5v. MARIA MYYTY HINTAAN 80.000€

Suomessa yksityisten lastenkotien määrä on kovassa kasvussa. Tällä hetkellä lastenkodeissa on n.18.000 lasta. Jokaisesta lapsesta valtio antaa vuodessa 80.000€ korvauksen yksityiselle lastenkodille. Tämä on kannattava bisnes, jos ajatellaan, että samalla autetaan useita lapsia pulasta ja annetaan heille koti ja kasvatus, mutta mitäs jos lapsesi viedään ilman syytä kotoasi?

 

Kukaan ei osaa kertoa, minkä takia 90 000 lasta on lastensuojeluprosessissa, ja miksi Suomessa sijoitetaan ennätysmäärä lapsia sitten huutolaisaikojen.
 

Huostaanottomäärät ovat kasvaneet ja isot hoivayritykset ovat löytäneet siitä bisneksentekomahdollisuuden. - Maria Guzenina (peruspalveluministerin lause)

 

Punaiset hiukset, vihreät silmät, kaunis kuin nukke. Hän on neljä vuotias suomalainen Maria. Vuonna 2013 keväällä äiti ja Maria olivat tekemässä muuttoa Oulusta Helsinkiin kun ovikello soi. Oven takana odottivat poliisit. Äiti huolestuneena kysyy mitä on tapahtumassa?! Poliisit vastasivat äidille, että etsivät äidin erästä ex-poikaystävää epäiltynä rikoksesta.

Äiti kertoi poliiseille, että hänellä ei ole minkäänlaista kontaktia menneisyyden poikaystäväänsä. Poliisit sanoivat, että äidin tulee lähteä poliisiasemalle. -Voiko mummo hakea Marian? Poliisit kertoivat sosiaalityöntekijöiden olevan matkalla ja lapsi lähtee näiden kanssa. Maria erotettiin julmasti äitistään.

Lausunnon jälkeen äiti pääsi kotiinsa, koska epäilyt eivät koskeneet häntä. Äiti yritti saada tietoa tyttärestään seitsemän päivän ajan, tuloksetta. Maria on jo Suomen lapsikaupan kynsissä.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan ja asiakirjoineen tästä.

ALLEKIRJOITA ADRESSIIN JA MUISTA JAKAA TÄMÄ ARTIKKELI! 

Haluamme, että Maria pääsee pikaisesti takaisin äitinsä luokse, tätä varten Oulun korkeimman hallintooikeuden tulee kumota ihmisoikeuksia erityisesti lastenoikeuksia loukkaava päätöksensä, joka on perustunut Oulun sosiaalityöntekijöiden valheellisiin merkintöihin. Pyydämme myös eduskunnan oikeusasiamiestä käsittelemään Marian tapauksen oikeudenmukaisesti ja samalla pyydämme sosiaali ja terveysministeriötä tarkistamaan Oulun lastenhuollon sosiaalitoimen sosiaalityöntekijän Carita Haapalan ja Sam Kalliopohjan ja palveluesimiehen Salme Määtän ammattimaisen pätevyyden ja jos ko.henkilöt ovat rikkoneet lakia päätöksiä ja asiakirjamerkintöjä laatiessa pyydämme tähän oikeudenmukaisen rangaistuksen.

Katso järkyttävät videot Oulun sosiaalitoimen menettelytavoista.

MEDIAJULKAISUT: 

 

 

AUTA AUTTAMAAN JA JAA TÄMÄ ADRESSI!