Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja


Vieras

#101

05.04.2011 12:12

Kiitos aiheellisesta aloitteesta!
Maria
Vieras

#102

05.04.2011 12:13

Kiitos aiheellisesta aloitteesta!
eläimiä muiden joukossa
Vieras

#103 On hyvä ja paha

05.04.2011 12:16

Nykyisin tunkee maahamme tämä maailman uskonto islam,muslimit.Heidän ei ole hyvä olla kotimaassaan,niin he tulevat tänne ja levittävät vihaa ja rasismia.Innostavat kaikkia muita pahuuden tielle.
Syynä tähän voi olla äärivasemmistolainen valtakunnan johto,jota sitten muut tukevat.
Voi olla muita nykyajan vitsauksia mukana.Kaiken pinnalla,muistettava maallinen ahneus.

Vieras

#104 "Suvaitsevaisuuden" ja homojen diktatuuri

05.04.2011 13:19

Mielestäni enenevässä määrin paistaa läpi, että varsinainen tarkoitus on protestoida kristinuskoa, kirkkoa vastaan. Homojen oikeuksista on saatu hyvä lyömäase, jolla voidaan asioita provosoida. On tullut vaikutelma, että kristinuskon kukistaminen Suomessa on se päämäärä. On valitettavaa, jos kirkko menee tuollaiseen ansaan. Kristinuskoa ei voi muuttaa sen mukaan, vain ihmisten mieliksi, kuka milloinkin äänekkäimmin huutaa. Suvaitsevaisuus sanasta on myös tullut pelkkä vitsi. On pakko ajatella täsmälleen samoin, kuten homojen "oikeustaistelijat" määräävät. Muuta ajattelumallia, eriäviä mielipiteitä ei suvaita tai sinua syytetään homofobiasta, jne...
Me olemme kaikki vastuussa
Vieras

#105

05.04.2011 13:19

Helsingin Sanomat on vastuussa siitä, mitä se opettaa meidän lapsillemme ja nuorillemme kristinuskosta.

Vieras

#106

05.04.2011 13:44

Vaikuttaa kuin Helsingin Sanomilla olisi liikaa asiakkaita! Jumala ei kaadu pilkkaan, mutta mitenkähän on pilkkaajan?

Vieras

#107

05.04.2011 14:12

Miksi muita ei saa sortaa kuin vain Jeesukseen uskovia???

Vieras

#108 idea

05.04.2011 14:22

Kiitos tästä aloitteesta!
Helsinkiin on aika perustaa vaihtoehtoinen suomenkielinen sanomalehti. Tavallinen maallinen lehti, mutta joka sanoutuu irti tällaisesta vastuuttomasta vihakirjoittelusta. Voisi esim. olla ohuempi ja halvempi myös.
Jumalan sana kunniaan
Vieras

#109

05.04.2011 14:28

Tänä päivänä puhutaan suvaitsevaisuudesta. Missä on suvaitsevaisuus niitä kohtaan jotka pitävät raamattua Jumalan sanana ja noudattavat sitä.
hulda vaan
Vieras

#110

05.04.2011 15:12

Tähänkin asti ovat kristilliset arvot olleet maallemme siunaukseksi. Mitä asiaa tämä mediakampanja ajaa? Ei kukaa voi pakottaa kristittyä muuttamaan arvojaan ja asenteitaan näin naivilla keinolla. Sitä paitsi, Herrammekin oli väärinymmärretty ristille asti, mutta kuitenkin hänen sanomansa on muuttanut pakanallisen maailman inhimillisemmäksi. Täällä ei uhrattu lapsia epäjumalille tai jätetty sairaita oman onnensa nojaan. Täällä tiede ja taide kohosivat valtaviin saavutuksiin ja jokainen lapsi sai oikeuden opiskeluun. Evankeliumin luterilainen opetus antoi meille suomalaisillekin mahdollisuuden oppia tuntemaan lain ja armon merkityksen elämässä. Mitä antaa tämä materialistinen pakanuus meille? Katso USA:n talousromahdus, suomalaisen pääoman lähtö maasta jätti niin perheelliset kuin yksineläjätkin vaille työn antamaa leivän turvaa. Humanistinen kirkkomme ei pysty avaamaan minkäänlaista turvaa jäsenilleen, sekin on vain ohjelman tuottaja silloin, kun sen pitäisi pitäytyä Raamatun alkuperäiseen sanomaan. Kirkkon väki seisoo tumput suorassa tai tuijottaa silmänsä sokeiksi ilmiöihin, kun sillä pitäisi olla lääkettä Ylhäältä kärsiville.
Mimmi
Vieras

