Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#76 Re: Re:

05.12.2014 07:35

#71: - Re:  

 Adressi Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys on suljettu!


Vieras

#77

05.12.2014 07:36

Jumalan runsasta siunausta toivotan kaikille hänen lakiensa noudattaville allekirjoittajille!

Vieras

#78

05.12.2014 07:38

Jumalan  runsata siunausta toivottaen kaikille Jumalan lakia noudattaville äänitorville

"Älä te huorin" ja  tämän  adressin allekirjoittaneille.

"Allekirjoittaja päätti, ettei halua nimeään julkaistavan Internetissä"

#79

05.12.2014 07:38

Mitähän teidänkin päässänne liikkuu, kun näitä adresseja allekirjoitatte.

Uskaltaisitte edes allekirjoittaa ne omilla nimillänne.


Vieras

#80 Re:

05.12.2014 07:39

#78: -  

 Herra on heikoissa väkevä!


Vieras

#81

05.12.2014 07:46

Tärkeää, ettei laki pääse voimaan! Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Eikä lapsia saa antaa adoptoida homopareille, lapset kärsii sellaisesta ikänsä! Raamattu kieltää homouden!
Marika

#82 Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 08:43

#2: Sanna - Re: Oletko vielä alakoulussa?

Epäilen adressia provoksi, jonka tarkoitus on saattaa tasa-arvoista avioliittolakia vastustavat kansalaiset vielä huonompaan valoon.

Adressihan näyttää aivan siltä, kuin sen olisi kirjoittanut psyykkisesti sairas ihminen, jonka ajatuksen juoksu ei pysy kasassa, vaan lauseet loppuvat kesken ja ajautuvat päällekäin.

Toinen mielikuva tulee henkilöstä, joka on vanhan kansakoulun keskeyttänyt, kirjoitus/kielitaidoton juntti ja maalainen.

Huolimatta siitä, että itse kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, en kuitenkaan usko vastapuolen olevan pelkästään sivistymättömiä viidakon villi-ihmisiä. Uskon vastapuolelta löytyvän, myös älykkäitä, kouluttautuneita, sekä kirjoitustaidollisia henkilöitä, jotka halutessaan kykenisivät tuottamaan uskottavaa, sekä vaikuttavaa tekstiä, jolla voitaisiin saada oikeasti jotakin aikaan.

 


Vieras

#83

05.12.2014 11:18

Järjetön perverssiyden laki ei saa mennä läpi .Täysin luonnonvastainen ja siksi täysin järjetön .

Vieras

#84 Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 11:36

#82: Marika - Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 

 

No Marika,  tosi hatunnosto sulle,  olet ensimmäinen kunnioitettava poikkeus
mitä täällä nettimaailmassa olen tavannut sateenkaari puolta kannattavien joukossa. 
>Tuo on totisesti vanhurskautta,  mitä teit!  
Ja kotoisin Jumalan maailmoista.  Ole siunattu!
Rupesin jo itsekkin epäilemään,  että olisko palsta sittenkin ollut aito.
 Mutta juuri tuo alkuunlaiton 
tyyli, jossa halutaan näyttää lain vastustajat impivaaralaisina  älypäinä
ja kommentti omaan ilmoitukseeni  epäilyyni palstan aitoudesta,  sai minutkin tulemaan samaan johtopäätökseen. 

Ja vaikka äänenne olisivat menneet hukkaan.  Seuraavasta viestistä pääsee oikeille lähteille:



 


Vieras

#85 Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 11:39

#84: - Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 

 

1.Kari Mäkisen erottava 

 

 

 

 

 

3. Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys.

Allekirjoita adressi

7174  ääntä 

Adressi saanut lähes ääntä ja nousee kohisten.   Vajaassa 2:ssa TUNNISSA n.KOLMESATAA ÄÄNTÄ!       VAU!

Me allekirjoittaneet Suomen kansalaiset emme hyväksy nyt järjestettyä eduskunnan äänestyksen tulosta 
 28.11.2014. Samoin emme hyväksy suuren valiokunnan päätöstä 3.12.2014. Koska on kyseessä  koko yhteiskuntaamme perustaa koskevasta asiasta, emme voi hyväksyä vain kansanedustajien tekemää päätöstä. Päätöstä, joka koskee lapsen oikeutta biologisiin vanhempiinsa. Sukupuolineutraalia avioliitto aloitetta. Samoin muut sen ohella tulevat muutokset. Lain muutos saisi aikaan hyvin suurta henkistä kärsimystä ja loukkaisi syvästi ihmisten tuntoja.
Nykyinen vanha avioliittolaki on säilytettävä sellaisenaan, eikä sitä saa muuttaa. Vaadimme, että asiassa on suoritettava kansanäänestys.


Vieras

#86 Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 11:51

#82: Marika - Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

Sivusta seurattua: Olen allekirjoittanut adressin tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. En ole paljon kouluja käynyt, mutta oikeinkirjoitus sujuu. Sana "päällekäin" kirjoitetaan päällekkäin, kirjoitus/kielitaidoton yhdistelmään kuuluu väliviiva (kirjoitus-/kielitaidoton). Pilkkua olet käyttänyt säännön vastaisesti luonnottoman pitkässä viimeisessä lauseessasi. Se lienee silkka vahinko.

