Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Ajatuksen omaava
Vieras

#51 Re: "Suomi on kristitty valtio"

04.04.2011 15:33

#36: -

Siinä tapauksessa pysäyttäkää suomi koska minä tahdon pois!


Vieras

#52

04.04.2011 16:23

adressi on erittäin tärkeä sanoisinko jopa välttämätön, muista vastuusi Jumalan edessä
Ismo Valkoniemi
Adressin tekijä

#53 Ohjelmatiedot palautuvat

04.04.2011 17:00

Saadun tiedon mukaan Helsingin Sanomat palauttaa painetun Helsingin Sanomien ohjelmatietoihin IRRTV:n ohjelmat. Kyseessä on Helsingin Sanomien mukaan virheestä, joka on johtunut etuliitteen IRRTV sekoittumisesta peliohjelmiin, joiden tietoja ei paineta. Tältä osin adressia on korjattu. Edelleen adressilla halutaan muistuttaa valtamediaa vihaa lietsovasta kielenkäytöstä.
isä, 4 lasta
Vieras

#54

04.04.2011 17:16

Tärkeä asia, että HS:n kristinuskon vastaiseen kampanjointiin kiinnitetään huomiota.Sitä onkin saanut lukea pöyristyneenä.Kova on ajan henki, mutta pysyköön Kristityt rakkaudessa ja totuudessa.
TOP
Vieras

#55

04.04.2011 19:56


Hieno homma tämä adressi. Suomella on mshdollisuus niin kauan kuin löytyy ihmisiä, jotka puolustavat totuutta.

Vieras

#56 Hesariin kypsynyt

04.04.2011 20:16

Olin 20 vuotta Hesarin tilaaja. Näiden epäasiallisten uutisointien takia lopetin Hesarin tilauksen viime syksynä. Koko Hesarin journalistinen taso on laskenut huimasti ja muistuttaa lähinnä Iltalehden uutisointia. Uutiset sisältävät usein asiavirheitä ja ovat pinnallisia.
Lisäksi toimittajaporukka on verkostoitunut mm. YLE:n kanssa. Uutisointi on hyvin yksipuolista ja pienen toimittajaryhmän käsissä, joka propagoi vain omia ajatuksia objektiivisen tiedottamisen ja analysoinnin sijaan.Nykyään en lue suomalaisia isoja lehtiä juuri ollenkaan, vaan hankin tietoni eri lähteistä, riippumattomista ulkomaalaisista lehdistä ja netistä. En halua olla tuon ”toimittajamafian” armoilla.
Ihmettelen
Vieras

#57

04.04.2011 20:18

Jaa-a, Ismo Valkoniemi on tietääkseni Vapaakirkkoon kuuluva, joten turha hänen on ev.lut. seurakunnan asioihin puuttua. Olisi kyllä omassa seurakunnassa kritisoimista.
Numerius Negidius
Vieras

#58

04.04.2011 20:24

Sanoma-Yhtiön huonoa makua osoittava tunteidenpurkaminen ei herätä luottamusta sen muutakaan toimintaa kohtaan. Helsinki- ja viihdekeskeisenä mediana se saa minut myös kysymään, että tarvitaanko tätä?
ajattelija
Vieras

#59

04.04.2011 20:38

Koittakaapa käyttäytyä, kiitos! Törkeää aivopesutekniikkaa samaa kuin sikapiikkijutussa. Kuka hyötyy? Seuraa rahaa... ahaa..
Jussi
Vieras

#60 Kirjan polttaminen vaikuttaa

04.04.2011 20:40

Muslimit räjäyttivät moskeijan kun sufi lahko oli heidän mielestään harhaoppisia muslimeita. Yksi pappi poltti koraanin ja nyt Afganistanilaiset televisiossa esittivät etteivät koskaan voi olla Juutalaisten ja Kristittyjen ystäviä kun pappi oli polttanut Koranin Yhdysvalloissa.
Olisi voinut toimittaja kysyä olisivatko muslimit muuten tulleet Juutalaisten tai Kristittyjen ystäviksi jos Koraania ei olisi poltettu.
Onhan se hienoa että lehdistö määrittelee sanan ja mielipiteen vapauden suomessa eli seksuaalisesti poikkeavat saavat ilmaista mielipiteensä muttei Kristityt.
Make
Vieras

#61

04.04.2011 20:51

Sanan ja mielipiteen vapaus on kyseenalaistettu Suomessa.

