Joukkokanne: nykyhallitus ja k.edust. syytteeseen maanpetoksesta!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2011 00:49


Hansi Harjunharja, Turku
Vieras

#27 VALTAKUNNANSYYTTÄJÄLLE!

22.02.2011 03:35

Oikeuskanslerin valtuuksiin ei kuulu eduskunnan päätösten kritisoiminen. Se on siirretty jo viime vuosikymmenellä Valtakunnansyyttäjälle. Itsekin luulin, että oikeuskansleri hoitaa, kun tein kantelun Lex Sininvaarasta. Nyt toimitin sen uudelleen eteenpäin valtakunnansyyttäjälle. Vastausta ei ole tosin kuulunut vielä pariin viikkoon. Kysyin, voisivato he vastata minulle, että kuuluuko tmä edes heidän asiakseen. Perehdyin asiaan tarkemmin ja kyllähän se kuuluu.
Joka tapauksessa olen ensi kaudella itse kansanedustajana (toivottavasti), niin pääsen sitten siellä antamaan palautetta ihan huolella.
Anti EU
Vieras

#28 Kertokaa joku miten on mahdollista...

22.02.2011 08:49

Että tätä sivustoa suosittelee 973 ihmistä facebookissa - mutta allekirjoittajia on vain 386??? Hoitaako tätäkin sivustoa Tietoenator?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.02.2011 14:01


Vieras
Vieras

#30 Re: Trololoei t

22.02.2011 16:33

#29: Aku Ankka - Trololo

 

sulla ei taida olla älykkyysosamäärä kovin hääppöinen :-)

Vieras
Vieras

#31 Re: Kertokaa joku miten on mahdollista...

22.02.2011 16:36

#28: Anti EU - Kertokaa joku miten on mahdollista...

Vaikuttais siltä, että Tietoenator pitäisi laittaa hallituksen ohella myös syytteeseen. Tehtiinkö muuten köyhien asialla puolueen -vaalivilpin jälkeen syyte enaattorista?

Markku Papinniemi
Vieras

#32 Vastuu

22.02.2011 17:00

Rikolliset on saatava vastuuseen.
Petri Satto
Vieras

#33 Nykyhallitus !

22.02.2011 19:35

On silmiinnähden ajanut Suomea kohti kurimusta ja tästä asiasta ollaan keskusteltu jo katutasolla joten siitä ovat samaa mieltä muutkin ja hallitus jos mikä tietää asiasta parhaiten. Kumma ettei rajalla ole kylttekä missä lukee " Ostakaa pois vähin äänin "
Muutamia faktoja ! Maahanmuuttajien pakonomainen asuttaminen , maiden myynti Venäläisille , työtä teetetään alihankintana ulkomaalaisilla firmoilla ja työt menevät ulkomaille eikä omista välitetä tippaakaan !

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2011 09:02


Vieras
Vieras

#35 Re: Allekirjoitan, kun...

23.02.2011 11:24

#34: Yhdys Sana - Allekirjoitan, kun...

No kuule, jos et ymmärrä asian vakavuutta, ni painu maan alle.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2011 14:04


Jyri
Vieras

#37 Addressin perille toimittaminen

23.02.2011 15:15

Hei!

Voisiko addressin pystyyn laittanut henkilö/taho kertoa, kenelle/keille ja milloin/miten addressi on tarkoitus toimittaa perille?

Kiitos!
Yhdys Sana
Vieras

#38 Vakavuutta?

23.02.2011 20:00

Vakavaksi tämän asian tekee se, että te valitettavasti kuvittelette tällä olevan jotain vaikutusta. Hämmentävää on myös se, että oikeasti kuvittelette kyseessä olevan maanpetoksen - no tyhmyyttä ja yksinkertaisuutta on monenlaista.
Reima Kultalahti
Rautalampi

#39 Re: Addressin perille toimittaminen

23.02.2011 23:04

#37: Jyri - Addressin perille toimittaminen 

 

tieto löytyy kun lukee adressin kokonaan.
Angélica Skywolf (Lakia lukenut tutkija)
Vieras

#40 Re: Addressin perille toimittaminen

24.02.2011 22:13

#37: Jyri - Addressin perille toimittaminen

He Jyri vähän ennen kun viemme ilmoitukset maanpetoksesta eri tahoille, niin kopioimme adressin nimet ja tiedot ( Paitsi ei niitä jotka ovat vain pilaa) ja annamme ne samalla näiden tahojen käyttöön että heillä ketkä sitten jatkossa vievät tätä oikeuteen niin adressi on painava kansalaisten mielipiteen ilmaisu tälle asialla. Syyttäjä virasto tai taho joka sitten vie asiaa eteenpäin huomaa sen että asialle on kansalaisten yhteinen painostus eteen päin viemiseksi eikä vain meidän jotka olemme valmistanaat adressin tänne.

