Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#126

07.12.2014 20:54

Ööö. En tiä
moijka

#127 Re:

07.12.2014 20:56

Suomen puolesta

#128 Varoitus: Allekirjoita myös nämä ettei äänet hajaudu liiaksi näissä jo jo enemmän nimiä

08.12.2014 09:13

Hei, tämä adressi voi hämäystä jota käytetään äänten hajauttamiseksi, allekirjoittakaa nimenne myös näihin adresseihin alla, joss aon jo enemmän ääniä ettei äänet hajaudu:

 

Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi: 2307 ääntä

 

 

Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys: 10 982 ääntä

 

 


Vieras

#129

08.12.2014 14:13

Miksi ei saa kirjoittaa kuin yhden nimen? EI KAIKILLA ole nettiyhetyksiä.

Vieras

#130 Re:

08.12.2014 14:58

#129: -  

 

 

Saa kirjoittaa täysi-ikäisen aikuisen puolesta.

Hyvä kun tuli puheeksi!

 

Valitse nimimerkki

#131 Otsikko

08.12.2014 16:51

 

 

 

Sukupuolineutraali avioliitto muuttaa avioliiton l asta suojelevasta aikuisia suojelevaksi instituutioksi.



Ilman miehen ja naisen välistä avioliittoa yhteiskunnasta puuttuu instituutio, joka suojelee lapsen oikeutta kasvaa isänsä ja äitinsä hoidossa.

Vaikka sukupuolineutraalia avioliittoa markkinoidaan tasa-arvon nimissä, se loukkaa lapsen biologista perustarvetta tuntea isänsä ja äitinsä ja pakottaa monia lapsia elämään keinotekoisessa maailmassa ilman isää tai äitiä.” (Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka)







Ten Arguments From Social Science Against Same-Sex Marriage (By Family Research Council)

Suuri ja kasvava tieteellinen näyttö tukee naisen ja miehen perustamaa perhettä ylivoimaisesti parhaana lapsen kasvuympäristönä.

A large and growing body of scientific evidence indicates that the intact, married family is best for children. In particular, the work of scholars David Popenoe, Linda Waite, Maggie Gallagher, Sara McLanahan, David Blankenhorn, Paul Amato, and Alan Booth has contributed to this conclusion......

 




Vieras

#132

08.12.2014 17:45

Kuten sanottua: Avioliitto ON miehen ja naisen välinen liitto!
Naurahdin

#133 Säälittävää

08.12.2014 17:55

Tasa-arvoinen avioliittolaki tulee jäädäkseen :) Lähinnä hymähdin tälle piskuiselle adressille. Menkää töihin ihmiset niin ei tarvitse tuhlata aikaa tälläisiin turhuuksiin.


Vieras

#134

08.12.2014 18:08

JUMALA JO ALUSSA LOI AIVIOLIITON MIEHEN JA NAISEN VÄLISEKSI PYHÄKSI LIITOKSI. MIEHEKSI JA NAISEKSI HÄN HEIDÄT LOI OMAKSI KUVAKSEE HÄN HEIDÄT LOI.LAPSILLA ON OIKEUS ISÄÄN JA ÄITIIN JA ETTEI HEIDÄN TARVIS JOUTUA MIHINKÄÄN PERVOILUUN MUKAAN.

Vieras

#135 Re: Säälittävää

08.12.2014 18:44

#133: Naurahdin - Säälittävää 

Näitä kommentteja on ollut  mielenkiintoista lukea, että tällaistakin on... :)

Onneksi Suomi on sellainen maa, jossa lakeja ei laadita raamattua, koraania tai mitään muutakaan uskonnollista kirjaa tulkitsemalla, vaan maallisessa eduskunnassa.

Ja eduskunnassa tällaisia ajatuksia edustaa innokkaimmin Kristillisdemokraatit, joiden 3% kannatus laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.


Vieras

#136 Re: Re: Säälittävää

08.12.2014 20:33

#135: - Re: Säälittävää 

 

 

Suomalaanen on puolue-uskollinen,  siksi  kepulainen on kepulainen monessa sukupolvessa,  vaikka kokkeekin,  että eettiset puhheenvuarot tulloo parraiten Päivin suusta ulos!


