Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja.


Vieras

#26

03.04.2011 23:23

Huhhuh miten sairaita kommntteja täällä. Miksi Hesarin pitäisi julkaista homovihaa lietsovan ohjelman tietoja? Ja lopettakaa nyt hyvät ihmiset maailmanlopun julistuksenne ja vertailunne Natsi-Saksaan. Luulisi, että teillä olisi jotain häpyä. 78 % suomalaisista ei kyllä todellakaan ole samoilla linjoilla kuin teidän pieni prosenttijenginne, joka ajaa ummehtuneita, vanhoillisia ja sairaita homovastaisia ajatuksia. Tästä kun tieto leviää, niin ei maineenne ainakaan parane. Ehkä myös voisitte vähän vähentää raamatunlauseiden viljelyä ja huutomerkkien käyttöä. Ja muistakaa, Jeesuksen nimeä käyttäessänne, käskyn sana: Älä turhaan lausu jne. Hän ei nimittäin jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimissään esittää homovastaista rienausta.
r.h.
Vieras

#27

03.04.2011 23:25

ehdottomasti pois.

Vieras

#28

03.04.2011 23:42

Hesarin pääkirjoitus puhui asiaa, Homoporno-juttu oli kolumni ja Hesari päättää sisällöstään muutenkin ihan itsenäisesti. Ei siellä tarvitse homovastaisia ohjelmia mainostaa, kuten ei "kristillisten" lehtien tarvitse mainostaa esim. tänä iltana nähtyä ohjelmaa, jossa homoseksuaaliset nuoret kertoivat kokemuksistaan: siitä, miten "kristitytkin" ihmiset olivat heitä kohdelleet. Mikä tässä nyt on niin pahaa? Sekö, että joku sanoo teistä herätysuskovaisista rehellisesti, että te hajotatte kirkkoa?

Vieras

#29

03.04.2011 23:55

Hesarin kirjoituksilla ei ole mitään tekemistä vihan kanssa. Mutta ehkä kristillisdemokraateilla, nokiamissiolaisilla ja helluntailaisilla on se käsitys, että kaikki heidän kanssaan eri mieltä olevat ovat helvettiin meneviä vihan lietsojia.

Marttyyriä on muuten varmaan kiva leikkiä. Ensin voi rienata homoja vuosikausia, sitten kun joku sanoo vastaan, niin voi tirauttaa muutaman kyyneleen: kyllä kristittyjä nyt sorretaan. Yököttää tämä itku ja valitus.
Ei perusteltua
Vieras

#30

04.04.2011 00:43

No jo aikoihin eletty! Todella törkeätä toimintaa valtakunnan johtavalta medialta. Ei tuollainen boikotoiminen todellakaan ole minkään demokraattisen maan systeemien mukaista, vaan selkeästi törkeätä sanan-ja uskonnonvapauden loukkaamista!

Vieras

#31 Re:

04.04.2011 01:15

#28: -

Ihmetyttää tuo, miten homojenhyysääjät, vai miten heitä oikein pitäisi nimittää, kehtaavat puhua jostain "homovihasta"! Yrittäisivät nyt ymmärtää, että se, vaikka ei jotain pientä, mutta kovin kovaäänistä ja paljolti myös elitististä vähemmistöä olla niin kovasti tukemassa ja saatetaan jopa olla kriittisiä, ei tarkoita silti mitenkään tuon kyseisen vähemmistön vihaamista. Vihailmiöt ilmenevät enemmänkin nyt "toisella puolella", siinä suvaitsemattomuudessa, pilkallisuudessa, ala-arvoisissa ja sivistymättömissä vastauskommenteissa ei-homomyönteisiä kohtaan ja niiden suosimisessa mediassa. Ne kohdistuvat mm. niihin jotka vain totuudenmukaisesti kertovat, mikä on Raamatun ilmoitus, siitä mitä mieltä Jumala on homoseksuaalisuuden harjoittamisesta... Niin se vain on, mutta miksi moinen kohu, siitä että kerrotaan totuus -eikö totuutta kestetä?

On perin merkillistä, että hirveä kohina tulee jopa sellaisiltakin tahoilta, kirkon sisältä, joiden pitäisi vaalia Raamatun sanaa opettamansa uskon perustotuutena. Jos rehellisiä ollaan, niin sellaisten pitäisi luopua ainakin pappisviroistaan ko. uskontokunnassa, koska ovat luopuneet oman uskontonsa tärkeimmän peruskirjan kokonaisvaltaisuudesta!

TK
Vieras

#32

04.04.2011 08:19

Oikean asian puolesta. Tasapuolista uutisointia!!
TK
Vieras

#33 Ja niin tapahtui...