 

Kelle sitten teemme ilmoituksen maanpetos asiasta ja adressista kopiot on seuraavat tahot:

-Tasavallan Presitentti Tarja Halonen

-Suomen armeijan esikunta päällikö

-Oikeus kansleri

-valtakunnan syyttäjä

-SUPO

-Suomen asianajajie liitto

Yllä mainituille lähtee vastaanottajan  todistuksella kirjallisena.

 

Samoin lähetämme lentolehtisiä ja tarkennettu selonteko hallituksen teoista kontra perustuslaki.

-50 suomen sanomalehden päätoimittajalle

-Sotainvaliidi liitolle

-Eläkeläis järjestöille 3 eri paikkaan

-Vapaille radio asemille

-noin 30 ulkomaan suurlähetykselle englannin kielinen vedos

-EU parlamentille

 

Jaamme koko suomeen joka paikkaan tiedotteita hallituksen toimesta:

linja-auto asemat, rautatie asemat, sairaalat, kirjastot, kaupat, ilmoitus taulut, yleiset liikenne välineet,  odotushuoneet eri paikoissa, kirkot, vapaa kirkot, vanhain kodit, kauppakeskukset, kuljetus terminaalien ruokalat ja muiden työmaiden ruokalat, ammattiliittojen pääkonttorit, rappukäytävät, lyhty tolpiin, PS joka paikkaan jossa ihmisiä kulkee, kailotamme hallituksemme mätäyden!

 

Tämän jälkeen odotamme määrä ajan ja jos nämä yllämainitut tahot eivät ole asiaa vieneet eteenpäin jätämme henkilökohtaisen kanteen Helsingin Hovioikeuteen ja haastamme itse päätösten allekirjoittaneet ja todistusten mukaisiin perusteisiin niihin henkilöihin syyte jotka ovat allekirjoittaneet tai tehneet maanpetos päätöksiä samoin julkisesti lausunut maanpetokselle tunnusomaisia lausuntoja tai yllytystä maanpetokseen.

 


Vieras

#41 Huvittavaa - ja lammasmaista

25.02.2011 07:24

Postitin tämän adressin linkin mm. Perussuomalaisten FB-sivuille jossa on n.6000 "fanittajaa". Tämä tapahtui jokunen päivä sitten enkä ole nähnyt tämän adressin allekirjoittajamäärässä mitään suurempaa kasvua. Alan oikeasti kallistumaan sille kannalle että Soini kumppaneineen on suurisuinen populisti jolla ei ole munaa käytännössä tehdä asioille mitään joista mussuttaa suureen ääneen. Eikä muuten ko. puolueen kannattajillakaan päätellen aktiivisuudesta tällä saralla.

Vieras
Vieras

#42 Re: Vakavuutta?

25.02.2011 07:25

#38: Yhdys Sana - Vakavuutta?

Hienoa.  "Ei-tehdä-mitään-kun-ei-tällä-kuitenkaan-ole-mitään-merkitystä-tai-vaikutusta-ja-minä-olen-vain-pieni-mitätön-matti-virtanen".  - Ja muutos mielestäsi alkaa mistä?

Angélica Skywolf
Vieras

#43 Re: Vakavuutta?

26.02.2011 12:31

#38: Yhdys Sana - Vakavuutta?

Taidat olla alaikäinen!  Lukutaidoton ja tyhmä kun et ole lukenut Suomen perustus lakia! Toivottavasti et puolusta noita rikollisia sillä vien sinutkin siinä tapauksessa syyteharkintaan!!!

huoluestunut teemu
Vieras

#44 Re: Vakavuutta?

27.02.2011 08:55

#38: Yhdys Sana - Vakavuutta?

Kai tajuat kuinka ironinen oma kommenttisi on.

Mutta missä meni vikaan valtion pitäisi ajaa kansanetuja, pitää työpaikat suomessa, käyttää verorahat oikeisiin paikkoihin ja ajaa suomen etua mailmalla.

mutta nyky meininkin tuntuu olevan toisin päin kansan kustanuksella ajetaan valtion etuja.

 

ajan pikkuhiljaa kallistumaan jonkin lämpimään etelän maahan muuttamista missä muutamalla tuhannella elää vuosia.

aapeli ketonen
Vieras

#45 Onnistuuko?