SE on muuten hauskoo huamata,  jotta lähimmäisenrakkaus on ei oo tuon arvoliberaalin porukan yleinen ominaisuus.  Vaan halveksunnan tapainen mitätöinti toisin ajattelevia kohtaan!  Mutta monen suamalaisen  tavallisen vaatimattoman ihmisen silmissä on kirkkaus,  ja äänessä toisenlainen sointi!

 


 


Vieras

#137 Re: Re: Re: Säälittävää

08.12.2014 20:38

#136: - Re: Re: Säälittävää 

Jos kepulaiset ovat ulkoistaneet eettiset kysymykset kristillisille, niin eivät sitten niille asioille paljon painoarvoa laske poliittisesti...


Vieras

#138

08.12.2014 20:39

Onneksi Suomessa ei ole muita ongelmia kun tällaisesta jaksetaan mäkättää.


Vieras

#139 Re:

08.12.2014 22:45

#138: -  

 

 

Siltä se ny näyttää,  kun ei ole vielä näkyvissä mitä lainvoimaantulosta seuraa.


Vieras

#140

09.12.2014 16:07

Synnin mitta Suomessa on tulossa täyteen.
Jumala rankaisee HYVIN PIAN kovalla kädellä niitä , jotka vääristelet Hänen Pyhää Sanaansa. Jumala loi avioliiton Pyhäksi,VAIN miehen ja naisen väliseksi. valkeus.suntuubi.com

Vieras

#141 Re:

09.12.2014 16:59

#140: -  

 Säälittävää, että elät tuollaisissa harhoissa. Suosittelen, että varaat ajan psykiatrille.


Vieras

#142

09.12.2014 17:16

Eiköhän tämän adressin "merkittävyyden" voi kiteyttää toteamalla, että nimilistat voi tulostaa ja sen jälkeen niillä voi pyyhiä takapuolensa.


Vieras

#144 Re:

09.12.2014 18:07

#143: -  

 

Sateenkaaren värit

 

Siinä suuressa kaupungissa, missä keisari asui, vietettiin iloistaelämää, ja sinne tuli joka päivä paljon vieraita. Kerran kaupunkiin ilmestyi kaksi petkuttajaa. He olivat olevinaan kankureita ja kehuivat kutovansa maailman ihaninta kangasta. Sekä värit että malli olivat harvinaisen kauniit, ja lisäksi oli vaatteissa, jotka tästä kankaasta valmistettiin, kummallinen taika: ihminen, joka oli kykenemätön hoitamaan virkaansa tai mahdottoman typerä, ei saattanut ensinkään nähdä niitä.

 

Kudottakoon minulle siitä kankaasta kiireen kaupalla! Ja hän antoi petkuttajille hyvät rahat, jotta he ryhtyisivät työhönsä.

He pysäyttivätkin kahdet kangaspuut ja olivat tekevinään työtä, vaikka heillä ei ollut kangaspuissaan loimia eikä kuteita. Häikäilemättä he vaativat hienointa silkkiä ja kalleinta kultaa, mutta pistivät kaiken omiin taskuihinsa ja hosuivat tyhjien kangaspuidensa ääressä myöhään yöhön asti.

 

Koko kaupunki tiesi, miten merkillinen taika kankaaseen liittyi, ja jokaisen teki mieli nähdä, kuinka typerä hänen naapurinsa oli.

 

Vanha kelpo ministeri meni saliin, missä petkuttajat istuivat tyhjien kangaspuittensa ääressä. Taivas varjelkoon! - ajatteli vanha ministeri ja avasi silmänsä selkosen selälleen. Minähän en näe mitään! Mutta sitä hän ei sanonut ääneen.

 

Voi, se on kaunista! Aivan erinomaisen kaunista! sanoi vanha ministeri tirkistellen silmälasiensa takaa. Tämä malli ja nämä värit! Niin, kyllä minä sanon keisarille, että kangas miellyttää minua kovasti.

 

Petkuttajat vaativat yhä enemmän rahaa, silkkiä ja kultaa. Niitä tarvittiin muka kankaaseen. Mutta he pistivät kaiken omiin taskuihinsa. Kankaaseen ei tullut ainoatakaan lankaa, mutta miehet kutoa helskyttivät tyhjää minkä ehtivät. Pian keisari lähetti toisen kelpo virkamiehen katsomaan. Hänen kävi samallatavalla kuin ministerin: hän katseli katselemistaan, mutta eihän hän nähnyt mitään, koska ei ollut muuta nähtävää kuin tyhjät kangas puut.