#111

05.04.2011 15:19

Todella hyvä idea tämä adressi. Lopetin Hesarin tilaamisen juuri näiden vihakirjoitusten takia. Jos tämän tyylisiä kirjoituksia kirjoiteltaisiin muista perustuslakiin liittyvistä ihmisoikeuksista, siitä nousisi kauhea meteli mediassa. Onneksi nyt saadaan asialle edes vähän näkyvyyttä.
Jefferson TD
Vieras

#112 Re: "Suvaitsevaisuuden" ja homojen diktatuuri

05.04.2011 16:16

#104: - "Suvaitsevaisuuden" ja homojen diktatuuri

Voisinkin perustaa liikkeen, joka opastaisi kuinka vasenkätisyydestä voi parantua. Dramaattinen haastattelu havainnollistaisi, kuinka joku lakkaisi alistumasta vasenkätiseen kulttuuriin ja rupeaisi oikeakätiseksi. Jos joku väittäisi kampanjaani typeräksi ja loukkaavaksi, olisiko hän vain ahdasmielinen, joka ei salli eriäviä mielipiteitä?

Tai mitähän siitä tuumattaisiin, jos joku aloittaisi "uskosta voi parantua"-kampanjan. Havainnollistettaisiin - jälleen dramaattisen haastattelun avulla - miten yhtäkkiä elämässä on tilaa niin paljon useammille asioille, kun ei tarvitse ravata mm. viikonloppujen jumalanpalveluksissa. Se olisi vasta todellinen hyökkäys kristinuskoa kohtaan, ei nämä Helsingin Sanomien kirjoitukset.

On minunkin mielestäni kyllä nähty ainakin yksi tarpeeton hyökkäys uskontoa kohtaan. Tempaus, jossa raamattuja saattoi vaihtaa pornolehtiin, oli jokseenkin asiaton. Kuten ei "Annin tarinassakaan", ei siinäkään suoraan haukuttu ketään, mutta käytännössä saatettiin helposti loukata monia - ja jokseenkin turhaan.

Vapaa-ajattelijat voisivat antaa kristittyjen ja muiden uskonnollisten olla rauhassa, ja kristilliset järjestöt voisivat antaa homojen olla rauhassa.

Hoo Moilanen
Vieras

#113 Mikä?

05.04.2011 17:02

Aika ajoin saa likea kommentteja, joissa homoseksuaaleja verrataan vasenkätisiin homoseksuaalisuutta puolustavien taholta. Mikä se yhtäläisyys mahtaa olla, ihan vilpittömästi kysyttynä?
Jefferson TD
Vieras

#114 Re: Mikä?

05.04.2011 17:31

#113: Hoo Moilanen - Mikä?

Onhan noita useampiakin:

- Molemmat ovat vähemmistöjä, joskin vasenkätiset kooltaan ehkä noin kaksinkertainen.

- Molemmat ovat luonnollisia ominaisuuksia.

- Molemmat ovat ympäristölleen harmittomia, mutta saattavat aiheuttaa joissain kulttuureissa negatiivisia ennakkoasenteita.

 

Esitän vastakysymyksen: mikä erottaa homot vasenkätisistä? Miksi vasenkätisyys on jees, eikä siitä tarvitse parantua, mutta homoudesta tarvitsee?

Onneksi on vielä valinnan vapaus
Vieras

#115

05.04.2011 18:22

Koen, että Hesari ei tunnusta minua varsinaiseksi asiakkaakseen tai ainakin katsoo suvereeniksi oikeudekseen heittää alatyylistä juttua halveksivaan ja ylimielisen tyyliin asiakkaistaan, joita pitää Ö-luokan "häviäjinä". Miksi olisin siis asiakas? En olekaan, lopetin neljännesvuosisadan tilauksen 1.4. Tarvitaan todellisia vaihtoehtoja valtakunnanlehdistöön. Kertokaa ehdotuksia, minkä lehden tilaajaksi voisi ryhtyä!
äiti minä olen
Vieras

#116

05.04.2011 18:30

olen todella pitkän aikaa ihmetellyt tätä äärimmäistä vihan lietsontaa mediassa. Kuka ottaa tästä vastuun, kun vahinkoja tapahtuu? Mielestäni kristityilläkin on oikeus olla ja sanoa mielipiteensä..vai onko se lain mukaan?
mummeli
Vieras