Myös meillä sinua vähemmän kouluja käyneillä on oikeus omaan mielipiteeseen. Rakastaa saa kuka ketäkin haluaa, mutta perinteisten arvojen ja tapojen rapauttaminen on tuhoisaa mm. kirkolle. Pian kerätään oikeita jäsenmaksuja kirkon käyttäjiltä kymmenysten muodossa.

Olen itse kasvattanut lapseni yksinhuoltajana ja tiedän, että lapsi tarvitsee isän. Isältä saatu rakkaus ja ihailu riittäisi kannattelemaan pitkälle elämässä, eikä niitä tarvitsisi etsiä ulkopuolelta. Isättömän pojan syndrooma on tunnettu, luepa siitä. Nuorissa miespuolisissa mielenterveyskuntoutujissa on paljon myös äidittömiä poikia, mikä taas kertoo äidin tarpeellisuudesta.

Antakaas olla kun nähdään vapaan ja vapaamielisen kulttuurin vaikutukset tulevina vuosikymmeninä. Mikä sekametelisoppa on tulossa. Julkiset vessat ja saunat rivakasti yhteiskäyttöön, ettei kukaan tuntisi itseään syrjityksi. Näkyyköhän niissä näitä korkeammin koulutettuja itselleen tavallisen perhemuodon valinneita, jotka ovat nyt liittyneet puolustamaan suvaitsevaisuutta. Tuskinpa. Ei heitä myöskään näy homoravintoloissa, koska kotona voi juhlia rauhassa perinteisinä pariskuntina. Näin rapautamme myös perinteisen ravintolakulttuurimme, joka on suosinut vastakkaisen sukupuolen luontevaa tapaamista...ja johan muuten joku vaati, että tytöt saisivat tanssia keskenään koulun vanhojen tansseissa. Mihin pojat laitetaan? Heh, heh, heidänkin kuuluu tanssia keskenään. Voi, voi, en muuta sano.


Vieras

#87 Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 12:14

#86: - Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Jos olet kasvattanut lapsesi yksinhuoltajana, etkö ymmärrä, kuinka väärin olet tehnyt? Sinun olisi ehdottomasti pitänyt mennä uusiin naimisiin tai antaa lapsesi adoptoitavaksi perheeseen, jossa on sekä isä että äiti, luonnollisesti molemmat heteroja. Miksi ylipäätään olet yksinhuoltaja? Oletko eronnut? Etkö tiedä, että se on Raamatussa kiellettyä?


Vieras

#88

05.12.2014 12:23


1) Jumala siunasi avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi(1.Mooses 1:27,28)jo ennen syntiinlankeemusta.Ja Jeesus vahvisti sen UT:ssa.Yksi avioliiton siunauksista on saada jälkeläisiä,jotta ihmissuku säilyy ja lisääntyy.
2) Nais-nais ja mies-mies suhteet ovat luonnonvastaisia (esim.eläinkunta) ja vailla Jumalan siunausta. Päinvastoin, Jumala tuomitsee ne ankarasti (Room.1:18-32).
Jos me kansakuntana lailla hyväksymme tämän synnin,laittomuuden,se myös kansakuntana rangaistaan.

Vieras

#89 Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 13:00

#86: - Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 

 

Hei  Rakas Ystävä,  käsitin,  että Marika tarkoitti juuri sitä,  että lain vastustajat tahdotaan näyttää huonossa valossa,  esim kijoitustaidottomina.  Hän itse oli  toista mieltä.
Sehän on näiden kampanjoiden tapa,  maalata meidät impivaaralaiseksi.  Mutta siunattu impivaaralainen,  joka tuntee maan tuoksun sieraimissaa,  tai kaupungin vilinän.  Ja nostaa katseensa korkeuteen.

 
Mutta tämä on todella varmaan huijausadressi.  Ja äänet menevät tästä harakoille,  joten
jatka näistä:  Niin saat vaikutettuakin asiaan:

 

Asialliset löytyvät esim täältä:

"Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. yli 3700 nimeä."       
                

 

 

 

 

 

 

Kari Mäkisen erottava

 

 

 

 

 


Vieras

#90

05.12.2014 13:08

Hyvä hanke ja ellei tämä adressi riitä sitä todustamaan. niin kansanäänestys pystyyn kevään vaaleissa. Se todistaa että aviolotto on
miehen ja naisen liitto.
kristitty hetero perus suomalainen mies

#91 nyt heti joku roti tähän pyhän liitton pilkkamiseen!!!

05.12.2014 13:12

avio erot on uuden lain mukaan heti kieletävä ja yksin eläviltä on lapset heti otettava pois ja annetava adobtioon kunnon isän maalisille hetero vanhemille. semmoiset hetero parit jotka eivät voi tai halua tehdä lasta on heti erottava ja rekisteröitävä homo seksuali tai pedofiileiksi. jos pyhään avio liitoon ei synny lasta vuoden sisällä tulee maksaa isoa sakko pyhän avio liiton pilkkamisesta. jos kaksi vuotta sama kun edellä avio ero ja homo fiili rekisteröinti (sama kun rikos rekisteri).


