Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen.

Seppo Uppa
Vieras

#201 Maitobaari


Kyllä on taas lapsellista touhua joiltan virkamiehiltä.Itte oon Teuvalta kotoosin,ja aina haettihin maataloosta mairot,eikä siitä ainaskaa kipiäksi tullu.
Anne Äikäs
Vieras

#202 Ahlmannin maito


Ahlmannin maito on tärkeää monille maitoallergikoille.
Arja Särki
Vieras

#203 Ahlmannin maito


Ahlmannin maito on tärkeää lapsille ja lapsenlapsille joille kaupan maidosta tulee vatsavaivoja.
Pajaratorio
Vieras

#204 Ei vain Ahlman


Tämä sama asetus uhkaa monen muunkin maidonmyyjän ja -juojan toimintaa!

Vieras

Homogenointifobian puolesta! Legalize milk!!!
Mona
Vieras

#206 Re: pysytään asiassa :)


Elävää ravintoa - ei tapettua
Vieras

#207 Re: Tilamaidon puolesta


#165: - Tilamaidon puolesta

Nykytasoisen toiminnan ja kulttuurin aikana on onnetonta, että aiotaan kieltää käsittelemättömän maidon käyttö. Oma kokemukseni on se, että sen jälkeen, kun jouduin käyttämään pakattua maitoa, se ei enää soveltunut suolistolleni. Olen uudelleen alkanut käyttämään tilamaitoa, ja se on miellyttävä vaihtoehto elävää ravintoa ja helpompi suolistolle kuin pakattu maito.


Vieras

#208 Jos niin kuitenkin käy...


Eikö maitoa voisi jatkojalostaa juustoksi? Onko muuten jokin tuotantokatkos, kun ahlmanin omia juustoja ei ole näkynyt? Ovat tosi hyviä!!
a
Vieras

#209 Kilpailua halutaan rajoittaa suurteollisuden eduksi


Asetuksella ajetaan suurteollisuuden ja keskittyneen kaupan etua. Mitään todellisia uhkia ei ole havaittu. Todellinen uhka ihmisten terveydelle on vahvasti käsitelty ja säilötty ravinto. Eikö lainsäädäntöä tehdessä pitäisi tutkia molemmin suuntaiset vaikutukset. Ai niin, asioita ei halutakaan tutkia. Pienet tuottajat ja kilpailijat halutaan ajaa pois markkinoilta ja ihmiset lopulta lääkkeiden orjiksi. Tämäkin lienee lähtöisin EU:n lobbauskonneistolta. Ja meidän virkamiehet ja poliitikot ovat jättäneet omat aivot narikkaan. Tai siten hyödyntävät omia bisneksiään. Tulkaa tietoisiksi mitä tapahtuu ja katsokaa mihin rahanne laitatte. Lääkemafia on jo häviämässä pelin. Näin on käynyt jo Saksassa ja aika pitkälle Englannissankin. Nämä ovat vain viimeisiä epätoivoisia yrityksiä.
Educate yourself
Vieras

#210 EU diktatuuri leviää


Tämä on jatkoa EU:n johdonmukaiselle maatalous- ja teollisuuspolitiikalle, jossa uusien tiukentuneiden määräysten avulla tehdään pienyrittäjien ja ennen pitkää myös keskisuurten yritysten toiminta mahdottomaksi. Omat korruptoidut virkamiehemme vielä lisäävät löylyä. Sama pätee autojen korjauksesta maataloustuotantoon. Tarkoituksena ajaa paikallinen toiminta ja teollisuus alas ja bisnes muutaman helposti hallittavan suuryrityksen syliin. Lopullisena tähtäimenä on rakentaa demokratian ulottumattomissa toimiva kaikesta määräävä EU:n politbyroo ja sen alla tiukasti kontrolloidut kansat. No, ei tule lopulta onnistumaan, kun tiedostamme asian.

Ohessa EU-kriittisen David Noakes'in veitsenterävä läpileikkaus koko prosessista:
http://www.youtube.com/watch?v=NdOwFdf5Akw

EU maiden poliitikot ovat totaalisen korruptoituneita ja ajavat vain EU:n asiaa, eivät kansalaisten etuja. Meillä ei pian ole mitään vaikuttamismahdollisuuksia, jos emme ala niitä peräämään. Keinoina: 1) tiedon välittäminen 2) suurlakko, kunnes korruptoituneet poliitikot eroavat, 3) kansalaistottelemattomuus, lakataan maksamasta veroja korruptoituneelle systeemille, 4) valtavat mielenosoitukset.

