naimalakko

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista naimalakko.

vennamo
Vieras

#51 Vamma

26.03.2011 20:32

Homous on vamma.Vamman kanssa voi silti elää.
Homot pyttyyn!!!
Vieras

#52 Homot on pyllystä

26.03.2011 20:43

Jos oot homo ni et oo luultavasti saannu vastakkaista suku puolta! Eli jos oot homo ni mieti vähä oisko mukavampi nuolla pimppaa ku mulkkua lutkuttaa!?!?!?
ou jee
Vieras

#53

26.03.2011 20:51

Mielestäni täysin terveissä sielun ja ruumiin voimissa, sekä terveen ajatustoiminnan omaava ihminen ymmärtää, että rakkaus sekä sukupuoliyhteys kuuluu vaimolle ja miehelle, vastakkaisille sukupuolille. Jo alussa Jumala loi Aadamille vaimon, Eevan, jonka kanssa hän pystyi lisääntymään. Eikö tällöinkin Jumala olisi voinut luoda Aadamille kaveriksi Jorppelin, jos hän olisi sen oikeaksi nähnyt?! Mielestäni kirkon ei tarvitse hyväksyä homoja ollenkaan, kerta ei Raamattukaan hyväksy. Eihän Jokeritkaan hyväksy riveihinsä ringettepelaajia!!! P.s. Kirkko on kaukana Raamatun opista... Ja voivathan homot halutessaan perustaa oman uskonlahkonsa, jos kerta haluavat olla niiiiin kristittyjä!
vihreähkö
Vieras

#54 Re: Missä olennaiset asiat?

26.03.2011 20:51

#31: Olette säälittäviä - Missä olennaiset asiat?

Vihreiden vaalikampanjan kärkenä on suurinpiirtein 0,01% kokoisen väestönosan kokema närkästys, kun eivät voi mennä samalla tavalla naimisiin kuin heteroparit. Eikö yhteiskunnassa löydy yhtään tärkeämpiä ja suurempia asioita ajettavaksi näin vaalien alla? Mihin vihreiltä unohtui talous-, turvallisuus-, maahanmuutto-, kulttuuripolitiikka jne?"

 

Vaikka tämä kyseinen asia koskeekin hyvin pientä joukkoa, asia pitää ymmärtää kuitenkin paljon laajemmin. Kyse on oikeudesta tulla kohdelluksi samalla tavalla kuin muutkin ihmiset.

Arvaamaton
Vieras

#55 Otsikko

26.03.2011 21:03

Allekirjoitin. Hyvä idea vihreiltä. Äänestän tosin Aku Ankkaa vaaleissa. Ja teille itkeville, ihan hetero mies olen. Enkä kuulu kirkkoonkaan. Nyt menee hihhuleilta pullakahvit väärään kurkkuun
Seppo Sebedius
Vieras

#56 Juuri näin!

26.03.2011 21:04

Tässä muutamat aiemmat kirjoittajat ovat hyvin kiteyttäneet asian. Homoudesta tehdään vaaliase, "trendikäs juttu". Ratsastetaanko vaaleihin näkyvimmillä otsikoilla, niillä joilla saa parhaiten palstatilaa? Jääkö juuri politiikan tärkeät asiat taka-alalle? Näin näyttää olevan käymässä.

Toinen asia on kirkon suhtautuminen homouteen. Kirkon tulisi nojautua Raamattuun, eikä yleiseen suvaitsevaisuusoppiin. Kirkon ei tule mukautua nykyisiin trendeihin, vaan pitäytyä perinteisissä opeissaan, eikä kerätä puolustajia homoista ja homojen suojelijoista.

Puhutaan suvaitsevaisuudesta ja siitä, että pitäisi antaa olla se, mikä on.. Mutta jos ei tykkää homoudesta, tuomitaan. Annetaan ihmisten olla se mikä on ja jätetään tämä ala taka-alalle muiden tärkeämpien asioiden sijaan.
Arvaamaton
Vieras

#57 Re:

26.03.2011 21:20

#53: ou jee -

Hmm.. Eli sinun mielestäsi naisella ei ole asiaa "miesten töihin" tai päätösvaltaa muussakaan elämässä? Raamatussahan lukee että naisella ei ole oikeastaan muuta virkaa miehen elämässä kuin lasten synnyttäjänä. Hyvät sulle.

