Pro-Kuparivuori

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pro-Kuparivuori.

Vastustaja

#76

30.08.2015 19:39

KÄsittämätöntä kaavoitussuunnittelua!!! kaunis Naantali ollaan hävittämässä. Kaupunkiimme mahtuu kyllä asuinalueita (ja etenekin kerrostaloja) muualle kuin kauniimmille alueille - ja hyvin erityisille luontoalueille, kuten Kuparivuori, Lammasluoto ja Taimon ranta.

Viimeksi mainittu on jäänyt julkisuudessa vähemmälle, mutta uudessa osayleiskaavassa ollaan myös Taimonrannan alue (uimarannan alue ja veneranta) hävittämässä massiivisten kerrostalojen alle !!

 


Vieras

#77

01.09.2015 10:24

Kuparivuori on lapsuudestani asti ollut kiva paikka viettää kauniita kesäpäiviä, ja syksyisin siellä on ihana käydä ihastelemassa syksyn ruskaa ja talven saapumista. Tämä on kaikille kupunkilaisille täkeä paikka sitä ei saa ottaa meiltä pois!!!!
Ison talon emäntä

#78

03.09.2015 10:14

Järjetöntä kaavoituspolitiikkaa naantalissa. Kulttuurimaisemaa vihaa oikeisto naantalissa ja keskusta heittäytynyt samaan kelkkaan kun ei uskalla olla vastaankaan. Kaikki luonto ja vihreys asfaltin ja betonin alle.

* Kuparivuori /Ainutlaatuinen kallio joka syöpyy mieleen kun naantalissa olen lapsenä jo ensimmäisen kerran käynyt. Aivan mieletöntä pilata kaupunkimaisema rakentamisella. Jotain niin kaunista ja herkkää kuin vain voi kaupungissa olla

* Lammasluoto. Alueella ei ole yhtään lasten leikkipuistoa ja nyt viimeinen puolen hehtaarin kokoinen (ainoa mihin asukkailla on alueella vapaa pääsy) pläntti kaavoitettaisiin täyteen taloa. Tiet eivät vedä ja pysäköintiongelma on jo nyt hirveä ilman että viimeiset parkkipaikat rakennetaan täyteen. Myös ainoa luonnontilainen ranta johon asukkailla, turisteilla ja ihmisillä vapaa pääsy.

* Taimon ranta. myös tämä ranta on herkkä ja rakentaminen pilaa sen täysin.

* Kaikki viheralueet pienetkin kaavoitettu.

Eikö nyt päättäjät jotka itse asuu merimaskussa voisi välillä alkaa vainoamaan merimaskun rantoja. Parasta olisi että seuraavissa vaaleissa ei kukaan kantakaupunkilainen äänestä enää yhtään merimaskussa asuvaa "pakolaista" koska näillä ei ole mitään järkeä säilyttää kulttuurimaisemaa ja mitään kohtuullisuuden hippuakaan. Oikeisto ja keskusta ei saa meidänkään suvulta enää yhtään ääntä. Ei ikinä.

Meillä on naantalissa vapaata rantaa ja vapaata rakennusaluetta eli miksi tarvitsee pilata ja tuhota juuri se ainutlaatuisuus mikä meillä on. Kohta keskustassa vähemmän viheraluettta kuin Varissuolla.

 

 


Vieras

#79

04.09.2015 05:20

Naantalin kulttuurin peruskallioon puuttuminen on kaupungin maineelle elämän ja kuoleman kysymys. Kuparivuori on kestävyyden symboli ja sitä tulemme puolustamaan kaikin keinoin.

Vieras

#80

04.09.2015 11:16

Naantalin vetovoimatekijä on luonto lähellä keskustaa ja vapaat rannat.

Vieras

#81

06.09.2015 14:01

Hallitsevat tahot, joiden ei tarvitse vastata mistään päätöksistään, eivät arvosta ainutlaatuisen kaupunkimme historiaa ja pyrkivät rakentamaan kerrostaloja kaikkialle. 1960-luvulla saimme pelastetuksi vanhan kaupungin suojelukohteeksi kovilla uhrauksilla. Nyt suunnitellut kerrostalototeutukset olisivat lopullinen tuho kaupungin ainotlaatuisuudelle. Myös keskustan rakentamissuunnitelmat tulee torjua. Dennis Livsonin aikanaan teettämä suunnitelma parkkipaikoiksi olisi välttämätön Naantalin pelastamiseksi.
Autoistuminen on vallannut Naantalin ja yksisuuntainen ympäriajo Tuulensuunkatu - Kaivokatu ajoittain valtavan ympäriajon kohteena, kun parkkipaikkoja etsitään. Omille kantakaupungin asukkaille ei riitä paikkoja, ellei niitä omalla pihalla ole.
Katunäkymät pilattu lukemattomilla liikennemerkeillä, jopa 25 merkkiä muutamissa kadunristeyksissä, jotka voitaisiin valtaosaltaan poistaa, sillä tieliikennelakihan, jonka jokaisen autoilijantulee tuntea, määrittelee käyttäytymisen.
Parkkipaikkojen tulisi olla aikarajoitteisia, esim 1-2 tuntia ja omilla asukkailla lippu, joka sallii vapaan parkkeerauksen.
Kun näin ei ole, on kantakaupungin asukkaille tullut raskaaksi asua Naantalissaqä

Vieras

#82 Tauno Wiljanen

06.09.2015 14:08

#80: -  

 Naantalin omalaatuisuus säilytettävä. Se historioineen on kaupunkimme tunnetuisuuden ja menestyksen salaisuus. 


Vieras

#83

07.09.2015 08:46

Mielestäni jotain vanhaa pitää säilyttää.Kuparinvuoren leirintä on sitä historiaa,mitä ei saa missään tapauksessa tuhota.Tuohan se myös kaupungille suuren määrän matkailijoita joka kesä.Onhan leirintä joka kesä melkein koko kesän täynnä,joten kyllä se varmasti on tarpeen.

Vieras

#84

17.09.2015 14:32

Paikka omaa historiallista merkitystä maamme historiassa. Ja sinne on rakennettu muistomerkki merisotavainajille, joka nyt arvoisessaan paikassa. Ei lisärakentamista.

Vieras

#85

01.10.2015 12:34

Koska jotkut rahanahneet tahot haluavat pilata Naantalin kauneimman paikan, enkä toivo lastenlasteni muistuttavan meitä upeiden kallioiden tuhoamisesta.