04.04.2011 08:21

Eeenpäin, uutisointi tulee muuttumaan!
Tutkija
Vieras

#34

04.04.2011 09:28

HS on kaikkein pahin kristinuskon pilkkaaja. Se on ollut sitä monta vuotta. Aina kirkollisten juhlien edellä on tilattu artikkeli jolta kulta "Räisäsen koulukunnan tutkijalta". Mm. keraan oli "tutkimus", joka mukaan Joosefin ja Marian matka Beetlehemiin oli leimattu saduksi. Nyt kuitenkin tiedetään Qumranin teksteistä, että se oli tavanomainen menettely tuon ajan Israelissa. Carsten Peter Thiede, Ein Fisch fus Römischen Kaiser. Samassa kirjassa osoitetaan myös, että kaikki Uuden testamentin kirjoitukset ovat ennen vuotta 62 kirjoitettuja. Vuonna 62 jKr. tapettiin Jeesuksen veli, Jerusalemin seurakunnnan johtaja. Sitä tapausta ei mainita. Missään, paitsi Ilmestyskirjasa, ei mainita Jerusalemin hävitystä, mikä tapahtui vuonna 70. Iilmestyskirja on kirjoitettu n. 90-96 jKr. Satutietoja HS:ssä on ollut jatkuvasti. Enää en lue lehteä paitsi internetistä.

Auvo Karsikas
On aika olla tosissaan
Vieras

#35

04.04.2011 10:30

Erittäin hyvä, että kristityt ilmoittavat mielipiteensä. Tällaiset sensurointi ja vihakampanjat osoittavat, että tämä maa on ajautumassa sellaiseksi, että täällä ei ole mielipiteen- ja sananvapautta. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se, että näitä vapauksia on tukahduttamassa mediatahot, jotka huutavat kurkku suorana, jos joku kyseenalaistaa heidän oikeutensa tehdä roskajournalismia välittämättä mistään tasapuolisuudesta ja totuudesta. Näytetään värimme ja pyritään vaikuttamaan yhteiskuntaan suoraan. Kirkon johto on mennyt mukaan hajottamaan arvoja tässä yhteiskunnassa, joten meidän jokaisen on itse laitettava itsemme likoon ja ilmoitettava, että tämä ei ole oikein!

Vieras

#36

04.04.2011 10:48

Suomi on kristitty valtio,se pitäisi islamistien,homojen ja lesbojen ottaa huomioon. Siis kristilliset moraaliarvot kunniaan,joka niille kuuluu!

Vieras

#37

04.04.2011 11:09

Minusta median tulisi tasapuolisesti kertoa ja kommentoida ajan ilmiöistä ja tapahtumista. Tasapainoton ja yksipuolinen tiedotus vie luottamuksen
tiedotusvälineisiin. Kyllä sitä alkaa miettiä kannattako sellaista lehteä tilata.
Paremmat ohjelmat
Vieras

#38

04.04.2011 11:26

Tv näyttää seksiä ja homo eroottisia sarjoja joka päivä. Pelkäävät menettävänsä katsojat ja näin saamansa tuoton. Siksikö media vastustaa ja määrää mitä saa katsoa ja mitä ei.? Vaikka perustelee sitä sillä, että on halvenpaa ostaa Amerikkalaisia tv sarjoja,kuin näyttää Kristillisiä kanavia. Katsojaluvut vai opetus, paatumus vai hyväksyntä.
timoantero
Vieras