 

Kaupungissa ei enää muusta puhuttu kuin tuosta kauniista kankaasta. Hyvänen aika, kuinka ne sopiavat hyvin. Tuo leikkaus on ihastuttava! kuuluu kuin yhdestä suusta. - Mikä malli! Mitkä värit

 

Ja keisari asteli asteli juhlakulkueessa kauniin kunniakatoksen alla, ja kaikki ihmiset kaduilla ja ikkunoissa sanoivat: - Herranen aika, kuinka koreat keisarin uudet vaatteet ovat!

 

- Mutta eihän hänellä ole vaatteita ensinkään! sanoin pieni lapsi. Herranen aika, kuulkaa nyt, mitä tuo viaton lapsi sanoo! virkkoi lapsen isä, ja sanoja kuiskattiin suusta suuhun. - Hänellä ei ole vaatteita ensinkään! huusi vihdoin koko kansa. Keisarin selkää karmi, sillä hänestäkin kansa oli oikeassa, mutta hän ajatteli:- Kyllä minun täytyy kestää tämä loppuun asti. Ja hän ojentui entistä ylpeämmäksi ja kamariherrat kantoivat laahusta, jota ei ollut ensinkään.

 

H.C.Andersen

 




Vieras

#145

09.12.2014 18:41

 

 

Anderseninn satu kertoo miehistä, jotka tekevät silmänkääntötempun koko kansalle. Tarinasta on tullut vertauskuva hyväuskoisten hölmöjen huijaamiselle. Yleensä keisarin uudet vaatteet nähdään jonkun muun yllä, mutta jos katsoo itseään tarkasti, voi omissa asusteissaankin huomata jotain yllättävää. Tarina keisarin uusista vaatteista on ajaton, koska se käsittelee ihmisen olemuksen muuttumatonta ominaisuutta:ihmisen tarvetta tulla hyväksytyksi.

Alusvaatteet

Ihminen on laumaeläin, ja lauman jäsenyys edellyttää, että muu lauma hyväksyy yksilön mukanaolon. 

 

Mikään sosiaalinen ryhmä ei pysy koossa ilman yhdistäviä tekijöitä: ryhmät voivat muodostua yhteisen harrastuksen, ammatin, aatteen tai jonkin muun vastaavan tekijän ympärille. Ihminen hahmottaa paikkansa yhteiskunnassa jäsenyyksiensä kautta ja kuvailee itseään ominaisuuksilla, jotka ovat ryhmiä yhdistäviä tekijöitä. Esimerkiksi porvari, opiskelija, pelaaja, reserviläinen, toimittaja, HIFK-fani ja luonnonsuojelija ovat kaikki piirteitä, jotka yhdistävät ihmisen tiettyyn ryhmään.

Keisarin uudet räätälit tiesivät, miten tärkeää ryhmän hyväksynnän säilyttäminen on yksilölle. Ryhmään kuuluakseen ihmisellä joitakin aiheita koskevien mielipiteiden tulee olla tietynlaisia, muuten yhteys muuhun ryhmään heikkenee.

Keisarin uudet räätälit iskivät tässä kohdassa. He onnistuivat vakuuttamaan ryhmän (tässä tapauksessa koko valtakunta) siitä, että se, mitä he sanoivat, on enemmistön mielipide. Yksi kerrallaan he huijasivat hovin väen puolelleen, ja lopulta kaikki uskoivat kaikkien muiden pitävän totena räätälien tarinaa vaatteista, joita tyhmät eivät näe. Jokainen vaatteiden kauneutta kehunut pelkäsi joutuvansa naurunalaiseksi ja ryhmän narriksi.

 

 

Jos arvostaa jotain asiaa vain siksi, että sitä kuuluu arvostaa, on lähellä keisarin uusia vaatteita. Olennaista keisarin uusissa vaatteissa on, että ihminen on valmis uskomaan jotain sen vuoksi, että hän on vakuuttunut muiden uskovan saman asian. Omaa mielipidettä ei voi muodostaa kaikista maailman asioista, joten joudumme – useammin kuin uskommekaan – luottamaan muihin ilman järkisyitä.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#146

09.12.2014 18:44

 

 

Housut jalkaan

 

Jos pohtii, missä asioissa ”oma mielipide” onkin pelkkää enemmistön seuraamista, voi saada käyttöönsä hieman lisää pelimerkkejä.