Vieras

#211 Lähiruoka kunniaan


Missä on maalaisjärki, kun hyvät asiat ajetaan alas? Suositaan kaukana tuotettuja/kuljetettuja elintarvikkeita, joista ylikäsittelyillä ravintoaineet vielä hävitetään. Voimia ja kannatusta hyvien asioiden säilyttämiseksi!!
JesusSaveUs
Vieras

#212 666 in progress


NamKemikaalitnamnam
Vieras

#213 Re: EU diktatuuri leviää


#210: Educate yourself - EU diktatuuri leviää

Älkää huolestuko. Maailmanhallitus ei tule toteutumaan, mutta vaikeat ajat on tulossa ja valmistautukaa siihen henkisesti ja rukoilkaa.

Jokaisen tulisi herätä tähän päivään ja lakata tukemasta poliitikkoja. Kaikki on meistä kiinni. Kuinka pitkälle annamme kaiken mennä, kunnes alkaa päässä kiehumaan. Luultavasti siinä vaiheessa, kun viranomaiset kieltävät luomuruuan kasvattamisen omassa puutarhassa. Eikö kuullosta sairaalta? Luomuruuan kasvattaminen laittomaksi.

Katsoppa >>>

Senate Bill S 510 vote PASSED

http://www.youtube.com/user/PastorDowell#p/u/196/NUoRYkpLarA

 

http://www.youtube.com/watch?v=y6HwOjue_nU&feature=related

 

jp
Vieras

Raakamaidosta saa upeaa kotijuustoa.

Vieras

Mielestäni asetuksen läpimeno on törkeää monopoliyritysten tukemista.

Vieras

Tottakai raakamaitoa pitää saada myydä niin paljon kuin sitä menee.
Ihmisen geenistö on sopeutunut raakamaitoon jo tuhansia vuosia, niin kuinka muutamassa vuosikymmenessä se voisi sopeutua Valion tms. homogenoituihin ja pastöroituihin?

Laktoosi-intoleranssia ei juuri ole, mutta intoleranssia prosessoituun maitoon todistettavasti on.
Rappari
Vieras

#217 Re: Kannattaa lukea koko kaavailtu asetusluonnos


#170: Tinkimaidon vakiostaja - Kannattaa lukea koko kaavailtu asetusluonnos

 

Erinomainen huomio, asetusluonnoksessa tosiaan halutaan rajoittaa kaikkea myyntiä! Tämä on jatkumoa järjestelmälliselle pientuotannon, yrittämisen ja maaseudun alasajolle, ja kuluttajien valinnanvapauksien kaventamiselle monopolien aikaansaamiseksi ja ihmisten ajamiseksi kaupunkeihin, jossa heitä on helpompi hallita.

Kommentti #121 oli myös hyvä kuvaus ravintosuositusten historiasta, millä ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, sen sijaan sairauksien.

Jos osaat englantia, niin kannattaa katsoa David Noakes'in video, vapaamuurareiden eli suurpankkiirien ajaman EU:n historia ja alkuperäinen tarkoitus: luoda yksi yritys, joka kontrolloi koko maailmaa ja on kaiken parlamentaarisen päätöksenteon yläpuolella. http://www.youtube.com/watch?v=NdOwFdf5Akw Monellako alalla ollaan jo lähellä?

He käytänössä kontrolloivat jo kaikkia merkittäviä puolueita. Heitä on yritysmaailman huipulla, politiikassa, merkittävissä viroissa ja he ajavat kaltaisiaan vastaaviin asemiin. He kontrolloivat tieteen rahoitusta, erityisesti lääketiedettä ja medioita. Heidän hankkeitaan on myös natsien alunperin 60-luvulla aloittama kansainvälisen ruokastandardin ajaminen "Codex Alimentarius". Ruokatuotannon standardoinnin lisäksi (johon ym. maitoasetus selkeästi liittyy), siinä halutaan rajoittaa vitamiinien saantia ja ajaa ne lääketehtaiden syliin - rajoittamasta kilpailua lääkkeiden kanssa. Juuri keillettiin aasialaisten yrttien tuonti ja yrittien käyttöä halutaan muutenkin suitsia. Suomen edustaja ei Codexin kokouksissa ole laittanut tikkua ristiin kuluttajien valinnanvapauden puolustamiseksi. Lähinnä ainoastaan Etelä-Afrikka ja National Health Federation ovat meitä edustaneet.

