5v. MARIA MYYTY HINTAAN 80.000€

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista 5v. MARIA MYYTY HINTAAN 80.000€.


Vieras

#101 Keskittykää hieman, ihmiset!

10.08.2015 23:55

Ensinnäkään Suomessa ei ole mitään viranomaisten masinoimaa lapsikauppaa, VALOJA PÄÄLLE NYT VÄHÄN :D Ja ennen kun someraivo saa ihmisessä vallan, niin olisi syytä hetken miettiä mitä lukee. Tässä muutama pointti mitä itselläni tästä jutusta nousi mieleen:

Alkuperäisessä jutussa kirjoittaja antaa kuvan seesteisestä kotielämästä lapsen kanssa, ja toteaa että rikosrekisteri on puhdas. Kuitenkin ilmeisesti tuomioita on tullut ainakin ampuma-aserikoksesta, huumausaineiden käyttörikoksesta sekä rattijuopumuksesta. Se, että tuomiot ovat jo poistuneet rikosrekisteristä, ei valitettavasti todista että ne ovat viranomaisten keksimiä tuomioita.

Itse en ainakaan usko mihinkään suureen salaliittoon jossa koko viranomaiskoneisto olisi masinoitu tuottamaan kärsimystä kansalleen. Lastensuojelussa on aivan valtavat asiakasmäärät, joten heidän ei aivan varmasti tarvitse keksiä itselleen yhtään ylimääräistä työtä.

Aloittaja kirjoittaa asiakassuunnitelman olevan laiton. Kuitenkin aluehallintovirasto toteaa että asiakassuunnitelman laadinta tai seuranta on ollut puutteellista. Tuon kirjoituksen perusteellahan asia voi olla että asiakassuunnitelman päivitys on viivästynyt, eikä siis ole mikään lastensuojelutoimet laittomiksi tekevä virhe.

Lisäksi yhteydenpidon rajoittamisen katsotaan olevan laitonta MIKÄLI se perustellaan siirtymä- tai rauhoittumisajalla. Missään ei kuitenkaan lue että mahdollista yhteydenpidon rajoittamista olisi perusteltu näillä syillä, joten yhteydenpidon toteutumatta jääminen kantelijan toivomalla tavalla on harmillista, mutta ilmeisesti laillista.

Lisäksi aloittaja kirjoittaa sijaisäidin "pyytäneen" lasta nimittämään vain sijaisäitiä äidiksi, mutta asiakirjaotteessa lukee sijaisäidin ehdottaneen tätä. Näiden nimitysten ehdottaminen on kokemukseni mukaan erittäin yleistä sijaisperheessä, ja todennäköisesti parantaa terveen integraation toteutumista perheeseen.

Itselleni tekstin ja siihen liitettyjen asiakirjaotteiden perusteella syntyy tapauksesta kuva, jossa lastensuojelutoimien kohteeksi joutunut ihminen on katkeroitunut koko lastensuojelu- ja viranomaisjärjestelmälle. Tämä skenaario ei sinänsä olisi mitenkään ainutkertainen tapaus. Lastensuojelutoimien kohteeksi joutuminen on erittäin suuri asia ihmiselle, ja se herättää ihmisessä aina valtavasti suuria tunteita. Eteenpäin pääsemiseksi, olisi hyvä tunnustaa tosiasiat, hyväksyä se, että aina lapsen paras ei ole olla vanhempiensa luona, olla kiitollinen siitä että suuri joukko ihmisiä huolehtii minun lapsestani.


Vieras

#102

11.08.2015 19:21

Itse olen käynyt elämässä myöskin taistelun lastensuojelun kanssa. Onnellisessa asemassa kuitenkin sinällään että olen myös saanut lapseni takaisin. 5 vuoden taistelun se vaati mutta koskaan ei kannata luovuttaa ja unohtaa. :)

Vieras

#103

11.08.2015 19:49

Olen seurannut Lokakuun liikkeen dokumentoimia tapauksia eikä niistä yksikään olisi saanut tapahtua oikeusvaltiossa nimeltä Suomi.

Vieras

#104

14.08.2015 06:34

Tämä asia vaatii ehdottomasti tutkimista. Oli niin tai näin, on tärkeää että asiat tulevat esille oikeassa valossa eikä ketään syyllistetä turhaan.

Vieras

#105

21.08.2015 16:58

Tälläine juttu en näin voi hyväksyä, se on todella aika sairaasta teko heiltä!! Oon kyl aika järkkytyny että miten he voivat toimia ilman syytä:| musta käy sääliksi Mariaa ja äitiä kohtaan. Toivon että maria pääsee rakkaan oikean äidin luona!!<3

Vieras

#106

24.08.2015 08:27

Kyllä Oulun sosiaalityöntekijät ovat tehneet suuren mokan joutuvatkohan vastuuseen mitenkään.jää nähtäväksi,toivottavasti moni lukee ja kommentoi

Vieras

#107

24.08.2015 11:17

Luulisi että Potkut  Oulun sossun porukalle,ei voi olla totta.

