Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Virpi Ahtiainen
Vieras

#526 Tässähän ollaan kohta kuin karsinasikoja

21.12.2010 18:23

Kyllä ihmisellä pitää olla oikeus päättää omasta kehostaan.!!Ei ketään saa pakottaa moiseen.Ja vanhemmat kantavat vasuun omista lapsistaan.
seppo lohtaja
Vieras

#527 Pakkorokotukset

23.12.2010 14:50

Olikohan natsi-Saksassa pakkorokotuksia arjalaisille? Epäilen.
Olli Kortelainen
Vieras

#528 Perinteiset YRTIT PARANTAVAT ennenvanhaan & nykyään ja JOKA VAIVAAN LÖYTYY! ongelma löytyy viestistä

23.12.2010 20:04

Ei kannata antaa niitten tunkee mitään sisäänsä mistä ei tiedä mitä se on/ei ole. Yrttejä yrttejä, niitä löytyy JOKA IKISEEN vaivaan, niin kuin perinteiset parantajat yrittivät/yrittävät opettaa.

LääkeBISNES, johon kuuluu erittäin suurien rahamäärien omistajan vaihto, on syypää siihen ettei meidän lähiapteekista löydy esim. syöpään ennaltaehkäisevää & syöpää parantavaa lääkettä.

kasvit & yrtit & luonto & luonnollisuus!
****UUN KAIKKI OMISTAMINEN JA OMAISUUS JA PIENEN ELIITIN JA MUUTAMAN PANKKIIRIN SAASTUTTAMA NYKYINEN VALUUTTAMUOTOMME joka muuten käytännössä orjuuttaa meidät kaikki peruspertit käymään 5 päivänä viikossa makkaratehtaalla, jos et tätä vielä tiennyt. yläluokkaiset/ylempi keskiluokkalaiset orjuuttavat/saastuttavat sielunsa firmassa jolla on PALJON RAHAA ja tuote jota myydä kalliilla. samanlainen tuote, löytyy yleensä myös kilpailevalta yritykseltä.

Nythän alennetaan perustoimeentulotukea esim. minulta, peruspentiltä joka ei sieluaan suostu varastoduunille myymään, 20-40% Eli jos sain tänä vuonna 2010 n. 420€ kuussa, joka riittää jos osaa leikata menoistaan kokoajan kaikki paitsi ne mitä todella tarvitsee, saattaa jopa jäädä rahaa ostaa tyttöystävälle joululahja...
Ensi vuonna saan kuukaudeksi siis paljon vähemmän, en laske tähän tarkalleen miten paljon sillä alkaisi vain vituttamaan. laskekaa itse. perkel*eee...
Mutta ainakaan vakituiseen työhön en mene. se on periaate jota en riko. jos en edes minä siihen pystyisi, niin ei maailman ihmisväestöllä olisi mitään mahdollisuutta rikkoa nykyinen kehityssuuntamme joka orjuuttaa lähes koko väestön elämästä (ainakin suomalaisväestön elämästä) puolet. jossainpäin mailmaa osataan kuulemma vielä jakaa omaisuus yhteisön kesken. epäilen että ne yhteisöt eivät olisi edes tuhathenkisiä, toivon toista.

Hyvä Luojani,
Toivon nyt internetin välityksellä että ihmiset löytäisivät jokainen sinut omasta sydämestään. Löytäisivät keinon, ja oppisivat toteuttamaan itseään niinkuin todella haluaisivat, jokaisen meidän yhteiseksi HYVÄKSI. Tämän lisäksi toivon voimia ja kaikkea hyvää läheisilleni, ja itselleni tällä polulla jonka sinulta olen saanut, kiitos.
Hyvää ja rauhallista joulua jokaiselle!
Amen.
Suomi on paha maa
Vieras

#529 Sivariin fiksut ihmiset

23.12.2010 22:38

Viisaat vanhemmat suositelkaa lapsillenne siviilipalvelusta. Armeijasta on aina lähtenyt sikalunssat ja muut liikkeelle. Mikä piru ne sinne vie? Aivan oikein THL ja STM ja muut pirulliset tahot ilmeisesti vievät taudin sinne rokotteissa. Ja sitten saadaan se leviämään hyvin koko maahan. Pitäkää kenut ne sairaat siellä armeijassa eikä lomille, niin jää Ronald Runsfeldilta saamatta rokotemiljardit. Joutuu tyytymään vain ase ja gmo klusterinsa tuloihin. Tämä on siis aivan huuhaata, mutta kannattaa silti miettiä pakkorokotus on natsilaki, jota THL ja armeija suosittelevat terveille nuorillemme. (en ole koskaan ollut niin kipeä kuin armeijassa)
Bloody Foreigner
Vieras

#530 Signing off

24.12.2010 13:44

"Look before you leap" is a well-known adage in the UK, my country of birth. Unfortunately, when I heard earlier this month of the Finnish government's intention to enforce vaccination upon the population of this land, my home for nearly 20 years, my indignation blinded me and I leapt with both feet into the act of adding my name to this petition.

After all, the implication was clear! Saddled with warehouses full to the ceiling with vials of suspect, soon-to-be-out-of-date serum, bought with an unholy sum of tax-payers' money from scaremongering pharmaceutical companies with connections to "the right places", the authorities had finally decided to show who's in charge in Finland! Sign the petition, and off to the barricades! Then I read the document itself.

As I understand it, the main theme of the proposal is to move the responsibility (for deciding when supplies of vaccine are necessary and from whom they should be purchased) up a notch, from the THL to the Social and Health Ministry, lessening the risk of conflicting interests within the THL affecting purchasing policy. Now, all attempts at increasing the transparency of decision-making in public bodies would certainly have my support, so why did I sign the petition protesting against it? Ah yes, it was the enforcement of vaccination!

HE 243/2010 certainly talks about this, but further reading (Tartuntatautilaki 25.7.1986/583, updated 2003) shows that the State, at one or another level, has already had this power for quite some time. Come to think of it, how many citizens have been fined, arrested, or worse for refusing to accept vaccination against influenza in any of its many forms? For that matter, what about SARS, or the awaited polio outbreak back in the 1980s?

Personally, I belong to the school of thought that generally fears the possible side-effects of vaccination more than the dangers of the common diseases they are meant to control. However, if, for example, some variation of the Black Death was to surface somewhere in the world, and be clearly making its way to northern europe, decimating populations en route, I think I might regard vaccination more kindly, under the circumstances.

Thus, I remove my support from this petition, which "throws the baby out with the bathwater", to use another English-language saying.