Vieras

#62

04.04.2011 21:32

Sanoma Oy:n pitäisi tuntea vastuunsa ja pitää hyvää tasoa toiminassaan ja tuotannossaan. Toisaalta räikeät ylilyönnit paljastavat ettei ohjelmia tehdä aina kokonaisvaltaisesti, vaan henkilökohtaiset tunteet ja antiapatiat näyttävät suurta osaa. Jotkut toimittajat tai lehtien toimikunnat ja kirjoitajat ehkä ovat kokeneet henkilökohtaisesti jotain ikävää ja käyvät siksi omaa hyökkäyskamappanjaansa. Toivoisi asiallista toimintaa jos se suinkin on mahdollista. Täytyy tietysti myös muistaa että kristityt hyvin usein ovat joutuneet vainon tai pilkan kohteeksi ennenkin, eikä sitä siis pidä ihmetellä. Veronmaksajina meillä on kuitenkin oikeus vaatia tasaväkistä ja arvokkaampaa kohtelua kaikille ihmisille.
Ristitty
Vieras

#63

04.04.2011 21:43

Irtisanoin Hesarin tilauksen 21 vuoden lukuhetkien jälkeen juuri ennen adressia ilmaisten huoleni. Kasvattajana olen todella huolissani nykyisestä hyvien tapojen ja perinteisten arvojen pilkkaamisesta, kun samalla sadat alaikäiset lapset kulkevat alkoholi- ja huumehöyryissä kaupingeilla ja heidän hyväkseen juuri kristityt pyrkivät tekemään paljon vapaaehtoistyötä. Nyt niitä samoja arvoja pilkataan ja demonisoidaan lehdistössäkin muka suvaitsevaisuuden nimissä. Pilkkaajat syyllistyvät törkeään suvaitsemattomuuden levittämiseen lanseeraamiensa valheellisten kampanjoidensa kautta.
"Kaikella on rajansa"
Vieras

#64

04.04.2011 21:45

Hyvin järkevää on käyttää asiallisia tomintatapoja kun haluaa vaikuttaa yhteiskunnassa. Räikeää huutamista jo toisten mollaamista ei ole sitä. Kaikessa pitäisi säilyttää tietty arvokkuus. Naurulle on paikkansa ja itsellekin voi nauraa. Mutta median pitäisi syventyä kunnolla siihen mitä tekee ja olisi hyvä huomata omat motiivit.
Kriittinen
Vieras

#65 uskottava journalismi

04.04.2011 21:58

Lähdekritiikki on välttämätöntä journalismissa. Toimittajien henkilökohtaiset asenteet eivät saa paistaa läpi. Tasapuolinen uutisointi on ehdottoman välttämätöntä. Kaikki tämä on tarpeen jos kunnioitamme YK:n määrittelemiä ihmisen perusoikeuksia. Täyttävätkö Sanoman uutiset ja toimittajat nämä kriteerit?
arto kukkonen
Vieras

#66 semmosta se on juu että

04.04.2011 22:16

""että mitähän Jeesus tästä sanoisi?"" ei ehtisi sanoa mitään kun suvaitsevaiset nakuttelisivat lähimmän ladon seinään roikkumaan ettei tarvitse tuhlata rahoja ristiin.
Sananvapaus, totuus ja korruptio pyörivät omaa pientä piiriä. Sananvapautta on niin kauan kun et puhu totta tai mitään lahjontaan viittaavaa kun taas korruptio määrää kulloisenkin totuuden ja sananvapauden määrän. Sananvapauden kanssa on tosin oltava tarkkana, koskapa termi " kiihoitus kansanryhmää vastaan" on aika selvä. Se on eri asia mistä noita juttuja ajamaan löytyy selvä tuomari tai asianajaja, siis ,mikäli vastapuolena on lehtitalon lähes! Huom lähes rajaton saldo.
Opiskelija
Vieras

#67 Loppuis jo!

04.04.2011 22:22

Mun puolesta sais tää homo homma jo riittää. Kumpikaan puoli ei tule muuttamaan mieltään. Uutisointi molemmilta puolilta puolueettomasti olisi tietysti mukavaa jos kerran kirjoitellaan mutta tilannehan on se että jos/kun Jumala on olemassa niin se kyllä pitää huolen, että hänen edessään ei ole mitään epäpyhä, puhdistamatonta (Jeesuksen verellä niinkuin raamattu opettaa). Nyt ihminen täällä vääntää asioista. Sotapäällikkö kyllä sanoo viimeisin sanan. Turha sitä on jotain homoa yrittää pakottaa arkkiin. Tehköön niinku haluaa!

Vääntäminen on kuin kirput tappelisivat koirasta. Koira voittaa kuitenkin. Peräänkuulutan vapaat tahtoa. Saa olla vapaasti homo jos haluaa. Samoin jotka ovat heidän tekojensa puolella ja kirjoittelevat puolueellisesti. Mummokin jo sanoi: "..lopussa kiitos seisoo". Jokainen tulee näkemaaä onko Jeesukseen uskovat oikeassa vai ei. Jos eivät ole niin silti "taistelivat" hyvän puolesta sydämissään. Tarravathan ihmiset hullumpiinkin ideologioihin. T
TIMPPA KORSOSTA
Vieras

#68 VALHEELLA TOTUUTTA VASTAAN

04.04.2011 23:09

Miksi uskovaiset ovat törkeän ja kunniaa loukkaavan vihakampanjan kohteena mediassa,kun samaan aikaan mediassa puhutaan vihakampanjoita vastaan.Eikö Kristityt saa pitää kristillisiä arvoja jotka nousevat Raamatusta. Eihän media kyseenalaista Setankaan eikä muidenkaan arvoja paitsi Kristittyjen arvot media on ottanut vihakampanjansa kohteeksi.
Näyttää siltä että median työntekijöiden pariin on pesiytynyt itse vihakampanjan levittäjiä.Media on hyvä ase rauhaa rakastavia uskovia kohtaan jota voi häikäilemättä käyttää lyömävälineenä. Timo Valtonen Vantaa

Vanha lähetyssaarnaaja.
Vieras

#69 Lopetetaan HS:n tilaus.

