteta puheistaan kiinni.

Vieras
Vieras

#507 Re: Re: Äly hoi älä jätä

17.12.2010 17:04

#502: Älyä tämä kansa nyt tarvitsee selvitäkseen - Re: Äly hoi älä jätä 

Wikileaksin kustannuksella aiotaan sensuroida internettiä

Wikileaksin kustannuksella aiotaan sensuroida internettiä


Viime viikkoina mediassa ollaan nähty varsinaista teatteria kun ollaan seurattu Wikileaksin perustajan Julian Assangen vangitsemista lähes 24 tuntia vuorokaudessa.

Mutta samalla kun tätä propagandaa vouhotetaan eteenpäin valmistellaan Pentagonissa jo internetin rajoittamista ja siellä parhaillaan yritetään suunnitella miten saataisiin netti sensuurin kouriin.

http://www.truthalliance.net/Portals/0/Archive/images/news/internet-censorship.j...



Mutta kaikki tulee ennenpitkää johtamaan myös internetbloggaamisen rajoittamiseen rankalla kädellä, koska näiden lukuisien totuusaktivistien luetuimmat blogit täytyy saada valtaeliitin mukaan aisoihin ja siihen myös tähtää Obaman hallituksen Cass Sunstein. Miksi hän on siitä oikein laatinut oman ohjelman "cognitive infiltration".

Eli nyt kun ei vielä ole täysi sensuuri ja lakipykälät käytössä, niin lukekaa, etsikää, kopioikaa ja kertokaa muillekin mitä kaikkea löydätte!!!

Varokaa ja kertokaa kaikille muillekin
Vieras

#508 Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä

17.12.2010 18:40

#507: Vieras - Re: Re: Äly hoi älä jätä 

 OK!

Kansanterveyslaitoksen, nykyisen Terveyden ja hyvinvointilaitoksen julkaisemassa ROKOTTAJAN KÄSIKIRJASSA sanotaan sivulla 10 vakuuttavasti:

" Rokotteen Ph- indikaattorina voidaan käyttää fenolipunaa osoittamassa rokotteen käyttökelpoisuutta".

Voi pyhä jysäys!

Fenolipuna on teollisuudessa kielletty aine, koska sen on tutkimuksin todettu aiheuttavan syöpää. MUTTA

Terveyden ja hyvinvointilaitoksen mielestä fenolipuna rokotteissa osoittaa rokotteen käyttökelpoisuuden!

Nythän suomalaiset eivät tietenkään nyt vain ymmärrä lääkemafian kielenkäyttöä

Vieras
Vieras

#509 Re: Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä

17.12.2010 19:31

#508: Varokaa ja kertokaa kaikille muillekin - Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä 

 Onkohan sitä fenolipunaa välttämättä kuitenkaan rokotteissa, joita käytetään ihmisiin?

Voisiko se olla pelkästään yksittäisten rokotteiden (testi kappale)  testaamiseen rokote-erästä?

Vieras
Vieras

#510 Re: Re: Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä

17.12.2010 20:05

#509: Vieras - Re: Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä 

 Toivottavasti on.

En vain ole enää lääketieteeseen kuuluvien "uskovaisten "joukossa. Siellä käytetään rokotteissa formaldehydiä, elohopeaa ja monta muuta myrkkyä. Miksi eivät sisältäisi myös fenolipunaa?

Nämähän ovat vain lisäaineita ja säilyteaineita, mutta itse rokotteen viirukset on viljelty apinan munuaisiin ja kanan alkioihin jne. Jotkut rokotteista viljelään vasikan aivouutteeseen.

Suomeen ostettiin sellaistakin rokotetta hullunlehmäntaudin aikaan Englannista, vaikka suomalaisia peloteltiin kaikella muulla joka liittyi vasikkaan tuohon aikaan. Liivatteet ja kaikki mikä oli pakattu gelaatteihin, kuorilot jne., mutta rokotteista ei puhuttu mitään, eikä niiden varomisesta, vaikka niiden viruksia oli viljelty vasikan aivouutteeseen maassa, josta taudin snottiin saaneen alkunsa.

Teksti fenolipunasta oli muuten suoraan kansanterveyslaitoksen lääkärien käyttöön tarkoitetusta Rokottajan käsikirjasta.

Uskomattomia ovat herrojen tiet.

Vieras
Vieras

#511 Re: ei rokotuksille

17.12.2010 20:53

#427: airi pulkkinen - ei rokotuksille  

Rokotteiden laadunvalvonta

Sivulta 11

"Ennen kuin rokote saa Suomessa myyntiluvan, valmistajan on osoitettava, että rokote on valmistettu korkealuokkaisissa oloissa ja toistettavalla menetelmällä, että tuotannonaikainen laadunvarmistus on kattava ja että lopullinen rokote ja sen raaka-aineet täyttävät kaikki kansainvälisesti hyväksytyt laatuvaatimukset. Lisäksi rokotteen on täytynyt osoittautua tehokkaaksi ja turvalliseksi laajoissa kenttätutkimuksissa, joissa rokotteen annostus, suojateho ja suojan kesto on selvitetty."