 


Vieras

#108

30.08.2015 14:24

jokainen ihminen on Jumalan luoma ja arvokas. Jumala rakastaa jokaista ihmistä ja haluaa että kaikilla olisi hyvä elämä. Elämää on suojeltava.

Vieras

#109

31.08.2015 12:52

Koska tapauksessa toimittu selkeesti väärin.!!!

Vieras

#110

31.08.2015 12:55

Maria kuuluu äitinsä luokse. Viranomaiset toimineet väärin.!

Vieras

#111

06.09.2015 17:01

Siksi koska minun lasta pidetään huostaanotettuna vaikka huostassapidon syitä ei ole ollut vuosiin ja vieroitetiin niin ettei halua enää tavata.

Vieras

#112

09.09.2015 07:32

Viattomia lapsia on suojeltava. AINA!

Vieras

#113

22.09.2015 17:30

Lapsen sijoittaminen on kallista yhteiskunnalle, jättää lapseen pysyvät välit kun ei saa kontaktia biologisiin sukulaisiin ja vanhempiinsa. Perhettä tulisi ensin kaikin keinoin auttaa sillä se rahallisesti pitkän ajan tähtäimessä maksaa vähemmän kun maksaa itsensä takaisin. Mikäli herää huoli kotiooloista tms.sijoittaa perhe kuntoutukseen missä on paikalla eri ammattiihmisiä työskentelemässä ja antamassa uusia keinoja, välineitä miten eteenpäin ja huolehtia että ympärillä on tukiverkostoa jollei lähipiirissä niin tukiperhe 1x kk;ssa vkl;n ajan /lomaperhe x2 vuoden aikanan kesällä 2vko;a ja talven aikana 1vko Kuka valvoo sijaisperheitä heidän toimiaan ja mihin käyttävät rahat joita heille maksetaan, kuka valvoo laitoksia onko siellä rajat sekä tarvittaessa syli oikeudenmukaista kaikille sama?? Tässä oli muutama kohta.

Anonyymi

#114

26.09.2015 19:15

Kuinka suomessa VOI tapahtua tuollaista :( Menee usko kohta kaikkeen, mihinkä ennen on voinnut luottaa :(

Vieras

#115

04.10.2015 13:57

olen joutunut viemään 10 v poikani pois tästä maasta hullujen lastensuojelulakien johdosta.haluan että nämä asiat hoidetaan käräjäoikeuksissa eikä hallinto oikeuksissa. vanhemmilta on viety oikeudet omiin lapsiin viranomaiset toimivat bisnes mielessä aika raakaa tuohua. meillä kävi tuuri kun pojalla on kaksoiskansalaisuus eivät voi asialle mitään silti laittoivat edunvalvojan määräaikainen. pitäis yrittää purkaa se mutta en tiedä mihin vetoan kun en ole lakimies.nyt jo vuoden poika ulkomailla äitinsä kanssa.


Vieras

#116 Re: Keskittykää hieman, ihmiset!

04.10.2015 16:17

#101: - Keskittykää hieman, ihmiset! hoh hoijaa tää tyyppi on siellä lasussa töissä lapsen paras on aina omien vanhempien luona ja jos siitä erimielisyyttä ne pitää tutkia käräjäoikeuksissa eikä hallinto oikeuksissa. tällä pääsemme viranomaisten väärin käytöksistä niin yksinkertaista mutta ei käy lasuporukalle ja sit ihmisiä ei voi tuomita kahtakertaa samasta rikoksesta ymmärrätkö.

 


Vieras

#117 Re: Taas...

04.10.2015 17:27

#15: Kokenut - Taas... hallinto oikeus tutkii vain viranomaistoimintaa, eli ovatko tehneet asioita lainpuitteissa siellä ei tutkita onko virannomainen laittanut lausuntoihin lapin lisää.se on niinkuin pieni ihminen vastaan valtio kyllä siinä tietää miten käy, huonosti sille pienelle siksi käräjäoikeuteen nää jutut, mutta valtio pelkää kun päätöksiä alkaa tulee niin korvaukset myös isoja. suomi on tuomittu todella monta kertaa eun ihmisoikeustuomioistuimissa mutta mikään ei muutu, vau suomi oikeusvaltio.

 


Vieras

#118 Re:

04.10.2015 17:34

#29: totuus -  sulle laitan että noin 18000 lasta sijoitettu tänä päivänä oikee luku mutta lastensuojelun asiakkaita ilmeisesti se isompiluku. aivan tarkkaa lukua en tiedä kun varmaan vaihtuu joka päivä.