04.04.2011 23:13

Olin jo ennen tätä adressia päättänyt lopettaa HS:n tilauksen pääosin juuri adressissa mainittujen artikkelien vuoksi. Suosittelen muille samaa.
Sepi
Vieras

#70

04.04.2011 23:35

Minulle RAAMATTU on totuuden kirja ja ollut sitä pikkupojasta lähtien. Myös elinkeinoelämä tarvitsee ELÄVÄN JUMALAN siunauksen, Eduskuntaa myöten.
Kristityn maan tulee vaalia, kristityn maan perintöä.

Vieras

#71

04.04.2011 23:49

.. i´ll shame and pity for Finnish journalists and false freedom to hate believers!

Vieras

#72

04.04.2011 23:52

On kyllä tarpeen kunnioittaa Suomessa kristillisiä arvoja ja perintöä, jonka päälle hyvinvointimme on rakentunut. Edelleenn syömme täällä evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta ja Jumalan armosta seurannutta hyvää. Teemmekö sen kiittäen Jumalaa vai olemalla kiittämättä? Kiittämättömyys on turmeltuneisuuden ensimmäinen aste. Kuitenkin on tänäänkin vielä armo tarjolla, viisas ottaa sen vastaan. Sinua rakastetaan!!
Petri Peltonen, Tampere

Vieras

#73

05.04.2011 00:39

Kiitos että myöskin kritityt uskaltavat protestoida, kun vihreät, vasemmisto, homot sun kaikki muutkin ovat heti piikit pystyssä jos vaikkapa poikkinainen sanan sattuu lausumaan heistä ja ilmaisemaan oman mielipiteensä. Meidän kritittyjen pitää hyväksyä kaikki, mutta muitten ei tarvitse kunnioittaa kristittyjä!
Missä on demokraattisen maan demokratia, tasa-arvo?
Siinä, kun kaikki synti ja saasta hyväksytään, muttei kaunista, hyvää Jumalan rakastavaa, yhdistävää, pelastavaa ja puhdistaa rakkautta Jeesuksessa Kristuksessa!
Siunausta edelleenkin protestille ja älkäämme unohtako siunata Jumalan omaisuuskansaa, Israelia!
Tellervo Nyberg
L
Vieras

#74 Verratkaa mitä HS karsii esim Keskisuomalaiseen nähden

05.04.2011 00:58

Tämä on jo ennen tätä ollut merkillistä. HS on todella vielä 2011 uskomattomasti karsinut ohjelmatiedoista erään aamuTV-haastattelun erillisesti pois standardipaketista verrattuna esim Keskisuomalaiseen. Syytä aprikoitiin: haastateltava oli kerran vuosia sitten haukkunut Hesarin yhdestä mielipiteen ilmaisukaranteenista, jonka haastateltava sai TV4:lta astuttuaan siinä muistaakseni sosiaalidemokratiaeliitin varpaille.

Ja mihin joutuikaan Ylen ajankohtaistoimituksesta Kari Mänty kerrottuaan Koiviston auttaneen vävyään Australiassa...

Haluaisi uskoa, ettei salaliittoa ole, että julkisuudelta pimeää valtaa ei näin käytetä, mutta käytetään. Koska korppi ei korpin silmää noki, toinen mediatalo ei tätä tietenkään julkaise, jottei itse joudu kotimaisen mielipidemafian koston kynsiin tavalla tai toisella.

Sitten on rahan valta erikseen: Kärsiikö minkään median tehdä turvevarojen nopeasta hävittämisestä vuosituhansien ajan ympäristövaikutuksineen hälyuutista, kun mainos-, sponsorirahahanat sanelevat mykistymisen. Ja virkamiehet.. No ei jatketa tätä, kun sehän on vain lobbausta.

Vieras

#75 Re:

05.04.2011 01:02

#29: -

Ihmeellistä, että te jotka sydämmestänne puolustatte syntiä ja näette viat meissä kristityissä, ette uskalla kirjoittaa kommentianne omalla nimellänne? Monta huutomerkkiä tällaiseen vastaukseen Sinulle 27, 28 ja 29 numerot, kommenttiini on todellakin tarpeen!!!!!!!!!!

Vieläkin ihmettelen pelkuruuttanne kun ette uskalla seistä kommenttinne takana muuten kuin anonyminä!!!!!!!!!!!!!!

Tellervo Nyberg