Pedofiileille rankemmat tuomiot

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pedofiileille rankemmat tuomiot .


Anonyymi

#26 Re: ...

16.06.2010 19:41

.

hannu hanuri
Vieras

#27

30.06.2010 04:11

tämän allekirjotan mielelläni,osunu omaan nilkkaan.

HERÄTKÄÄ PÄÄTTÄJÄT

#28 Karkeaa tietämättömyyttä

23.11.2010 17:15

#5: Matti Pöri -  

 Hyväksikäyttäjiä saadaan tuomittua ehkä tuo yksi kymmenestä miljoonasta, koska näytön saaminen on tehty lähes mahdottomaksi. Eivätkä he näe tehneensä pahaa uhrilleen, vaan hyvää..puistattavaa.

Tekijöitä tuetaan ja autetaan, mutta kuka auttaa uhria? Kukkahattutädit mielellään todella tukevat näitä sosiaalisesti taitavia narsisteja, mutta uhri jää paitsi asiaankuuluvaa hoito, tukea ja apua. Tälläisessa oikeusvaltiossa elämme ja sanotaan vielä tämän olevan sivistysvaltiokin.

Pedofiilit ja hyväksikäyttäjät osaavat selittää kaiken itselleen parhain päin, koska eivät voi ymmärtää toisen ihmisen tunteita eikä tunne muuta kuin omat tarpeensa. He voivat olla todella vaarallisia!!

Tämä todella vaatii paljon asiantuntemusta eikä sitä valitettvasti Suomessa ole juurikaan tai ainakaan siellä missä pitäisi. Muissa Pohjoismaissa on lastentalot, joissa keskitetysti näitä tutkitaan. Henkilökunta on asiaan erikseen koulutettu. Hanke on ilmeisesti jäissä, mikä kertonee, ettei Suomessa haluta oikeasti tutkia ja selvittää onko rikos tapahtunut. Rahaahan se vaatii, mutta saisipa kaunis sanahelinä, jota jauhetaan lasten oikeuksista, jotakin katetta. Ihan pahaa tekee, kun kuuntelee ja mikä onkaan totuus. lapset ovat lainsuojattomia käytännössä

Petojen suojelijat ja tuomarien nimet esiin
Vieras

#29 Eihän tuomiot mihinkään nouse, kun poliitikot suojelevat tekijöitä...

10.12.2010 20:39

Valitettavan yleistä näyttää lasten ahdistelu olevan nykyäänkin. Tytöllä selvät oireet, mutta ketään ei saa edes tutkimaan asiaa kunnolla. Tässäkin tapauksessa toiminta näyttää tapahtuvan jopa poliitikkojen suojeluksessa. Viranomaiset vaan hyssyttelevät, kun taustalla tarpeeksi vaikutusvaltaa. Terveyskeskuspsykologi halusi lähettää tytön oikeuspsykiatrin tutkittavaksi, vaan ei onnistunut. http://zipzapzup.pp.fi/Niina
Vieras

#30 Re: Re: ...

20.12.2010 15:10

Minä olen kyllä sitä mieltä että rangaistuksen pidentäminen on todellakin ennaltaehkäisevää. Kun pedofiili tuomitaan ehdolliseen/muutaman vuoden ehdottomaan vankeuteen, niin eihän se ole kuin ajan kysymys koska tuomionsa suorittanut herra muuttaa sinun naapuritaloon ja jatkaa harrastuksiaan. Ehkäpä kuntoutuksessakin on pointti, mutta minä en kykene ajattelemaan pedofiilia uhrina kun hän on hyväksikäyttänyt ja tuhonnut lapsen elämän. Olipa pedofiili kuinka sairas sitten tahansa, seuraukset on oltava olemassa. Mainitsit ettet ymmärrä rankaisemisen tärkeyden jankkaamista. Ehkäpä kantasi ymmärryksestä muuttuu radikaalisti, jos uhriksi joutuisi oma lapsesi. Nykypäivänä tuntuu, että sairaus on mainio tekosyy tekemään pahaa viattomille kantamatta seurauksia.

antti vaurio porista PERUSSUOMALAINEN K.
Vieras

#31 EI SAA ANTAA ILMAISTA RANGAISTUSTA !

20.12.2010 21:19

VAAN ANNA KOVEMMAT JA ANKARAT RANGISTUKSET!
Tulevaisuus turvattu
Vieras

#32 ..

