Abdigadir Osman Hussein karkotus

Abdigadir Osman Hussein karkotus / Tiedotteet / Kommentit / Kommentit

Kolmen lapsen äiti

#101 Kuka ottaa vastuun

25.05.2015 15:03

Kuka ottaa vastuun ?? Kuka haluaa että sinun lapsi joutuu seuraavaksi maaliksi ? Ja edelleen kuka ottaa vastuun ? On tietenkin ihmisiä jotka haluavat jännitystä elämään näinkin, mutta jos niin on sinä voit luovuttaa lapsesi koekappaleeksi niin nähdään mitä tapahtuu... Mikään rahasumma ei korvaa lasta, mikään ei tuo sitä takaisin, olisin tunteeton äiti jos en haluaisi suojella lastani tuolta sairaalta hirviöltä.


Vieras

#102

25.05.2015 18:13

Iso kiitos adressin kokoojalle! Toivotaan että adressi johtaa karkoituspäätökseen.
Äijä Tampereelta.

#103 Kommentti maasta karkoituksen puolesta.

26.05.2015 17:30

On väärin antaa turvapaikkaa henkilölle joka on vaaraksi ympäristölleen.

Virva

#104 Suuta soukemmalle!

03.06.2015 19:50

Miksi täällä saa puhua "somalialaisesta lastenraiskaus- ja murhaamiskulttuurista"? Ei yhden miehen perusteella saa tuollaisia yleistyksiä tehdä (Viittaan kommenttiin #9).

Ymmärrän vihan ja kauhun, jota tällainen tapaus herättää, mutta ei tällainen kansalaisuuteen tai lähtömaan kulttuuriin katso; näitä rikollisia tulee kyllä joka maasta - usko tai älä! Rikosköyhä Suomi on kuvitelmaa.

Tällaista rikollisuutta tai näitä tekoja en missään nimessä puolla, mutta kommentoisit vain tätä tapausta, etkä leimaisi koko Somaliaa. En minäkään suomalaisena pidä sinua vastuussa Jammu-sedän alaikäisten raiskauksista, joten älä sinäkään syytä kaikkia somaleita tästä, hyvä hra Lehikoinen ja muut yhtä ajattelemattomat. 

Onhan näistä tällaisista helppo vääntää stooreja, yleistyksiä ja ennakkoluuloja, muttei se kenenkään elämää paranna.

Peace.

Suomi suomalaisille

#105 Vieläkö Suomessa?

04.06.2015 07:13

Vieläkö toi somalijäte on suomessa vai onko jo lennätetty helvettiin saastuttamasta maatamme?

Seppo Lehikoinen

#106 Pedarifani traumatisoitui sittenkin...

10.06.2015 11:06

#104 Suuta soukemmalle!

En sittenkään osannut kirjoittaa pikku Abdigadir-vesselistä kyllin korrektisti...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.01.2016 08:15



Vieras

#108

27.01.2016 09:00

Onko tämä allekirjoitettavissa jo tuolla Kansalaisaloite.fi sivustolla?!
Myös äiti

#109

15.09.2016 16:37

Julkisuudessa on ollut puhetta, ettei Somalia halua ottaa häntä vastaan. Käsittääkseni hän on kuitenkin Somalian kansalainen, jolla on voimassa oleva karkotusmääräys Suomesta. Suomen pitää ottaa oppia Englannista, missä palautusongelmien ilmaantuessa seuraava erä kehitysapua jätetään maksamatta. Tämän miehen kohdalla pitää ottaa myös huomioon rötöstely karkotuksen estämiseksi eli tekee jotain sellaista, josta joutuu takaisin linnaan eikä karkoiteta. DNA ja sormenjäljet talteen ja porttikielto koko iäksi Suomeen.


Vieras

#110

07.10.2019 16:21

NATZIZMIA MUSUT MATUT JA ULKOMAALAISET VÍTTUUN! HEIL HITLER!
SUOMI TURVALLISEKSI

#111 MATU METSÄSTYS KAUSI

03.04.2020 23:58

Pedari musut ja muut sexi criminaalit matut maasta ulos !

RAJAT KII !

#112 MATUT MAASTA ULOS !

27.05.2020 06:27

 

 

Somppu pomppu takas somppulaan !

 

Jo loppuu se busseis ja metros haiseminen ja koiran páskasten kenkien pitäminen bussin penkillä ja iän ikuinen dödö ja hissien rikkominen ja hissi pissat habla babla ugaa bugaa steps steps steps ja muu mulkoilu mulkkuilu sikailu ja pankin kaupan ja terveys keskuksen ruuhkauttaminen ja kelan ja sossun tulppauttaminen ja miehitys !

 

Somput kirjaimellisesti asuu kelassa ja sossussa ku aina niin hirvee tulppa ja täynnä kaikki paikat niitä mokka kíkkeli tukkia ja muuta  mutukki moskaa !

 

Ilman kelaa ja sossuu somput todennäkösesti kuolis kai nälkään ku työllisyys tilastoki pyöree ''0'' ja ainut työ kyky on kela ja sossu hakemuksen täyttämisen sossu virkailijalle 3 vuoden päätöksellä delagoiminen (huom!!! sossu missi täyttää sompulle hakemuksen ahmed ku on liian laiska sitä itse tekemään) !

 

*Ainot sompun työllistävä vaikutus suomelle onkin ollu poliisin (sexsi rikokset ryöstelyt väkivalta) ja sossu ja kela tantat (elatus) kirkko (lisää ilmasta disko läpsyä rahaa) päättäjät (ääniä vasemmistolle uusia äänestäjiä''edellyttäen huom!!!ettei somppu liian laiska tekee sitäkään'') ja vasemmistolle (mustaa mulkkua jumbojetillinen xxxl pkas jalkapallo joukkueellinensia) sekä spr (pirkolle pallia) sairaala (valkosille hutsu hoitsuille lisää mustaa munaa ja mulkkua) ja byrokraatit (keksiessään lisää rasisti lakeja ja huvikkeita hemmottelua lemmikillemme ahmedille) ja eu (jonkuha tääki lysti on maksettava ja se on suomen veron maksajat + provisio palkkio junkslerille drunkelille) !

 

;=( RÄYRH !

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…