 


Vieras

#119

10.10.2015 12:37

Koska olen niin huolissani lastensuojelun tilanteesta Suomessa. Tämä on vähän kuin kuolemantuomiot USA:ssa: tietty ihmisryhmä (sosiaalitoimiston asiakkaat ym. vähävaraiset) ovat koko ajan kuin suurennuslasin alla. Toisaalta ne lapset jotka todella tarvitsisivat suojelua jäävät ilman sitä valitettavan usein.
Keskitynhän minä

#120 Re: Keskittykää hieman, ihmiset!

09.12.2015 10:16

#101: - Keskittykää hieman, ihmiset! 

 "Itselleni tekstin ja siihen liitettyjen asiakirjaotteiden perusteella syntyy tapauksesta kuva, jossa lastensuojelutoimien kohteeksi joutunut ihminen on katkeroitunut koko lastensuojelu- ja viranomaisjärjestelmälle."

Kyllähän tuollaisesta katkeroituu. Voisin väittää, että yhdenkään lapsen pää ei toimi normaalisti kun lapsi REVITÄÄN kotoa. koetappa miettiä omalle kohdalle. Näitä tapahtuu Suomessa liikaa sitäpaitsi aiheetta. Syyksi riittää sosiaalityöntekijöiden "huoli" ja tämän "huolen" ympärille kyhätyt viitekehykset ja tekstit, joita sosiaalityöntekijä itse kyhää siten, ettei kukaan pääse sanomaan hänen olleen väärässä. Hallinto-oikeudet eivät asioiden faktisuutta tarkista.

Mietippä Muhokksen perhekotimurhaa, eikö yhtään löydy empatiaa tai inhimillistä ymmärrystä näiden lasten taustalle... Sanoin jo, ettei yhdenkään lapsen pää toimi normaalisti kun lapsi revitään kotoa. En väitä, etteikö asiassa ole muutakin, mutta nykyään lapsen ongelmiin ainoa ratkaisu tuntuu olevan kotoa repiminen. Tämä kaiken päälle ja tässä sitä sitten ollaan.

Valtio???

#121 Re: Suomi ei ole oikeusvaltio

09.12.2015 10:31

#39: valtio kasvattaa paremmin - Suomi ei ole oikeusvaltio 

 Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa! Ihmetyttää vain se, että päättäjät kulkevat laput silmillä ja asian oikein näkeviä on tässä maassa jo niin paljon, että miten voi olla mahdollista tämä asiasokeus päättäjätaholla???


Vieras

#122

21.03.2016 20:17

Koska tiedän että Oulussa toimitaan juuri näin. Ja toivon että virkamiehet ja päättäjät avaavat silmänsä ja pelastavat lapsen takaisin äitinsä luo.

Vieras

#123

08.10.2016 13:06

Suomessa ei edes sosiaali- ja terveysministeriö suostu myöntämään, että lastemme perus- ja ihmisoiekudet eivät toteudu ja Suomi toteuttaa lapsibisnestä, jonka aikana valtiomme varat siirtyvät suurille monikansallisille yrityksille veroparatiiseihin.

Näyttää pahasti siltä, että maamme on pahemmin korruptoitunut, kuin osasimme edes uskoa ja tätä ei edes valtamediamme uskalla julkaista tietona, vaikka kyseisen asian tutkiminen ei ole vaikeaa netin ihmeellisen maailman asioista.

Viranomaisemme eivät joko tiedosta ongelman suuruutta ja kykene havaitsemaan miten tämä asia tulee satuttamaan koko yhteiskuntaamme. Maria on vain yksi lapsi, mutta ansaitsee saman oikeudet kuin päättäjiemme lapset ansaitsevat. Päättäjät verhoutuvat sellaisten sanojen taakse kuin: "yksittäistapaus, salausvelvollisuus," eivätkä kykene kantamaan vastuuta lastemme asioissa.

Tähän on puututtava!
Vaarallinen laastensuojelu

#124 Koskettaa jokaista perhettä

30.10.2017 08:30

Valitettavasti kaikkien olisi syytä herätä todellisuuteen: elämme massa, jossa jokainen (ihan tavallinenkin) lapsiperhe voi joutua lastensuojelun (vrt.inkvisitio) hampaisiin. Aikuisen ihmisen vapaudenrajoittamisesta on tarkat säädökset, mutta lapsen kohdalla käytäntö näyttää ajavan säädösten ja ohjeiden ohitse. On täysin arpapeliä saako lastensuojelusta apua vai suurta haittaa. Jokainen lapsen huostaanotto tulisi käsitellä avoimesti ja kolmen tuomarin yhteiskokoonpanolla.


Vieras

#125 joo

28.01.2018 11:20

Mitä kuuluu Marialle?