27.01.2011 22:43

Poikkeuksetta kastrointi ja minimissään joka tapauksen kohdalla 10 vuotta ehdotonta vankeutta!!

Vieras

#33 joo

27.01.2011 23:26

Mulla on todella henk.kohtasia kokemuksia siitä,että sekä minulle että nyt viisi vuotiaalle tyttärelleni on käynyt näin ja tekijä oli oma isäni....JA KYLLÄ MUN MIELESTÄ SEN ELIMEN VOIS PILKKOA!!
PETRI NÄPPI
Vieras

#34

29.01.2011 17:07

MUNAT POIS TOMMISILTA MULKUILTA
anja luukkonen
Vieras

#35 pedofiileille ankaremmat rangaistukset

22.02.2011 17:37

Olen sitä mieltä että ilman kastrointia ei normaalien ihmisten joukkoon ollenkaan
henkka
Vieras

#36 pedofiilin valinta

22.02.2011 18:03

Kastraatio, koska ei sellainen ihminen tarvitse värkkejään, joka käyttää niitä todennäköisesti laittomasti myöskin vastaisuudessakin sairaan mieltymyksensä mukaisesti.

Tai vaihtoehtoisesti kuvat ja osoitetiedot julkisuuteen, että tiedetään ketä pitää varoa, ja pitää potentiaalisena turvallisuusuhkana.

samuli paakkinen
Vieras

#37 Raiskaamisesta ei pidä ikinä saada ehdollista

23.02.2011 09:52

Yksi asia johtaaa toiseen jne...
Maelam Gol
Vieras

#38 Niin,

25.02.2011 07:50

onko nyt niin, että oikeuslaitos katsoo läpi sormien pedofiileja, kun pitää olla niin suvaitsevainen ja ymmärtää niitä henkilöitä jotka käyvät Thaimaassa, Venäjällä ja muualla, ja sitten ne jotka ovat köyhempiä, eikä pääse ulkomaille harrastamaan "rakkautta sukupolvien yli", hankkiutuvat sellaisiin virkoihin joissa on hyvät mahdollisuudet päässä lasten kanssa tekemisiin. Joku vuosikymmen sitten homot ja lesbot olivat saman tapaisen huomion kohteena, ja aikaa myöten se tuli hyväksytyksi. Eikä mene varmaankaan enää kovin kauan kun vähitellen pedofilia hyväksytään "normaalina" seksuaali käyttäytymisenä, kuten on "normaalia" homoutta ja lesboutta. Entä pedofilian jälkeen, ehkä eläimiin sekaantuminen tulee nopeammin hyväksytyksi "normaalina" seksuaali käyttäytymisenä, "rakkautta" eri lajien välillä. Sitten tuleekin "rakkautta" kuoleman yli, vainajat eivät saa olla rauhassa. Siitä ei varmaankaan mene kauan kun huomataan henkisyys liittää "normaaliin", tai sanoisko paranormaaliin "rakkauteen", vähitellen, mutta nopeasti seksi astraaliolentojen kanssa tulee hyväksytyksi, tai enemmänkin tavoitellummaksi "rakkauden lajiksi".
haluanvastauksen

#39 Re: Re: ...

27.02.2011 21:44

#25: P Peloton - Re: ...

tiedättekö minkälaisen tuomion voi saada siitä, että ehdottaa lapselle seksisuhdetta , ja lähettelee tekstiviestejä puhelimeen missä puhutaan kun mies ajattelee yhdyntää kyseisen lapsen kanssa, ja lähettää kuvia omasta sukuelimestään?? koska minusta tämä on erittäin kauhea teko! Ja jos tästä on todisteita mitä voisi tapahtua tälle miehelle joka on ahdistellut lasta?

kauhistunut

#40 Re: Re: Re: ...

28.02.2011 17:53

#39: haluanvastauksen - Re: Re: ...

hui kuinka tuollaisia ihmisiä voi edes olla, en ole perehtynyt asian tuomioon mutta kauhistelen ainoastaan kertomaasi ;o

jotainrajaa

#41 Re: Re: Re: Re: ...

