Vetoomus turvallisemman Suomen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus turvallisemman Suomen puolesta.


Vieras

#1

30.06.2015 16:10

Teksti on niin totta nykysuomessa.

Vieras

#2

30.06.2015 17:31

Nämä muslimit vaatii, että heidän kotimaissa pitää elää maassa maan tavalla, ja kristittyjen yms. ei anneta edes elää! Suomessa nämä muslimit elää kuin omassa kotimaassansa ja heidän mielestään suomalaiset ovat rasisteja.

Verrataanpa maahanmuuttajataustaisia muslimeja suomen tataareihin. Tataarit tuli 1000 vuotta sitten Suomeen ja he oppi suomen kielen. Tataarit muistuttavat ketä tahansa suomalaista, koska jopa tataarinaisetkin pukeutuu kuin suomalaiset naiset.

Kun taas nämä maahanmuuttajataustaiset muslimit eivät ole kiinnostuneita opiskelemaan suomen kieltä, töistä tai kouluttautumisesta. He elävät kuin kotimaassaansa, kaiken pitäisi mennä islamilaisen lain mukaan tai muuten tulee paha mieli. Lakikaan ei koske heitä, vaan he saavat ihan vapaasti silppoa tyttäriään ulkomaille saakka. Koulussakin heille annetaan eri vapauksia, esimerkiksi liikuntatunnillakin on kamalaa, jos hiukset näkyy! Ihmettelenkin, että mitä seksuaalista niissä hiuksissa on? Voi kamalaa, jos hiukset näkyy.


Vieras

#3

01.07.2015 01:03

Olen täysin samaa mieltä asiasta. Emme mekään lähetä meidän vähävaraisia, joihin itsekin kuuluun , muihin valtioihin sosiaaliturvan varassa elämään. Suomessa sosiaaliturva ei todellakaan ole oikeudenmukaisuuden sekä tasa-arvoisuuden periaatteita noudattava vaan oma väestö saa kärsiä ja elää köyhyydessä ja maahanmuuttajien asiat tuntuu olevan tärkeämpiä. Ja tällainen toiminta jos mikä edesauttaa rasismin lisääntymistä sekä vihaa ja katkeruutta kanta väestössä. Oma maa ensin kuntoon ja sen jälkeen autetaan muita.

Vieras

#4

01.07.2015 03:42

Koska nyt riittää tämä pelko ja väkivalta/rikollisuus, mikä ikävä kyllä lisääntynyt maahanmuuton myötä.
Oman maan asiat myös sisältä kuntoon ensin kiitos.


Vieras

#5

01.07.2015 05:36

Suomi on ajautunut mielipidediktatuuriin.Turvallisuuden takia

Vieras

#6

01.07.2015 08:14

Että suomi olisi suomalaisten, EI MIKÄÄN MUSLIMIEN/ÄHLYJEN temmellysmaa!!!

Vieras

#7 Re:

01.07.2015 09:40

#3: -  

 Omat kansalaiset ensin tai sitten tasapuolisuuden nimissä suomalaiset vähävaraisetkin ulkomaille! Taidan itsekin alkaa etsimään Norjasta miestä paremman elintason toivossa. Norjassa sentään maahanmuutto- ja pakolaislaki on tiukka, sinne ei lähdetä sossulla elämään rötöstellen!


Vieras

#8

01.07.2015 11:06

Omat lapseni, 4&6v, tarvitsevat turvallisen elinympäristön.
Tämänhetkinen suunta näyttää erittäin huonolta.

Vieras

#9

01.07.2015 12:57

Koska pidän Islamia todellisena uhkana, uskonnon pääteema jota muslimit kiihkeästi noudattavat kuten ympäri maailmaa näemme ja kuulemme perustuu juuri heidän uskon perustajan Muhammedin käskyyn tappaa vääräuskoiset:( juutalaiset, kristitytyt )ja muut lisäksi heidän sharia lakia noudatetaan kirjaimellisesti. niidenkin kohdalla jotka eivät ole muslimeja ja vaikka he tietämättään loukkaisivat jotakin heidän uskonopin sisältä tai kritisoivat Koraania, tai Muhammedia.Lisäksi suuressa vaarassa ovat myös seksuaalisesti toisin suuntautuneet ihmiset. Vaikka toisin yritetään väittää niin juuri Islam on ISIS ja Boko Haram ääri järjestöjen innoittaja. Islam on uhka länsimaiselle kulttuurillemmen, kristinskolle, toisin ajattelikoille että ateistisille jne. Islam uskoo olevansa ainoa oikea uskonto ja heidän agenda on alistaa kaikki maailma, sillä muslimi on alistettu ja he alistavat. He eivät uskontansa vuoksi koskaan sopeutua länsimaiseen kulttuuriin ja sananvapauteen koska jo nyt näemme että he estävät sananvapautta, sanomalla että kaikki asiallinenkin kritiikki on rasismia tai vihapuhetta.