Paavo Karvinen
Vieras

#531 Viranomaispainostus ja lääketeollisuus

25.12.2010 11:21

Koululääketieteen nykyisten hoitokäytäntöjen taustalla ovat lääketeollisuus ja sen kaupalliset edut.

THL ja Terhi Kilpi vastaa H1N1 rokotusten sivuvaikutusten selvittämisestä. Sama henkilö GSK:n juoksupoikana oli myös painostamassa pienten lasten vanhempia ja raskaana olevia osallistumaan ihmiskokeeseen testaamattomalla H1N1 nanorokotteella.

Suomen rokotusmyönteisen ilmapiirin taustalla on viranomaisten ja median tarkoitushakuinen pelottelu ja kampanjointi rokotusten oletetuista hyödyistä, haittojen huomiotta jättäminen, keskustelun lähes täydellinen puuttuminen, sekä kansalaisten tietämättömyys ja auktoriteettiusko.
Ihmiselle pelkkää hyvää
Vieras

#532 Re: Otteita adressista "Vaatimus kansalaisturvallisuuden selvityksistä ja nostamisesta"

26.12.2010 18:43

#31: - Otteita adressista "Vaatimus kansalaisturvallisuuden selvityksistä ja nostamisesta" 

 Tästä tulee mieleen pari kysymystä. Miten voi luottaa ensinnäkään mediaan? Se vaikenee silloin, kun naapurimaassa tapahtuu vakava ydinvoimalaonnettomuus. Selityksenä käytetään sitä, ettei vain syntyisi paniikkia. Toisaalta samainen media (saa) levittää rokotushysteriaa ja paniikkia kaikessa rauhassa ja tehdä tämän nimen omaan silloin, kun mitään todellista vaaraa ei ole.

Miten voidaan sitten luottaa terveysviranomaiseen? Se on valmis korjaamaan "virheellistä" infoa silloin, kun kyseessä on huolestuneiden kansalaisten mielenilmaus, mutta ei puutu asiaan, kun liikkeellä on todella törkeää ja asiatonta pelon lietsontaa terveyden asioiden kustannuksella.  

Ihmiselle pelkkää hyvää
Vieras

#533 Re: Hohhoijaa mitä p:tä!!

26.12.2010 19:43

#100: Hyvä haltia :p - Hohhoijaa mitä p:tä!! 

 Tietoisuuden kasvustahan tässä ihan varmasti on kyse ja vastuun ottamisesta.  Siitä, että uskalletaan (taas) käyttää sitä maalaisjärkeä, jota ennen vanhaan niin sujuvasti käytettiin, maalla kun elettiin. :-)

Vika on johdossa jota kääntelee lääketeollisuus
Vieras

#534 Re: Viranomaispainostus ja lääketeollisuus

28.12.2010 12:56

#531: Paavo Karvinen - Viranomaispainostus ja lääketeollisuus 

Viimeisten 30 vuoden ajalta rokotteiden ja lääkkeiden myyntiorganisaatiot, sekä niiden kehitys eivät päivänvaloa kestä. Korporaatiokytkennät ja muu kähinä toisilla teollisuuden aloilla, (samoin kuin ministeriötasollakin) ovat pala palalta murentaneet niiden uskottavuutta, kun ne ovat tehneet virheitä ja siten paljastuneet. Se että lääketeollisuus on voinut jatkaa rahavirran allonharjalla ratsastamista näin pitkään johtuu siitä, että lääkebisnes on bisnestä röyhkeämmästä päästä, jolla kansojen valtamassoja on hämätty valkeilla takeilla ja valehtelemalla luulemaan, että kysymys on "puhtaasti heidän parhaastaan". Veroviranomaiset eivät puutu mhinkään, mikä tuottaa alveja ja muita päällekkäisiä sekä suoria veroja valtion kassaan, tai mihin ei ole pakko puuttua maineen menettämisen uhatessa riittävän suuren ihmismäärän osoittaessa sormellaan näitä. Tämä on nähtävissä kaikessa kehityksessä Suomessa ja muualla. Lisäksi haluaisin nähdä, kuinka suuri joukko kansalaisia kykenisi saamaan yhdenkään juristin toimimaan työnsä puolesta oikein, kun hänelle lääketeollisuus ja jokainen siitä bisneksestä hyötyvä maksaa riittävän suuren summan rahaa. Tämähän on jo pitkään ollut hyväksi havaittu keino "auttaa" tämän maan juristeja pitämään suunsa kiinni!

Vanha sanonta on, että korppi ei korpin silmää noki! Lääkebisneksellä on varaa maksaa juristeille. Yhdenkään juristin lompsa ei sulkeudu eikä suu avaudu, kun puhutaan riittävän suuresta lahjusrahasta!  Koska lääkemafia varastaa koko ajan valtion kassasta (eli meiltä), sieltä eivät voiteluvarat lopu. Lääkebisneksestä hyötyvät iskevät silmää "kassanvartioille" ja  pelottelevat samalla hyväuskoista kansaa olemattomilla viruksilla ja bakteereilla luulemaan, että nyt se vasta on kauhea tauti tulossa. Kansa marssii ja oikein jonottaa, että saisivat lisää viruksia itseensä, ns. terveysviranomaisten hymistessä heidän selustassaan. Jokainen rokoteannos, pakollinen ja vapaaehtoinen, peritään kansalta perityistä verovaroista, eli meistä jokainen maksaa, eikä meillä ole siihen mitään sanomista. Kun sitten näistä "vaarattomista" ja "tutkituista" rokotteista sairastutaan, niin sehän tietää lisää rahaa lääketeollisuudelle ja lisämenoja veronmaksajille, myös niille veronmaksajille, jotka vastustavat tällaista mielivaltaa.

 

minä vain
Vieras

#535 Sikainfluenssarokote

28.12.2010 18:41

En usko sikainfluenssarokotteeseen, enkä mihinkään influenssarokotteeseen. Uskon, että rokotteet heikentävät immuniteettia. En ole vuosiin ollut minkäänlaisessa flunssassa ja olen huomannut, että ne , jotka ovat ottaneet rokotteita, ovat sairastuneet joka tapauksessa johonkin flunssaan paljon minua useammin. Edes iäkkäät vanhempani eivät ole ottaneet minkäänlaista influenssarokotetta ja ovat olleet kymmeniä vuosia huippukunnossa ja ovat edelleen hyvinvoivia. On monia tapoja vahvistaa omaa immuniteettia ja olen itse todennut sen mahdolliseksi muilla tavoin kuin rokotuksin. Otan itse vastuun omasta hyvinvoinnistani ja minulla on mielestäni siihen oikeus. Jokainen saa tietysti tehdä itse valinnan, miten itseään hoitaa: se ei kuulu minulle eikä muillekaan. En tuomitse ketään, mutta kenelläkään ei tule olla oikeutta pakkorokottaa minua eikä ketään muutakaan. Eiköhän yhteiskunnalla ole tärkeämpiäkin asioita hoidettavanaan. Rokotuksin ihmisiä ei kunnossa pidetä, se on varma. Eikö siitä ole jo todisteita riittävästi: ihmiset lääkitään sairaiksi. Montako tervettä ihmistä sinä tunnet?
Fasismi elää lääkebisneksessä
Vieras

#536 Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette

28.12.2010 22:33

http://educate-yourself.org/cn/vaccinationsilentgenocide14nov05.shtml

Ellei englanninkieli suju, osoiteessa olevan tekstin voi kääntää suomenkielelle.