#117

05.04.2011 18:41

Hyvä idea, ei kaikkea tarvitse hyväksyä
ais
Vieras

#118 Re: idea

05.04.2011 18:57

#108: - idea

Tässä olikin hyvä ehdotus, kannatetaan. Siinä voisi jopa saada äänensä kuuluviin, toisinkuin hesarissa. Sen seulassa on sopivanpoliittiset silmäreijät. Lehden asenne, lukijoitaan kohtaan, on ylimielinen samaan tapaan kuin Suomen Kuvalehdellä.

Javonen
Vieras

#119

05.04.2011 19:46

Kummallista, että raamatulliset kannanotot tulkitaan mediassa vihamielisiksi,vaikka ne esitetään sävyisästi, jopa rakkaudellisesti. Kukas se olikaan se ylösalaisin kääntäjä? Juuri noissa Sanasta etääntyneissä leiskuu viha monin muodoin. Kaikki sekoilu ihmisissä, myllerrys luonnossa ja kaikkinaiset kauheudet ilmoittavat tämän aionin lopun läheisyyttä, jolloin pahuus pahenee ja usko koetellaan.
Lapsesta asti uskossa Jeesukseen
Vieras

#120

05.04.2011 19:46

Todella surullista tuollainen kirjoittelu Raamattu-uskollisten seurakuntalaisten mollaamiseksi.
Oppi-isämme Martti Luther sanoi: "On väärin ja turmiollista toimia omaatuntoaan vastaan."
Herra, armahda uuspakanuuteen vieviä tahoja ja ihmisiä!
Javonen
Vieras

#121 Kiitos alullepanijoille!

05.04.2011 19:50

Tarpeellinen adressi!
Tuputtakaa hinut tapojanne keskenänne.
Vieras

#122 hyvä adressi, hesari on pikkuporvareiden lehti

05.04.2011 20:55

Joo pahinta on se kun mediassa nuorten mielipiteitä lyödään lyttyyn,
jos on BI ja on kokeillut jotain, ei tarkota että olisi syntyjään ruskean reijän ritari.

Jos nuoret haluaa eroon saastasta, mitä kellään on siihen sanomista, sais julkkis hinut
pitää sen turpansa kiinni ja imee ylpeytensä, ei kaikista homoeroottisia saa tekemälläkään.
mukana rintamassa
Vieras

#123

05.04.2011 21:08

Emme ole toisen luokan kansalaisia vaan syntyneet tekemään työtä ja toimeentuloa Suomen edestä
pyhiinvaeltaja
Vieras

#124 Homouden harjoittaminen niinkuin haureus on syntiä. Vasenkätisyys ei ole syntiä.

05.04.2011 21:16

#114: Jefferson TD - Re: Mikä?

Otsikossa vastaus lyhyesti.

Meillä on Kristus Jeesus, meillä on raamattu ja meillä on seurakunta. Me haluamme pitää nämä, ja muut jotka eivät halua uskoa samalla tavoin voivat halutessaan perustaa oman uskonnon. Raamattu sanoo esimerkiksi homouden harjoittamista ja haureutta ja varastamista jne synniksi. Me uskomme tämän ja tunnustamme syntimme. Nyt ongelmana on tämä porukka joka ei halua tunnustaa syntiään, vaan puolustelee sitä ja selittelee ettei haureus tai homostelu ole syntiä. Me uskovat emme halua uskoa toisin kuin Sana sanoo. Menikö perille? Perustakaa oma uskontonne.

bb
Vieras

#125 Ensin lue, sitten vasta kommentoi

05.04.2011 22:17

"Jaa-a, Ismo Valkoniemi on tietääkseni Vapaakirkkoon kuuluva, joten turha hänen on ev.lut. seurakunnan asioihin puuttua. Olisi kyllä omassa seurakunnassa kritisoimista."

Onko lehtien kritisoiminen ev.lut. srk:n asioihin puuttumista? Kannattaa varmaan ensin oikeasti lukea mihin tällä adressilla pyritään, ennen kun kommentoit. Niin ja Ismo Valkoniemi ei ole tietääkseni pelkästään Vapaakirkollinen. Vaan mitäpä sillä on merkitystä tämän adressin kanssa. Jo ottaa päähän tällaset tyhmyyden osoitukset!