THL:llä ja Lääkelaitoksella on mitä ilmeisimmin on jäänyt noudattamatta omat ohjeensa tilatessaan tutkimatonta sikarokotetta jokaista suomalaista varten. Lainaukset osoittavat, että he eivät ole tehneet sitä tietämättään.

Sivulta 102 

"Rokotteita, joilla ei ole varsinaista myyntilupaa Suomessa esimerkiksi niiden uutuuden tai vähäisen menekin vuoksi, on mahdollista saada Lääkelaitoksen myöntämällä erikoisluvalla. Terveyden ja hyvinvointilaitoksen valtuutetut rokoteasiakkaat voivat tilata THL:n rokotelähettämöstä näitä erityisluvallisia tuotteita. Erityisluvan myöntää Lääkelaitos ja se myönnetään valmisteen myyjälle. Kunnalliselle rokoteasiakkaalle tilausmenettely on sama kuin tilattaessa myyntiluvallisia rokotteita, sillä THL huolehtii näiden osalta tarvittavista erityisluvista ja raportoinnista."

Lainaukset THL:n lääkäreille tarkoitetusta Rokottajan käsikirjasta (DUODESIM)

 

Vieras
Vieras

#512 Fenolipuna

17.12.2010 23:00

Juu kyllä fenolipuna on rokotteissa aineena joka sinne pistetään tehtaalla, kts. esim. http://spc.nam.fi/indox/nam/html/nam/humpil/0/8999790.pdf - sieltä löytyy selvällä suomen kielellä.

 

 

Vieras
Vieras

#514 Re: Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä

19.12.2010 22:59

#508: Varokaa ja kertokaa kaikille muillekin - Re: Re: Re: Äly hoi älä jätä 

 

Hei, Tässä mainittu Dr. Guylaine Lancetotìn The Medical Mafia kirja 1992 keroo karua kieltä siitä missä tilanteessa nyt olemme. Onko rokotusmafia osannut meillä yhdistää keskenmenot ja rokotuksien haitat? This info of babies being BRAIN DAMAGED by babyhood modified live virus vaccines was published for all of N.A. to know about, in the 1990s, in Canadian Dr. Guylaine Lancetot’s book The Medical Mafia. http://www.whale.to/a/medical_mafia.html The N.A. Iron triangle Medical Mafia took her licence away, to practice medicine (Quebec Canada). However she saved half of my six children from being brain damaged by babyhood vaccines in SK Canada. The pharma giants who have made BILLIONS of dollars on N.A. babyhood vaccine sales for decades, are crafty NWO servants in terms of eugenics driven degenerative soft kill genocide of N.A. sheople, in that not all VACCINE LOTS are the same in terms of viral virulence and/or other virus & toxic chemical contaminan
Hilkka Korhonen
Vieras

#515 Hiostamista

19.12.2010 23:11

En hyväksy, tämä on kaikkea muuta kuin suvaitsevaisuutta tai yksilön vapautta.
Vieras
Vieras

#516 Re: Re: Puolustusvoimien pakolliset rokotuksetin

19.12.2010 23:20

#506: Tosi luotettavaa tiedottamista ! - Re: Puolustusvoimien pakolliset rokotukset 

 

Mistä syysta Sodankylän ja Parolannummen varuskunnissa löytyi syksyn ensimmäiset H1N1 virukseen sairastuneet? Saavatko alokkaat pakollisten tulorokotusten yhteydessä myös jotain epäpuhdasta, mikä eristetyssä laitoksessa saa aikaan epidemian? Muistaakseni myös viime vuonna epidemian ensivaihe alkoi Sodankylän varuskunnasta!

Vieras

#517 Aiheen vierestä?

20.12.2010 08:20

Miksi kaikki puhuvat vain sikaflunssarokotteesta ja sen haittapuolista täällä? Itse otin sikapiikin, en tiedä oliko hyvä vai huono päätös. Mutta mielestäni tässä on kysymys siitä saako itse päättää jatkossa ottaako piikin vai ei - ja se on mielestäni se tärkeä viesti tässä. Kukaan ei saa tulla määräämään minulle rokotusta, haluan jatkossakin itse päättää siitä.
Kansalainen
Vieras

#518 Re: Aiheen vierestä?

20.12.2010 19:28

#517: - Aiheen vierestä? 

Kyllä näin on.