#39

04.04.2011 12:13

Lauantain Iltalehti 2.4.2011 osoitti taas ko. konsernin linjan julkaistessaan valheellisiin ilmoituksiin ja tietoihin perustuvan herjauskirjoituksen Polvijärven vapaasrk:sta ja sen kahdesta jäsenestä/työntekijästä(virkavapaalla). Lehti hyväksyy kaiken - yksittäisten vihamielisten ihmistenkin valheelliset "ilmiannot" voidakseen parjata vapaita kristillisiä yhteisöjä ja niiden kutsumuksellista evankelioivaa toimintaa eli jumalanvaltakunnan työtä. Tässä on ainekset oikeudellisiin toimenpiteisiin perättömien ja herjaavien tietojen levittämisestä. On sitten eri asia kuinka asianomaiset tahot toimivat. Voin näin asiaa kommentoida koska tunnen hyvin kyseisen srk:n, sen jäsenet ja myös kirjoitusten sekä vihakampanjan takana olevat henkilöt. Samalla voin antaa vilpittömän tukeni ja siunaukseni srk:lle ja sen parjattujen henkilöiden työlle /toiminnalle.
On käsittämätöntä, että valtakunnallinen "roskalehti" voi julkaista ilman vastuuta tällaisia yksittäisten ihmisten vihakampanjointeja kunnolla ottamatta selvää asioiden oikeasta laidasta ja totuudemukaisuudesta (=kysyä srk:n kantaa asioihin ja ottaa todella selvää taustoista).
Mutta me uskovat tiedämme, että vainon ajat ovat selkeästi ilmoitettu raamatussa, johon me perustamme uskomme ja toimintamme - riippumatta siitä mitä "maailma " meistä ajattelee. Vastustus on varma merkki siitä, että olemme jumalanvaltakunnan asialla.
Myös kaikkinainen vihamielinen suhtautuminen Israeliin ja juutalaisiin, Jumalan valittuun kansaan ja maahan on vallalla ja valtaamassa alaa yhä lisää tässä maassa ja sen medioissa.
Nyt on tapahtumassa, että "sunnuntai- ja joulukirkkokristillisyys" saa kyytiä - Jeesuksen tunnustaminen Herraksi alkaa maksaa tosiuskovien elämässä käytännön arkipäivässä. Nämä ovat selkeitä "lopun ajan" merkkejä.
Muistakaamme raamatun ilmoitus: "Jos Jumala on puolellamme, niin kuka voi olla meitä vastaan".
Rohkeasti eteenpäin ja katse Kristukseen, uskon alkajaamme. Rukoillaan, että Jumala armahtaisi Israelin ja juutalaisten lisäksi Suomenkin maata, kansaa ja siunaisi Suomessa hengellisesti raittiita yhteisöjä/seurakuntia sekä niiden evankelioivaa toimintaa.


Vieras

#40 Tein sen jo

04.04.2011 13:07

Me irtisanoimme Hesarin jo monta vuotta sitten juuri tämän adressin esiintuomista syistä. Jokaikinen joulu tai pääsiäinen oli tarjolla kristinuskoa pilkkaavia artikkeleita ja aina siinä välilläkin. Päätimme, että miksi kannatamme sellaista journalismia, mikä ei pysy totuudessa ja kunnioita ihmisten kristillisiä arvoja ja uskonnon vapautta.
Lehden linja on kaikesta päätellen vain pahentunut, joten tämä adressi on paikallaan. Me kristityt olemme olleet hiljaa ja ottaneet tyyninä vastaan kaikenlaisen herjauksen ja pilkanteon. Nyt on aika nousta kertomaan oma mielipiteemme ja vaikuttaa konkreettisin keinoin vääränlaisen uutisoinnin ja propagandan levittämisen lopettamiseksi.
timoantero
Vieras

#41

04.04.2011 13:24

Todella helppo ja toimiva tapa on "äänestää" tätä mediaa vastaan on olla ostamatta ja tilaamatta tämän konsernin julkaisuja. Ostamalla ja tilaamalla me "äänettömästi" hyväksymme tämän median julkaisulinjan. Huonointa on lisäksi se, että ko. mediaan sijoittamamme rahat palvelevat sen tarkoitusperiä ja linjaa. Voimme siis "äänestää" kukkarollammekin ja antaa ne rahat Jumalan käyttöön - Hän kuitenkin omistaa kaiken - nekin varat, jotka jäävät kymmenysten jälkeen käyttöömme.
Vesku
Vieras

#42

04.04.2011 13:42

Entisenä uskovana ymmärrän adressia. Vaikka nykyään olenkin ateisti, esim. Hesarin tulisi voida tarkastella asioita objektiivisesti ottamatta kantaa uskonasioihin. Äärijärjestö on erittäin loukkaava ja myöskin täysin harhaanjohtava sanamuoto.
Vesku
Vieras

#43

04.04.2011 13:52

Hyvä on, että me kristityt valvomme ja otamme kirkkaasti kantaa, kun arvojamme ei ymmärretä/hyväksytä. Tosiasiana pysyy, että Suomi on jo pitkän aikaa ollut kristitty maa. Jos tämä perusta murretaan,pahimmassa tapauksessa myös maamme itsenäisyys on pian mennyttä.
Tilaus vaakalaudalla
Vieras

#44

04.04.2011 14:01

Jos ei Pääsiäinen tuo myönteistä muutosta Hesari linjaan, sanon tilaukseni irti. Edes Päivän tunnussanaa ei ole vuosiin mahtunut valtakunnalliseen päivälehteen, minkä vuoksi aikoinaan sanoin tilauksen irti. Palasin jonkun tarjouksen houkuttelemana, mutta enää en sellaista virhettä tee!
mamarose
Vieras

#45

04.04.2011 14:11

Luin juuri uudelleen David Wilkersonin Näky kirjan. Kirjan sanoma on peräisin vuodelta 1973.
Tämän kirjan "profetiat" ovat toteutuneet, voisi jopa sanoa, "pilkun tarkasti". Esim.luvusta SAASTAN TULVA -moralinen romahdus on tulossa sivu 41-51. Elämme lopun ajassa, Jeesuksen tulo on lähellä. Katsomme täytetyn työn voimaan ja ojennaudutaan kukin kohdallallamme Sanan totuuden valossa. Rukoillaan lakkaamatta, että Kaikkivaltias Kolmiyhteinen Jumala armahtaisi vielä tätä Suomen maata ja kansaa. Rukoillaan Jumalan Sanan nälkää Suomen kansalle.
Etelän asukas
Vieras

#46 Mitä kotipaikkakunta kertoo vai kertooko mitään?