Rokottaminen on kansainvälistä puuhailua, jossa samanlaisella painostuksella virusten pakkosyöttöä yritetään ajaa jokapuolella maailmaa läpi, kuin nyt on jo ollut muutamia vuosia meneillään Suomessa.

Jos tästä on halua selvitä saamatta tautia, meidän on lopetettava niiden vallankäyttö, jotka ajavat pakkorokotuslakia ja sen muutoksia ottamalla pois ihmisiltä itsemääräämisoikeudet. Niin suureen laajasydämisyyteen on hulluutta uskoa, että hyvää on aivan jopa pakko pakottaa ihmisille.

Täällä joku on jo aikaisemmin ehdottanut vapaata demokratiaa, jossa yhtään lakia tai lain muutosta ei tehdä ilman kansanäänestystä. Kannatan sitä ja sanon, että niin olisi hyvä tehdä myös kaikkien niden, jotka haluavat elää ja elää terveenä.

Ihmisten moraaliarvot ovat muuttuneet. Nyt pieni joukko samanlaisia ihmisiä, kuin me kaikki olemme, istuu päättämässä suurelta joukolta, eli meilä jokaiselta peritystä varoista. Sanotaan, että tilaisuus tekee varkaan.

Tässä moraaliköyhässä maassa se pieni joukko ihmisiä, joille olemme antaneet vallan päättää suuresta määrästä yhteistä rahaa, pitävät meitä todella typerinä. Antaisitko sinä kaikki rahasi oudoille tyypeille ja sitten jäisit odottamaan varmana siitä, että he käyttävät rahasi lupaamallaan tavalla?

Tulisi jo herätä todellisuuteen ja ymmärtää, että jokainen instanssi, jolla on vähänkään rahaa käytössään, laittaa kaiken tuottaviin pörssiyhtiöihin. Siinä ei paina se, onko raha omaa vai toisten. Siinä "jalot" vaalilupaukset unohtuvat oitis, kun jossakin pörssiyhtiöt lupailevat miljardien voittoja. Laillistettua rosvousta on ollut jo vuosikymmenet nähtävissä Suomessa ja sitä harjoittavat tämän maan virkaa tekevät, menimmepä sitten kuinka syvälle tahansa virkaportaisiin katsomaan, niin asia on jokapuolella samanlaista.

Nykyinen valtiovallan tapa hallita vie yhteiskuntamme yhä syvemmälle kurjuuteen ja siitä tulisi tehdä loppu.

Suomalaisten on saatava sanoa mielipiteensä meitä jokaista koskettaviin lakeihin ja niiden muutoksiin. Tämän maan hallitukset eivät ole enää aikoihin ajatelleet kansalaisten etua, vaan ainoastaan omaansa. Jos emme nyt seuravissa vaalessa 2011 osoita riittävästi tahtoa tulla kaikessa kuulluksi, niin seurauksista saamme syyttää vain itseämme. Moniko vielä jaksaa uskoa vaailupauksiin? Annammeko saman farssin edelleenkin toistua? Eivätkö tällaiset pakot saa meitä ymmärtämään tilanteen vakavuuttaa selvästi? Olemmeko edelleen tyhmän jääräpäisiä puolueuskovaisia haluamatta nähdä, että maailma ympärillä on muuttunut juuri niiden tekojen seurauksena, joita Arkadianmäelle kansa on äänestänyt menneissä vaaleissa. 

Vieras
Vieras

#537 Re: Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette

29.12.2010 13:14

#536: Fasismi elää lääkebisneksessä - Lukekaapas ja miettikää, mitä alla olevasta osoitteesta luette 

Järkyttävää oli teksti, johon nimimerkki "Fasismi elää lääkebisneksessä" viittaa. Jokaisen adressin allekirjoittaneen kannattaa tutustua siihen ja tosiaan miettiä, mihin ollaan menossa.


Vieras

#538

29.12.2010 17:25

Lukekaa niin kauan kuin internet ei ole vielä täysin sensuroitu!!
Kertokaa eteenpäin!

Kattavaa listausta tässä yhdessä linkissä:
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

YK haluaa globaalin nettikontrollin + EU korotti palkkojaan - jäsenvaltiot leikkaavat menojaan
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56187-yk-haluaa-globaalin-nettikontrollin-eu-korotti-palkkojaan-jasenvaltiot-leikkaavat-menojaan#comment-722298

Kuinka Lissabonin sopimuksen sisältö haudattiin Vanhasen lautakasaan
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/52713-kuinka-lissabonin-sopimuksen-sisalto-haudattiin-vanhasen-lautakasaan

Erään narkolepsiaan sairastuneen lapsen äidin kirje
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54337-eraan-narkolepsiaan-sairastuneen-lapsen-aidin-kirje?page=1#comment-698012

Perhe: Ei sallittu = Agenda 21
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53869-vm-katainen-se-sitten-otti-ja-myi-suomalaiset-velkaorjuuteen-esm-sopimus

- Anna Kontulan blogi, helmikuu 2010: "YLE uutisoi, että valtioneuvoston kanslia on pestannut amerikkalaisen konsulttiyhtiön McKinsey&Company ideoimaan Suomelle seuraavaa hallitusohjelmaa."

"Muuten, ehkä kiinnostavinta raportissa on vaatimus kansalaisten asenteiden muokkaamisesta. Maan taloutta näyttävät nimittäin pahiten uhkaavan tavalliset ihmiset, jotka sitkeästi pitävät kiinni ruoastaan, kodeistaan ja julkisista palveluista.