 

Päällystakki

Muiden käytös vaikuttaa minuun, mutta myös minä vaikutan muihin. Ryhmä vaikuttaa muihin samalla tavalla kuin minuunkin, ja ryhmän vaikutus tapahtuu sen jäsenten välillä.

Jos olen vakuuttunut keisarin uusien vaatteiden tyylikkyydestä, yritän – niin tietoisesti kuin tiedostamattakin – vakuuttaa muitakin asiasta.

Sopivissa olosuhteissa voi käydä niin, että kukaan ryhmän jäsen ei syvällä sisimmässään ole samaa mieltä ”yleisen mielipiteen” kanssa, mutta jokainen uskoo jokaisen muun kannattavan sitä, ja esittää sen vuoksi yleisen mielipiteen kannattajaa.

Status quo ylläpitää itse itseään, ja tilanteen purkautuminen vaatii ulkopuolisen väliintuloa, sillä yksittäinen ryhmän jäsen ei yleensä uskalla lähteä vastustamaan itsestään selviltä vaikuttavia asioita. (Sadun lopussa pieni lapsi, joka ei ollut vielä sisäistänyt yhteisön arvoja, sanoo: ”Mutta eihän hänellä ole vaatteita ensinkään!”) Esimerkki: kun kertoo stereotyypiaan nojaavan vitsin jostakin vähemmistöstä, vahvistaa kuulijoiden käsitystä siitä, millaisena kaikki muut pitävät heitä.

 

Lainauksia poimittuna sieltä täältä sivulta feldon.net

 

 


Vieras

#147

09.12.2014 19:23

niiiin heteroooooooooo

#148 Niiiiin heterooooo

09.12.2014 20:26

Hippiliike asialla?..

#149 Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä

09.12.2014 20:45

#20: maailma muuttuu - Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä 

 "rakkaus", "suvaitsevaisuus" ja "yhdenvertaisuus"  sekä "tasa-asrvo" ovat kauniita sanoja. Mutta ne eivät ole päteviä argumenttejä tässä asiassa. Jos lähdetään siitä, ettemme voi määritellä mikä on ns. luonnollista/ja mikä ei, jos emme pysty käyttää moraalia rajoitteena, niin lakimuutoksen pitäisi koskea myös moniavioisuutta sekä läheistä sukua olevia. Jos pidetään tärkeimpänä "vapauden rakastaa". Keitä me olemme riistämään heiltä oikeuden tasa-arvoon?! Äläkä puhu kaikkien puolesta: seksuaalisuus ei joillekin ole selvä käsite, mutta moraalin ja järjen pitäisi olla. Tuntuu aika "pilviseltä" hippimeiningiltä: love, peace. Spermapankkia käytetäänkin POIKKEUStilanteissa. Kyse on yksinkertaisesti moraalista, arvoista. Ja eikö se ole agressiivista, että juuri vähemmistö yrittää pakolla  saada enemmistön hyväksymään OMAT norminsa. Itse olen nuori nainen, enkä milloinkaan voi hyväksyä sitä, että lapsettomuudesta tehdään ihmisen normaalitila, sillä homoparit eivät voi lisääntyä ilman ulkopuolista tahoa. Tässä lakimuutoksessa kyse ei ole "tasa-arvoisesta" avioliitosta, sillä se ei ikinä voisikaan olla sellainen. Kyse on ARVOISTA. Millaiset arvot itselläsi on, kun kaikki on sallittua kunhan vain omasta mielestään rakastaa?! Rakkauskaan ei ole selvä käsite. kukaan ei pakota homoseksuaaleja mihinkään!!! sinähän tässä olet pienimielinen ihminen


Vieras

#150 Re: Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä

09.12.2014 21:19

#149: Hippiliike asialla?.. - Re: Hämmästyny pienimielisistä ihmisistä 

 " Ja eikö se ole agressiivista, että juuri vähemmistö yrittää pakolla  saada enemmistön hyväksymään OMAT norminsa."

Mihin heteroja tässä pakotetaan? Miten minun heteroavioliittoni muuttuisi, jos valtio tunnustaa myös kahden miehen tai kahden naisen liiton?

Yhtä hyvin voisi väittää, että enemmistö on lainsädännöllä "pakotettu hyväksymään" saamelaisten tai vammaisten yhdenvertaisia oikeuksia. Ja vastustettu on niitäkin...