Vieras

#10

01.07.2015 13:23

Olen huolissani haitallisen maahanmuuton myötä varsinkin naisten ja tyttöjen vähentyneestä turvallisuudesta

Vieras

#11

01.07.2015 13:37

ensin oman väestön sosiaaliturva ja elinolosuhteet kuntoon, ja vasta sen jälkeen aletaan kumartelemaan muille.
Nyt kumarretaan joka helkatin suunta ja samalla näytetään "hanuria" oman maan kansalaisille ja kansalaisten hyvinvoinnille.

"Aina kun kumartaa yhteen suuntaan, niin toiseen pyllistää"

Vieras

#12

01.07.2015 14:41

Jotta emme ajautuisi vastaavaan tilanteeseen kuin Ruotsi.

Vieras

#13

01.07.2015 15:35

Pelottaa Suomessa asuminen terrorismin ja rikollisuuden takia.

Vieras

#14

01.07.2015 16:25

TURVALLISEMMAN SUOMEN PUOLESTA!

Vieras

#15

01.07.2015 16:48

Kts. länsinaapurin tilannetta. Valuuttaa tahkotaan pienelle piirille vedoten humanitäärisiin syihin kansalaisten turvallisuuden kustannuksella.
Nina
Vieras

#16

01.07.2015 16:51

Näin hyvän ja tärkeän asian takia allekirjoitus on pieni vaiva ja vähintä mitä voi tehdä, kyse on kuitenkin suomen pitämisestä turvallisena tuleville sukupolville, jotka toivottavasti ovat Suomalaisia. Miksiköhän ei ole kukaan järjestänyt mielenosoitusta asian puolesta? 

 


Vieras

#17

01.07.2015 18:33

Asia teksti!

Vieras

#18

01.07.2015 19:21

Kirjoitin adressin koska haluan elää turvallisessa Suomessa sekä seuraavilla sukupolvilla on myös siihen mahdollisuus.
Pippuri

#19 Suomalainen?

01.07.2015 19:22

Kuten muutkin ovat asiasta kirjoittaneet, nykyään suomalaisuus on sama asia kuin rasismi. Suomlaisilla ei ole oikeuksia Suomessa ja jos niitä vaadit olet vähintääkin rasisti. Onko näin? Jos on olen ylpeä raisisti! En kumarra enkä tanssi muslimien tahtiin. Laulan suvivirttä keuhkot pihalle, teippaan tonttu-ukot ikkunaan joka joulukuu ja joulupukki on edelleen IN. Kas vaan allah ei ole minun kuningas, eikä siihen uskovat! Ihan sama millä nimillä minua kutsuvat. Pukeudun, puhun ja elän juuri niin kuin haluan ja jos se jota kuta mamua loukkaa, niin voi voi. Terapiaan vaan!Eiköhän sitä apua sieltä sossun piikkiin saa. Se mitä he itse täällä harjoittavat on Suomen lakien vastaista vaan eipä tuo näytä yhtään haittaavan. On ihan ok raiskata alaikäinen tyttö, kun allah niin käskee vai käskeekö??? No ei taida, mutta ei silläkään niin väliä ole, eihän suomalaiset tiedä islamin uskosta muutenkaan mitään. Mietityttää vaan miksi päättäjät antavat Suomesta tälläisen kuvan? Eikö Suomi ja sen oma kansa ole enää minkään arvoista?? Ja sitten vietetään itsenäisyyspäivää joka joulukuun 6. päivä. Eiköhän olisi syytä vaihtaa ko. juhlan nimeä, nimittäin itsenäisyys alkaa olevan yhtä kaukana, kuin Timbuktu. 