Raportissa ehdotetaankin ihmisten ”totuttujen ajatusmallien” muuttamista siten, että he jatkossa suostuisivat

- opiskelemaan entistä nopeammin
- pysymään työelämässä yli 65-vuotiaaksi
- hankkimaan yksityisen eläkevakuutuksen
- maksamaan enemmän julkisten terveyspalvelujen käytöstä
- luopumaan lähipalveluista
- vaihtamaan paikkakuntaa ja alaa työelämän vaatimusten mukaan
- sopimaan työajoista ”joustavasti työnantajan ja omien tarpeiden mukaan”
- hakeutumaan yrittäjiksi

Paljon ikävää sitä porvarihallitukselta osattiinkin odottaa, mutta päätösten ulkoistaminen yksityiselle firmalle oli sentään yllätys."

Vieras

#539

29.12.2010 17:30

MUUTOS NYKYISEEN SYSTEEMIIN! EI valtapuolueille!

ÄLÄ ÄÄNESTÄ TYHJÄÄ, SE ON YKSI ÄÄNI SUORAAN NYKYPUOLUEILLE

ÄÄNESTÄ esim.:

*MUUTOS2011
*SUOMEN ITSENÄISYYSPUOLUE
*KANSAN VAALILIITTO
*VAPAUSPUOLUE

HERÄNNEIDEN PUOLUE TARVITAAN!

Äänestämättä jättäminen hyödyttää vain nykyisiä valtapuolueita, sitäkö haluamme? http://vaaliliitto.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=34:heraenneiden-puolue-tarvitaan&catid=2:tiedotteet&Itemid=4

!! "On siksi hyvä muistaa, että MIKÄLI "HERÄNNEIDEN" puolueen JOUKKO LÄHTEE LIIKKEELLE tulevissa eduskuntavaaleissa ja jättää äänestämättä nykyisiä eduskuntapuolueita(lisäys: ja äänestää uusia puolueita eikä kokoomusta), niin ISOTKIN muutokset OVAT mahdollisia.

Äänestysvilkkauden kasvaessa 15 prosenttia tulevissa eduskuntavaaleissa, niin kaikki on mahdollista. Pysyväänkin muutokseen.

2 miljoonaa itsenäistä (nukkuvaa/äänestämätöntä) ääntä on sellainen pääoma VALTAAN, että sitä ei voi KOSKAAN ostaa vaalirahalla. Ainakaan Suomessa.

Tiesittekö tämän? Yhden kansanedustajan arvioitu nettotuotto puolueelle on neljän vuoden eduskuntakauden aikana rahaksi muutettuna 1 000 000 euroa eli miljoona euroa.

Edellä kerrotusta syystä johtuen NUKKUVIEN puolueen muuttumista heränneiden puolueeksi PELÄTÄÄN! Varsinkin kaikkien valtaa pitävien nykyisten eduskuntapuolueiden keskuudessa.

Siksi niistä kaikki ovat palkanneet mainostoimistot tekemään työtä hiljaisen ja vakaan vaikuttamisen saralle."

* Sveitsissä ei voida tehdä eikä päättää mitään, mikä on kansan tahdon vastaista, koska siellä on SUORA DEMOKRATIA, ja kansalaiset äänestävät suurista ja tärkeimmistä kysymyksistä n. 4 kertaa vuodessa.

*Sveitsissä valuutan arvo on sidottu kultakantaan ja miespuoliset Sveitsin armeijan käyneet säilyttävät asetta kotonaan. Sveitsi ei avusta Irlantia.

*Sveitsi hyväksyi sunnuntaina (28.11) KANSANÄÄNESTYKSESSÄ lakiesityksen, jonka mukaan vakavista RIKOKSISTA tuomion saanut maahanmuuttaja karkotetaan maasta välittömästi.

- Perussuomalaiset EIVÄT VASTUSTA enää EU-jäsenyyttä.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaiset-lopetti-eu-jasenyyden-vastustamisen/198379

* Vaalit 2011 on KANSAN *VIIMEINEN* MAHDOLLISUUS vastarintaan ja olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

Lukekaa tämä, tässä joitakin vaihtoehtoja:

- http://www.vaaliliitto.fi/

- http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/ohjelmat/Periaate-_ja_yleisohjelma

- http://www.vapaansuomenliitto.fi/pub/tavoitteet

- Itsenäisyyspuolueen 10 syytä irtautua EU:sta:
http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/EU_-jasenyydesta_ja_sen_vaihtoehdoista/10_syyta_irtautua_EUsta

- Muutos 2011 ry, Förändring 2011 rf - Usein kysytyt kysymykset
http://muutos2011.fi/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=190&Itemid=74

- Mikä ihmeen SUORA DEMOKRATIA? Kannattaa katsoa nämä diat!! :
http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html

- http://talousdemokratia.blogspot.com/

- http://www.vapauspuolue.fi/


Suomen demokratialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kansaa TODELLA kuunneltaisiin ja että kansan mielipide olisi OIKEASTI sitova päätös!!

On aivan turhaa äänestää presidentistä, jolla ei ole muuta valtaa kuin heilutella marionettinä!

Mikä ihmeen SUORA DEMOKRATIA? Kannattaa katsoa nämä diat!! :
http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html

Esim. SVEITSISSÄ kansa on äänestänyt sitovasti ydinvoiman rakentamiskiellon
Äänestetään vapaa demokratia Suomeen
Vieras

#540 Re:

30.12.2010 18:08

#538: -  

- Perussuomalaiset EIVÄT VASTUSTA enää EU-jäsenyyttä.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuomalaiset-lopetti-eu-jasenyyden-vastustamisen/198379

* Vaalit 2011 on KANSAN *VIIMEINEN* MAHDOLLISUUS vastarintaan ja olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

Lissabonin sopimuksen hallitus allekirjoitti sillä aikaa, kun media täydellä hehkutti meille Vanhasen lautakasasta. Kyllä päättäjät osaavat vetää linssiin, kun ovat hyvin sitä saaneet harjoitella ja tämäkin huijaus upposi suomalaisiin kuin kus lumeen. 

Nykyisellä hallituskokoonpanolla uusia pakkolakeja tullaan saattamaan voimaan kertomatta niistä etukäteen mitään. Keksitään uusi jymyjuttu median myllytykseen ja emme huomaakkaan, kun jo valtaeliitti on hirttosilmukan kansan kaulaan laittanut. Pakkorokotuslain voimaantulo on hyvä esimerkki tästä.

