Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta.

Uskomaton veronmaksaja

#601 Re: Re: Vaatii nöyryyttä

25.07.2016 11:55

#600: uskova veronmaksaja - Re: Vaatii nöyryyttä 

Joo, voihan sen niinkin muotoilla, että uskon, en tiedä, että ei ole yliluonnollisia olentoja, ja että uskoni pohjalta pidän yliluonnollisiin olentoihin uskomista typeränä. Yleisesti termillä "uskonto" tarkoitetaan kuitenkin yliluonnollisiin henkiolentoihin uskomisten kulttuureita, ei ateismia tai agnostismia.

En ole mainittavan pätevä filosofioissa, joten ei siitä sen enempää.

uskova veronmaksaja

#602 Re: Re: Re: Vaatii nöyryyttä

25.07.2016 17:00

#601: Uskomaton veronmaksaja - Re: Re: Vaatii nöyryyttä 

 Mainitsit kirjoituksessasi "kaikkien paholaisten syvimmistä ruumiinonkaloista". Ajattelen, että hyvän ja pahan välinen taistelu on aivan totta. Kolmiyhteinen Jumala on hyvä ja meitä ihmisiä rakastava. Vastaavasti paholainen, sa*tana, on paha. Ja tämä paha osapuoli haluaa vääristää asiat esim. tyrkyttämällä sinulle ajatusta "uskominen sopii ainoastaan typeryksille".

On olemassa myös ns. "riivaajatietoa", joka ei ole ollenkaan mielipuolista tai hölmöä, vaan pirullisen terävää 'tietoa', mutta se ei ole kuitenkaan todellista oikeaa tietoa. Aikamme ongelmia ovat muutenkin puolitotuudet ja suoranaiset valheet. Ns. "riivaajatieto" on vastaan Raamatun sanaa.

Muutenkin aikamme ongelmia on seuraavalla tavalla alkavat lauseet "Nyt tiedämme..." Ja kymmenen vuoden päästä voimme todeta, ettemme välttämättä tienneetkään yhtään mitään.

Ajattelen, että kunkin ihmisen, aivan kaikkien, on valittava puolensa. Ei voi palvella kahta herraa. Voin jopa suositella uskomista Jeesukseen! Kristillisyys tosiaan haastaa tätä maailmaa.


Vieras

#603

26.07.2016 17:30

Suomi velkaantuu velkaantumistaan.


Vieras

#604

31.07.2016 13:58

Koska vanhusten hoitoon ei saada riittävästi rahaa jolloin heitä hoidettaisiin niinkuin hyvinvointivaltiossa kuuluisi.Aina puhutaan resurssipulasta joka on kiinni rahasta.
K. KYRPÄ

#605 PERUSSUOMALAISET ON HOMOJA

03.08.2019 11:41

 

 

 

MATUT PITÄÄ TAPPAA !!!

 

SOMALIT NEGRUT KURDIT PERUSSUOMALAISET VÍTTUUN !!!

 

TERVEISII PÉRSEESTÄ !!!

 

:卐< __s