Vieras

#20

01.07.2015 19:55

Erittäin asiallinen ja aiheellinen adressi.
Matti Meikäläinen

#21 Re: takaisin peruskouluun.

01.07.2015 20:40

#9: -  

Sä taidat muuten ite olla maahanmuuttaja, meinaa ei kuka kantasuomalainen voi tehdä noin paljon kielioppivirheitä noinkin lyhyessä tekstissä. Vai jäikö koulut käymättä?

Urho Kaleva

#22 ÄLÄ USKO YLE:N UUTISIIN

01.07.2015 22:26

Ylen lakisääteinen tehtävä on edistää monikulttuuria.

Olemme siis jatkuvan aivopesun kohteena. 


Vieras

#23

02.07.2015 00:11

Turvallisuus on menetetty Suomessa raahaamalla ja päästämällä ilman valvontaa kaikki rosvot ja raiskaajat ja järjestetty heille loisto-olot suomalaisten kustannuksella. Ylimieliset, hyvin pukeutuneet nuoret miehet, jotka naureskelevat ja virnuilevat, ovat seikkailijoita. Hakevat helpon elämän, asunnot, kännykät, vaatteet, ruoan ja biletyksen täältä. Heti rajalla ulos, eivät ole hädänalaisia. Eivät ole nähneet nälkää eikä puutetta. Eräässä vastaanottokeskuksessa oli video, jossa valmiit hyvät ateriat, huoneet valkeine lakanoineen, mutta valittivat, kun huoneissa ei ole omia telkkareita ja ei pääse shoppailemaan, kun ovat joutuneet asumattomalle seudulle eli maalaismaisemaan. Nämä ovat joukolla valmiita niihin ällistyttävän petomaisiin tekoihin, joita kantasuomalainen ei tee. Ulos täältä maasta. Kaikki täällä noita väkivaltaisia ja sivistymättömiä jo pelkäävät. Laki ja poliisi, saati politikot eivät välitä muutenkaan meistä kantasuomalaisista. Murhe on vaan EU ja Kreikan hyvinvoinnin turvaaminen. Oma kansa on jätetty mustan surman tuhottavaksi!
Nyt riittää

#24 Nyt riittää

02.07.2015 05:53

Poliitikot eivät ole enää pitkään aikaan ajaneet Suomen ja suomalaisten asiaa, vaan Uutta Maailmanjärjestystä ja EU:n liittovaltiota, jota ollaan saman tien laajentamassa Jenkkeihin vapaakauppanopimuksen nimissä, mikä ei ole muuta kuin vallan siirtämistä virallisestikin suuryrityksille, jotka jo nyt korruptoivat hallintoa. Samalla pienyrittäminen ja itsellinen elämä tehdään käytännössä mahdottomaksi.

Jostakoin syystä rotujen sekoittaminen kuuluu samaan kokonaisuuteen. Kun nykyiset kulttuurit saadaan ajettua alas ja sekoitettua, niin uutta syntyvää rotua on helpompi hallita. Ei juuria, ei yhteenkuuluvaisuudentunnetta. Vain helposti liikuteltavaa massaa ja medialla helposti peloteltavaa ja ohjailtavaa massaa.

EI p?rkele, nyt riittää.

ei saa jäädä tuleen makaamaan

#25 Isänmaa - vielä toistaiseksi

02.07.2015 16:10

Helsingin sanomat- suomalaisten valtalehti rummuttaa melkeinpä päivittäin ilosanomaa maahanmuuttajien (lue maahantunkeutujien) positiivisesta vaikutuksesta maamme ja kansamme tulevaisuuden suhteen.

Tällä menolla suomalainen kulttuuri näivettyy. Sen näkee jo siinäkin, miten suomenkieltä vältetään kaupankäynnissä (englanninkieliset kauppojen, hotellien, ravintoloiden nimet sekä mainokset)

Isänmaata (tontteja esim.) myydään venäläisille...

Pidetään Suomi suomalaisena - sitä vartenhan meillä useammalla on ukkeja ts. isovanhempia, jotka ovat verellään lunastaneet Suomen ja sen kansalaisten (lue suomalaisten) vapauden elää ja tehdä työtä oman porukan eteen.