TÄTÄKÖ ME SUOMALAISET TOSIAAN HALUSIMME, KUN MEIDÄT LAITETTIIN EU:N JÄSENMAAKSI ???
Nykyinen hallitus ei tarvitse meitä kuin laskujensa maksajiksi hulluille päätöksilleen, joista meille ei tarvitse kertoa mitään. Suomalaiset kelpaavat laskujen maksajiksi myös EU:n muille "jäsenvaltioraukoille", vaikka omassa maassa nähdään nälkää ja somalipojat juoksevat uusissa kuteissaan, puhuvat kännykkään ja ajelevat autoilla. Olen ollut työni vuoksi useita vuosia katsomassa, kuinka vuodeosastoilla suomalaisvanukset ensin hukutetaan pas.... ja sen jälkeen tapetaan muuten vain pois hiljaisella eutanasialla, jotta lakkaavat olemasta yhteiskunnalle rasitteena, eivätkä ehtisi kulutta heiltä työkuntoisina perittyjä lakisääteisiä eläkkeitä.

ALISTUMMEKO TOSIAAN VAPAAEHTOISESTI TÄLLAISEEN SANELUPOLITIIKKAAN  JA SUORAAN SANOEN PIILOHIRMUVALTAAN? 

VASTAAN ON PANTAVA JA LUJASTI, JOS AIOMME SELVITÄ SOPASTA, JONKA VALLANKAHVASSA OLEVAT OVAT KEITTÄNEET. HE EIVÄT KUNNIOITUSTA ANSAITSE. KATSOKAA MTÄ NAAPURIMAASSA TAPAHTUI, KUN RUOTSALAISET ÄÄNESTIVÄT JALOILLAAN. VAALEISSA 2011 MEKIN VOIMME SAADA MUUTOKSEN AIKAAN.

ÄÄNESTÄKÄÄMME NIITÄ PUOLUEITA, JOTKA AJAVAT JOKAISEN KANSALAISEN ETUJA AVOIMESTI. SELLAISIA EIVÄT OLE NYKYISET HALLITUSPUOLUEET, EI MYÖSKÄÄN PERUSSUOMALAISET, JOTKA OVAT SYÖNEET OMAT SANANSA JA NYT JO JUOPUNEET "BRYSSELIN HUUMASTA".

Olisiko salaliitolla mitään tekemistä????
Vieras

#541 Miksi media vaikenee

30.12.2010 18:39

#540: Äänestetään vapaa demokratia Suomeen - Re:  

 

Median vaikeneminen rokotehaitoista johtuu lääkeyhtiöiden kanssa solmituista sopimuksista, väittää Belgiassa työskentelevä ruotsalainen lääkäri Eric Beeth.

Jokainen Euroopan maa joutui allekirjoittamaan lääkeyhtiön kanssa sopimuksen, joka määrittelee mitä hallitukset saavat kertoa rokotteen haittavaikutuksista. Asiat, joista saa kertoa julkisuudessa, luetellaan ns. Vihreässä listassa. Punainen lista määrittelee asiat, joista ei saa kertoa.

Asioita, joista ei saa kertoa, ovat rokotteen välilliset ja suorat haittavaikutukset, joita aiheuttavat rokotteen sisältämät kiistanalaiset skvaleeni ja elohopea. Suomessa, kuten Ruotsissakin käytettiin adjuvantillista Pandemrix-sikainfluenssarokotetta (valmistaja GlaxoSmithKline, GSK).

Sopimuksen mukaan valmistaja saa julkaista tutkimustulokset tästä laajamittaisesta ihmisillä tehdystä kokeesta ensimmäisenä. (1)(3)

Sopimukset vahvistavat, että rokotteista oli olemassa ennakko-ostosopimus jo vuodelta 2006: rokotteista oli kestotilaus sen varalta että Maailman terveysjärjestö WHO julistaa pandemiahälytyksen kuutostason. Kun uudentyyppinen A/H1N1-virus ilmaantui, WHO muutti pandemiamääritelmää (toukokuussa 2009) pudottamalla kriteriaa suuresta määrästä sairastuneita ja tautiin kuolleita. Hallitukset joutuivat sen tosiseikan eteen, että rokotetilaukset täytyy tehdä, oli tarvetta tai ei.(3)

Euroopan Neuvoston 4.6 2010 julkaisema väliraportti paljastaa, että WHO:n ja sen pandemia-erikoisryhmien, kuten ESWIn ja SAGEn, toimintaa rahoittavat lääkeyhtiöt.(4)

GSK:n omilta työntekijöiltä vaadittiin allekirjoitusta erilliseen sopimukseen (2) (3). Sopimukessa painotettiin, että rokotusohjelma vastaa tutkimusta ihmisillä tehtävästä kokeesta. Sen vuoksi oli tärkeää kerätä reaaliaikaista dataa rokotteen turvallisuudesta ja tehosta.

Jokaisen GSK:n työntekijän oli pakko allekirjoittaa sopimus. Sopimuksessa työntekijä vakuutti olevansa tietoinen rokotteen mahdollisista haitoista. Sopimuksen mukaan työntekijät olivat tietoisia, että rokotuskampanja oli laajan skaalan koe, jossa selvitettiin mitä ja millaisia haittavaikutuksia silloisessa kehitysvaiheessa olevalla rokotteella olisi.

Olen selvillä siitä että lääkevalmistaja on saanut lain edessä pätevän immuniteetin siltä varalta, että haittavaikutuksia ilmenee, ja en sen vuoksi voi esittää vaatimuksia GSK:ta vastaan; olen myös tietoinen siitä, että laki suojelee rokotteen jakelijaa laillisilta seurauksilta.(2)

Lääkevalmistaja ilmoitti sopimuksessa työntekijöilleen pitävänsä huolen siitä, ettei firma joudu lain edessä vastuuseen mikäli rokotteeseen liittyviä haittavaikutuksia ilmenee. Työntekijöiden omat vaatimukset lääkevalmistajaa vastaan tehtiin tällä sopimuksen kohdalla mahdottomaksi.(2)

Kuinka moni työntekijä luki sopimuksen ehdot? Kuinka moni työntekijä mieluummin lähti talosta kuin allekirjoitti sopimuksen?

Sopimuksia kutsutaan yhteisellä nimellä Salainen puolustus. Puolan terveysministeri Eva Kopacz kutsuikin sopimuksia laittomiksi ja kieltäytyi tilaamasta rokotteita, joiden turvallisuudesta ei ole mitään näyttöä.(3)

Lähteet:

(1) Marché public n´ EPRUS/09-36 relatif à l´acquisition de vaccins contre le virus H1N1; passe sur le fondement de l´article 3-7 du code des marchés publices issu du secret n´ 2006-975 du aout 2006

(2) GlaxoSmithKlinen työntekijöiltä vaatima sitoumus: Declaration of Free and Informed Consent to be signed by all persons over 18 capable of freely giving their consent: As the conditions under which Pandemrix (GSK) is being launched depend on the realtimecollection of data regarding the vaccine´s safety and effectiveness during the course of the 2009-2010 A/H1N1 influenza pandemic, it follows that this vaccination programme corresponds de facto to a research project on human subjects, requiring therefore each participant´s free and informed consent.