Virpi Virolainen
Vieras

#519 Oma keho

21.12.2010 02:24


Itsemääräämisoikeus omasta kehosta kuuluu mielestäni perusoikeuksiin !
Oskari Perkki
Vieras

#520 Pakkorokotuslaista

21.12.2010 09:19

Oletetaan että tarjolla on rokote joka todella on syytä ottaa ja siitä on olemassa tieteellistä näyttöä. Eli todettu rokotteen teho ifektion jo tapahduttua ja sen suhteellinen haitattomuus. Tällöin ketään ei varmasti tarvitse pakottaa ottamaan sitä.
Muussa tapauksessa rokotteen ottamispakko on aivan rikollinen ja säädytön ajatus. Jos henkilö ei tätä pysty ymmärtämään niin sitten ei ko henkilön kanssa kannata yrittääkkään keskustella. Se on valitettavasti ajanhukkaa.
Lääketollisuus ei toimi niin että yritetäämpä pelastaa ihmisiä kärsimykseltä ja tuholta ja katsotaan sitten toimiiko yritys myös taloudellisesti. Ne julkasevat vain myyntiä tukevaa tietoa ja pimittävät myynnille haitallista, sikäli kun se lakien puitteissa tai kiinni jäämättä on mahdollista. Lääketeollisuus luo tarpeita ja eikä suinkaan pyri tekemään itseään tarpeettomasti. Viimekädessä rokotusten haitat tulevat ilmi vain kun ihmiset on jo rokotettu, mutta yllätys vaan, nepä eivät tulekkaan ilmi mikäli se on rokotuksen myyjästä kiinni. Ja usein on. Haitattomuutta osoitetaan valheellisesti "blasebo" verrokkiryhmällä jolle annetaan ,ei suinkaan neutraalia ruisketta vaan toinen tarpeeton mutta haitallinen rokote. Esimerkkinä tämänvuotinen pienten lasten meningiittirokotetutkimus, jossa verrokkiryhmälle annettiin hepattiitirokote. Siis haittaoireita (myös pahoja) aiheuttava rokote. Paitsi virallisesti. Koska tutkimusmenetelmä on standardi. Verrokki on siis myös haitallinen joten haittoja on vähän tai ei ollenkaan.
Pienet lapsethan ovat muuten hepatiittiriskiryhmässä jos, heidän vanhemillaan on hepatiitti, he sattuvat käyttämään suonensisäisiä huumeita, ovat sattumoisin aktiivisesti irtosuhteita harrastavia homomiehiä jotka eivät käytä ehkäisyä, tai poikkeuksellisesti kuuluvat hoitohenkilökuntaan, joka joutuu tekemisiin riskipotilaiden veren kanssa. Meidän2v tietääkseni ei ainakaan.
Sen enempää kuin lääketeollisuuden hyvään tahtoon kuin oman valtion edustuslaitoksen ynnä hallituksen älykkyyteen ja lahjomattomuuteen ei tule luottaa, ainakaan tässä asiassa. Älkää ihmiset nielkö tätä pakkorokotus-shaissea. Se on psykopaatin ja idiootin yhteishanke jossa sinä olet pelimerkki.
Vieras
Vieras

#521 Re: Pakkorokotuslaista

21.12.2010 09:20

Vieras
Vieras

#522 oskari.perkki

21.12.2010 09:21

Vieras
Vieras

#523 Re: Re: Puolustusvoimien pakolliset rokotukset

21.12.2010 09:37

#506: Tosi luotettavaa tiedottamista ! - Re: Puolustusvoimien pakolliset rokotukset 

Se Virkki ehkä sanoo väärin.Mä luulen että se piikki (piikit, monta sellasella koneella) vaan tuikataan kun nuoria miehiä tulee jonossa. Ei ne kysy saako sen pistää eikä alokkaat kysy onko pakko ottaa. Sen tilanteen psykologiaa hyödynnetään siinä. Luullakseni virallista pakkoa ei näin ole pakko soveltaa. Törkeätähän se on, mutta törkeitähän ne onkin. 

seija ruotsalainen
Vieras

#524 huuhaa homma

21.12.2010 11:09

minusta on naurettavaa moinen keskustelu pakkorokotteesta. Ymmärrän sairaudet joita on joskus muinoin ollut ja joihin on joskus lapsena saatu rokotteet mutta sikainfluenssa rokotteet ynnä muut flunssa rokotteet ovat turhia. Sairaat ja vanhukset voivat halutessaan suojautua niiltä kuten kuka tahansa mutta että pakkorokote, ei kiitos.
Mitä enemmän annetaan rokotteita ja mita steriilimmäksi kaikki menee , häviää ihmiseltä itseltä vastustuskyky sairauksia vastaan. Eletään normaalia elämää , syödään luonnon mukaista ruokaa joka on minimaalisesti käsitelty, ei lisäaineita ja mielellään ei lihaa, jokainen päättäköön itse, siivotaan kerran viikossa ja jätetään ne sterilointiaineet kokonaan pois.Ihminen tarvitsee omat pöpönsä mutta jos ne tuhotaan iskee tauditkin.
Jenny Orphanou
Vieras

#525 Ei pakkorokotuslaille

21.12.2010 14:21

Mielestani kansalaisille tulee jatkossakin antaa oikeus valita ottavatko he rokotuksen.