Vieras

#92 Re: nyt heti joku roti tähän pyhän liitton pilkkamiseen!!!

05.12.2014 13:20


Vieras

#93 Re: Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 13:44

#87: - Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Tekstini hävisi vilauksessa bittiavaruuteen, joten uusiks: avioliiton solmin aikoinaan eliniäksi, mutta henkisen väkivallan/ alistamisen ja sairaalloisen mustasukkaisuuden takia katsoin viisaammaksi erota ja pelastaa sen mitä pelastettavissa oli. Elämäni oli lapsen kasvatusta ja työtä. Ei sinne kotiin kukaan eksynyt, joten haaveeni oikeasta perheestä, miehestä ja viidestä lapsesta jäi haaveeksi. Olen saanut siis olla isänä ja äitinä, lapsen isä ei huonona naisena (alkuperäinen sana oli näemmä kielletty) pitämänsä naisen lasta halunnut tavata. Olen sen seurauksena siis maltillinen femisti, en hyväksy naisten,mutta en myöskään miesten enkä lasten alistamista. Sitä ihmettelin kovasti, mistä toiset tempaisevat heti uuden puolison. Rakkauskin lie käyttötavaraa.

Minun mielipiteeni sukupuolineutraalista avioliitosta eivät perustu raamattuun, enkä kuulu uskonnon puolestapuhujiin. Olen tavallinen rivijäsen, maksan kirkollisveroa ja käyn kirkossa silloin kun on tarve. En tuomitse muita ihmisiä, jokainen saa olla olla sellainen kuin on, kunhan vain kunnioittaa toisia ihmisiä. Siksi onkin outoa, että ko. aloitteen puolestapuhujat nousevat minun laillani ajattelevien yläpuolelle pitäen itseään sivistyneempinä ja parempina ihmisinä.

Oma sukuni ja lähipiirini suhtautuu neutraalisti toisten sukupuoliasioihin, mutta avioliittoasiasta ollaan samaa mieltä. En minäkään haluaisi kulkea "hetero"-paidassa, mutta tuntuisi iljettävältä ajatus, että vapaamielisessä yhteiskunnassa toinen nainen tulisi iskemään.

Älä sinäkään tuomitse. Vastakirjoituksessasi oli luettavissa ironiaa.

Pirpana

#94 Re:

05.12.2014 13:54

#90: -  

 AvioLOTTO kuulostaa korvaani oikein hyvältä uudelta ajatukselta! Tylsistyneet heterot (ja tulevaisuudessa homotkin) voivat osallistua siihen joka lauantai, ja lottokone arpoo uuden kumppanin. Minun veroeurojani ei kansanäänestykseen laiteta. Kansanedustajat äänestivät kansan tahdon mukaisesti. Linkki yli vuoden takaiseen Taloustutkimuksen teettämään gallupiin kansalaisten mielipiteestä: http://www.hs.fi/kotimaa/a1379555058553


Vieras

#95 Re: Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 14:00

#89: - Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Nyt loivensit Marikan kirjoittamaa. Hän kategorioi koulun keskeyttäneet, kirjoitustaidottomat, juntit ja maalaiset yms, samaan kategoriaan. Minä ymmärsin näin, ettei voi olla kovin hyvä ihminen, mikäli ei ole "lukenut". Tasa-arvo pitäisi ensin saada kuntoon ihmisten mielissä toinen toisiaan kohtaan riippumatta luku- tai kirjoitustaidosta puhumattakaan maalaisuudesta.

Homous ei ole syntiä, viha on syntiä

#96 Re:

05.12.2014 14:02

#10: Juumoi -  

 Olet typerä ja itsekeskeinen ihminen.

abc

#97 Re:

05.12.2014 14:06

#81: -  

 käytätkö ikinä omia aivojasi tai etiikka mielipiteissäsi vai vain lasten satukirjojen valheita. Kirja on aivopessyt sinut.


Vieras

#98

05.12.2014 16:42

Olisihan Jumala voinut luoda mahtikäskyllään, joko Aatamin ja Beetamin taikka sitten Eevan ja Aadan, jos niin olisi ollut tarkoitettu. Mutta loi alkuihmispariksi Aatamin ja Eevan,miehen ja naisen. Siksi kaikki muut parisuhdeliitot, kuin miehen ja naisen välinen liitto, on Jumalan tahdon ja Hänen Sanansa vastaisia.

Vieras

#99

05.12.2014 17:04

Avioliitto on VAIN miehen ja naisen välinen liitto ja Jumalan säätämys.

Vieras

#100

05.12.2014 17:40

Aloitteentekijät kiinnittäkää huomio, että nyt on liikkeellä ainakin 4 suunnilleen saman sisältöistä adressia. Olkaa yhteydessä toisiinne ja yhdistäkää voimanne