(3) National Expositor: Silence about Vaccine Deaths in Media is Due to the Confidential Contracts with Vaccine Manufacturers; Dr Beeth; 03 November, 2009 http://www.nationalexpositor.com/News/1897.html

(4) European Parliamentary Assembly: PROVISIONAL VERSION;The handling of the H1N1 pandemic: more transparency needed;Report of Social Health and Family Affairs Committee, Rapporteur: Mr Paul FLYNN, United Kingdom, SOC

Lue lisää:

 

"..."lääketieteellisiä painavammin siis poliittiset syyt"...
Vieras

#542 Tuja Leino valehteli uutislähetyksessä 2009

30.12.2010 18:53

#541: Olisiko salaliitolla mitään tekemistä???? - Miksi media vaikenee  

 Muistellaanpa vähän! Mietitäänpä, kuka täällä puhuu totta!

THL:n erikoistutkija Tuija Leinon karmaiseva kommentti.

Sveitsi rajoitti sikainfluenssarokotteen käyttöä (Julkaistu Ylen uutisissa 30.10.2009)

"Sveitsi on rajoittanut brittiläisen lääkevalmistajan sikainfluenssarokotteen käyttöä. Sama rokote on käytössä myös Suomessa.

Sveitsin terveysviranomaiset kielsivät GlaxoSmithKlinen valmistaman Pandemrix-rokotteen antamisen raskaana oleville naisille, alle 18-vuotiaille ja yli 60-vuotiaille. Sveitsin viranomaiset kertoivat, etteivät ole saaneet rokotteesta riittävää tietoa näiden ryhmien osalta.

Pandemrix on toinen Sveitsin hyväksymistä sikainfluenssarokotteista. Toinen on sveitsiläisen Novartiksen valmistama Focetria. Sille ei vastaavia rajoituksia asetettu.

Taustalla voi olla lääketieteellisiä painavammin siis poliittiset syyt, arvelee erikoistutkija Tuija Leino Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

Leino pitää Sveitsin päätöstä omalaatuisena ja korostaa, että Pandemrix on Euroopan lääkeviraston hyväksymä.

Jo lintuinfluenssaa varten kehitetystä rokotteesta on vuosien tutkimustietoa ja sitä on testattu myös kouluikäisillä lapsilla, Leino kertoo.

GlaxoSmithKline kertoi tämän kuun alussa, että sen rokotetta on tilattu 440 miljoonaa annosta.

AFP, Reuters"

Rokote- ja lääkebisneksen hulluus on menossa yli kaiken kohtuuden. Pimeys on syvintä ennen päivän sarastusta.

 

Totuus on usein tarua ihmeellisempää
Vieras

#543 Re: Miksi media vaikenee

30.12.2010 21:54

#541: Olisiko salaliitolla mitään tekemistä???? - Miksi media vaikenee  

 Eikö sitä sanota, etä samanlaiset linnut lentävät yhdessä.


Vieras

#544 CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja

30.12.2010 22:08

Pahoittelen pitkää tekstiä. Aihe on järkyttävän tärkeä!

Yritetäänkö näitä meihin kaikkiin vaikuttavia lakeja tehdä kansalta salassa?
Kas kun missään Suomen lehdissä eikä uutisissa ole mitään tuosta
USA:n Senaatin S 510 Food Safety -lakiehdotuksesta ?

Eikä myöskään Codex Alimentarius suunnitelmista kerrota missään julkisissa suurissa medioissa. Kyllähän kansalaisten kuuluisi tietää, millaisia säädöksiä valmistellaan Eu:ssa, jo ennen niiden voimaantulopäivää, samoin luulisi että on uutisoitava aihe, jos USA:ssa pyritään jotenkin standardisoimaan ruoantuotantoa ja tuotanto-olosuhteita tms.?

Osan pystyy lukemaan joten kuten englanniksi, mutta kumma ettei suomeksi ole mitään muissa medioissa.

Despite massive protests, US Senate passes S 510 Food Safety Bill
Tiistai, 30 marraskuu 2010
http://www.naturalnews.com/030576_Food_Safety_S_510.html

konekäännös
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://www.naturalnews.com/030576_Food_Safety_S_510.html&ei=tLb1TMbzDZHEswbfnem3BA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DDespite%2Bmassive%2Bprotests,%2BUS%2BSenate%2Bpasses%2BS%2B510%2BFood%2BSafety%2BBill%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DmSd%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26channel%3Ds
****
"* This bill, as originally written, would have outlawed most nutritional supplements through "harmonization" with European laws.

* It also would have authorized ten-year prison sentences for farmers selling raw milk to their neighbors.

* Both of those provisions were eventually stripped out of the bill thanks to some last-minute amendments, but it gives you an idea of the outright police state mentality of the original bill authors who attempted to put in place complete government control over food, gardens, raw milk and more.

The new Food Tyranny Act -- called the "Food Safety Modernization Act" in the US Senate -- has been passed by the senate today.

* It would give the FDA vast new powers to criminalize and imprison farmers and food producers while doing absolutely nothing to address to real root of the food contamination problem: Factory animal farm operations (which are regulated under the USDA, not the FDA).
-------------------------------------------------------------------------------------

CODEX ALIMENTARIUS (TÄRKEÄÄ!)

(emme saa kohta ITSE päättää, mitä syömme, miten haluamme hoitaa terveyttämme, joku muu päättää ja määrää sen pian puolestamme, jos jatkamme sohvalla makaamista)

"Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee lääke- ja ruokateollisuuden intressejä.
Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet. Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu.

Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä.

Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit. Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut.

Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet.

Jokainen voi osallistua mielipiteellään allekirjoittamalla adressin. Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa.

Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri." http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=191&kom=1#kom

"Hei kaikki! Nyt meillä on n. 2 vuotta aikaa tuoda julki mielipiteemme
CODEX ALIMENTARIUKSESTA, jonka EU aikoo toteuttaa ensin ja muu maailma (USA) sitten perässä. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita hoitomuotoja.

Asialla on kuitenkin kiire, koska EU:sta kantautuu tietoa, että kansalaisten valtaa vaikuttaa adressien kautta ollaan rajoittamassa: www4.dr-rath-foundation.org

Alta löytyy tietoa ja kohta, missä voi allekirjoittaa PETITIONin tämän yrityksen kansainväliseen tukemiseen. Lähetän toisessa sähköpostissa TOISEN PETITIONin, myöskin kansainvälisessä yhteisössä. Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista! KIITOS!"