Mitenkäs se puhe siitä maapallon iästä? Raamatusta käy ilmi että tämä meidän pallomme on joku muutama tuhat vuotta vanha, mutta entäs ne dinosaurukset mitkä elivät miljoonia vuosia sitten? Ah niin tosiaan, niistähän ei puhutakaan raamatussa mtn eli ne on humpuukia.. Ah mutta sitten päästäänkin tähän mielenkiintoiseen kysymykseen, eli kun eevan ja aadamin pojat lähtivät maailmalle ja löysivät vaimot itselleen, niin mistähän ne löytyivät jos eeva ja aadam olivat ensimmäiset ihmiset?

Mutta sitten ehkä paras sanoma mikä raamatusta tulee: Insesti on ok. Monet raamatussa esiintyvät henkilöt harrastavat seksiä sukulaistensa kanssa, joten sinäkin varmaan uskot että se on hyvästä?

Yksi muukin asia on herättänyt vähän kummastusta, se kun siellä puhutaan niistä mahtavista sotureista jotka itsekseen tappavat kymmeniä tuhansia vihollisia _yhden_ taistelun aikana.. On siinä kyllä pojilla kova kunto ollut. Ja aivan hiivatisti on vihollisjoukkojakin. On se kumma kun tuollaisista urotöistä ei puhuta missään muualla kuin raamatussa, mutta koska kaikki tämä löytyy raamatusta, se on ainoa totuus.

 

Tomi
Vieras

#58 Re: Avioliitto antaa oikeuden adoptioon

26.03.2011 21:54

#39: Justus -

Tässä muutama fakta, miksi homopareilla ei tule antaa adoptio-oikeutta

1. Adoptiotilanteessa lapsen olosuhteet tulee pysyä mahdollisimman samankaltaisina lapsen sopeutumisen ja traumojen ehkäisyn kannalta, joten jos lapsella on ollut äiti ja isä, on hänet parasta adoptoida perheeseen, jossa on äiti ja isä.

2. Homosuhteissa on enemmän väkivaltaa kuin heterosuhteissa (Ylen Silminnäkijä)

3. Kehityspsykologian kannalta oidipaalisessa vaiheessa lapsella tulee olla pysyvä miehen sekä naisen malli. Tämä puute ei näy heti, vaan tulee esille aikuisiällä.

4. Homosuhteessa lapsen saaminen on epäluonnollista, näin myös adoptio on epäluonnollinen asia.

5. Mikäli homoille annetaan adoptio-oikeus, tämä merkitsee sitä, että lapselle isä tai äiti ei ole lähtökohtaisesti välttämätön. Tämän vuoksi ihmettelen, miksi monet heterotkin kannattavat adoptio-oikeutta, tällä tavoin he tunnustuvat, että esim. äitiys ei ole lapselle lähtökohtaisesti paras vaihtoehto

6. Adoptio-oikeutta ei tule käsitellä eikä perustella tasa-arvoasiana, vaan kaikki perusteet tulee lähteä lapsen oikeuksista ja parhaasta. Tämän vuoksi kyseessä ei ole mikään ihmisoikeusasia.

7. Nainen ja mies ovat erilaisempia esim. nainen ja nainen / mies ja mies. Heterosuhde tarjoaa enemmän lapselle erilaisia mahdollisuuksia, toimintatapoja ja virikkeitä.

Hämmästynyt!
Vieras

#59 voiko olla totta.

26.03.2011 22:37

Onko tosiaan Suomessa näin paljon homoja? Järkyttävää!!
Håmå
Vieras

#60 Heitä homo voltti

26.03.2011 22:54

Jos homo menee vääntämään ison tortun, onko se partnerin pettämistä vai pelkkää esileikkiä.
gnat
Vieras

#61 Rekisteröity parisuhde myös heteroille

26.03.2011 22:58

Heterona haluaisin avioliiton sijasta myös mahdollisuuden rekisteröityyn parisuhteeseen.
upeaa
Vieras

#62 Naimalakko ratkaisee talousongelmat

26.03.2011 23:00

HIV-hoito maksaa 10 000 euroa vuodessa ja valtio maksaa HIV-positiivisten hoidon. Tämä naimalakko tulee tehokkaasti ehkäisemään toivon mukaan HIV-tartuntoja ja tuo näin kymmenien tai satojen tuhansien säästöt valtiolle.
Erkki PERSMERKKI
Vieras

#63 Kyllä kehdataan!