04.04.2011 14:15

Selailin näitä täällä olevia adresseja sekä niiden allekirjoittajien kotipaikkakuntia.
Avoimen kirkkohallitukselle osoitetun kirjeen, jossa halutaan poistaa herätysliikkeille osoitetut kolehdit, allekirjoittajat tulevat etupäässä pääkaupunkiseudulta.
"Rakentavaa keskustelua kirkkoon kaipaavat" adressin allekirjoittajat asuvat ympäri Suomea.
Samoin vaikuttaa olevan tämän adressin allekirjoittajien kohdalla, he asuvat ympäri Suomea.'Voimmeko päätellä tästä jotain?

Vieras

#47

04.04.2011 14:31

Kylväjavertaus osoitta että kyllä jumalankansa
viellä nousee kunhan rikkaruohoihin tukahtuu
tämä kirkon kmpanja.
Sanomat
Vieras

#48

04.04.2011 15:22

Helsingin Sanomat ei ole tutustunut ,raamattuun,että mikä on oikeata uskoa ja mitä on normaali perhe.

Kirkon lähetysjärjestöt tekevät hyvää,inhimillistä ,ihmislähtöistä työtä,jossa selkeästi on eroteltu,mikä on oikeata parisuhdetta,se oppi mitä julkisuudessa on annetttu ymmärtää,että homoudesta voi parantua,on raamatun mukaista,siinä vain kehoitetaan ihmisiä tekemään parannus. Mutta julkisuuden media lehti Helsingin Sanomilta ei olisi uskonnut sellaisen vääristelevän kannanoton,valta kirkon evl,opin sisällä olevat järjestöt eivät mielestäni ole opettaneet mitään väärää Homoudesta eikä siihen paheksuntaakaan,joten olisi odottanut,että valtakunnan ykkös lehti ei kirjoittaisi potaskaa.

Vieras

#49 Miten vastata vihaan?

04.04.2011 15:22

Luin uutisointia asiasta useamman lehden nettisivuilta. Muutaman jutun perusteella Helsingin Sanomien uutisointi tuntui asiallisemmalta ja objektiivisemmalta kuin oman alueeni maakuntalehden.

Sitä en sitten tiedä, minkä tyyliset adressit olisivat hyviä. Millä tavalla saada oikeasti aikaan muutosta? Millä vastata vihaan, jota saa osakseen?
Huutavan ääni
Vieras

#50 Uuspakanuus ja Suomi

04.04.2011 15:23

Uskomatonta, miten Suomesta on tullut uuspakanallinen maa. Kaikki, mikä ennen on ollut normaalia, on nyt epänormaalia ja päinvastoin. Mustasta on tullut valkoinen ja valkoisesta musta.
Oma kulttuuri on romutettu ja otetaan vastaan kaikki, mikä on muka muodikasta.
Kouluissa pitää opettaa kaikkia uskontoja, mutta samaan aikaan mietitään, tarvitaanko uskonnon opetusta suomalaisille lapsille ollenkaan, vai otetaanko joku yhteiskuntatietous??
Poliitikot eivät uskalla olla juuri mitään mieltä homoudesta tai aborteista, vaikka jokaisen mielessä liikkuu varmasti oikeitakin arvostuksia. Eihän voi olla niin, että on tultu yhtäkkiä aikaan, jossa ei ole mitään arvoja enää olemassa. Jumala loi miehen ja naisen, piste ja kehotti lisääntymään...
Lapsia on tapettu äitiensä kohtuun jo niin paljon, ettei työvoimaa ole, eikä vanhusten huolto pelaa, koska ei ole tekijöitä.
Sitten vielä otetaan homokulttuuri yleisesti käyttöön, niin käy Sodoman ja Gomorran tavoin, kaikki palaa tuhkaksi
Media on pääroolissa näiden asioiden takana. Se ohjaa ja ihmiset eivät ajattele enää omilla aivoilla, vaan ollaan aivopestyjä, kuten Hitlerin Saksassa.
Loppu ei ole kaukana, mutta on vielä mahdollista tehdä parannusta ja saada anteeksi synnit, joita on paljon.
Olisi korkea aika alkaa ajattelemaan syvällisesti asioita, ettei tarvitse katua, kun loppu tulee.