28.02.2011 17:54

#40: kauhistunut - Re: Re: Re: ...

hmm, eikö tästä asiasta kannattaisi kertoa poliisille?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2011 17:56


juu

#43 Näin se on

14.05.2011 00:37

Pedofiili rikos on maailman sairain ja pahin rikos. Näin se on! Terve ihminen ei saisi mieleenkään harrastaa taaperoikäisien kanssa seksiä yms. Ja pedofilia ei ole vaan sairaus vaan varma tie helvettiin. Pedofiili on psykopaatti. Samalla tavalla kuin murhaajat. Useat pedofiilit myös murhaavat lapset joita ovat käyttäneet hyväkseen.

Ehdottomasti Suomeen pitää saada pedofiileille kovemmat rangaistukset. Ja itseasiassa kuolemantuomio olisi täysin oikein. Ei sellaista pohjasakkaa kukaan tarvi tänne raiskaamaan lapsia.

Suomi ei vaan ota vakavasti pedofiili rikoksia. Niistä saa yhdyskuntapalvelua yms. Aivan uskomatonta. Suomi ei ole lähimainkaan sivistysvaltio.
Kyyros sotaretkellä
Vieras

#44 Pahakurjet

03.06.2011 08:49

Kun nyt täällä selkeästi monet ovat graduoituneet oikeusajattelussaan jo ihan ammoisen Hammurabin esiasteelle, niin täytyy nyt pyytää virka-apua sen hypoteettisen tapauksen kanssa, että lapsen hyväksikäyttäjä on nainen.

Kertokaa, te suuret henget, jotka olette kastroinnin puolesta laulaneet, tuleeko tällainen nainen ommella kiinni?

Ja vielä, onko yhteiskunnan kannalta tärkeämpää kosto vaiko hyväksikäyttöjen esto tulevaisuudessa? Tiedätte, että syyttömänä tuomitulle kuuluisi suoda kostonsa yhtä lailla; kysynkin, kuka teistä on kyllin rohkea sallimaan oman teloituksensa tai seksuaalisen silpomisensa, mikäli syytteellään tuon aiheuttaa syyttömäksi paljastuneelle?

Vai onko niin, että kun mainitsemme sanat 'pedofilia' ja 'raiskaus', on sallittua heittää järki niin pitkälle mäkeen kuin mahdollista, ja antautua täysin primitiivisten tunteidensa valtaan?
Tähän, oi lakien henget, pyydän vastausta.


Vieras

#45

09.08.2011 11:02

Ite olen pedofiilin ja perheväkivallan uhri. Se alkoi, kun olin 6-vuotias ja päättyi vasta kun pääsin sijaisperheeseen 11-vuotiaana..Tapauksessani näyttöä ei ollu tarpeeksi ja mies vapautettiin näistä syytteistä..ainoastaan pahoinpitelyistä taisi saada puoli vuotta ehdollista. Nyt tämä mies on tehnyt saman uudelleen ja joutuu oikeuteen..
Olen joutunut käymään terapiassa näiden asioiden takia 15vuotta, eikä ne koskaan unohdu..
Nyt odotan, että mies tuomitaan rankimman mukaan..
anonyymi

#46 Re: Pahakurjet

11.08.2011 00:51

#44: Kyyros sotaretkellä - Pahakurjet

"Vai onko niin, että kun mainitsemme sanat 'pedofilia' ja 'raiskaus', on sallittua heittää järki niin pitkälle mäkeen kuin mahdollista, ja antautua täysin primitiivisten tunteidensa valtaan?"

 

Näin se minulle ainakin näyttäytyy. Toisaalta ehkä noin ajattelevat ovat äänekkäämpiä ja toisaalta koska aihe on niin tulehtunut on siitä hankalaa lähteä sen paremmin väittelemmäänkään. Tämä on niitä harvoja aiheita joista en puhu omalla nimelläni, koska vastaan väittäjä tulkitaan herlposti pedofilian puolustajaksi jonka koskemattumuus on yhtälailla mennyttä kuin pedofiilin. Poliittiselle itsemurhalle en heti keksi parempaa konstia. Sinänsä huojentuneena ihmettelen ettei populismia näe erityisemmin harjoitettavan tämän asian kautta. Se ei kylläkään vaadi kuin yhden Jammu Siltavuoren vaalien alle - niin kauhea kuin tuollainen tapahtuma sen uhrille on, näen kuitenkin siitä mahdollisesti seuraavat yhteiskunnalliset reaktiot myös huolen arvoisina.