26.03.2011 23:01

Onko suomessa oikeasti näin paljon idiootteja homofoobikkoja jotka paskovat housuun kun joillekkin muille kuin vain heidän näkemyksiään ajaville asioille annetaan tukea? Homoseksuaali pelottaa heteroa koska a) hän ei voi homolta saada sitä mitä haluaa b) homo ei tarvitse heteroita c)hetero hakee 2000 vuotta vanhoista satukirjoista tukea kuvitelmilleen että kohdat a ja b ovat sairautta,iljetys , jumalanpilkaa tms.. epäolennaista vaikka kyse on on vain ihmisoikeuksista D) Hetero joka pelkaa homoja on keskivertoa tyhmempi kohtien a-c perusteella.
justjoo
Vieras

#64

26.03.2011 23:04

Jaa-a, niin on vaan jumala luonut delfiinit ja bonobotkin,
ja nekin harrastavat homoseksiä. Vai ovatko nämä eläimet
lähtöisin jostain aivan muualta kuin Luojamme käsistä?
juukelispuukelis
Vieras

#65 Re: Naimalakko ratkaisee talousongelmat

26.03.2011 23:06

#62: upeaa - Naimalakko ratkaisee talousongelmat

Ehkäiseekö myös punaniskojen Thaimaasta hankkimia HIV-tartuntoja? Tuskinpa, he kun ovat

jo onnellisesti  naimisissa jonkin "lähiövalaan" kanssa. Että rauhaa ja rakkautta vaan teillekkin.

Ville Javanainen
Vieras

#66 Re: Vihreää politiikkaa

26.03.2011 23:14

#13: Vihreät= Suomen syöpä - Vihreää politiikkaa

Nyt jos palataan kuitenkin tosiasioihin ja selvitetään pari tekijää:

- Seksuaalinen suuntautuminen ei tarkoita seksiä. Navan alapuolella tapahtuvat asiat ovat jänniä ja hauskoja, mutta samaa sukupuolta olevien parien kesken niitäkin harrastetaan keskimäärin yhtä usein kuin heteroparitkin sitä tekevät.

- Kyse on ominaisuudesta, ei valinnasta, eikä kyse ole mistään poikkeavuudesta. Luonto on onneksemme juuri niin monimuotoinen.

- Seksuaalisuus ja sukupuoli/sukupuolisuus ovat eri käsitteitä. Käytäthän niitä vasta sitten, kun ymmärrät, mitä ne tarkoittavat.

valkoherukka
Vieras

#67 lakkojen vai puolukoiden?

26.03.2011 23:51

Ennen sukupuolineutraalia yhteisöä tällaisia asioita käsitellään tavan takaa.
RAISKATTU LEIJONA
Vieras

#68

27.03.2011 00:13

ei helevetti...ETUSIVULLA ON SUOMI LEIJONA SATEENKAAREN VÄREISSÄ VTUN URPOT!
utelias
Vieras

#69 Re:

27.03.2011 00:50

#17: -

Hei perheenisä, mistäs sinä käytännössä lakkoilet?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.03.2011 02:39



Vieras

#71 HIENOA

27.03.2011 08:12

NAIMALAKKO ON PARASTA

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.03.2011 08:25


ghey
Vieras

#73 olen tehnyt syntiä...

27.03.2011 08:36

mikäli homoilu on syntiä kuten siinä 2000 vuotta vanhassa veijaritarinassa oletettavasti kerrotaan ja sen perusteella joudun "helvettiin", niin ei harmita yhtään. siellä on lämmintä ja siellä on monta tuttua naamaa :)
Johnny Mac
Vieras

#74 voihan...

27.03.2011 09:26

Seksuaalisesti poikkeavia on vain muutama hassu prosentti, vai onko sitäkään. "Aikas" populistisen konin ovat vihreät valinneet. Joku teistä toistaa samassa yhteydessä ihmisoikeuksista, pitäisiköhän ensin tutkia ilmaisun tarkoitus ja tausta.. Muutenkin asiallista keskustelua (mikä ei sisällä jatkuvia tunteenpurkauksia) aihealueesta pyritään jostain syystä välttämään. Minusta se on ihmeellistä jos kerran asia on tärkeä. Ja nyt vielä naimattomien pitäisi ryhtyä naimalakkoon.. "kel onni on, hälle onni suotakoon". Romukoppaan tällainen kampanja!
animalplanet
Vieras

#75 Re:

27.03.2011 09:29

#64: justjoo -

no sehän on hyvä syy homoiluun.."no kun eläimetkin"..