Tämä toinen adressi: "Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed:
"Unfair EU Restrictions on Vitamin & Mineral Levels"
www.ipetitions.com

I really think this is an important cause, and I´d like to encourage you to add your signature, too. It´s free and takes just a few seconds of your time. Thanks!"
p.s. If you would like to start your own free petition, you can do so at
www.ipetitions.com

Kommentti-osiosta:
"Homeopatian osalta en valita jos se huijaus saadaan loppumaan, mutta muutoin Codex kuulostaa lääkefirmojen juonelta ja jossain määrin jopa maapallon väkiluvun tarkoitukselliselta vähentämiseltä kun viedään mahdollisuus terveelliseen ruokaan.
Tosin ei ne "luomu"ruoat mitä nyt kaupasta saa kovin luomua ole tälläkään hetkellä. Tässä muuten todella mahtava luento aiheesta:
http://video.google.com/videoplay?docid=5800206429960925518#"

LINKKEJÄ:
Codex alimentarus elintarvike laki:
http://www.healthfreedomusa.org/?page_id=157

http://elamakasissamme.blogspot.com/2010/11/viela-eun-yrtiilaake-ja.html

http://talousdemokratia.blogspot.com/2009/04/codex-alimentarius-aihetta.html

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/codex-alimentarium/

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=191&kom=1#kom
-------------------------------------------------------------------------------------"Mikä on Codex Alimentarius?

"Codex Alimentarius" sinänsä on kokoomateos ruokastrandardeista, käytäntökoodeista ja suuntaviivoista, jotka erittelevät tarkoin kaikki ravintoa koskevat vaatimukset olivatpa ne prosessoituja, semi-prosessoituja, geenimanipuloituja tai tuoreita.

Niiden tarkoitus on suojella kuluttajien terveyttä, varmistaa kaupan sääntöjenmukaiset käytäntötavat ruoan markkinoinnissa ja eliminoida kansainväliset esteet ruokamarkkinoilta standardisoimalle ruoan laatuvaatimukset.

Tämä kaikki kuulostaakin hyvältä, mutta tässä on todellisia suuria ongelmia koskien strategioita, joita he käyttävät “suojelemaan teitä”.

Codex käyttää toksikologiaa (= oppia myrkyistä) ravintoaineiden määrittämiseen.

Codexissa on monia ongelmia, joista useita ei heti huomaa vaikka olisi todella oikea näkökulma.

Mutta yksi oudoin ja todennäköisesti vaarallisin asia on heidän Vitamiini ja hivenaine ohjeessaan (Vitamin and Mineral Guideline), joka valmistui 4.6.2005, ja joka luokittelee RAVINTOlisät toksiineiksi.

Kyllä. Tähän päädytään, kun käytetään riskien arviointia mittaamaan ravintoaineiden turvallisuutta.

Riskien arviointi on toksikologian osa-alue, jota nimitetään myös tieteeksi myrkyistä.

Terveessä maailmassa sitä käytetään arvioimaan, kuinka paljon MYRKYLLISTÄ ainetta (lisäys:kuten esim.formaldehydi, lääkeaineet) voi turvallisesti käyttää ilman huomattavia fyysisiä ongelmia. Heti, kun saadaan aikaiseksi biologinen vaikutus, on saavutettu ylin, korkein saantiraja tälle aineelle.

(lisäys:vitamiinithan ovat VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ elimistömme toiminnalle, emmekä pysy kunnossa ilman niitä. Niitä on pakko saada joka päivä ruuasta, RAVINTOlisistä ja muualta. VITAMIINIT eivät ole "myrkkyjä", vaan välttämättömiä . Niissäkin on raja, minkä verran on se, kuinka paljon tarvitsemme päivittäin.)

Codex Alimentarius "tanssii" hitaasti mutta varmasti siihen tilanteeseen, jossa se määrää universaalisti maksimin "turvallisen" tason jokaiselle vitamiinille, mineraalille, ravintolisälle ja yrtille, joita sitten voi laillisesti valmistaa, käyttää tai myydä -- Ja tällöin "turvallinen" tulee olemaan tasolla, jolla ei ole lainkaan fyysistä vaikutusta.

Tämä ei kuitenkaan ole täysin valmis prosessi. Sitä on jatkunut jo lähe 50 vuotta ja se tulee mahdollisesti viemään vielä useita vuosia ennen kuin heidän kaikki suunnitelmansa on toteutettu. Sillä Codexía viedään "sentti sentiltä" eteenpäin,yksi lakimuutos kerrallaan, eri aikoina, eri maissa.

Kuitenkaan ei lopulta voida koskaan päästää näkyvistä lopullista päämäärää, joka on globaali "harmonisointi" Codex´in järjettömillä rajoittavilla säännöillä ja vääristellyillä ideoilla ravitsemuksesta.

Kun tämä direktiivi tulee kokonaan voimaan, tulee suurin osa lisäravinteista katoamaan markkinoilta yksinkertaisesti kohtuuttoman korkeiden testaus- ja lisensointikustannusten takia.

Kaikki, mikä todennäköisesti jää lopulta jäljelle Codex´in Vitamiini ja Mineraali - ohjeistuksessa, tullaan rajoittamaan sellaisiin annoksiin, että niillä ei ole enää yhtikäs mitään hyvää vaikutusta terveyteen!!

Toimi nyt! Jos arvostat vitamiinien ja muiden ravitnolisien saantia, ole hyvä, äläkä jää sivustakatsojaksi. Toimi!
-------------------------------------------------------------------------------------

* PIPARMINTTU joutui valvonnan alle mikä tarkoittaa että sen myyminen ja kasvattaminen ilman lupaa tulee laittomaksi 1.4.2011 !!!!!!!!!!

* EU Declares Peppermint a Controllable Herb

The madness knows no bounds! Access to humble peppermint may be at risk in the EU.
After 30 April 2011*, if you grow herbs in the garden, then process them into oils or teas or simply sell the dried leaves, you will be breaking the law...unless you have the finances and will to submit to the MHRA rules.

* INKIVÄÄRI on tulossa kiellettyjn listalle sekin. Oliko Thaimaa vai Indonesia joka jo sen kielsi.

"Kaikki nuo yrttikiellot liittyvät Codex Alimentarius-nimiseen hirviölainsäädäntöön (jota Pekka Puskakin on ollut laittelemassa WHO:n yhteistyökumppanina, tiemmä?) ja siihen että lääkeyhtiöiden patentit ovat menossa vanhoiksi."