yksi uhreista

#47 Pedofiilit pysäytettävä

25.09.2011 21:52

Pedofiili pilaa lapsen elämän, myös lapsen elämän aikuisena. Uhrilla on erittäin vaikeaa. Hän syyttää yleensä itseään pedofiilin teoista, vaikka lapsi ei ole syyllinen pedofiilin tekoihin. Pedofiili usein syyllistää lasta ja vaatii salaamaan teot. Tämäkin seuraa uhrin mukana elämässä. Toisiin ihmisiin luottaminen voi olla vaikeaa, seksuaalisuus voi olla vaikeaa aikuisenakin, pedofiilin uhrit masentuvat usein ja monet joutuvat sairauslomille ja jopa varhaiseläkkeille, koska nuo teot vaikuttavat heihin niin paljon niin monella tasolla. Etenkin jos uhri on pieni lapsi, hänen psyykkinen kehityksensä on paljon kesken ja voi vaurioitua vakavasti, ja uhri kantaa sitä taakkaa mukanaan koko elämänsä. Kyseessä ei ole vain seksuaalinen teko, vaan lapsen koko elämä, psyykkinen kehitys, suhde itseensä ja muihin. Lapsi tarvitsee turvallista ympäristöä, ja syntyy suuri turvallisuuden rikkova ristiriita, kun joku käyttää häntä seksuaalisesti hyväkseen. Mukana on psyykkistä väkivaltaa ja voi olla fyysistä väkivaltaa myös.
Pedofiileillä on usein useita uhreja, joillakin uhreja on hyvin paljon. Monen ihmisen elämä menee pilalle, tai ainakin vaikeutuu vuosikymmeniksi.
väsynyt

#48 Re:

11.10.2011 09:38

#3: ville v -  

 Samaa mieltä! on lohduttavaa, että löytyy vielä ihmisiä jotka eivät jaarittele näistä asioista, vaan sanovat ja tunnustavata totuuden juuri siksi mitä se on. Sairasta on nämä vankeustuomiot, jonkun "oikeus" asioista vastaavan pitäisi tulla esiin ja selittää meille kaikille, että miten on mahdollista näiden rangaistusten alhaisuus? kun puhutaan rikoksista pahimmasta.

EiKukaTahansa

#49 Koko pedofilia on..

20.11.2011 01:13

Niin tabu vieläkin koko maailmassa, että ei edes ole määritelty tarkkaan, mitä pedofilia on. Kun joku alkaa väittelemään asiasta, niin hänet ammutaan alas heti. Ihmiset kieltävät asioita vain koska eivät uskalla edes keskustella asiasta, jonka tältäkin palstalta näkee. Ollaan heittämässä kuolemantuomioita kuin kolikkoa. Sivistyksestä ja keskustelusta ei ole tietoakaan. Nykyään on asetetu tiukat ikärajat seksinharrastamiselle, mutta se ei ota suoraan kantaa itse pedofiliaan. Voiko 25 vuotista joka harrastaa seksiä 17 vuotiaan kanssa syytää pedofiiliksi? On selvää, että lapsi on lapsi ja lapsen elämään ei kuulu seksi, mutta mikä laki määrittelee asioita ihmisen pään sisässä, ei mikään.

Käytännössä sellaista ratkaisua, joka sopisi Suomen lakiin painettavaksi, ei ole olemassa eikä sellaista ole mahdollista tehdä, joten on päädytty nykyiseen absolutistiseen malliin.

Vai voiko 60 vuotiasta joka harrastaa seksiä 18 vuotiaan kanssa syyttää pedofiiliksi? Moraalisesti kyllä, laillisesti ei. Moraalinen asetelma on häilyvä, vain laillinen asetelma on määritelty.

Kun ihminen lähenee aikuisikää, niin se on hyvin paljon ihmisestä kiinni mihin on valmis ja mihin ei ole. Nykymaailmassa todennäköisesti on jo 14 vuotiata, jotka tietävä hyvin paljon seksistä ja seksielämästä ja tietävät mihin ovat ryhtymässä.

Maailma kovenee joka saralla, mutta seksiä harrastetaan edelleen pimeässä peiton alla? Niin, kaikki ihmiset peittävät todellisen luonteensa, paljastavat vain sen joka antaa hyvän kuvan itsestä. Se on sitä miltä maailma nykyään näyttää, mutta todellisuus vainoaa pintaa syvemmällä oli kyse mistä asiasta tahansa. Uskokaa pois.


Vieras

#50

28.02.2012 00:01

Värkit veke ja henki pois kiduttamalla.