Myöskään GMO -asiassa maa- ja metsätalousministerimme ei aja etuamme, kuten lehdistä olemme saaneet lukea. On jopa käynyt niin, että EU on joutunut puolustamaan etujamme omia politikkojamme ja virkamiehiämme vastaan. Luc Montagnier'in (New Scientist) tutkimukset ovat osittaneet, että geenit voivat siirtyä jopa ilman fyysistä kosketusta, sähkömagneettisen kentän välistyksellä. Kun pellot, metsät ja vesistöt on saastutettu GMO lajikkeilla, niin kuka korvaa vahingot ja mitä me sitten syömme? GMO -lajikkeet vähentävät syntyvyyttä, erityisesti soija, ja ovat siten osa väestönrajoituskampanjaa - rokotteiden ohella - ei siis pelkästään yritys totaalisesti hallita ravintoketjuamme.

Hallituksen tehtävä ei ole estää kansalaisia tekemästä virheitä. Kansalaisten tehtävä on estää hallituksia tekemästä virheitä.

Onneksi ihmiset alkavat herätä. Vaaleissa tavataan.


Vieras

#218 Re: Re: EU diktatuuri leviää


#213: NamKemikaalitnamnam - Re: EU diktatuuri leviää

 

Olet oikeassa, en missään nimessä halua lietsoa pelkoa, tiedän että meitä odottaa valoisa tulevaisuus ja se mihin keskitymme saa voimaa ja kasvaa, joten keskitytään siihen mitä haluamme: vapauden kasvattaa, syödä ja kaupata sellaista ruokaa kuin haluamme ja hoitaa itseämme kuten haluamme, ilman byrokraattien asetuksia ja pakkoja. On kuitenkin hyvä tiedostaa mitä tapahtuu, usein se riittää ja tiedon levittäminen. Nuo kontrolloijat tekevät itsensä ennen pitkää naurunalaisiksi. Tähän asti kaikki on kopioitu Amerikoista. Ne eivät pysty meitä kontrolloimaan, jos emme anna lupaa ja suostu pelkäämään.  Luodaan uusia yhteysiä ja toimintatapoja. Katsotaan mihin laitamme rahamme ja se kasvaa.

maurijo8
Vieras

Terve tulevaisuus uhattuna? - Miksi teollisuuden maidon radikaalikäsittely ja/tai syntetisointi on turvattava oikein lailla, missä sopijapuoli ei ole kansa vaan aivan kansliapiirit. Keinottelua se on.
Kansalaisten turvallisuus on nyt uhattuna. Kansalle täytyy turvata aito luonnollinen maito ja lopettaa maidon radikaalikäsittely kansaa sairatuttavana touhuna! - Homogenisointi ja ravintoaineiden poistaminen on yksi pahimpia monisairauksien lähteitä. Miksi kansaa sairastutetaan??? - Ai niin, lääkejätit odottavat porukkaa tiskille.

Erotaan EU:STA!
Vieras

#220 Eihän maitobaaria voida pitää sen jälkeen kun maatalous on kuollut Suomessa


 

on jo KARTOITTU että Suomi luopuu MAATALOUDESTA JA ELINTARVIKETEOLLISUUDESTA, katso jos et usko ->

http://www.kortie.fi/page_1294922248691.html


Vieras

Hienoa! että suomesta löytyy vielä ihmisiä jotka toimivat siten kun kokevat itse oikeaksi. Olen kanssanne samaa mieltä, ei meitä tarvitse holhota jollakin helv... pykälillä. Myykää maitoa ja lähetään porukalla linnaan jos tiukka tulee. Nimeni laitoin jo adressiin. EKI K
EEE-koodit
Vieras

Ihmetyttää, että ruokaamme voidaan lisätä kaikenlaisia lisäaineita, mutta puhdasta lehmänmaitoa emme saa käyttää !Muualla Euroopassa kyllä onnistuu.

Vieras

Allergisenkin ihmisen täytyy saada juoda maitoa! Itse en ole allerginen, mutta muuten maidon suurkuluttaja. Kyllä meillä suomalaisilla täytyy olla oikeus juoda aitoa lehmän maitoa! Nimim. uusioemäntä maatalosta
Maija Kajan
Vieras

Jeee, lähiruokaa ja -maitoa. Monet prosessoidun maidon kanssa pulaan joutuvat, käyttävät Ahlmanin supermaitoa ja voivat hyvin. Kun maidosta ei ole osoitetusti tullut mitään haittaa tai ongelmia, on käsittämätöntä että tällainen pieni yritys ja lähituote kiellettäisiin.
Äideille imetystukea ja opetusta ja muille puhdasta lehmänmaitoa!
ellu
Vieras

Hyvä adressi terveen maidon puolesta

Kommentoi adressia