27.02.2011 12:38

Tässä vellihousujen maassa missä nuollaan kunnolla "päättäjien" listot ei taida olla vastustusta mihinkään sellaiseen joka kravattia käyttää ja valehtelee minkä ehtii meille jotka kaiken uskomme mitä tittelin omaava valehtelee?
Mika Heikkilä
Vieras

#46

27.02.2011 14:48

Suomi myydään..
Kauhistunut
Vieras

#47 Miten tähän on jouduttu...

27.02.2011 16:15

voisiko joku Suomentaa minulle, miten tällaiseen tilanteeseen on jouduttu?
Huijauksia tutkiva
Vieras

#48 Hyvä että huomasitte

27.02.2011 22:55

Tämän sunnuntain Helsingin Sanomien yleisönosastossa oli tähän liittyvä pitkä
mielipidekirjoitus "Perustuslakimuutosesta on keskusteltava". Epätietoisten kannattaa lukea se ensimmäiseksi. Tuo teidän adressi ei oikein ole fokuksessa, valitettavan harva edes ymmärtää mistä on kysymys. Samoin ne lainkohdat, pari kolme varmaan riittäisi -eikä kaikki, mitkä saattavat tulla kysymykseen.

Jos tämä olisi huomattu aikaisemmin, nyt pitäisi perustaa puolueita, jotka ajavat tämän yrityksen nurin. Mielenosoitus varmaan lisää tietoisuutta, mutta ei se Suomen oloissa johda ratkaisuun. Pitäisi olla paljon kurjia ja todella toivottomia, jotka todella ovat valmiit vaikka kuolemaan paremman tulevaisuuden puolesta.

Seuraavaksi tulee mieleen kannattaa Soinin puoluetta. Mutta jos se ei näkyvästi reagoi tähän, kyseessä taitaa olla valtakunnan ykkösketkujen apupuolue, jolle annetut äänet siis menevät hukkaan. Samanlaista touhua kuin Venäjälläkin; osa puolueista on olemassa vain hajoittaakseen protestäänet tehottomiksi.

Vaihtoehto C on löytää muita vastaan äänestäviä puolueita, todellisia sellaisia.
Voi olla sekin aika haastavaa? Luovuttaisin tällä kohtaa pallon poliittisesti enemmän valveutuneille.

Huijauksia tutkiva

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2011 23:47


Angélica Skywolf
Vieras

#50 Re: Re: Re: Vakavuutta?

28.02.2011 01:37

#49: Yhdys Sana - Re: Re: Vakavuutta?

Niin laiton adressin kun olin jo tietoinen että  1 ketju alkoi hallituksessa tekeen päätöksiä maanpetos asiassa ja vedin tänne vain nopeasti päättäjille menneen ehdotuksen kun minulla ei ollut käsillä itse laki päätöstä siksi on kopio vetoni ilman lähdettä ja samalla vanhentunut koska vedoksessanihan asia on vasta menossa istuntoon.

Nyt kun tämä kyseinen vedos on jo hyväksyttä nykyisillävaltiopäivillä ja odotta seuraavaan hallitus kautta valtiopäivien läpivientiä että asiat astuisivat voimaan. Kysynyksessä oli nähdä miten saan suomalaisia mukaan tähän petos-asiaan ja samalla herättää keskustelua asialle.

Kyllä uskon että OIKEUS VOITTAA ja VÄÄRYYS HÄVIÄÄ!!! sinun kysymykseesi!

Otan tämän asian hyvin vakavasti sillä EI tällaista maanpetosta tehdäkkään joka vuosi ja varsinkaan suomessa! Meillä on perustuslakiin kirjattu hyvin selkeästi pelisäännöt ja niistä koituvat tuomiot jos pelisääntöjä rikkoo!

Se että kirjoituksissani on kirjoitus virheitä tai käytän vääriä nimityksiä joillekkin yhdistyksille (kuten asian ajo yhdistys tai sinnepäin) ei tarkoita sitä etten tiedä mitä aion tehdä. Samalla saan keskustelua aikaiseksi kun en kirjoita kapulakieltä vaan käytän asioista omia nimityksiä täällä viesteissä.

Kun sanon että olen lukenut lakia ...pitää paikkansa ja se tulee olemaan vastustajalleni yllätys miten käytän omaa tietotaitoani hyväksi silloin kun istumme vastakkain oikeudessa ...JOS ...ei valtakunnan syyttäjä tai suomen armeijan sotilasoikeusistuin ota asiaa ennen sitä työn alle!