Vieras

#545

30.12.2010 22:55

Tämä rokotesekoilu oli oiva hämäys jotta ei noussut suurta kohua 1.1.2010 voimaan astuvasta maailmanlaajuisesta elintarvikelainsäädännöstä. Todella ovelaa.

No mitä sitten on odotetavissa ruokapuolella, pikasilmäys asiaan;
Tammikuun 1, 2010:

* Kaikki myyntiin tarkoitettu ruoka tulee säteilyttää ja saadaan käsitellä kemikaleilla ja hyönteismyrkyillä säilymisen takaamiseksi.

* Luonnonvitamiini-, mineraalilisät ja yrtit ovat kiellettyjä (ja kaikki luonnomukainen parantaminen estyy)

* Kaikki ruoaksi tarkoitetut eläimet täytyy käsitellä antobiooteilla ja kasvuhormoneilla.

* Ja vähitellen omien vihannesten ja hedelmien kasvatus muuttuu luvanvaraiseksi ja niiden kasvatus säädellään tarkasti.

lisäinfoa: http://ec.europa.eu/food/international/organisations/codex_en.htm

- Codex Alimentarious'n tavoite on poistaa vapailta markkinoilta yrtit, vitamiinit, mineraalit, homeopaattiset aineet, aminohapot ja muut luontaistuotteet joita olet voinut hankkia vapaasti tähänasti.

Pelin nimi on Codexin mukaan siirtää kaikki nämä aineet resepteille jotta voidaan valvoa niiden käyttöä ja kauppaa farmamonopolien toimesta.

Codex Alimentarious'in suosituksen mukaiset lait on otetttu käyttöön Saksassa ja Norjassa, joissa sananmukaisesti koko terveysruoka-ala on otettu haltuun suurten lääkeyritysten toimesta.

Näissä maissa esim. vitamin C jonka pitoisuus ylittää 200mg on laittomia, vitamiini E'n raja on 45 IU, vitamin B1'n raja 2,4 mg jne. D-vitamiinin 35 mg ylittävät tuoteet ovat reseptilääkkeitä.

(Tutkimus: D-vitamiini tehokkaampi nuhan torjunnassa kuin rokotteet. Vitamin D better than vaccines at preventing flu, report claims, TimesOnline.co.uk, 15.3.2010. Uusi japanilaistutkimus osoittaa, miten D-vitamiinilisän nauttiminen voi jopa puolittaa lasten nuhaan sairastumisen. Tutkimustulosten mukaan vain yksi kymmenestä 6-15 vuotiaasta D-vitamiinilisää nauttineesta sairastui nuhaan, kun taas ilman lisiä olleista yksi viidestä sairastui. Tutkimusta johtanut lääkäri totesi D-vitamiinin olevan tehokkaampi kuin rokotteet nuhan torjunnassa.)

- Shering-Plough, Norjan farmajätti, kontrolloi nyt mm. Echinacea Tincture'a jota myydään nyt lääkkeenä moninkertaisesti kohonneella hinnalla, Samoin kävi aidolle Ginkgo'lle ja monelle muulle yrtille, joita saa tuoda maahan enää vain hallituksen hyväksymä yksi apteekki jolla on oikeus tuoda maahan lääkkeitä. Tämä apteekki voi myydä näitä yrttejä terveyskauppoihin tai apteekkeihin.

Tällähetkellä on tuomittavaa osassa EU: ta myydä yrttejä ruokana. EEC6565 sopimuksen mukaan yrttien myyntiä käsitellään kuin laittomien huumeiden myyntiä. Toimenpiteet ovat käynnissä koko EU:n harnmonisoimiseksi.
--------------------------------------------------------------------------------

Eli "terveys" ennen kaikkea ja rahasta viis!?

noh katotaan kuinka käy kun ihmiset tajuavat tämän plus siihen yhdistetty lissabonin sopimuksen(jos järjestettiin kansanäänestys myös suomessa :P ),
kuoleman tuomio mellakkoinnista.

Ja joku vielä jaksaa luulla että valtion päämiehet ovat vallassa,eivät ole olleet varmaan enää hetkeen.

Nyt kun elintarvikekontrollikin ,Codex Alimentarious, on saatu alkuun on hyvä siirtyä näihin geenimanipuloituihin rokoteruokiin.

Et tiedä minkä rokotteen tms. olet syönyt, kun ostat kaupasta ruokaa. Viranomaiset pitävät huolen, ettei rokotetta tarvitse kertoa tuoteselosteessa. Aina vain ovelammaksi menee.
http://www.pnas.org/content/104/26/10757.full
Kerro toimintaohjeet
Vieras

#546 Re: CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja

30.12.2010 22:56

#544: - CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja  

Hei, annat neuvon toimia nyt, heti, mutta saisinko hieman yksityiskohtaisemmin tietoja siitä, mitä silloin tulee tehdä, kun toimitaan heti?

En ole varmasti ainoa, jolta meni ohi asian ydin ......... todella tärkeän asian ydin!

Vieras
Vieras

#547 Re: Re: CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja

30.12.2010 23:07

#546: Kerro toimintaohjeet - Re: CODEX ALIMENTARIUS+S 510 Food Safety Bill, tukevat lääke-ja ruokateollisuuden motiiveja  

 Olen kyllä itsekin vähän pihalla, miten voisi toimia. Linkeistä (elämäkäsissämme-blogi yms.) on linkkejä eu:n petition-adresseihin joissa voi vastustaa yms.

Ainakin tietoa tästä pitäisi levittää mahdollisimman monelle ihmiselle, kun netti ei ole vielä sensuroitu. Ehkä pitäisi tehdä adressi ja "ryhmittyä" tuhansien ihmisten voimin, jokaisessa maassa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2010 14:11


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2010 14:11


Havukka ahon ajattelija
Vieras

#550 Protestoin pakkoa vastaan

31.12.2010 23:52

Suomeen vapaa demokratia veitsin malliin.

Kummastuttaa, että Ylen ja kaikkien kanavien uutisointi on käynyt läpi vuoden 2010 tapahtumia. Yksikään ei ole sanonut sanaakaan sikapandemiasta, sikaflunssarokotteesta eikä suomessa tapahtuneesta, suorastaan narkolepsia-epidemiasta. Vaikuttaa tarkoitushakuiselta tämä vaikeneminen yli 40 suomalaislapsen sairastumisesta. Ei ole reilua peliä. En usko enää madian oikeudenmukaisuuteen millään muotoa. Täyttä potaskaa kaikki siellä. Niitä kiinnostaa vain valtapeli rahasta. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat.